עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by גד :),

במחשב נייד Asus X540L יש כבר זכרון 4GB מובנה (הוא ממש חלק מהלוח) https://www.asus.com/Notebooks/X540LA/specifications/ המעבד הוא i3 5005U http://ark.intel.com/products/84695/Intel-Core-i3-5005U-Processor-3M-Cache-2_00-GHz קיים סלוט לשים זכרון נוסף, רציתי להוסיף לו עוד כרטיס של 4GB זכרון, הבנתי שצריך זכרון DDR3L 1.35V ניסיתי לשים לו זכרון DDR3L 1.35 מחברה מסויימת ובמסך לא ראו כלום, זה לא עבד אולי לא הבנתי נכון? אולי צריך זכרון אחר במחשב הזה? או שאולי יש חברות מסויימות שרק הזכרון שלהם עובד עם המחשב Asus X540L? ------------ הזכרון הזה מתאים? http://ksp.co.il/?uin=21812 ואולי הזכרון הזה? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=…

2. ערב טוב לכולם מחפש המלצה לתוכנה אשר בודקת את רכיבי המחשב : מעבד, זיכרון, כרטיס מסך, כונן קשיח דרך הבוט ונותנת לי דיווח על תקלות חומרה תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  3. יש לי מחשב מעבד amd socket A 462 2600mhz לוח אם ECS model 863 chipset SIS 741GX Manufacturer ECS Model M863 Version 1.0 North Bridge SiS 741GX Revision 03 South Bridge SiS 964 Revision 03 CPU AMD Athlon XP Cpu Socket Socket A (462) אני רוצה להוסיף 2GB רם חדשים אני רוצה הכי זול תמצליצו לי

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  4. Started by JOHNNIE,

הציעו לי אותו בחנות ואני לא יודע אם זו בחירה טובה. התקציב הוא סביב 750 ש"ח ללוח אם. המעבד שנבחר איתו הוא E6400. תודה לכל מגיב.

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  5. Started by 00000,

אני אדם שעובד עם מוזיקה, ויש לי ג'יגה זיכרון. קודם כל אני עובד עם XP 32BIT SERVICE PACK 2 יש לי שני זכרונות של 512: DIMM1: Kingston 512 MB DDR2-533 DDR2 SDRAM (5-4-4-12 @ 266 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz) השאלה היא, מה לעשות? כמה עדיף לי לקנות וכמה מערכת ההפעלה שלי תנצל? אסור לי להתפשר ואני חייב מינימום 2 ג'יגה. האם מערכת ההפעלה שלי תדע לנצל 3G? או 4G? כמה שיותר, יותר טוב. תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  6. Started by yossik17,

אחים שלי יש לי לוח אם מסוג ValueShuttle MV42(N) ולפניי איזה חצי שנה זה יצא לי (החיבורים של ה usb שמתחברים ללוח אם) אז בבקשה תחפשו באינטרנט תמונה של איך לחבר כל חוט וחוט נ.ב. עוד פרטים כתוב מעל הפינים בלוח אם usb 2 כל מיני כאלו

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  7. אני אמור לקחת מעבד ממישהו ויש לי את האופציה לבחור - איזה מבין שני המעבדים טוב יותר?

• 3 תגובות
    • 466 צפיות
  8. Started by the kon,

שלום מה מצב??? טוב אז ככה רציתי לדעת איך החברה של הזכרונות הללוInfineo :n טובים לא טובים? תודה

• 3 תגובות
    • 500 צפיות
  9. Started by IdolAdmin,

שלום, הוספתי ל 2X2GB זיכרון שלי עוד 2X2GB כלומר 4X2GB אך הוא מזהה לי רק 6G....מדוע ולמה? Total memory slots 4 Used memory slots 4 Free memory slots 0 Memory Type DDR2 Size 6144 MBytes Channels # Dual DRAM Frequency 400.0 MHz CAS# Latency (CL) 5 clocks RAS# to CAS# Delay (tRCD) 5 clocks RAS# Precharge (tRP) 5 clocks Cycle Time (tRAS) 15 clocks Command Rate (CR) 2T Physical Memory % Memory Usage 40 Total Physical 6.00 GB Available Physical 3.54 GB Total Virtual 18 GB Available Virtual 15 GB כככ

