עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. בשביל ידע כללי... סתם מעניין אותי הנושא. אשמח אם תתנו לי. מקווה שזה הפורום המתאים. תודה לעוזרים מראש

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  2. Started by nim901,

לא מצאתי שום מידע על הלוח למישהו יש? :s05:

• 6 תגובות
    • 562 צפיות
  3. Started by jambo7,

http://www.tomshardware.com/motherboard/20051004/index.html למה הוא נועד האם אפשר להשיג אותו בארץ ועוד כל מיני שאלות תודה ושנה טובה

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  4. מחפש מידע על המעבד E5200 מבחינת ביצועים בהשוואה למעבדי AMD Athlon X2

5. שלום אני מחפש מידע על מעבדים חדשים שהיו אמורים לצאת במרץ 2008 4 ליבות . האם יש למשהו מושג איפה ניתן לראות אלמנטים ומהירות שאמורים להיות להם ?

• 0 תגובות
    • 449 צפיות
  6. שלום חברים! אני יודע בכללי שיש מעבד גרפי מובנה במעבדי אינטל החדשים, ושמעתי שהוא טוב מספיק להרבה פעולות (כולל משחקים בהגדרות נמוכות באופן מפתיע) אבל עלו לי כמה שאלות, ולא הצלחתי לספק את הסקרנות שלי לבד (אני ניסיתי כל מני שילובי מילים בגוגל, אבל כנראה שאני פשוט לא יודע באיזה מונחים להשתמש כדי לקבל את התשובות שאני מחפש ) דבר ראשון שמסקרן אותי זה האם יש הבדל ביכולות הגרפיות בין המעבדים? האם הליבה הגרפית היא זהה בכולם? או שככל שהמעבד "חזק" יותר כך גם הליבה שלו? יש באנצ'ים שמשווים את העיבוד המובנה לזה שמסופק על ידי כ"מ רגילים? שמעתי שמועות על זה שאם אני מחבר את המסך שלי ליציאה בלוח האם (ואך ורק לה) המחשב יודע מתי יש צורך בעיבוד חזק יותר ומנצל את כ"מ הרגיל, אך מתי שאין צורך…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by gilad267,

אם יש PDF או לינק הרי זה משובח

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  8. Started by eli_xXx,

רק למי שיודע מבין שיתן לי מידע קיבלתי את זה כפרוייקט למצוא מידע עליו ואין כלום אין תוצאות בגוגל אז מי שיודע על מה שאני מדבר שיגיב תודה!

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  9. Started by beber,

הלוח נקרא INTEL BILLINGS 845 DDR + SB מתאים לפנטיום 4 כמובן... חיפשתי באתר של אינטל אך לא מצאתי דבר...תוכלו לעזור בבקשה? ולתת עליו את דעתכם

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  10. Started by jj516,

מחפש מידע על לוחות M למעבדים 8086,80286,80386,80486, Pentium pentium 2 .... pentium 4 יש למשישהוא מידע איפה אפשר למצוא כאלו?

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  11. Started by raananan,

שלום, עד היום היתי איש AMD ולכן אני יותר מבין בלוחות אם ל AMD. עכשיו אני רוצה לעבור לקונרו ואני לא ממש מבין מה הולך ומה טוב בלוחות אם לאינטל. יש כמובן את כל הלוחות על ה CHIPSET של אינטל, ויש CHIPSET של NFORCE ויש את ה CHIPSET של ATI. אני לא צריך SLI או CROSSFIRE, אני צריך שרכיבי ה AUDIO יהיו טובים. יש לי מערכת רמקולים סראונד ואני לא רוצה לקנות כרטיס קול. זה אולי נשמע דבילי אבל לחבר שלי שיש לוח של אינטל, אמנם לוח ישן יותר ולא קונרו אבל יש לו בעיות עם הסאונד שם. החיבור של המיקרופון עושה לו בעיות ועוד כל מני ניסים אחרים. ל AMD תמיד אהבתי את ה NFORCE אבל אני לא בטוח שזה נחשב טוב לאינטל. יש לי גם סלידה מ VIA אבל אם הסלידה הזאת לא לעניין אנא אימרו לי. אני רוצה לוח אם בינוני, לא…

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  12. אהלן, אני זקוק למידע על תרגום הכתוב על המעבדים של אינטל כל מידע יהיה טוב תודה מראש, איתי

• 0 תגובות
    • 380 צפיות
  13. בקיצור צריך מידע על שני לוחות אם המידע צריך ליכלול האם בלוחות קיימות אפשרויות OC , האם הכרטיס מסך המובנה בסדר מיבחינת הכרטיסים המובנים של INTEL,האם על הלוחות קיימת אפשרות DC ,אבל הכי חשוב שהלוחות יהיו עם אפשרויות OC לא להציע לוחות אחרים ביגלל שאני מעוניין בלוח של PALIT. אפשרות ראשונה Palit N73PV Conroe Support N73PV מחיר 345 שקל אפשרות שניה Palit P35A Conroe Support P35A מחיר 456 שקל 2 הלוחות מי TMS.CO.IL רק שהם אפשר ליקנות עם מישהו ימצא ביותר זול אני ישמח תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 394 צפיות
  14. אולי אני יפתח עוד אשכול לגביי חוות דעת שנייה,אבל כרגע העניין הוא שאני מתכוון לקנות לוח אם ומעבד+זכרון ראם,רק שלא יודע איזה לקנות.. יש לידי חנות של KSP,ואני די מעדיף לקנות מהם,האם מישהו יכול להכין לי מפרט מחנות של KSP? שוב אני חוזר יש לי 2000 ש"ח להביא ולא יותר. העדפות: מעבד אינטל והכי חשוב שיהיה לי עוד SLOTS פנויים להוספת זכרון בעתיד.

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  15. Started by davidcohen,

היי אני מחפש מעבד חדש למחשב שלי בגלל צוואר בקבוק מה המעבד הכי חזק שיתאים ללוח אם שלי ? מפרט בצד תודה לכולם

• 10 תגובות
    • 788 צפיות
  16. שלום לכולם. אני מחפש מעבד 4 ליבות בתושבת 775, אם למישהו יש אחד כזה ששוכב מיותר והוא רוצה להיפטר ממנו, אשמח לקבלו. תודה רבה. ניתן ליצור קשר בהודעה פרטית.

17. Started by THE FOX,

מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג בזול? או מישהו מוכר כאן? כי הרבה מתחילם לשדרג לאופטרונים....

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  18. Started by Classify,

איזה מעבד מ-3 הבאים עדיף ללוח הזה: AMD: GIGABYTE GA-880GM-UD2H AM2+, AM3, 880G, DDR3 1666, VGA ATI HD4250, HDMI, 1394a התקציב הוא עד הוא עד 500 שקל.. המחשב לא יהיה מועמס יותר מדי, בעיקר גלישה,סרטים אופיס ושימושים יומיומים אחרים.. (אבל למרות שגם פנטיום 3 מספיק לשימושים האלה אני רוצה מעבד כמה שיותר חזק בגבול התקציב שלי) לא מתכוון לעשות OC Athlon II x3 Triple Core 445 3.1Ghz Socket AM3 Box 390 Athlon II x4 Quad Core 630 Socket AM3 2.8Ghz Box 460 Athlon II x4 Quad Core 640 Socket AM3 3.0Ghz Box 495

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by reuven61,

יש לי לוח אם של אינטל 946GZ והמעבד הכי גבוה שנתמך זה הנ״ל. המחשב עובד בסה״כ יפה אך נתקע תחת מאמץ תודה לעוזרים!

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Mahican,

אני וחבר שלי יש לנו לוח אם של MSI 865PE neo2 ואנחנו מחפשים מעבד P4 של Northwood איפה אני יכול למצוא מעבד משומש וישן?

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  21. Started by goory,

[נמחק]

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  22. Started by emilio,

מחפש מעבד 2G 2.8G, הכל מעל 2G וכמובל לא celeron.

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  23. Started by 8-Ball,

אני קונה את המחשב שלי מKSP, ואני קונה P4, הבנתי שיש בעיות עם הפרסקוט, ועדיף לקנות את ה512K, הבעיה היא שיש להם רק את הגרסה שלו של ה 3.2GHZ הבנתי נכון או לא? אם הבנתי נכון מה אני עושה? לקנות את המעבד מחנות אחרת?

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  24. לוח האם הוא ASUS NFORCE2 A7N8X-VM/400 , כרטיס המסך הוא הכרטיס שהגיע איתו (אני לא מתכוון לשדרג), איזה מעבד אתם ממליצים לי לקנות ? (אני לא צריך אפשרות לשדרוג עתידי, זה שהנוכחי יעבוד בצורה סבירה). הצרכים הם אינטרנט וקצת משחקים (FIFA, NBA, לא יותר מזה) קראתי כאן על המעבד AMD Sempron Processor 2200 הבנתי שהוא יכול להתאים לצרכים שלי, 1. האם הוא אכן יעבוד בצרכים שלי ? 2. האם הוא מתאים ללוח האם שלי ? 3. איזה מעבד אחד מעט חזק יותר (בטווח מחירים של 300 - 550 ש"ח) יכול להתאים לי מבחינת המחיר ולוח האם ? (לא חייב להיות AMD, אולי סלרון ? אם כן, איזה דגם ?) תודה רבה !

25. שלום לכולם. אני בונה מחשב שאני רוצה לתרום שמבוסס על לוח אם בתושבת 1156 שקיבלתי. אשמח לקבל מעבד בתושבת הזו למי שיש מיותר ולא מעוניין בו. הודעות בפרטי בבקשה. תודה רבה לכולם.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.