עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. האם הם טובים ?

• 5 תגובות
    • 561 צפיות
  2. Started by SweeT_EviL,

עזבו רגע את הכסף במנוחה ואיזה מחשב יש לי... נגיד שאני רוצה לקנות גיגה זכרון מה עדיף לי זה או זה *בעיקרון אני מתכוון לכל כמות זכרון למשל 2 גיגה יחיד/ערות כפול פשוט הבאתי דוגמא לגיגה אחד שתבינו מה אני רוצה... כאילו אם הכסף לא גורם משפיע איזה סוג של זכרון עדיף רגיל או ערוץ כפול SweeT EviL

• 54 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. שלום לכולם, ביום ראשון הזה אני מזמין מחשב חדש.. ההתלבטות המרכזית שלי לגבי הקניה הזאת זה - האם ללכת על מעבד "רגיל" במקרה שלי ה AMD ATHLON SAN DIEGO 3700+ או ללכת על מעבד שלי אישית קצת חדש ה +DUAL CORE 3800 ... קראתי באיזה מאמר של אתר בחול שבו דובר AMD בכובודו ובעצמו מסביר שם שכיום מעבדי "כפולי ליבה" פונים לקהל של השרתים שדורשים ביצוע של מספר פעולות במקביל דבר שהמעבד הזה מתמחה בו וכרגע מעבד זה לא מופנה לעבר קהל הגיימרים מפני שבכל מקרה כיום אין תוכונת (בייתיות כמובן) ומשחקים שיודעים לנצל את יכולתו המיוחדת.. והוא המליץ שם (כן כן הוא!) לקהל הגיימרים ללכת על מעבדים שיותר תואמים לצרכיהם שלא כפולי ליבה... ידוע לי גם שה DUAL CORE עומד על 2.0 GHZ וה 3700 הרגיל על 2.2 GHZ... אז השאל…

• 43 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by Unavoidable Encounter,

אני לא מבין מה זה, איך עושים את זה, למה זה טוב ומה זאת אומרת מפרט שמתאים ל OC?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Bartleby,

שלום, איזה מעבד (חייב להיות של AMD) עד תקציב של 1700 ש"ח הכי מומלץ למשחקים? והאם ניתן בכלל לקנות במחיר הזה מעבד "שלוקח בהליכה" את כל המשחקים הכבדים של היום כמו F.E.A.R למשל? קניתי את הלוח בלינק שלמטה כך שהמעבד יהיה חייב להתאים לו. תודה. http://www.asrock.com/product/product_939Dual-SATA2.htm

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by b-or,

אבא שלי כרגע בארה"ב (איזור עמק הסילקון).. והוא הציע לקנות לי חלקים למחשב.. כ. מסך - אני והוא לא מוכנים להשקיע יותר מאלף שקל.. וגם ככה המחירים מאוד דומים.. והארד דיסק... מחירים מאוד דומים.. אבל אפשרי.. הגעתי למסקנה שלקנות זכרונות זה מאוד משתלם שם.. בחנות Fry's חיפשתי דגמים ונבהלתי מהמחירים הזולים.. לדוגמה.. סט של 1גיגה (512X2)... קינגסטון סט של 1GB (512X2) CL2 ב100$ . בארץ.. סטיק אחד כזה של 512 עולה בKSPג 570 שקל..ו 635 בנועה.. כל הסט בנועה עולה מעל 1000שקל.. (דגם Hyper X) קורסייר- גם סט של גיגה (חצי X 2) ב84 דולר(94$ עם הנחה של 10$).. (394 שקל) נקראים.. VALUE (70 שקל פחות משל הקיגנסטון).. קישור סטיק אחד של 1 גיגה (Cl3) עולה שם 74 דולר קישור בארץ הקורסייר…

• 7 תגובות
    • 561 צפיות
  7. יש לי לוח אם 648 Max-V ואני רוצה להוסיף דיסק קשיח בנפח 80GB (יש לי עכשיו 40GB) והשאלה שלי היא עם אני יכול לחבר את שנייהם ושהיא לי 120GB? מידע דיסק קשיח (שם חיבור והכל): http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={528B8234-67C8-41B6-8832-619EBAE7B9B6}&details_type=1&itemid={6F76906B-F381-438A-BF02-C990A13400C1} מידע לוח אם (מידע על הכל): http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=471

