מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
לוח אם DFI NF4 sli-dr כרטיס מסך ati X850 PE מעבד אמד 64 4000+ בשביל משחק כבד אפשרויות 2*1024 תדה
-
- 11 תגובות
- 734 צפיות
-
-
http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=1944 אני יודע שקצת ישן.. אבל רציתי לשאול איזה מעבד כדאי לרכוש ללוח ביחס טוב של עלות/תועלת?
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אהלן. אני צריך לוח שיהיו בו את הדברים הבאים : 1. RAID. 2. CROSSFIRE. 3. יכולת אוברקלוק טובה. צריך תחליף שיעמוד בדרישות בנ"ל. אשמח לשמוע את עצתכם.
-
- 5 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לשדרג את המעבד שלי, כרגע זהו המפרט שלי: לוח אם: Asus P5N32-E SLI Plus מעבד: Q6600 2.4ghz זכרון: Kingston 4gb כרטיס מסך: ATI Radeon HD 4850 1gb שמתי לב שהמחשב שלי עובד פחות טוב ממחשבים של אנשים אחרים עם מערכת דומה. אני מקבל לדוגמא ב Team Fortress 2, סביבות ה 100-150 FPS פחות, ממישהו עם מערכת כמו שלי. אז אין לי מושג מה הבעיה, או המעבד או הזכרון ( כי הוא עשה לי בעיות פעם ) טווח המחירים שלי הוא עד 1000-1200 שקל. תודה
-
- 25 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הקיץ הגיע ואיתו גם המשחקים החדשים. כגיימר כבד אני לא מוכן להתפשר בהגדרות ולשם כך הקצבתי 1000 שח לשדרוג המחשב הקיים. אופציה אחת שחשבתי עליה היא לשדרג ללוח אם שיסחוב באס גבוה בשביל שאמשיך את האוברקלוק לe8400 כי הוא מציג טמפרטורות מעולות. בנוסף שיתמוך בקרוספייר זה יהיה יתרון להוספת hd4890 עתידי. במסגרת שאר התקציב גם צריך זיכרונות שיסחבו את האוברקלוק כי כרגע יש לי משו גנרי. אופציה שניה היא למכור את המעבד ולהביא מרובע ליבה חזק ואעשה עליו oc. מה דעתכם? פתוח לעצות. אם אתם ממליצים על מוצר אז יש עדיפות לחנות במרכז ושיהיה במלאי ולא ימרחו אותי.
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש קיט זכרון 64 ג'יגה (4*16) ודיסק M.2 למערכת שלי, מפרט המערכת: Gigabyte Z170-D3H 6700k 4*8 DDR4 2400 kingston NVIDIA Quatro K2200 SSD EVO 850 1TB מכירים משהו מומלץ? צרכי המחשב לעבודה על קבצים גדולים וניתוחי מידע
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, סרטי HD 1080p לא עובדים אצלי חלק ובחלק מהסרטים (בהם יש פירט גבוה) הם ממש מקרטעים. חשבתי לאחרונה לשדרג את הכרטיס מסך בשביל תמיכה בהאצת חומרה שם בסרטי HD אבל לאחר מחשבה נוספת אני מרוצה מהכרטיס הנוכחי שלי (1950XTX) למשחקים שאני משחק במחשב (אסטרטגיה וכדומה, למשחקי פעולה FPS ושאר הירקות יש לי PS3). החלטתי שעדיף לי לשדרג פשוט את המעבד שלי שהוא כרגע e4400. אני מחפש מעבד שיוכל להתמודד עם כל סרט 1080p גם בתוכנה "כבדה" (כמו VLC או XMBC) ושלא יפריעה לו אם ירוצו תוכנות ברקע (newsleecher, explorer וכדומה) או אם אני יריץ קדימה אחורה (מה שקורה עכשיו). התקציב שלי בעיקרון הוא 1000-1500 שקל עם אפשרות לחריגה במקרה הצורך. תודה רבה לעזורים
-
- 8 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום יש לי זיכרונות 1 ג'יגה PQI3200-1024DBU רציתי להוסיף עוד ג'יגה זיכרון, כי אני חייב שיהיה לי 2 ג'יגה במחשב. שאלתי בחנות שקניתי את הזיכרונות, שעכשיו הם לא מוכרים יותר את ה PQI3200-1024DBU, מה אפשר לשים במקום. אמרו לי שה OCZ PLATINUM EL REV 2 TCCD יעבוד איתם. קניתי את הOCZ, התקנתי אותם במחשב. לצערי התאכזבתי לראות שהדלקתי את המחשב שנשארתי עם ג'יגה זיכרון. אני חושב שאני צריך את אותה החברה כדי שזה יעבוד, ד.א. הלוח הוא DFI LP UT 939 NF4 ULTRA-D, עם מעבד ליבת Venice. אם למישהו יש PQI3200-1024DBU ורוצה לקבל בחינם את הזיכרונות של OCZ בבקשה שיצור איתי קשר למייל. או אם למישהו יש רעיון או פיתרון אחר, אני אשמח לשמוע. תודה
