מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
היי, אני הולך לשדרג (רק מעבד, לוח אם וזכרון), שימוש מרכזי- משחקים כבדים. החלטתי כבר על: ABIT NF7 TWINMOS/KINGSTON/GEIL 512MB PC 3200 השאלה לגבי המעבד: אני מתלבט בין XP2400 ל- XP2500. ההפרש במחיר הוא 250 ש"ח בערך. האם זה שווה את הכסף? תודה!
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
ראיתי באתר של KSP. זכרון של חברת STAREX (מבצע בסניף תל אביב) שווה ביותר, לא? אה, זאת ההודעה ה500 שלי, תנו לי בכבוד! [move]לא יאמן, כל כך הרבה כתבתי, על מה לעזאזל?[/move]
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
Gigabyte GA-8IPE1000G http://glob-net.com/product_info.php?cPath=1_22_31_123&products_id=734&osCsid=3089f8e3932bb9c558cb12e241b62621 או ABIT IS7-E2G http://glob-net.com/product_info.php?cPath=1_22_31_118&products_id=1843&osCsid=3089f8e3932bb9c558cb12e241b62621
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אולי מישהו מכיר אתר שיש בו השוואה בין ה AMD Turion לבין הגירסאות הנייחות של מעבדים כמו אטלון/סמפרון או פנטיום/סלרון? חיפשתי בחפיפות בגוגל ולא מצאתי, אז חשבתי אולי אנשים פה יודעים תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב לפני כחודשיים עם לוח אם gigabyte x58a udr3 revision 2 ומערכת הפעלה חלונות 7. לפני חודש כרטיס הרשת on board של REALTEK לא זוהה. גם בביוס הכרטיס לא נראה. מערכת ההפעלה מנסה לחפש את הכרטיס ובדרך אני חוטף מסכים כחולים. פרקתי את לוח האם מהמארז ושלחתי למעבדה. הם החזירו לי אותו תוך יום בטענה שהכל תקין. הרכבתי את הלוח אם בבית ואכן הכרטיס רשת זוהה מיידית. לפני שבועיים שוב אותו סיפור. הפעם חפרתי קצת באינטרנט והתברר שהבעיה לא בלוח אם אלא בכרטיס רשת עצמו - בזמן שחלונות 7 עובר למצב SLEEP גם הכרטיס רשת עובר למצב "שינה". הבעיה מתחילה בכך שהוא לא מצליח "להתעורר". חפרתי קצת ברשת ומצאתי פתרון : הדרך להעיר אותו במקרה כזה היא לנתק את המחשב מהחשמל ולנתק סלוט אחד של זכרון ram. עשיתי…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כבר לא בדיוק מעודכן בשנים האחרונות עקב הלימודים . אני מעוניין להחליף מחשב עקב בעיות עם הישן (I7 הדור הראשון) . שמעתי שיוצא חדש והייתי רוצה לקבל עליו פרטים . תאריך השקה תחונות וכו' והאם מומלץ לחכות להשקה (אם לא קרה) . ומה מומלץ לקחת ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1) האם יש טעם להתקין היום שש ליבות? (מחשב שולחני) 2) האם מעבד לשרת יתאים ללוח אם של מחשב שולחני? 3) מתי יהיה מעבד 128 ביט? (בכלל) http://sites.amd.com/us/atwork/promo/Pages/six-core-opteron.aspx
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש בקרוב ואני רוצה להשאיר אפשרות לCF עתידי. בעקרון הלוח שתכננתי לקחת הוא EX38-DS4 אבל מכיוון שהמסך שלי הוא רק 22" אז אני כנראה גם בעתיד לא ירגיש הבדל בביצועים בין ניצול מלא של הכרטיסים או ניצול של רק X8 ברוחב פס. אז השאלה שלי היא כזאת: האם אני ירגיש הבדל בביצועים בכללי במשחקים בלי קשר לCF בין שני הלוחות? והאם הלוח היקר טוב יותר לOC או שאין הבדל? או בקיצור אני יכול לחסוך את ה-250 שקל האלה ולקחת P5Q PRO במקום הEX38-DS4? או שאם אני חושב על העתיד כדאי לי להישאר איתו?
