עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום חבר'ה, רציתי לשאול אותכם אם אתם יודעים מה האופציות הבאות ב BIOS עושות: USB Park Mode USB TD Reads USB Periodec Data Reads USB Asyn Data אני שואל זאת בעקבות בעיות שהמודם USB שלי עושה על המחשב הזה בלבד, ואני מסה אולי לפתור אותן, לפני שאני קונה מודם חדש. תודה!

• 9 תגובות
    • 702 צפיות
  2. Started by disc0infern0,

אני קונה כרטיס מסך משולב ATI RADEON X800 PRO עם לוח אם MSI RS482 M4 לAMD 3200 64BIT שווה להוסיף עוד 550 ש"ח בשביל לוח MSI אחר לא משולב? מה החסרונות של הלא משולב?

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  3. שלום לכולם ושבוע טוב לכם. בזמן האחרון, עלה בי הצורך והחשק לשדרג את המחשב שלי. רציתי לדעת מה יהיו השינויים הקרובים בעולם העיבוד והאם כדאי לי לקנות מחשב חדש בשלב זה של השנה או לחכות לשנת 2006. אם אפשר, אשמח לקבל פירוט על הטכנולוגיה החדשה ועלה השינויים שיהיו בה. תודה מראש אודי

• 12 תגובות
    • 691 צפיות
  4. אני צריך מעבד ולוח טובים בעיקר למשחקים אני משחק מלא ותוכנות לא ממש כבדות אני לא משתמש בעריכה וכו' צריך משהו זמני תקציב 1000 תודה אלי . נ.ב בלוח חייב להיות אפיק pci-e .

• 29 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by no nick,

יש לי זכרונות במהירות 400MHz לאחד(2*256) משום מה באוורסט הוא מראה לי אותם כ 200MHz לאחד, ובדואל צ'אנל כ-400 ביחד. מה הבעיה פה?

• 2 תגובות
    • 449 צפיות
  6. Started by yotam.m,

יש לי שאלה אולי קצת מוזרה אבל היא מעניינת אותי מאוד... האם יש סיכוי שאיזשהו מעבד לא משנה איזה כמובן לא מלפני 9 שנים פנטיום 3-4 שעובד בלי מאוורר זאת אומרת רק צלע קירור??

• 9 תגובות
    • 660 צפיות
  7. Started by ניסן פ.,

יש לי 2 של 256 (kingston) אני רוצה להרחיב בעוד 512 ,השאלה האם אני חייב להוסיף 2 נוספים של 256 או אחד של 512 תודה לעזרה

• 2 תגובות
    • 427 צפיות
  8. הי שבת שלום רציתי לקנות לילידם מחשב מבוסס amd vinice 3000 הצרכים הגרפים הם נמוכים מדובר בילדים בני 8 ומטה שמשחקים עם משחקים כמו איתמר מריו אלדין וכד' 2 אנשים אמרו לי שיש משחקים בעיקר מהסוג הנ"ל שלא עולים עם amd ולכן אני צריך אינטל מעבר לזה יש לי מחשב amd 1800xp +מע' הפעלה winxp וחלק מהמשחקים לא עולה [ אבל הם עולים עo סלרון 400 mhz ו win98] אני חשבתי שזה בגלל שהמשחקים ישנים ולא מתאימים ל winxp השאלה איפה הבעיה ,ואם נכון שיש לamd בעיה עם משחקים מסויימים תודה

• 14 תגובות
    • 847 צפיות
  9. יש לי בבית מארז,ארד דיסק של 20GB,צורב,סידי,כרטיס מסך,רשת,קול,עכבר,מקלדת,זיכרון 64MB,ועוד 2 זכרונות 32MB. המורה שלי יכול להשיג לי זיכרון 128MB ב80 שקל ולוח אם סלרון+מעבד 500MHZ ב100 שקל סכ''ה 180 שקל. האם שווה לי להשקיע 180 שקל למחשב כזה? וכמה זמן הוא יחזיק מעמד?

• 12 תגובות
    • 668 צפיות
  10. Started by faceman_007,

OCZ Dual Channel Gold GX 2048MB PC4000 DDR 500MHz תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 641 צפיות
  11. Started by yaron1000,

יש לי לוח אם ABIT NF7 רגיל אין לי במארז חיבור USB קדמי השאלה שלי אם שני החיבורים של ה USB מאחורי המחשב הם USB 2 אני שואל את זה כי אני רוצה לדעת באזיה מהירות יפעל לי צורב חיצוני אם אני אחבר אותו יש אזישהו דרך לבדוק את זה הוא אם מישהו ידוע אזיה חיבור יש לו מאחורי המחשב תוד לכל העונים

• 3 תגובות
    • 478 צפיות
  12. Started by adig,

מחפש המלצה ללוח אם PCI-E עבור מחשב בקונפיגורציה הבאה מעבד AMD64 3200 דיסק WD 160G SATAII כרטיס מסך Sapphire x800GT צריך firewire לא צריך SLI לא משתמש בכרטיס audio חיצוני (ורוצה on board באיכות סבירה) לא מבצע OC תקציב לא ברור - ראיתי שיש אופציות סבירות באזור ה 600 שקל אבל אם מישהו חושב שיש ערך מוסף משמעותי לכרטיס יותר יקר אז אפשר לחרוג בנוסף, האם יש טעם לקנות זכרונות יקרים ולא להסתפק באופציות הזולות (מתכוון להרכיב 1G)? תודה

• 9 תגובות
    • 661 צפיות
  13. איך אני יכול לבדוק עם מעבד (פנטיום1) עובד בלי לחבר אותו למחשב? איזה שיטות אני יכול לנסות? תודה לעוזרים טל

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. היי, ראיתי היום נייד של חבר מבוסס על בניאס 1.5. שמתי לב שה-FSB שלו הוא 100, ואילו הבאס של הזכרון הוא 133 (יחס 4:3). האם ככה זה בדרך כלל? לפי CPUZ, ה-SPD של 133 הוא 2.5-3-3 ושל 100 הוא 2-2-2... לעבוד בלא סינכרוני זה בדיפולט במחשבים האלו?