-
- 10 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מחפש מאמר השוואה של צ'פסטים עבור סוקט 939
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל הפניה למדריך טוב להחלפת מעבד+ קרור. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מדריך להתקנת מעבד בפרט ל-939, גריז טרמי וגוף קירור
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני מאוד מעוניין ללמוד את התחום שבו עוסק הפורום והאתר בכלל, אך אין לי עוד את הידע הדרוש להבנה בסיסית של המונחים הבסיסים האלו. אני מחפש מדריך שיסביר לי מה המונחים האלו בדיוק, הגדרתם, המאפיינים שלהם, וסוגיהם השונים, עדיף בצירוף איזו דוגמא או שתיים, ועוד יותר עדיף בעברית.. תודה ענקית מראש לעונים
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
באתר iqpc הוא עולה 717 שקל, אבל באתר של נועה יש את 1GB של PQI DDR2 800 CL5, והוא עולה 350 שקל. כמובן ששתיים כאלה שווים ל-700 שקל. האם זה אותו מוצר, רק שהשני במהירות 800 מגה הרץ? במידה וכן באמת שווה לקחת את השני מהאתר של נועה? תודה
-
- 12 תגובות
- 814 צפיות
-
-
והאם יש באנדל טוב במחיר ואיכות עם לוח אם :s05:
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה יש לי מחשב (או היה) עם athlon 1.13 ghz asus a7a-266 kingston 128mb DDR asus v7100-t והשאר סטנדרטי מת לי הלוח אם ואין את הדגם כרגע לא בלמיר (החנות שבה המחשב נקנה) ולא אצל הספקים שלהם.. עכשיו יש שתי אפשרויות או שאני ייחכה פרק זמן לא מבוטל בנוסף לכמעט שבועיים שכבר עברו עליי בלי מחשב עד שיגיע לוח כזה לארץ או שיחליפו לי ללוח אחר של אסוס ללא תשלום או עם תוספת קטנה... ככה שאני צריך את עזרתכם בהצעות לגביי איזה לוחות אם יכולים לבוא בחשבון כלומר שהם לא נופלים מרמתו של הa7a-266 ושלא עולים הרבה יותר ממנו... תוספות כמו רייד לדעתי לא ייתנו לי כלום למרות שכרטיס קול רשת או יו אס בי 2 מובנים יהיו נחמדים... אז... הצעות?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כנראה שהלך לי הלוח אם, אני מחפש מחליף בשבילו המחשב עובד באוברקלוק אז אני זקוק ללוח אם שיתן לי מענה גם לזה זה המפרט שלי כולל הלוח אם התקול: E6300 965P-S3 1950XT 256MB WD 250GB 16MB LG H10N tranced 1024*2 667MHZ ENERMAX liberty 400W COMPUCASE 6A19 Samsung SyncMaster 710N תודה.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, צריך את עזרתכם בבקשה! יש לי כרגע מעבד E2160 שרץ על OC ב- 3.2GHz אבל הוא כבר חלש למשחקים של הדור הקיים (למשל CoD BO). אני מחפש מעבד שיחליף אותו, אבל צריך שיהיה בעל פוטנציאל OC רציני (כמו ה- E2160). צריך להיות לתושבת 775 בלבד. תקציב: עד 450 ש"ח ~. שאר המפרט שעלול להשפיע: לוח אם: Abit IP35-e זכרון: 4GB Crucial Ballistix 800MHz - עמידים לוולט גבוהה, גם למטרות OC. כ. מסך: Leadtek 8800GT 512MB + ZL Cooling תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. שיתאים למפרט שלי (מחליף HS ל- TUNIQ בקרוב) 2. OC לסביבות 3.6GHZ ללא בעיה 3. מתוכנן לעבודה מאומצת לאורך זמן (תחנת עבודה) + גיימינג מזדמן אבל בהגדרות גבוהות. מה דעתכם על DFI INFINITY? GIGABYTE DQ6? עוד המלצות? תודה מראש TMP
-
- 12 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד, לעבודות, אינטרנט וכד', משהו טוב. רק שלא יהיה כל כך יקר סביבות ה-10,000. תודה!
