עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. http://www.anandtech.com/mobile/showdoc.aspx?i=2663&p=1 הדבר היחיד שלא הראו זה איך הכרטיס מסך המובנה החדש מתמודד עם משחקים... בכל מקרה, לא רק שבכל מבחן ביצועים אפשרי הכפול ליבה מנצח, אלא הוא עוד מצליח לעשות זאת בצריכת חשמל נמוכה יותר! מדהים!

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  2. Started by j,

איזה לוח אם לקחת? לא SLI או OC, כי אני לא צריך. חשוב שיהיה SATA2, כרטיס קול OB טוב, ויציאת FIREWIRE. תודה

• 16 תגובות
    • 928 צפיות
  3. Started by asmon,

איך המעבד למשחקים? אני צריך לדעת לאיזה מעבד בערך הוא משתווה בקשר לביצועיו במשחקים. תודה.

• 88 תגובות
    • 4k צפיות
  4. יש לי את הלוח k8-nf9 של gigabyte ולפי תמונות שראיתי הלוח הזה אמור להגיע עם מאורר עליו. עכשיו יש לי GTO2 והוא דיי ארוך מה שגורם לו להגיע לאיזור של המאורר (כרגע יש שם רק קירור פאסיבי) אני חושד שהחנות הורידה את המאורר כדי שהכרטיס מסך יוכל לשבת כמו שצריך. עכשיו הלוח ממש מתחמם לי אני בקושי יכול לגעת בצלעות קירור גם אחרי 10 דקות שהמחשב כבוי. ממש ממש חם וזה גם עוצר אותי בOC ל GTO2 כי הכרטיס נוגע בצלעות קירור ומתחמם. בקיצור מישהו יודע אם היה צריך להגיע עם הלוח מאורר?

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  5. Started by ShayGTi,

אני מתכוון לרכוש לוח אם חדש למחשב שלי (פנטיום 3) האם כדאי לנסות להרכיב אותו לבד או לתת למעבדה? כמה לוקחים על דבר כזה?

• 11 תגובות
    • 925 צפיות
  6. Started by KA-52,

מבקש עזרה עם מעבדי AMD תסבירו בבקשה הבדל בין הדגמים של הAMD אני רוצה לקנות מעבד AMD אבל אני לא מכיר אותם בכלל כי אני עבדתי עד עכשיו עם INTEL יש לי מעבד 2.8M

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  7. מישהו מוכן להסביר את זה? הנה לינקים ללוח: באתר הרשמי של GIGABYTE: http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-8N-SLI%20Quad%20Royal.htm# בפנדה (הוא עולה שם 1523 ש"ח למעוניינים...) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_1198_1732&products_id=12461 האם זה אומר שאפשר לעשות פעמיים SLI זאת אומרת 4 כרטיסי מסך?!?!?! שאלה נוספת- האם הוא יתמוך במעבדים החדשים של אינטל?

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by ShomRon,

יש לי מעבד LGA775 מהירות:3GHZ הסוג שלו זה 530J האם הסוג שלו טוב?

• 14 תגובות
    • 813 צפיות
  9. Started by k_700,

אהלן, רציתי לברר אם בסטיק אחד יש גם את הדגמים של CL2, CL3 והאם במחיר של 600 שקל יש הבדלים בין הסטיקים....ושל איזה חברה הכי משתלם לקנות סטיק של 1024, ומה הדגם המומלץ..... ואני מעוניין בסטיק של 1024 כי אני רוצה לשדרג בעתיד אז לא להציע דואל צ'אנל ...

• 9 תגובות
    • 707 צפיות
  10. השאלה בכותרת.. (המעבד מופיע בצד ימין-במפרט) בגלל המעבדים החדשים שיוצאים לאינטל שווה להחליף אותו בקרוב? האם אחרי שהמעבדים שיוצאים השבוע מגיעים עוד מעבדים שיעשו שינוי ממש משמעותי? כי לפי מה שהבנתי המעבדים החדשים זה אותו מעבדים כמו קודם רק בתהליך ייצור שונה... תודה מראש לעוזרים

• 10 תגובות
    • 644 צפיות
  11. Started by nisim_y,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1500_1502&products_id=11580 זה הזיכרון ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ האם הוא תומך באינטל ואם כן האם הוא טוב לאוברקלוק וכמה הוא צריך מטח תודה לעונים .