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  15. איזה מעבד יותר טוב מבין השניים ולמה? ואפשר גם בדרך להסביר לי מה ההבדלים בין מעבדי AMD לאינטל? למה למשל אצל AMD זה 2.2Ghz ?

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  16. שלום לכולם החלפתי את הזיכרון שהיה לי מיחידה אחת של 512 מ"ב DDR 400 לשתי יחידות של 256 DDR 400 של PQI - אני מאמין שהזיכרון הזה יותר טוב משל ELPIDA (הקודם שהיה לי) השאלה עד כמה ישתפרו הביצועים עכשיו כשהמערכת עובדת ב DUAL DDR ?

• 7 תגובות
    • 661 צפיות
  17. אני צריך זיכרון ddr אבל יש כול מיני סוגים כמו: ddr pc2300/400 וכדומה אז איזה אני צריך ?

• 15 תגובות
    • 993 צפיות
  18. Started by Unavoidable Encounter,

מה באמת ההבדל? ומה זאת אומרת ש ADM יותר טוב למשחקים? אם זה יותר טוב למשחקים זה יותר טוב בכלל לא? אם לא אז במה אינטל יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. אני רוצה להוסיף זיכרון ואני לא יודע איזה זיכרון הוא יש דרך לגלות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. מהירות השעון הטבעית של ה FX-60 (שהוא כפול ליבה!) היא 2.6 גיגה הרץ. זה טוב, זה טוב מאוד, בעצם זה אפילו מדהים (אם זה נכון ושיטתי). לכאורה זה אומר שמהירות השעון של כפולי הליבה של AMD כמו של חדי הליבה. ה FX-57 (חד ליבה) רץ ב 2.8 גיגה הרץ. מקור: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=83218 [attachment deleted by admin]

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by Hack4ev3r,

שלום אנשים יקרים, אני מעוניין לדעת עם מישהו יודע היכן ניתן להשיג את הלוח הזה במחיר לא מופקע(600 שקל) זה לוח 478 עם כרטיס מסך מובנה GMA900 או לחלופין אם למישהו יש את הלוח הזה והוא רוצה להחליף בעד ASUS P4S800D ואני יוסיף לו סטיק של ראם 256 או\ו הארדיסק 10גיגה תודה מראש, טומי.

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  22. Started by marvje,

תקציב 1650 +- ש"ח מבוסס AMD 512MB RAM חובה לוח אם עם AGP (כי יש לי gf 6600nongt agp) הציעו לי את הלוח ASROCK 939DUAL-SATA2, s939, ULi, AGP, PCI-E שיש בו גם PCI-E וגם AGP זה טוב שיש בזה את שניהם או לא ? תודה :-]

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  23. Started by orlf,

אני רוצה לקנות מעבד AMD סוקט 939 אבל אני לא יודע איזה לקחת יש לך המלצה? דבר שני שמעתי שיש כזה דבר מתאם DDR1 לDDR2 של ג'יגה בייט מוכרים את זה בארץ אם כן יש לכם לינק אני מתכוון לדבר הזה: http://hwzone.co.il/archive/1124824626/40499/ דבר שני אני מאוד רוצה לקנות מחשב חדש כמו שאתם רואים אבל מצד שני אני כל הזמן מתלבט עם לחכות לסוקט החדש של AMDסוקט AM2 שיהיה לו DDR2 ו940 פינים (בסדר שונה משל היום) כדיי לי לחכות כי זאת תיהיה לדעתי טעות לקנות את הסוקט שיש כיום ה939 (אם שאלתי את זה פעם אז אני מצטער אני פשוט לא בטוח) דבר שני שמעתי שהיום אפשר לקנות לוח אם אולטרא למשל DFI AMD NFORCE 4 ULTRA ולהפוך אותו לאולטרא SLI אמרו לי שיש כזה דבר מוד לSLI איך עושים את זה?? ועוד דבר אחד אחרון י…

• 7 תגובות
    • 687 צפיות
  24. Started by Pentium D,

כעיקרון אני רוצה לדעת אילו מבין שתי החברות הללו יותר טובים בתחום הלוחות אם. (לא להתייחס למחירים) עכשיו בוא ניכנס קצת יותר לעומק. אילו משני הלוחות אם הבאים יותר טוב? A8N-VM CSM Dual VGA, nVidia 6150, SATA II למידע נוסף לחץ כאן http://usa.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=15&l3=210&model=766&modelmenu=1 ?K8N-SLI (NF4, s939, PCI-E)? למידע נוסף לחץ כאן http://www.gigabyte.com.tw/MotherBoard/Products/Products_GA-K8N-SLI.htm תנו לי כמה שיותר אינפורמציה, תודה.

• 8 תגובות
    • 731 צפיות
  25. Started by _idank_,

שלום לכולם חבר שלי רוצה לקנות לוח אם והוא שואל איזה יותר טוב AN8 ULTRA AN8 SLI תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 461 צפיות

דיונים חדשים בפורומים