• 13 תגובות
    • 769 צפיות
  8. אני חשבתי על זה AMD Sempron 64 Bit 2600+ Socket 754 Tray CPU 1 385 ¤ GeIL 256MB DDR 3200 w/Heat Spreader CAS 2.5 Value Memory 1 180 ¤ לוח אני לא יודע מה כדיי לבחור לפי דעתי תראשון לא ?! AsRock K8NF4G-SATA2 + VGA Socket 754 Motherboard Albatron KM400A Pro + VGA Micro ATX Socket A Motherboard Gigabyte GA-K8VM800M + VGA Socket 754 Bulk Motherboard

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  9. Started by Bartleby,

בכמה כדי למכור היום מעבד אינטל פנטיום 4 נורת'ווד 2.8 512K 800Mhz? ובכמה כדי למכור היום לוח EPOX 4 PDAI? שניהם יד ראשונה (כלומר קניתי אותם מהחנות).

• 6 תגובות
    • 532 צפיות
  10. Started by hal,

שלום, קניתי מעבד אינטל 3ghz prescott 630 . תוכניות , system mechanic pro,tuneup utilities מזהות את המעבד כסלרון אפע"פ שכותבות שיש לו 2 מ"ב קאש, לעומת זאת תוכנית cpu-z מזהה את המעבד כפרסקוט 630 3ghz. מי הצודק? תודות.

• 2 תגובות
    • 446 צפיות
  11. איך אני עושה את הקישור שיש בלינק הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=151218.0 איפה שכתוב "קישור למדריך (באנגלית) " איך אני יכול לעשות שיהיה כיתוב ואם אני לוחץ עליו הוא יוביל אותי ללינק שאני רוצה? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  12. Started by dadon,

שלום . לאחר חיפוש רב בפורום הבנתי שלוח nf4 sli הוא בעצם כמו nf4 u רק פחות פיירוול ועוד דברים קטנים שלא משתמשים בהם . בעוד שה sli מציע תמיכה ב sata 2 ו 1000 mhz שנמצאת בלוחות ultra . זה נכון ? בהנחה שהבנתי נכון ואני לא מתכוון לעשות oc ללוח האם . מה ההבדל בעצם בין sli ל ultra sli ?? אני מתכוון לקנות לוח של ג'יגהבייט k8n וההבדל בין השניים הוא 250 ש"ח . תודה רבה לעוזרים .

• 9 תגובות
    • 762 צפיות
  13. שלום לכם.. אפשר לקבל ממכם המלצות לזכרון טוב של 1GB עד 120$ מ - NewEgg? אני צריך שיהיה ddr 333 (pc 2700) , 184-pin SDRAM או שתגידו לי אם עשיתי את העבודה ובחרתי בזה : Kingston HyperX 1GB (2 x 512MB) 184-Pin DDR SDRAM DDR 333 (PC 2700) Unbuffered Dual Channel Kit System Memory Model KHX2700K2/1G - Retail http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820144122

• 5 תגובות
    • 548 צפיות
  14. Started by hal,

שלום, לשימוש רגיל ללא אוברקלוקינג, איזה מהם יותר מהיר בקידוד או במשחקים? 1. pqi 512mb pc3200 ddr400mhz x2 cl-2.5448 cl with overclocking-2.5333 2. kingston value ram 512mb pc3200 ddr 400mhz x2 cl-3 תודות.

• 8 תגובות
    • 584 צפיות
  15. ראיתי את הסרט התקנה, יש קטע שצריך להוריד את הידית השחורה,צריך קצת כח אבל זה מעקם את המתכת שעוברת באמצע ומצמיד אותה על הצד נראה לי מוזר לכן אני שואל,

• 2 תגובות
    • 488 צפיות
  16. שלום, יש לי מחשב AMD Athlon64 בסוקט 754. לפי מה שאני זוכר סידרה זו אינה תומכת ב- Dual Channel (אם אני טועה אז תקנו אותי). יש לי כרגע סטיק אחד של 512MB זיכרון ואני רוצה להגדיל ל- 1024MB. האם עדיף למכור את הסטיק הקיים ולקנות סטיק של 1024? או לקנות סטיק זהה לגמריי נוסף של 512MB? אני שואל את השאלה הנ"ל בגלל שאמרו לי שביצועים של סטיק אחד גבוהים יותר מביצועים של שני סטיקים במערכת שלא תומכת ב- DC ורציתי לדעת האם זה נכון. תודה.