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
כרגע יש לי מעבד Intel core 2 duo E6750 בלי OC בתדר 2.66GHZ. הלוח אם שלי הוא Gigabyte GA-P35-DS3L והמחשב שלי מיועד למשחקים. השאלה היא האם אני ארגיש הבדל משמעותי אם אני אשדרג למעבד מסדרת הCore 2 Quad כמו Q9550 מבחינת מהירות והאם הפריימים יעלו במשחקים? האם זה כדאי בכלל? האם המעבד שלי כרגע עוד נחשב לטוב?
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מה האפשרויות האלה עושות? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שמעו חברים אני ממש צריך עזרה אני נואש מכל הבנצ'מארקים קשה להסיק משם מסקנה! אני צריך שתגידו לי מה עדיף amd dual core או amd לא dual core כך גם לגבי אינטל מה עדיף pentium D או pentium רגיל בקיצור איזה מעבד אתם ממליצים לקחת להצת משחקים כבדים הכל כולל הכל כגון doom 3 hl2 וכו אבל שלא יחרוג ממחיר של 2500 שח בבקשה ממכם תעשו לי קצת סדר בראש... בסך הכל יש לי ככה Amd Athelon X2 3800+ או משהו בסגנון ויש את Amd athelon הרגיל כל מהירות שהיא ויש את אינטל Intel pentium d 2.8 או 3.0 שוב משהו כזה... ויש את Intel pentiunm 3.6 למשל וכו... מה עדיף בלי קשר לכרטיס מסך בוא נגיד שאת כולם אני בודק על כרטיס מסך שווה וזיכרונות שווים למשל כרטיס מסך של n6800gt
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
-
כמה פינים בדיוק יש למעבד פנטיום 3 733 מגהרץ כי השגתי מעבד ויש מקום שנראה כאילו נתלש ממנו פין אז תגידו לי כמה פינים יש בבקשה
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
מה איך הוא טוב למשחקים סרטים זה רץ טוב ? תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
מישהו יכול להפנות אותי לאיזהשהם מקורות מידע בנושא? כי אני התחלתי להתעניין בזה עכשיו, ובשום מקום לא הצלחתי למצוא הסבר מדוע IPC של אטלון XP שווה ל-9, וזה של פנטיום 4 שווה ל-6. כיצד זה מחושב? האם אורך ה-pipe משפיע על ה-IPC? והאם צריך לקחת stalls בחשבון, האם שגיאות חיזוי משפיעות?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה ציפסט יותר טוב? אני קונה AMD 64BIT 3000+ 939 ואני מתלבט בין הלוחות אם ABIT AV8-3rd Eye ל EPOX EP-9NDA3+ כעיקרון יש להם אותה התמיכות, אותו המחיר, אבל ציפסט שונה. אני רוצה לדעת מה מבין השניים יותר טוב תודה מראש לעוזרים :>
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
העתיד כבר כאן ולוחות אם-X79 צצים בחנויות. חברת GIGABYTE מפרסמת 4 דגמים לתושבת החדשה LGA2011 האם יש הבדלים גדולים בין הדגמים. מתברר שלא כל כך. GA-X79-UD3 (rev. 1.0) GA-X79-UD5 (rev. 1.0) GA-X79-UD7 (rev. 1.0) G1.Assassin 2 (rev. 1.0) הבדלים : ההבדל הראשון שנראה בולט לעין היא כמות סלוטים לזיכרון שרק ה-UD5 מתהדר ב-8 כל היתר מסתפקים ב-4.לא נכנס לשאלה העם זה משנה. נעבור לפאנל אחורי לכולם יש 2 חיבורי USB3 . כמות USB2 פחות או יותר שווה. ללוח היחיד שיש 1394 הוא ה-UD5 לוח היחיד שאין זוג מחברי ESATA בפאנל אחורי UD7 היוקרתי. כמות מחברי ה-SATA3/6 זהה בכל הלוחות . ארבעה SATA3 פלוס זוג SATA6 כמות ה-SATA שמגיע עם הציפ של-Marvell 88SE9172 משתנה כאשר : UD3 וגם ה-UD5 מקבל 4 …
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
מדובר על MSI NEO2 PLATINUM על זכרונות CROSAIR TWINX. זה המחשב המדובר: http://www.anandtech.com/mysystemrig.aspx?rigid=28875 מההתחלה שבניתי את המחשב וזה לא פעל על DUAL CHANNEL, ניסיתי את כל אפשרויות השילובים של הסלוטים של הזיכרון, שום דבר לא פועל וזה נשאר SINGLE CHANNEL. אין לי רעיונות אחרים חוץ ממה שעשיתי כבר, למישהו יש רעיון אחר למשהו שאני יכול לנסות?
