מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
מה יותר טוב מבחינת ביצועים במשחקים? מעבד Q6600 stepping go זכרונות 2GB לבין מעבד E4400 וזכרונות 4GB? (בערך 300 ש"ח הבדל במחיר)
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
וגם איזה גרסה הכי כדאי להתקין ואיך? אתם חושבים שזה יעזור במשהו? (עד עכשיו הכלל לא התעסקתי עם זה) תודה רבה לכל העוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
פנטיום 4 3 GH זה המעבד החדש של ה64 ביט 775 L2 -2M . הוא מורכב על לוח של אינטל 915 PCY . החום כל הזמן מעל ה50 מעלות אפילו 54-55 זה נורמלי? ומה צריכה להיות הטמפרטורה של הלוח? תודה יאיר
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
AMD אלטון XP1900 מה שסגרתי עם המוכר זה שהוא מוכר AMD במהירות 2400 GHZ.... הסיבה שאני שואל כי כשאני בודק מה המהירות של המעבד הוא כותב 1500 GHZ היתכן ותוחמנתי?
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
-
אני מתכוון שלמשל הלוח אם יכול עד 256 ראם או 512... מודל הלוח אם שלי הוא: 6ABX2V-G0 תודה
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שוטטתי היום בגלריה וראיתי באחד הפרוייקטים לוח של ASUS עם כניסה למולקס עליו. למה? http://www.hwzone.co.il/gallery/albun28/aal
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בבחירת הזכרונות. יש את הבא: KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4388 אני יכול לקנות 2 כאלה ויצא 510 ש"ח. או יש את: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6097 מדובר על 616 ש"ח מדובר על הפרש גדול של כ 100 ש"ח. השאלה היא האם זה משנה. לוח האם הוא: GIGABYTE GA-P55-UD3L http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6181 אני לא מתכנן OC, מדובר על מחשב גיימינג וחשוב שיהיה DDR3 1333. (אני רוצה להזמין מ iqpc) תודה.
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין במחשב חדש וכבר הציעו לי מפרטים בפורום הרלוונטי אבל רציתי להבין בנושא יותר. ידוע לי שישנם סוגים שונים של חומרה (בין אם מעבדים, זכורנות וכו'), כאשר ההבדל בין סוג חומרה אחד לסוג אחר בביצועים הוא אינו גדול במיוחד. לעומת זאת, ישנו פער במחירים. כך שאם יש לי תקציב מסוים, לא תמיד משתלם לי לקנות את מה שנראה הכי טוב (לעין "לא מיומנת", לדוגמא כי המספר גבוה יותר) אלא אני יכול לקנות את אותם יכולות, פשוט עם שמות אחרים והמחיר זול יותר. לכן, השאלה שלי (שאני מטנצל על כך שודאי מורכב לענות עליה) היא מה ההבדלים בין המוצרים המרכזיים. לדוגמא, אם אני רוצה מחשב משחקים חדש האם שווה להשקיע בI7 או ש Quad 2 Core עדיף? ואם המשחקים שאני רוצה לא דורשים משאבים עצומים - האם …
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום! יש לי לוח GIGABYTE P35-DS3L יש לי בביוס אפשרות HPET Mode קודם כל מה זה HPET?? ואיזה מוד עדיף32ביט או 64ביט? עכשיו המחשב עובד על 32 שניסיתי לשנות ל64 כל פעם שנכנסתי לסטים הוא הפסיק לפעול למה זה קרה? האם שאני משנה את זה צריך לפרמט את המחשב או רק להתקין שוב תסטים? תודה!
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD PHENOM II X4 965 3.4GHZ עכשיו השאלה שלי היא מה מומלץ יותר למעבד PROCCESSOR SPEED (CPU) גבוה יותר או נמוך יותר? הכי גבוה זה 3400 והכי נמוך זה 800.
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
יש ברשותי לוח ABIT NF7 SL 2.0 ואני רוצה לקנות GEIL 512 mb pc3500 GOLDEN DRAGON האם תהיה לי בעיה לשלב אותם?
