מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
קניתי 8600gt/512mb ויש לי לוח ציפסט 945g בשלב של ספירת הזכרון של כרטיס המסך המחשב עושה ריסטרט הציפסט אמור להיות בעיה? נ.ב-ביטלתי כרטיס מסך מובנה בביוס
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על השילוב של שלושת אלה: AMD ATHLON XP 2500+ BARTON(512K,333Mhz) TRAY CPU ABIT NF7-SL KINGSTON DDR-RAM 512MB PC2700 MEMORY ? אני לא מתכנן OC.. תודה.
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 64 3200 בתושבת 754 ובשביל מעבד כזה יש לוחות רק אם AGP האם יהיה לוח לתושבת הזו עם PCI-E?
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש לי שאלה אני מעוניין לרכוש מחשב חדש וברצוני לרכוש את הזכרונות מסוג: ocz ddr2 4gb reaper 1066 mhz(dual kit) כמו כן את הלוח: gigabyte ga-ex38-ds4 ויש לי שאלה לגבי התאמת הוולט. לפי אתר היצרן של הזכרונות הם פועלים ב 2.2 וולט עכשיו באתר יצרן של הלוח אם רשום ואני מצטט: 4x1.8V DDR2 DIMM sockets supporting up to 8 GB of system memory עכשיו השאלה שלי היא האם יש איזו שהיא בעיה עם הוולט כי בלוח אם רשום 1.8 והזכרונות אמורים לפעול ב2.2 האם זה יפגע במהירות הזכרונות או יגרום לכל בעיה אחרת ? או שהלוח אם יוכל לתת לזכרונות 2.2 וולט בכל זאת?
-
- 8 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום אני הזמנתי מסקיי פיסי זכרונות DDR 400MHZ CL2.5 [וזה כמובן מה שיש לי כבר במחשב] עכשיו הם הביאו לי בטעות את אותו זכרון בדיוק רק CL3. האם אני יוכל לשים את 2 הזכרונות ביחד במחשב? [CL2.5 וCL3 ביחד]. תודה לעונים 8)
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות DDR2 2GB עכשיו מה שיש לי עכשיו זה 512DDR2 533 ואין במלאי 533 אז ניסיתי 667 וזה עבד עד שזה התקלקל ויש במלאי רק 800 השאלה האם זה יזהה אותו?
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
יש לי בעייה במעבד.. לפי האוורסט הוא מראה לי: CPU Clock 1792.86 MHz (original: 2400 MHz) ובבדיקות דרך הווינדוס הוא בכל מקום מראה לי משהו אחר.. בביוס הוא מראה לי 1800 איך אפשר לסדר את זה..?
-
- 9 תגובות
- 633 צפיות
-
-
1.באיזה גרסאות חד לביות יש 2MB קאש? 2.האם בגלל שהBUS שלו 1000 ושל הוא פחות טוב מATHLON?
-
- 7 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יש לי שלוש זכרונות SDRAM 133 רציתי לשדרג את המחשב שלי אבל אני צריך לוח אם שתומך ב XP 2400 ויש בו שלוש סלוטים פנויים של SDRAM מישהו יודע איפה ואם בכלל יש כזה
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני צריך להתקין כרטיס מצלמות אבל הוא מוגבל לעבוד רק עם ציפסט של אינטל לכן צריך המלצה למעבד ולוח עם ציפסט אינטל שיהיו בעלי ערך עלות תועלת הגבוהים ביותר למחשב משרדי אבל שיריץ גם מצלמות ואולי בעתיד עבודה בסיסית עם תוכנות מקצועיות לעריכת תמונות. תודה,
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום רב מתכנן לקנות מעבד E8400, וזכרון 4 ג'יגה, מחשב למשחקים ללא OC בכלל. שוקל האם לקנות בין ההכי פשוטים G31 או את הP45 היוקרתיים. בנוסף אם אפשר הסבר להמלצה שלכם. תודה
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם יש מעבד כפול ליבה שעובד על סוקט 939? נגיד כמו ה4200+ לAM2 אותו מעבד רק ל939? תקציב לא משהו כ"כ יקר משהו ברמה של ה4200+ ואפשר יותר המפרט מופיע בצד תודה אריאל
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
AMD Athlon XP 2400 + MotherBoard Gygabyte GA-7VAXP Ultra (1750 Nis)/ i OR Pentium 2.4 + MotherBoard Asus P4PE (2000 Nis)p
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום רב רכשתי היום זיכרון 512MB של GEIL שבא עם גוף קירור... כבר היה לי אחד כזה במחשב, ובגלל שיש לי לוח ABIT NF7 , אמרתי שנחבר אותו כ-DUAL... השאלות שלי: 1. שמתי לב שעל הזיכרון החדש יש מספרים גבוהים יותר, למרות שאמרו לי שזה אותו זיכרון בדיוק כמו שלקחתי בפעם שעברה... ולמרות שבאתר שלהם כתוב את המספרים של הזיכרון הישן שלי (!!!) (תמונה #1) א. האם זה זיכרון יותר טוב? ב. האם זה יפגע לי באופצית ה-DUAL ולא יממש אותה? 2. על הזיכרון החדש אין תופסנים כמו על הזיכרון הישן, זה פוגע בקירור? (תמונה #2) 3. שימו לב לתמונה #3, חיברתי את הזכרונות איפה שמוקף בירוק, זה אמור לעבוד ב-DUAL? 4. איך בודקים אם הזכרונות עובדים ב-DUAL באמת? תודה רבה, מצטער על השאלות ה"n00bיות"... [attachment del…