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by erzviv,

בקרוב אקבל שני לוחות אם משומשים מחו"ל. שניהם די חדשים. ga - h 97 gaming 3 חדש לגמרי ga - z 87 x - ud3 מתצוגה. כמעט ולא עבד. בטח לא במאמץ. השימוש שלי במחשבים הוא בעיקר משרדי. לא משחק במשחקים. אבל אני כן רואה סרטים ולעיתים גם מקודד וידאו, מכין כתוביות וצורב אותן ועורך. אני רוצה לבנות מחשב עם אחד מהם ולמכור את השני. שאלות: א. מי מהם יימכר ביותר כסף בישראל ? ב. מי מהם צפוי להחזיק יותר שנים מעמד ? ג. מי מהם יתמוך במעבדים עתידיים ? אני יודע שה Z 87 מאוד מתאים לOC ותואם גם SLI וגם CROSSFIRE. אני לא בטוח אם הוא יתמוך בדור הבא של מעבדי אינטל. אומרים שעדכון BIOS אמור לטפל בזה, אני אני לא יודע בוודאות.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by croetro,

שלום, עיינתי במדריכים באתר ובמאמרים ועדין לא הצלחתי להבין מה ההבדל בין המעבדים: core 2 quad core 2 extreme core 2 duo לפי מה שהבנתי אלו המעבדים המתקדמים. האם למשל : Core 2 Extreme QX6600 Box Intel 2400 וMhz מהירות מעבד LGA 775 ו סוג חיבור (Socket) 1066 וMhz FSB 8192 וKB זכרון מטמון(Cache) 64 ו bit ליבה מרובעת יותר טוב מ: Core 2 Duo E6550 Box Intel 3000 וMhz מהירות מעבד LGA 775 ו סוג חיבור (Socket) 1333 וMhz FSB 4096 וKB זכרון מטמון(Cache) 64 ו bit ליבה כפולה. ומה הייתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 415 צפיות
  12. שלום לכולם, לאחרונה החלטתי בשדרוג למערכת שברשותי ורכשתי מעבד אינטל Q9550 חדש. חשוב לציין שכבר עכשיו (לפני השדרוג) אני עובד עם OC די רציני (E2140 1.6 @ 3.2 Ghz) על קירור מים וגם במעבד החדש אני שואף ל OC כמה שיותר גבוה. כרגע אני עובד עם זכרונות OCZ DDR2 2X1GB 800MHz EL Platinum XTC 4-4-4-15. אני מעוניין לשדרג ל 4GB. ועכשיו השאלות: האם עדיף לי לקנות סט חדש של 2X2GB או שאני יכול באותה מידה פשוט להוסיף סטיק אחד של 2GB למערכת הקיימת? או אולי עוד שניים של 1GB? וגם לגבי הזכרונות עצמם? איזה תדר כדאי לי לקנות? כמה CL? אני מודע לזה שאם אני מוסיף לזכרונות הקיימים עוד מודולים אז תמיד אני אעבוד במהירות הנמוכה ביותר. הערת אגב: בתקופתו, כשביצעתי את ה-OC בפעם הראשונה, כמה חברה פה בפורום א…

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  13. Started by feretory,

RDRAM לקחת או לברוח

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  14. היי, אשמח לקבל תשובה.... האם בלוח הנ"ל שמשולב עם Integrated Intel Graphics Media Accelerator X3000 (Intel GMA X3000) מקביל לכרטיס מסך נפרד של 128 MB ?

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  15. Started by Shay0600,

למה במעבדים של AMD רשום מספר כזה גדול ולידו פלוס ענק(4500+) מישהוא אמר שלי שזה אומר שמעבד במהירות של המספר הזה של אינטל לא משתווה למעבד של AMD אם זה נכון אז מה עוזר לאינטל לעשות מעבדים במהירות של 3 ג'יגה הרץ אם במעבד של AMD רשום 3000+ והוא הרבה יותר זול

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  16. טוב ככה יש את המעבד amd athlon 3200 (socket 939) 64 bit ויש את amd athlon 3200 (socket 939) venice core רציתי לשאול אם זה אותו הדבר? ואם לא מה ההבדל ומה יותר טוב? ועוד דבר,מזה ה64 ניט הזה?

