מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
היי כולם, אני קונה מחשב חדש ומתלבט איזה לוח לבחור משניהם תוכלו לעזור לי?מה מומלץ יותר לדעתכם? תודה
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בנתיים חשבתי על זה רק רוצה משהו קצת יותר טוב עד 550 406.00 ¤ - לוח אם ABIT IL9 Pro אשמח לשמוע את העצות שלכם תודה
-
- 20 תגובות
- 991 צפיות
-
-
פשוט יש לי עכשיו את המעבד הישן של amd שהיה אז מאד מוצלח 754 amd 3.0 .ואני הולך לקנות מחשב חדש amd3800x2 האם אני ירגיש הרבה בהבדל? בלי קשר לשימושים שלי כי אני משתמש בהכל .
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם כדאי לא לקנות את האסוס סטריקר? התקלות שכל הזמן מדברים עליהם יפתרו בעזרת עידכון ביוס או שזה בעיית חומרה ורק הלוח החדש יותר יהיה מתוקן? ואם לא כדאי לקנות אז איזה לוח אם כן כדאי לקנות שיגיע לרמה של הסטריקר? והאם עדיף את ה ASUS P5N32-E SLI LGA 775 NVIDIA nForce 680i SLI ATX Intel Motherboard - Retail או בכלל את ASUS P5W DH DELUXE/WIFI-AP LGA 775 Intel 975X ATX Intel Motherboard - Retail במקום (הבעיה שאני קונה כרטיס מסך 8800GTS) ואז זה לא תומך בSLI
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לעזאזל כל הזמן אני שומע משהו חדש ואני כבר לא יודע איזה לוח לקחת... GIGABYTE 945P-S3 שכמובן הוא עם 945 וממליצים עליו לאנשים בלי צרכים מיוחדים או ABIT IB9 שהוא עם 965 והוא יותר ל OC... אני לא משדרג חלקים כל שנה שנתיים..(אפילו לא שלוש) ולכן אני רוצה לדעת אם עדיף לי 965 או 945 או שכשה 945 כבר ייחשב לציפסט ישן גם ה 965 ייחשב לישן... מה לקחת???
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
e6300 945p-s3 2giga 667 x1950 pro ומארז וספק של compucase(או איך שכותבים את זה). האמת אני לא מרגיש הבדל כזה גדול למחשב הישן שלי שהיה P4 1.8 עם 256MB זיכרון.כאילו הההבל הוא ממש מינורי והמחשב לא מהיר כמו שחשבתי שהוא יהיה. ובדקתי את כל הרכיבים ומה שהזמנתי זה מה שקיבלתי. זה הגיוני בכלל שהבדל כ"כ קטן ממחשב של הדור העכשיו למחשב לפני 4 שנים ???
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר בלוח אם של PCPARTNER לפנטיום 3. בהפעלת המחשב מופיע בפינה: 694ס-696b-6a6ljprac-00 ניסיתי לבדוק באתר של PCPARTNER ולא ממש הצלחתי למצוא BIOS לזה. מישהו יכול אולי לעזור לי למצוא את העדכון הספציפי שאני צריך?
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא הבנתי מה יותר טוב שיהיה ליבה מרובעת אבל יותר חלש או ליבה כפולה יותר חזקה המחירים כימעט זהים אז אני ביכלל מבולבל ???
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מבדיקה שעשיתי בעזרת תוכנת Benchmark SiSandra יש לי בעיה עם הזיכרון אשר עובד בכמעט חצי מיכולתו (pc2100) וזה אחרי בדיקה שנתנה תוצאה של: ~1300mb/sec בניגוד ל ~2100mb/sec שאמור להתקבל מלוח האם שתמוך כמו שכתבתי בpc2100, וזיכרונות pc2700 - כך שהם לא הגורם המגביל כאן. למישהו יש איזה שהם רעיונות למקור הבעיה ואיך אפשר לתקן??? מדובר בלאפטופ: HP pavilion ze2140ea.
