עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by OvD,

http://www.tvcom.co.il/product.asp?productid=86 איך אני יכול לדעת אם זה E3 או E6 ומה ההבדל ביכלל?

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  2. Started by dids22,

קניתי היום סטיק זיכרון ככה שעכשיו יש לי שני סטיקים של 512 הדגם שלהם הוא kvr400x64c25/512 (אבל נראה לי שציפים שונים) והם עובדים בדואל(יש דרך באצת לאמת את זה?ב cpuz כתוב לי שהם dual אבל לא ראיתי שכתוב שם שהוא עובד על 128 bit) הקיצר יש דרך שאני יכול לבדוק שאין בעיה עם הסטיק החדש ושאין בעית תאימות איתם? prim95 יעזור ?אם כן כמה זמן ל הריץ אותו?

• 9 תגובות
    • 678 צפיות
  3. שלום! עלה לי ולחבר רעיון ליקנות מעבד בחו"ל כיוון שזה הפרשים מאוד גדולים בכסף. עכשיו החבר שלי אמר שאין אחריות ויכול להיותש יהרס ואני אמרתי לו שמעבדים זה חלק נדיר שיתקלקל במחשב !!! רציתי לדעת אם זה נכון ואם יש הרבה מיקרים של תקלות עם מעבדים וכנראה מדובר על מעבד ATHLON X2 או OPTERON X2 תודה רבה... אגב יש מצב שיעשו לי בעיה כשאני יבוא איתו לארץ ?

• 6 תגובות
    • 589 צפיות
  4. Started by anox,

שלום, אני מעוניין לעשות OC לRAM שלי. קראתי קצת בנושא, אבל אני לא מצליח להבין איך ה FSB SPEED קשור לכל סיפור ה- LATENCY. אם למישהו יש גם טיפים בנושא, אז סבבה, אני אשמח לשמוע. אני עובד עם חצי ג'יגה של Kingstone, DDR400, על p4-3GHZ-Prescott שמורכבים על ASUS P4S800D. תודה

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  5. ומה בנוגע למעבדים של אינטל-הpresler והאחרים שהם 65 ננומטר,האם הם יוכלו להוות תחרות לAMD במה שAMD יותר טובה בו היום כמו משחקים וכו'? יש השערות לגבי ביצועיהם? כי גם אני כמו פותח התארד הולך לקנות מחשב חדש נתקלתי באותה דילמה ואני תוהה אם אולי כדאי גם לראות מה יהיה לאינטל להציע והאם כדאי לחכות ליציאת המעבדים שלהם. המעבדים השולחניים שלהם יצאים בQ1 ?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by ariel7766,

שלום! נגיד לדוגמה יש לי קירור גז ואני רוצה לעשות OC חזק למעבד AMD 3200 VENICE עכשיו הבנתי שהקירור גז לוקח את המעבד לטמפ' של מינוס עשרות מעלות השאלה שלי היא איך המעבד לא הופך לקרח בטמפ' כזאת ? והאם זה גם פוגע באורך חיים שלו ? כנ"ל קירור גז לכרטיס מסך או משהו אחר תודה!

• 95 תגובות
    • 4.9k צפיות
  7. Started by haviv822,

מה ההבדל בין מעבד מסוג OEM לבין BOX ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכולם, אני זקוקה להמלצה על לוח אם socket 939 עם Pci express. הדגש הוא על יציבות ואמינות. התקציב הוא עד 700 ש"ח עדיף פחות. רצוי עם כרטיס רשת וכרטיס קול מובנים, ו8 יציאות 2 usb מחכה להמלצות... תודה דינה

• 10 תגובות
    • 849 צפיות
  9. Started by ggioragg,

שלום לכם!!! אני קונה מחשב חדש AMD Athlon 64 3500 (939 כרטיס מסך- Gigabyte NVIDIA GeForce 6800GS PCI-E SLI 256-bit 256MB GV-NX68G256D-B -pin) Box מה עדיף??? לוח אם- 1 - Gigabyte GA-K8N Ultra-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 Bulk 2- ASUS A8N-SLI Premium nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  10. Started by משה פייגלין,

מישהו שמע על היצרן הזה וחוות דעת עליו .. הבנתי שהציפסט הכי מתקדם ללוח של אסרוק הוא של אינטל 915. וזה חברת בת של ASUS .. זה מהטיפה שידוע לי עליו ...

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by t-mac,

אני רוצה לקנות זיכרון של 1 ג'יגה. איזה מבין החברות הבאות הכי טוב? Samsung, Infenion או NCP? נראה לי כולם CL3, אבל אני לא בטוח אוליי הם 2.5. מי הכי טוב מבין השלושה? תודה רבה וחג שמח לכולם.

• 9 תגובות
    • 587 צפיות
  12. Started by haviv822,

יש לי התלבטות בין שני לוחות האם הבאים: אחד- DFI NF4 ULTRA INFINITY והשני- Gigabyte GA-k8nf-9 אשמח לקבל עזרה.

• 7 תגובות
    • 628 צפיות
  13. בחנות הציעו לי את המעבד AMD 3800 Dual-Core בלי פרטים נוספים ב- ZAP ראיתי הרבה סוגים ומחירים שונים משמעותית האם כולם אותו מעבד? איך יודעים איזה מהם יגיע אלי בסוף?

• 15 תגובות
    • 836 צפיות
  14. Started by משה פייגלין,

מעבד חלש לפי דעתי סתם חיקוי של אינטל . אחי קח עצה ממני קח 630 נגד האתלון 64 הזה ותראה את ההבדל בהצלחה . ויותר זה קח לוח של 775 עם ציפסט של SIS או VIA .. יותר הוגן מזה לא יכול להיות .