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  17. גיששתי באתר של החברה והיא נשמעת דיי רצינית... http://www.pcchips.com.tw/PCCWeb/AboutCOMPANY/AboutCOMPANY.aspx?MenuID=8&LanID=0 רשום סניפים בכל העולם.. יש להם ISO 9002 של איכות המוצר ( תו תקן ) ותקן 14000 של איכות הסביבה.

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  18. Started by eliXir,

המאוורר של הלוח אם לא מסתובב! למרות שהוא מחובר! מה עושים? :-\

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  19. https://www.pugetsystems.com/labs/articles/V-Ray-CPU-Comparison-Skylake-X-vs-Threadripper-1018/

20. Started by vsync,

יש לי לוח Gigabyte K8NS וה FSB רשום 200MHz וגם ב Cpu-Z רשום שמהירות המעבד היא 1664 ובאתר של AMD רשום שהמעבד אמור לרוץ ב 333 אבל למה הלוח ישר זהה ל 200 ולא נותן קפיצה ישר ל 333 אל רק ביחידים, מה הוא לוח טיפש ? :s05: [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  21. אני מרכיז מערכת חדשה ומתלבט בין הפרסקוט ל512 , לא יודע מה לעשות? שמעתי שפרסקוט מתחממים כל החנויות ממליצות עליהם ,ואנשים בפורומים לא ממליצים! המחירים שלהם מישום מה יותר זולים ברב המקומות? מזכיר קצת סלרון ? אז מה יותר כדאי למערכת משחקים -אינטרנט ועריכת ווידיאו?? ומה זה בכלל ה LGA775?? תודה לכולם רונן

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  22. Started by tsah1982,

איזה זכרונות סטנדרטיים שיעבדו בdual channel (שני סטיקים של 256, 533 ddr2 mhz) יעבדו הכי טוב עם הלוח אם הזה. המחשב אמור לשמש אותי בעיקר לעבודה (office וכו') ולאינטרנט

• 3 תגובות
    • 455 צפיות
  23. Started by FPSbanana,

מתי יצואו לוחות אם עם התושבת החדש?? כמה הם יעלו בערך?? יש שיפור משמעותי בביצועים מPCI-E הראשון?

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  24. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2916 G.Skill DDR 400MHZ PC3200 1024MB DUAL CHANNEL דגם: F1-3200PHU2-1GBZX איך הזכרונות האלו לאוברקלוק ? אני לא מדבר על אוברקלוק רציני. הלוח אם הוא dfi lanparty nf4 ultraD ככה שהלוח לא מהווה מגבלה המעבד - amd 64 venice 3200+. כרטיס מסך leadtek geforce 6800GS tdh המחשב עוד לא הגיע ושיגיע אני רוצה להעלות לו קצת ביצועים. תודה לעונים, דולב

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  25. Started by avieln,

היי אני מחפש לקנות מחשב חדש, שרוב העבודה איתו תהיה פוטושופ, תוכנות תלת מימד (שדורשות כוח חישוב של מעבד) ואולי עריכת מוסיקה. המעבד שהחלטתי לקנות הוא intel q9550 הלכתי לשתי חברות שונות לקבל מפרטים ואחת הציעה לי את ה gigabyte GA-45t-UD3LR בחברה השנייה asus p5-p43TD שני הלוחות עולים בערך אותו מחיר 500-600 לגבי זכרונות - אני מעוניין ב DDr 3 השאלה שלי - איזה עדיף? והאם יש למישהו המלצה אחרת לגבי לוח? אין לי בעיה כעיקרון גם לעלות במחיר, אם ההבדל מצדיק את זה. אני לא גיימר, ככה שכל מיני פיצ'רים ואוברקלוקם הם פחות בשבילי, אני צריך מערכת פשוטה וחזקה. אשמח לעזרה.

• 3 תגובות
    • 857 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.