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי היום לקנות עוד 2GB של ראם למחשב שלי, אחרי שכבר היה לי 2GB. בטפשותי שכחתי שהזכרון שיש לי עובד במהירות של CL4, ומה שקניתי עובד במהירות של CL5 (שניהם 800MHZ). עוד לפני שחשבתי על זה, הכנסתי את הזכרונות החדשים, כך שהישנים נמצאים ביחד בDUAL CHANNEL, וגם החדשים. הפעלתי את המחשב, הלוח אם אומר שיש לי 4GB והכל טוב, עד שהוינדוס עלה ונתן מסך כחול. ישר ניסיתי להחליף את אחד הזכרונות הישנים באחד חדש(להחליף אותם במקום), עכשיו המחשב עלה אבל המחשב שלי קורס עדיין ונותן מסך כחול כל חצי שעה, אני ממשיך לבדוק. ד"א, המחשב שלי בOC של 3.33GHZ מ2.4 לQ6660, אחרי שהוא קרס הוא עשה ריסט לביוס, עכשיו לא החזרתי לOC אחרי הריסט, אני אראה אם המחשב עדיין קורס. בנוסף - הויסטה מתעק…
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום,אני מתלבט בין השלושה ואני עם נטייה קלה לE4700 . כמה שאלות: TMS אמרו לי שהם יעשו לי OC לE4700 עד ל3.2GHZ ..האם זה OC טוב? עד כמה אני אוכל להגיע לבד? עוד משהו,האם זה נכון שE4700 3.2GHZ יהיה יותר חזק מQ6600 בסטוק במשחקים שלא תומכים בריבוי ליבות? ועוד משוה,מה ההבדל בין E4500 לE4700 ? האם אני אגיע יותר רחוק בOC עם E4700? ההבדל שווה 150 שקל? ועכשיו בקשר ללוח...איך הלוח ABIT IP35-E ? האם הוא יותר טוב מהמקביל שלו,ג'יגבייט? איך הוא בOC ? תודה מראש..
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חברה אני אני מתלבט איזה לוח אם לקנות שילך טוב עם E6320. לוח אם עם צ'יפסט 945P או לוח אם עם צ'יפסט 965P? דרך אגב אני רוצה ללכת על לוח אם של ג'יגהבייט, מה אתם אומרים?
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אז היות וגם אני כמו רבים וטובים תקוע עם לוח בסוקט 939 עם מעבד מעט מיושן (AMD 3000+) וחשבתי שאולי כדאי לי לשדרג רק את המעבד ולחכות ל K10 כמובן שבארץ מעבד בסוקט 939 עולה בערך כמו 5600 או משהו דומה אז בדקתי בחו"ל מסתבר שבמחירים טובים ניתן להשיג אופטרונים בגירסאות 165/170 כמובן בדואל קור השאלה שלי האם שווה להשקיע בשדרוג כזה או שפשוט לסחוב עם מה שיש עד שיצא ה K10 הלוח שלי הוא GA-K8N-Ultra9 ועל פי האתר של גיגה בייט הוא תומך במעבדים כמובן עם עדכון הביוס האחרון המחירים שראיתי עבור האופטרונים נעים באיזור ה 650 שקלים כולל משלוח אשמח לקבל תגובות
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לדעתכם במידה ואני אקנה היום את הE6600.. אני אצטער עוד שנה שנתיים שלא חיכיתי חודש (להורדת מחירים) וקניתי את הQ66000? עד כמה ההבדלים מהותיים? (לשימושים רגילים ומשחקים)
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחירים של הזיכרונות DDR2 ממש בקרקעית.... יש לי 2G כרגע < שעלו לי פי שניים! מימה שעולים היום....האם המחירים יעלו או ירדו יותר?(לאן יש עוד לרדת ?) בעוד שנה בערך > אני ישדרג כניראה לויסטה ....שאז אצטרך 4 G בשקט השאלה היא אם כדאי היום ליקנות עוד 2G ? THX
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחשב למשחקים עם 2GB זיכרון מספיק או צריך 4GB ? בתודה מראש
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני חשבתי לקנות את הE6540 כתחליף לE4300 (אחרי הירידה הE6540 יעלה כמו הE4300 בערך 700 ש"ח) האם ההבדל בביצועים הוא משמעותי? השאלה שלי מכוונת גם למעבדים הספציפים האלה וגם בכללי. (לאור השינוי של הFSB הגבוהה יותר) תודה רבה לכולם רז
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הבנאדם שאני הולך לקנות ממנו תמחשב אופן בטוח אמר לאבא שלי שאינטל יותר טובים בלוחות אם מאשר ג'יגהבייט לי לפחות שASUS וABIT יותר טובים מאינטל בלוחות אם. אשמח מאוד אם תגידו לי למה אינטל פחות טובה מהם בלוחות אם ולמה. דרך אגב אני אקח P35 DS3 או P35 DS3L.