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
-
אז האם קיים לוח אם micro atx עם spdif optical (יציאת סאונד דיגיטלית אופטית) ? יש חיה כזו ? מיועד לחבר שרוצה לוח למחשב למטרת קולנוע ביתי בעיקר. תודה
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
יש לי מעבד ?Pentium4 3.20 Ghz משהו כזה עכשיו שווה לי לקנות מעבד חדש ?Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB? זה יותר טוב ממה שיש לי? זה בעייה להתקין מעבד? אם אני מתקין מעבד חדש צריך להתקין וינדוס מחדש או משהו או שפשוט שמים לי את זה מתקינים מה שצריך והכל נשאר וזה?... בבקשה.!
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
באתר של tom הזה יש רק לQuake 3 אז אני באמת צריך לQ4 של מעבדים... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני אעשה OC אצל SKY, ולכן נאמר לי שאני אגיע עם E8400 בOC ל 4.1+- ועם Q9300 ל3.. מה עדיף לשנים הבאות? ומה יתן לי תוצאות יותר טובות במשחקים עכשיו..? בכל אופן, אם אני לוקח את הE8400 אני מקבל את ה98GTX ועםהQ9300 אני אקבל את ה88GTS .. איזה שילוב עדיף לשמקחים לעתיד? אני מחליף משחב כל 4 שנים... יש כאן כמה שאלות, אשמח לתשובות.
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
איזה דגם של לוח ב700 שקל הכי טוב לקנורו? תודה
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
מדוע קיים הבדל בין מעבד AXP שפועל ב2000mhz למעבד A64 שפועל באותה מהירות? (באפליקציות 32BIT כמובן) הבנתי שAMD עושים יותר פעולות בכל מחזור שעון מINTEL ולכן AMD יותר מהירים לאותו Mhz. אז מה בנוגע לA64? מה שונה בארכיטקטורה מAXP? הוא עושה עוד יותר פעולות למחזור אחד? נא פרטו את הסיבה\סיבות לכך שA64 יותר מהירים מAXP
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
כן, באתר של אפוקס יצאו דרייבירים חדשים. לא ידוע לי מהם מתקנים אבל הם באתר של אפוקס אז הם חיבים להיות טובים. אני ינסה אותם מחר בבוקר תהנו. http://www.epox-technik.de/techsupp/downloads_anzeige.asp
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם. האם יש צורך או שמקבלים איזו שיפור ביצועים בהפעלת ACC בביוס עם מעבד AMD 1090T BE? האם יש לפיצ'ר הזה משמעות בעת OC או שהוא משמש רק לפתיחת ליבות במעבדים שחלק מהליבות שלהם כובו? הלוח הוא מדגם GA-MA786GMT-US2H תודה
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
לא מזמן הורדתי גירסת ביוס חדשה ללוח שלי (GA-8IHXP) שמאפשרת Hyper-Threading אבל כידוע הפונקציה הזאת תהיה רק ב 3.06 החשדים, הביעה היא שלא מזמן ראיתי בחדשות שהחברות שמיצרות לוחות יתחילו ביצור ליין חדש שתומך במתח גדול יותר לכבוד סידרת ה 3GHZ + של אנטל אז השאלה שלי היא: האם הלוח שלי יתאים לסידרת המעבדים החדשה?
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם יש עידכון למעבד או משהו כזה. המעבד הוא Q6600 ורציתי לדעת האם יש צורך לעדכן משהו כי אני הולך לעבוד VISTA 64 BIT . תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
יש הבדל משמעותי בשביל מחשקים כבדים? (DDR400) שווה לחסוך בהנחה שעוד שהשדרוג הכי קרוב יהיה עוד איזה חצי שנה?
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש לפני מספר ימים, עם זכירונות של ADATA 500 מגהרץ בנפח 2*512. היום הבחור בחנות ממנה אני קונה אמר לי שהייתה לו בעיה להזמן אותם והוא הזמין לי זיכרונות של TwinMOS שלטענתו הם יותר טובים. דבר ראשון, הם הוא צודק? האם ביצועיהם טובים יותר? (אני מתכנן אוברקלוקינג עוד שנה בערך) ודבר שני, האם יש הבדל מחירים ? אם הם יותר זולים הוא רימה אותי אם יותר יקרים אז הוא יצא גבר רצח תודה
-
- 8 תגובות
- 665 צפיות
-