-
- 7 תגובות
- 633 צפיות
-
-
לא מצאתי בשום חנות מקוונת ואפילו לא בזאפ הלוחות הללו מאוד פופולריים בחו"ל גם כאלו בלי מעבד ועוד שאלה קטנה...אילו לוחות מתאימים למעבדים הניידים(M) של AMD...גם אפשרות נוחה ל HTPC לנוכח העובדה שאינם דורשים מאוורר ...או עם מאוורר + OC
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יתרונות חסרונות שלו ? האם עדיף לקחת במקומו קינגסטון cl3
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
-
היי. אז ככה. נכנסתי לזיגזג, ראיתי שני מעבדים שונים בעלי אותם יכולות : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_313&products_id=2561 ו : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_313&products_id=3249 ככה, בראשון כתוב שזה עם גוף קירור של AMD והוא עולה יותר . בשני אין גוף קירור והאחריות היא לשנה אחת . הבעיה: ב KSP יש את אותו מעבד amd athlon64b 3000+ venice במחיר שדומה למחיר של זה שמופיע בזיגזג בלי הגוף קירור (קצת פחות מ800) . אז זה אומר שמה שיש בKSP זה אותו אחד?, ז"א לא מקורר ? וכמה זמן אחריות יש בKSP על המעבד ? ובכלל, מה עדיף לקנות וכמה קריטי זה ? תודה .
-
- 7 תגובות
- 633 צפיות
-
-
נמאס מהמחשב הנכחי,אז אני משדרג למשהו בינוני שייעבוד כמו שצריך.. מה דעתכם על זה ? AMD Sempron 64 (2800+) - [AM2]- RETAIL ASUS M2V AM2, K8T890, DDRII 800, PCI-E DDR II 667 - 1GB TwinMOS
-
- 6 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אולי תוכלו לעזור לי לדעת איזה מ-2 לוחות האם : 1. ABIT IC7 2. ABIT KV8-MAX3 - מי יותר טוב מבחינת ביצועים במשחקים , סאונד - ובכלל בכלליות מי מהם יותר טוב? :-\ זאת כמובן שהביצועים בשאר חלקי המחשב שווים (מעבד , כרטיס מסך וכו'). ואם אפשר גם חוות דעת ממש קטנה על GIGABYTE VIA K8T800 PRO ? תודה רבה לכל העוזרים. נ.ב. כן אני מבין ששני הלוחות הם למעבדים שונים לגמרי (AMD , INTEL) .......
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
-
קניתי מעבד מKSP, והם רשמו על גב המעבד את השם שלו עם טוש. חשבתי שזה יכול להפריע קצת למגע של גוף הקירור עם המעבד (ממש קצת, אבל עדיין...). האם זו באמת בעיה? ועוד שאלה: האם אפשר לגעת בגב המעבד ובמשטח המגע של גוף הקירור עם המעבד עם ידיים חשופות בלי בעיה, למרות שיש טביעות אצבעות, או שזה מפריע למגע ביניהם? תודה
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
המחשב פשוט נכבה אחרי 3 שניות של הפעלה... יש לי לוח 7vrxp, בדקתי רכיבים אחרים, הארדיסק, זיכרונות, כרטיס מסך במחשבים אחרים והכל עבד מצויין.. מה שפועל ל3 שניות זה המאוורר של המעבד, ואז הוא נכבה, ויש LED צהוב על הלוח אם שנשאר דולק כל הזמן עד שאני מנתק לגמרי מהחשמל.. חיפשתי כמה פתרונות באינטרנט ומצאתי את זה: Anyway, we had the 2nd trip back to the store today. They took all components and put them together on antistatic matt. They used power supply from the case. It booted perfectly the first time. No problem at all. We put it all back in the case, and the problem came back. Store thought we must be shorting the board to the case. Finally we realized the only difference in the…
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
דבר ראשון, אני מקווה שזה הפורום הנכון.. כי זה לא בדיוק קשור לסוגי מעבד או משהו.. קיצר המעבד שלי (אינטל 2.6C) התחיל לא לעבוד כמו שצריך. דבר ראשון למי אני צריך להביא אותו, לחנות שקניתי ממנה את המעבד או לאינטל? דבר שני אני לא ממש רוצה להסחב עם כל המחשב ואין לי את הקופסא של המעבד, איך להביא אותו? הדבר האחרון שאני רוצה זה שיגידו לי שדפקתי אותו בזמן שהבאתי אותו לחנות\אינטל. אז מה אני צריך לעשות?
-
- 7 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יש לי זכרון של סמסונג שתיים של 512 של 200 מגה הרץ ואני רוצה לקנות עוד שתיים (512) או אחד של גיגה של 400 מגה הרץ האם הם יפעלו ביחד טוב דרך אגב יש לי מעבד AMD 4200 X2
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-