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום.. קראתי מאמר על אוברקלוק ואני לא מבין משהו... הזיכרונות שלי עובדים ביחס של 2:3 FSB:DRAM.. כאשר הFSB שלי לפי CPU-Z הוא 1066.7.. אז מה התדר של הזיכרון.. ואם שעושים אוברקלוק ומורידים את היחס ל1:1 זה לא מעט את הזיכרון ?? ומה ההבדל בין היחס BUS:DRAM ל FSB:DRAM.. וכיצד אפשר לחשב את התדר זיכרון לפי זה.. תודה..
-
- 20 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
הנה כמה לוחות אם שאני מתלבט ביניהם, אשמח אם תעזרו לי לבחור את הטוב ביותר: http://skypc.co.il/product.asp?pid=31104 או http://skypc.co.il/product.asp?pid=31141 או http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 או http://skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDG33FBC תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעדיף שגם יתמוך ב-16GB זיכרון. המלצות יתקבלו בברכה.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב הוא למשחקים תאכלס. וככה המפרט שלו : מעבד -E8400/E8500 שתי דיסקים קשיחים 320 ג'יגה לרייד 0 (כמובן שהלוח צריך לתמוך ברייד 0) 2 זכרונות של 2 ג'יגה פנימי 800MHZ וכרטיס מסך ATI 4870 . אני צריך לוח אם שקודם כל לא יהווה שום צוואר בקבוק לאחד מהדברים הנ"ל אני לא בקיא בנושא של לוחות אם בהבדלים מ P45 ל P43 וכו'... אני ישמח להסבר מה לקחת ולמה. אני לא הולך לעשות ממש OC אולי רק בסיסי לכרטיס מסך ולמעבד אבל לא ברמה של קירורים ושל שינוי מתחים בכלל. הלוח צריך לתמוך ברייד 0 והדגש הוא ביצועים שיהיו טובים למשחקים. זה ממש יעזור לי תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי המפרט שבצד ולפני כמה ימים התחלתי לחוש בעבודה מוזרה של המחשב. הוינדוס התחיל להאט את קצבו בהרבה מקרים, תוכנות החלו להתקע ולבסוף המחשב כולו החל לקרוס מספר פעמים. (הופיע מסך כחול עם מלא מספרים וסימני XX..) היום ניזכרתי שיש לי דיסק של HIREN ועליו MEMTEST V2.1. הפעלתי את התוכנה ובמהלך כ 25 דקות עבודה מופיעים 4000 שגיאות לערך.. אני לא עשיתי OC ולא שיניתי שום דבר מהגדרות היצרן של המחשב ועד לפני כמה ימים הוא עבד פרפקט. יש עוד משהו שאפשר לשנות/לבדוק או שפשוט לגשת לחנות להחלפת זכרונות? (יש לי תחושה שמשהו קרה גם ללוח אם..) http://img166.imageshack.us/my.php?image=dsc00546yb2.jpg תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שאלה - מעבד e5200 נחשב בארכיטקטורת פנטיום או core 2 אם הוא פנטיום - האם זה כבר מעבר ל - pentium d ? מה ההבדלים ? תודה רבה !
-
- 20 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אני מתקין ויסטה ...האם יהיה הבדל אם 8GB ל4GB... מתרת המחשב משחקים סרטים וOC קטן... בבקשה תגיבו
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-