-
- 6 תגובות
- 589 צפיות
-
-
מחפש לקנות מחשב נייח כולל מסך - תקציב 3000 ש"ח שימוש ביתי - משרדי
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני יודע ש GGDR3 זהו בעצם DDR2 שעבר התאמה לכרטיסי מסך ומעביר 4 BIT במקום 2 ושגם שופר פיזור החום וצירכת המתח.. אבל אילו שבבים אלה?? יש להם תדרים מקוריים שהם אמורים לרוץ בו כמו שנניח יש DDR 667 ו DDR 800 ?? או שהיצרן קובע בעצמו מה התדרים ? לפי מה נקבע התדר של הזכרונות - נניח לכרטיס X יש זכרון 256M ב GDDR3 ולכרטיס Y יש גם 256M עם GDDR3, אך התדרים של שניהם יכולים להיות שונים כמו שמיים וארץ.. מישהו יכול לתת לי מידע? תודה.. *להעביר בבקשה אם לא הפורום המתאים..*
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום חברה, ב TMS מוכרים זיכרון מאוד זול של Corsair שהפך למאוד פופולרי בפורום המפרטים. אך אינני מצליח למצוא לגביו אינפורמציה (גם לא באתר של corsair). לדוגמה, טבלת ה SPD שלו, מתח וכו'. ב TMS קוראים לו: Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
ביצעתי חיפוש נרחב בכל הפורום אך לא מצאתי מידע על המעבד או הליבה הנ"ל. ההתעניינות שלי החלה בעקבות רצוני למצוא מעבד זול מאוד בעל צריכת חשמל נמוכה לצורך שימוש ב-HTPC ובמקרה נתקלתי בכתבה של Tom's Hardware לגבי המעבד הזה שלטענתם צורך 8W תחת עומס מלא: http://www.tomshardware.com/reviews/Atom-Athlon-Efficient,1997.html הבעיה היא שבאתר של AMD המעבד לא קיים, הוא לא מופיע במפת הדרכים האחרונה של AMD וב-Wikipedia לא מופיע תאריך שחרור של המעבד הנ"ל. האם מישהו יכול לשפוך אור בנושא?
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום! בזמן האחרון אני מאוד מתעניין במחשבים. אני מחפש באינטרנט מידע על חלקי המחשב. כמו למשל - מהו זיכרון מטמון? עד כמה ההשפעה שלו משפיעה על ביצועי המחשב? מה משמעות מהירות המעבד? מהו TH? מה ההבדלים בין DDR לבין זוגי זכרונות אחרים? מהם מהירויות הזכרונות (266MHz, 333MHz, 400MHz, 500MHz) ומהם הם תורמים לזכרון? אלו הם רק אחוז קטן מהשאלות שעולות לי בראש. אם יש מידע כזה בעברית - מה טוב. אבל גם באנגלית אני אסתדר. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 457 צפיות
-