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  17. Started by ido-nava,

אני מנסה לעדכן את הביוס הישן שלי (שנת 03) שיש בלוח אם שלי מסוג P4P800 SE, וללא הצלחה ... ניסיתי את התוכנה ASUS UPDATE, ואי אפשר לעדכן דרכה היא מלאה בבאגים ... אחרכך הורדתי קובץ מהאתר של ASUS שאמור להיות ביוס בשם P4p8se08.rom ... ואין לי מושג איך להתקין אותו .. למישהו יש רעיון איך אני יוכל לעדכן תביוס שלי ??

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  18. שלום לכולם קיבלתי הצעה להחליף את המערכת שבחתימה למערכת מבוססת אינטל: מעבד פנטיום 4 B - באס 133 512K נורטווד 512 מ"ב זיכרון הלוח אני עדיין לא יודע איזה אני אקבל (כנראה לוח פשוט יותר ממה שיש לי) כל שאר החלקים ישארו אותו דבר. מה לפי דעתכם עדיף? פנטיום 4 2.4 או AMD אתלון XP 2500+

• 7 תגובות
    • 572 צפיות
  19. האם לוח אם שמשולב בו בקר גרפי כמו ה- 915G פחות טוב מלוח דומה שלא משולב בו בקר גרפי? (מתוך נקודת הנחה שבשני המקרים יש בכוונתי להוסיף כרטיס מסך) האם נכון הדבר שלוחות אם משולבי בקר גרפי מקצים חלק מהזכרון לטובת הבקר גם אם הוספתי ללוח האם כרטיס מסך?

• 2 תגובות
    • 480 צפיות
  20. Started by srolik,

איך הלוח החדש של EPOX EP-9NPA+SLI AMD Socket-939 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=7179 במחיר של 880 ש"ח יש גם דגם ב 710 (ראיתי שההבדל רק בכבלים ) אם יש למישהו המלצות , אני אשמח לקבל אני מחפש לוח SLI (טוב) למעבד AMD 3800 DUAL CORE שקניתי וחשוב שתיהיה בו יציאת COM לכן ה DFI נשלל) - בשביל ה אל פסק . תודה , אשמח לתגובה מהירה מעוניין לקנות עד סוף השבוע .

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by avivlevy,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3180957,00.html

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  22. לאיזו מהירות בתזמונים 3-4-4-8 משתווה זכרון במהירות 550 ובתזמונים 2-2-2-5? (כן אני יודע שזה כמעט בלתי-אפשרי, אבל בתיאוריה)

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  23. Started by RayZ,

אני כרגע עובד עם מחשב הכולל את המפרט הבא: Intel Celeron D 2.8Ghz Gigabyte GA-8S661FXMP-RZ SIS 256MB Samsung כל השאר לא חשוב, אני מתייחס לפרטים הספציפיים שגם קשורים לפורום, וגם אחראים על תפקוד המחשב. עכשיו, אני יודע שסלרון D מטבעו הוא מעבד תקציבי ואיטי, אי אפשר לצפות מימנו לגדולות. אבל מה, זה טבעי שהמחשב יהיה כל כך איטי עד שאפילו תוכנית של יותר מ 50,00K אי אפשר להפעיל ברקע ביחד עם תוכנית אחרת, ולא.. המחשב יתקע וכמעט ולא יזוז? ובמשחקים - יש פה ג'יפורס 4 בלי שום קשר. הוא אמור להריץ NFSMW החדש מצויין, אבל הוא מקרטע לי חזק.. יענו, רואים את התמונה נתקעת לשניה-חצי שניה כל דקה או יותר, כולל הסאונד והמוסיקה. למרות זאת, ה FPS די גבוהה יחסית לכרטיס, באמת לא ציפיתי לרמה כזו, אבל הקי…

• 16 תגובות
    • 955 צפיות
  24. כמו אינטרנט WORD וכו ... אינטל 2.8 או . AMD Sempron 2600+ for Socket 754

• 6 תגובות
    • 557 צפיות
  25. טוב דבר ראשון הבנתי שהכפולי ליבה של amd יותר טובים משל אינטל... אז דבר ראשון אם זה לא נכון אשמח לשמוע על זה... דבר שני החלטתי ללכת על הלוח הבא http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US הוא טוב? מכירים לוח אחר טוב יותר באותו מחיר פחות או יותר? מטרת המחשב הוא בעיקר להפעלת משחקים כבדים דרך אגב... תודה מראש..

• 21 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.