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
היי אני משדרג את המחשב שלי ואני צריך בבקשה עזרה בבחירת מפרט ל90% משחקים.. חשבתי על הדברים הבאים: intel 2.4 512k 533mhz ocz ddr 256mb pc2700 rev 3.2 performance series 333mhz gigabyte GA-8PE667 וספק כוח tsunami 350watt מה אתם אומרים? אני מתלבט בקשר לזיכרון... אתם חושבים שהיה עדיף יותר לקחת 512 ddr 333 של סמסונג רגיל באותו כסף? תודה :-)
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לפני כחודש קניתי מחשב חדש שמיועד למשחקים בעל מעבד I5 4590 וחבר הציע לי לקנות I7 4770 יד 2 ב600 ש"ח,בהנחה שאני מוכר את שלי האם ההחלפה כדאית ? וכמה המעבד שלי שווה עם קירור סטוק ?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איזה תוכנה טובה נותנת לי אינפורמציה על הזכרונות והמעבד?
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אחותי גרה בניו יורק ולפני שנה בדיוק היא קנתה מחשב עם סלרון.... המהירות שלו היא 1.4 אז השאלה שלי היא אם הלוח אם הוא סוקט 478 ואז אני יוכל להתקין פנטיום 4? (לא אני כי אני בישראל אבל נגיד...) יש איזה דרך קלה לברר על ידי שעושים משהו במחשב אם אתם לא יודעים? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
יש לי שאלה אם אני קונה שני זכרונות של 2 גיגה מהירות 800 ddr 2 ויש לי win xp 32bit האם הוא יזהה לי את כל הארבע גיגה או שאני צריך להתקין win xp 64י ש לי לוח של אסוס p5k p35 מעבד e6750 כרטיס מסך 9800 gtx 512 ספק 500 w של אנמארקס ליברטי הלוח שלי תומך גם במהירות של 1066 בזכרונות האם אני יכול לקנות שני זכרונות של 2 גיגה במהירות ddr2 1066 ולא יהיה לי בעיה הוא יזהה לי את כל הארבע גיגה האם אני יכול לשים זכרונות שונים אצלי בלוח האם הלוח שלי תומך בזה
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
ממזמן כבר בחרתי בזכרון הזה: OCZ 256MB EL DDR PC3200 400mhz Enhanced Latency Series אבל כשהסתכלתי בפורום מפרטים, ראיתי שהמון לוקחים את הזכרון של סמסונג. אם תוכנן OC קטן עד בינוני (אחרי שנה בערך) יש טעם לקחת את ה-OCZ או שאפשר לחסוך ולקחת את הסמסונג? אני ארגיש את ההבדלים ביניהם? (לא מצאתי את התזמונים של הסמסונג, אבל בטח של ה-OCZ טובים יותר).
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות זכרונות חדשים למחשב בחנות שיש לה סניף בפתח תקווה כרגע אני לא יודע איזה זכרונות לבחור יש מבחר עצום אשמח לעזרתכם המפרט שלי הוא וינדוס 8 לוח אם DX58SO Intel מעבד i7 920 כרטיס מסך Radeon 8200 אם צריך פרטים נא להגיד תודה לעוזרים מראש
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-