• 65 תגובות
    • 4.1k צפיות
  15. Started by moish77,

מה עדיף? MSI K8N ultra or DFI LanParty NF4

• 14 תגובות
    • 719 צפיות
  16. אוקי אחרי נסיונות רבים להעלות את הציון שלי ב 3DMARK05 ללא הצלחה הגעתי למסקנה שהבעיה היא בלוח אם והחלטתי לקנות לוח חדש. יש לי חנות של PANDAS לא רחוק ממני והם מוכרים את הלוח ASRock K8Upgrade-VM800 VIA K8M800 Socket 754 חשבתי על לקנות אותו - יש לו ציפסט של VIA הוא לסוקט 754 ואם חיבור AGP מה שאני צריך. אבל לפני הקנייה אני רוצה סיקור שלו אם אפשר למה הוא טוב האיתרונות והחיסרונות שלו תודה מראש

17. Started by K0sTa,

כיצד אני מוריד את מהירות הזכרונות ? יש לי DDR 400 X 2 ואני רוצה שבמקום שהם יוכפלו 2X200 שיוכפלו ב 2X166 או אפילו פחות.. איפה אני עושה את זה??

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  18. OCZ EL Dual Channel 2048MB PC5400 DDR2 667MHz Gold Memory (2 x 1024MB) - OCZ 520Watt ATX Modstream Power Supply-OCZ Leadtek Winfast PX7800GTX Tdh W / Myvivo,pci-express, 256-BIT, 256MB DDR3 Ram Maxtor L01R250 250GB 7200RPM, 16MB, U133 Processor - 1 x Intel Pentium D Dual-Core 830 3 GHz ( 800 MHz ) - LGA775 Socket - L2 2 MB - Box זה בעקרון כל החלקים הראשון זה זכרונות דרך אגב זה DDR2 השני זה ספק כוח השלישי זה כרטיס מסך PCI-E הרביעי זה דיסק קשיח דרך אגב זה SATA-2 והחמישי זה מעבד עכשיו חסר לי רק לוח חשבתי בכיוון אסוס אבל תמליצו לי על מה שאתם חושבים גם בכיוון מחיר וגם בכיוון דברים חדשים איכותיים וטובים תודה לכולם

• 13 תגובות
    • 554 צפיות
  19. Started by omrit,

שלום, אני מחפש זכרונות value (1GB בתקציב של 750. (עדיף כמה שפחות ) המחשב יהיה עם לוח DFI INFINITY NF4U אני קונה מלוג'יק. חשבתי על אלו: Supertalent D32PB12C2 512MB 3200 CL2 Memory 720 ש"ח Corsair VS512MB400 512Mb 3200 CAS2.5 Value Memory 760 ש"ח GeIL 1GB (2x512MB) DDR 3200 Value Dual Channel Memory 660 ש"ח אני אשמח לקבל הצעות נוספות! תודה!

• 7 תגובות
    • 542 צפיות
  20. שאלה בכותרת.

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Scorpion17,

שמכניסים כרטיס זיכרון כזה . השאלה שלי היא עם המחשב מזה את זה אוטומטי או שצריך לסדר בביוס משהו אחרי חבור הזיכרון? או שרק מכניסים את הסיק הזה וזהו?

• 2 תגובות
    • 421 צפיות
  22. Started by paradoxx,

קיצור, כבר איזה חודש מאז שהחלטתי שאני קונה מחשב חדש.. מכרתי את הישן. אספתי שקל ועוד שקל ועוד חצי. השגתי תקציב... נכנסתי לHW (כי אמרו לי שפה יעזרו...) התעניינתי ולמדתי... התחלתי להשתגע... הרבה מים זרמו בירקון מאז שקניתי מחשב.. בסופו של דבר נסגרתי על מפרט, אפילו ישבתי בחנות ואימתתי חלקים, ראיתי מארז. וקיבלתי אוקיים מאנשים מנוסים... ואאאז ראיתי את החדשה.. משהו ששכחתי לבדוק (מתי החידושים מגיעים...) ה-M2. הסוקט החדש.... אמרתי סבבה, נקנה לוח אם שיתמוך בו.. אבל, "ז***...." יש איזה יצור כלאים, שלא מתאים לסבתא שלי... הרבע השני של 06. ז"א מרץ. ז"א ארבע חודשים ואני יכול לקנות את זה בארץ במחירים עממיים... (טוב אולי טיפ טיפה יותר...) אבל השאלה המתבקשת (וכן, אני יכול לחכות 3 חודשים,…

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. יש לי מחשב ממש חדש בשווי 10000 שקל אך אני לא מרוצה ממנו... אני חושב שבגלל שהוא מתחמם מאוד אז הביצועים שלו יורדים.... אני רוצה לדעת האם יש תוכנה שמודדת את טמפרטורת המעבד בזמן אמת של משחק כלשהו? יש לי את riva tuner אבל זה רק לכרטיס מסך... אני רוצה לבדוק למעבד...(ואם אפשר אולי גם להארדיסק ועוד חלקים) האם יש תוכנה שיכולה להראות לי בזמן אמת כמו riva tuner? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  24. Started by doreiny,

שלום לכולם קיבלתי את המערכת החדשה בתוך ההזמנה גם מעבד 3200+ venice e6 הקטע הוא שמשום מה נראה לי שזה ווינצ'סטר תקנו אותי אם אני טועה ADA3200DAA4BW LBBWE 0531EPAW

• 9 תגובות
    • 994 צפיות
  25. Started by dtechno,

יש לי זיכרון בנפח של 512 mb ורציתי לקנות עוד סטיק ... השאלה היא אם אפשר\לא מומלץ לקנות זיכרונות במהירות זהה של חברה שונה?

• 8 תגובות
    • 655 צפיות

דיונים חדשים בפורומים