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  12. Started by broke_overclocker,

אחים שליייי אני רוצה לקנות לוח DFI ULTRA INFINITY ומעבד של (AMD (SOCKET 939 בפחות מ-1000 שקל אבל משהו טוב ותמליצו לי על כרטיס מסך של NVIDIA סידרה 6 בפחות מ 800-900 שקל אני רוצה לקנות ממקום זול וטוב בקשה עיזרו לי....

13. Started by omri4,

זה הלוח P5S800-VM השאלה זה כמה מקומות לזיכרון יש בו 4 או 2

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  14. היי כמו שרשום במפרט של המחשב שלי, יש לי מעבד Pentium D 820, ממש מאותו החודש שהוא יצא - בערך 4 חודשים אצלי. אני מרוצה ממנו מאוד, גם בקידודים, משחקים והכל. ראיתי כמו כולם את ה"שינוי" הענק שהם הולכים לעבור - בעיקר ליבת "פרסלר" שאמורה להיות קרירה יותר לעומת הsmithfiled שלי, שמגיעה עם סטוק ל65 במאמץ מקסימלי. השאלה שלי היא כזו - האם שווה להחליף את המעבד (למכור או טרייד אין כזה או אחר), בעבור מעבד פרסלר 65NM? האם יהיה הבדל גדול בטמפ'? באיכות? בכוח? אנא מכם - אל תמליצו כי זה חדש, או כי הייתם רוצים כזה - תענו ברצינות, אם תגידו להחליף - אני אשקול את זה. דרך אגב על איזה צ'יפסט של אינטל המעבד ישב? 945 יתאים? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 659 צפיות
  15. ערב טוב לכולם. אני מעוניין להרכיב מחשב חדש ולעומת העבר אני נתקלתי היום בהרבה מוצרים ממשפחות שונות. עיקר הבעיה מתייחס למעבד ומן הסתם למה שמושלך ממנו על שאר הרכיבים. קיימים כיום מעבדים חדי ליבה אותם אני עוד מכיר מלפני כשנה שנתיים, אך נוספו להם מעבדים של 64bit ומעבדים כפולי ליבה. אני הבנתי מחיפושים פה ושם שה64bit יאפשרו עבודה מהירה יותר ע"י העברת מידע בערוץ רחב יותר (כן?) ואילו כפולי הליבה יאפשרו הרצת יישומים שונים במקביל בצורה יעילה ומהירה יותר. אבל מה? לא מצאתי לוח שתואם לשני סוגי המעבדים, וגם אם יש כזה הוא כנראה יהיה מחוץ לתקציב, כך שאני צריך להבין ולהחליט איזה מהמעבדים מהווה את ההשקעה הנכונה לעתיד. לפי מה שהבנתי למעבדי ה64bit דרושה מערכת הפעלה של 64bit ויישומים שיתמכו ב…

• 61 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. שלום! אני מעוניין לרכוש לוח חדש לסוקט 775 LGA של אינטל אני נוטה ללוח הטוב ביותר שאפשר לקנות בתקציב הזה שהוא גמיש למעלה ולמטה ושיהיו לו אפשרויות אוברקלוק גדולות מאוד כי אני אוברקלוקר אני רוצה שללוח עצמו יהיו מגוון אופציות שונות שימושיות ובנווסף שיהיה מחברה טובה אבל זה הכי פחות מעניין אותי אגב אני קונה כרטיס מסך חדש אז כמובן שהלוח יתמוך בPCIE תודה לכל העוזרים!!

• 17 תגובות
    • 915 צפיות
  17. Started by הנווד,

הבנתי שמעבדי אינטל החדשים עם ליבת פרסלר הם מיוצרים בטכנולוגיית 65nm השאלה היא האם יש הבדל נוסף בין המעבדים האלה לבין המקבילים הישנים שלהם ( pentium D 8XX). ראיתי באחת הכתבות שכתבתם שבאמצע שנת 2006 צריכים לצאת מעבדים כפולי ליבה "אמיתיים". כלומר כאלה שגם משתפים ביניהם את זיכרון המטמון מבחינה לוגית. האם הפרסלרים לא עושים זאת ? על אף שראיתי שפיזית לכל ליבה יש זיכרון מטמון של 2 מגה !! ביחד 4 מגה - וזה כבר המון. דבר נוסף - האם הפרסלרים תומכים בטכנולוגיית HT או שגם זה יבוא רק בעתיד. אשמח לקבל תשובות או הפניות לאתרים שיש בהם תשובות לכך.

• 7 תגובות
    • 544 צפיות
  18. אני מעוניין לקנות מחשב חדש, וקיבלתי המלצות לקנות אותו עם מעבד Sempreon ואני לא יודע עליו כלום, ועל מה הוא שווה ביחס למעבדים האחרים. והשאלות הן: מי המעבד הכי משתלם למחשב ביתי ממוצע?(3000 שקל.) ולמה? ושאלה לשם השוואה למה שיש לי בבית: Athlon xp 2500+ (המעבד שלי) או Sempreon 2800+ ?

• 4 תגובות
    • 439 צפיות
  19. שלום זה ממש חשוב לי לדעת עם יש בעית התחממות של המעבד הזה . כי שמעתי על קיבוץ שלם שהחזיר מחשבים בשל התחממות של מעבדי amd אני לא יודע איזה סוג. אתם יודעים אם תיהיה בעיית התחממות במעבד הזה? אפילו בעיה קטנה? זה ממש חשוב לי אז בבקשה ממכם רק מי שבאמת אבל באמת מבין בזה שיענה לי. תודה רבה ועוד שאלה איך המעבד הזה: 755 3.4 (650) pc800 2mc box

• 12 תגובות
    • 740 צפיות
  20. שמתי לב שמעבד חד ליבה של אי מ די עובר את הדואל קור של אי מ די במשחקים זה נכון ואם כן אז אפשר איזה מבחן שמוכיח

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  21. Started by SnakeBite,

שלום, לפני שהגעתי לאתר הזה לא חשבתי אפילו בכיוון של amd..אבל עקב התעקשויות של חברי הצוות בתוכם ליאור...גרם לי לשקול שנית.. ומהאתר הזה שמעתי וגם ראיתי תגובות מכל העולם גם מפה...גם מ tomshardware שהמעבדים שלהם יותר מהירים ויותר זולים... הסיבה שאני רוצה לקנות אינטל זה גם בגלל אמינות וותק...אני לא רוצה לקנות amd ואז אחרי כמה שנים היא תפשוט רגל (מה שלא כל כך סביר עקב הפופולריות שלה...) אבל אם אתם זוכרים אמנם זה היה מזמן (לפני 6 שנים) לפני ש gforce היא פופלרי הכרטיס מסך שהיה הכי נחשב זה היה 3dfx voodoo שיש לי אותו כרגע אבל מספר שנים לאחר שקניתי אותו החברה פשטה רגל...ואז לא היה לי תמיכה ולא דרייברים חדשים ולא כלום...אז אני מעדיף לסמוך על חברה ותיקה...אבל זה עוד שטיות כי תמיד י…

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by lmlm,

אני קונה AMD כפול ליבה ואני צריך המלצה של לוח אם טוב שיהיה לו חיבור של CROSSFIRE (ואני אולי אבל אולי מתכוון לעשות אובר למעבד עוד שנה שנתיים) וגם אני צריך זיכרונות אני קונה גיגהX2 אז תמליצו לי על חברות טובות תודה

• 11 תגובות
    • 539 צפיות
  23. Started by FatalElement,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_279&products_id=2564 ו http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3541 איזה מעבד הוא הטוב מביניהם?

• 6 תגובות
    • 543 צפיות
  24. היי אני מנסה להבין (ולא מצליח) מה בעצם באה להגיד הפיסקה באדום על אופצית הזיכרונות בלוח. http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=K8N_Neo4-F&class=mb זו סתם אזהרה שבאה לכסות על עצמם מאחריות ממודלים שלא מתאימים (או משהו כזה) או שזה משהו קריטי ? תודה לכל המתרגמים

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by DeeKay,

אשמח אם תסבירו לי מה ההגדרות הבאות עושות: זה ב-Frequency Control: וזה ב-CPU & PCI Bus control:

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים