מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אני עוד מעט קונה מחשב חדש ואני קצת לא מעודכן. איזה חברה היום מובילה בתחום לוחום האם? מדובר על לוחות-אם למעבדי amd athlon סוקט 939.
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מעבד של INTEL + לוח-אם של GIGABYTE שיחליפו את המעבד הישן שלי כולל לוח-אם התקציב שלי הוא עד 1000K
-
- 12 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שתי הערות:1. אני מעונין ב3570K בעקרון, כי אני מתכנן OC. 2. האם כל הלוחות אם היום מגיעים עם כרטיס מסך מובנה? כי הסתכלתי על כמה (Z77) ולכולם היה. תודה. נ.ב. התקציב הוא מקסימלי. זאת אומרת, אני מעונין להוציא לפי הצורך, ולא לפי היכולת.
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לבנות מחשב שישמש בעיקר לעריכה בAvid, Preimere, After Effects ואולי תלת מימד בהמשך. ניסיתי להיעזר בפורום מפרטים ולא ממש הצלחתי לקבל ייעוץ כמו שצריך אז אני מנסה את מזלי פה. הבנתי שיש 2 סדרות של מעבדים שיכולות להיות רלוונטיות אלי- I7 וXeon. בהנחה וכל התקציב שלי עומד בסביבות ה8000 שקל, אני מאמין שאני יכול להשקיע בסביבות ה2000-2500 שקל במעבד. אשמח לכל תגובה וייעוץ. תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני בונה על 2200+ או 2500+ 256 333MHZ לפחות ורצוי שיתמוח ב OC אני מיתכוון להרכיב ל512 DDR וצריך לוח עמיד ולא יקר מידי אבל עם פיצרים(שטויות כפי שאבא אומר)אני צריך שהוא יתמוך בדיסק הישן שלי WD 40G 5200RPM כרגע על P3-800 לא לידאוג מארז יש מתאים .אם אפשר תסבירו בבקשה למה NFORCE 2יותר טוב מVIA??? אני לא מבין ולגבי חברות אומרים ש EPOX לOC אבל ABIT הכי טוב מה נכון?אנא הסבירו בתודה THE GYVER
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
טוב בקרוב אני מתכנן את הקניה של המחשב שלי, והייתי רוצה לדעת איזה זכרונות טובים עם תזמונים נמוכים 2-2-2-5 לאוברקלוק אפשר למצוא. אני מחפש חברה טובה ואמינה ושהמחיר היה סביר, ככה שאני לא יצא עם 2000 שקל רק על זכרונות... אשמח לקבל תגובות. דבר נוסף אני באמת יכול להגיע למהירות של 500 עם ה ADATA ? או שאי אפשר באמת להגיע למהירות הזו...
-
- 9 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אתם מכירים חנויות אונליין בארץ או בחו"ל שיש להם קיט כזה? במחיר "נורמאלי" אשמח לקבל לינקים תודה
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
חברים איפה אני מוצא באזור המרכז חנות שמוכרת זיכרונות DDR 512 266Z תקציב 650 ש'ח דחוף !!!!
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
יש לי לוח די ישן תומך DDR עד 400 MHZ אני רוצה לקנות קיט של 2 ג'יגה (1G*2) אני רוצה משהו טוב אבל יש לי רק 400 שקל להשקיע אני יכול בכלל להשיג משהו טוב במחיר הזה ? הלוח שלי : abit av8 3rd eye תודה מראש מתן.
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
לוח AMD 64 BIT עם מקסימום PCI סטנדרט עד 1K שח אם כבר אז אולי מישהו יכול להסביר לי מה זה הסלוטים הקטנים של PCIEX למה זה משמש והאם יש חומרה לכך מדברים על ADDONS אבל מה
-
- 2 תגובות
- 431 צפיות
-
-
אהלן מחפש לקנות לוח אם ITX סוקט AM3 מחפש משהו לא יקר תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע מאיפה אפשר לקנות יד 2 או מוכר לוח אם אם מדגם ga945gcmx-s2 ?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! אשמח לקבל הצעות מחיר, למי שמוכר, במהירות האפשרית.. יש בידי מעבד מתאים, כך שמחפש רק את הלוח הנ"ל. בתודה, ניר.
-
- 3 תגובות
- 436 צפיות
-
-
מצטער אם זה לא קשור לפה אז ככה אני מצאתי לוח אם שתומך גם ב AGP וגם ב PCIE זה הלוח אם ?939DUAL-SATA2, s939, ULi, AGP, PCI-E? של החברה ASROCK לינק למוצר אפשר למצוא באתר KSP תחת קטגוריה לוחות אם למעבדי AMD איך הלוח אם הזה לפי מה שהבנתי הוא תומך גם ב AGP וגם ב PCIE האם שווה לקנות אותו?
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם .... אני מחפש לקנות לוח אם של ינטל שיהיה לו PCI-E יתמוך ב DUAL CHANNEL ויוכל להריץ משחקים מהר.... כמובן שבקשר למשחקים יותר חשוב כרטיס מסך , אני קונה 9800XT , אבל בכול זאת , אני מחפש לוח אם מהיר טוב ואמין. בתקציב של עד 1000 בערך. חשבתי על משו בסגנון 915 , אז אם אפשר המלצות ורעיונות תודה רבה!!!
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי את כל החלקים הנוספים, מארז וציוד היקפי. אני רק צריך המלצה ללוח אם ומעבד עד 1000-1200ש"ח. יהיה נחמד אם לוח האם המוצע יתמוך בזכרונות DDR2 512MB. מטרת המחשב היא אופיס, אינטרנט, סרטים ומשחקים קלים. שום דבר מיוחד. רצוי שללוח האם יהיה כרטיס מסך טוב און-בורד, אחרת, אשמח אם תוסיפו גם כרטיס מסך טוב אך זול להצעה. אודה על תשובה דחופה.
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מחשב חדש בSKYPC, אבל אני לא יודע איזה לוח וזיכרונות לקחת... אני רוצה לקחת לוח עם הצ'יפסט החדש, אבל אני לא יודע איזה... (P35). מה ההבדל בין הישן לחדש? (אני מהאלה שקונים מחשב קומפלט, ולא מחליפים מעבדים וכל זה באמצע... מקסימום מוסיף זיכרונות...) מצאתי את הלוח הבא ((965) http://www.skypc.co.il/pl_product~AB9QGT~10~0.htm איזה לוח P35 כדאיי לי לקחת שמתחרה בו? עכשיו בקשר לזיכרונות... מצאתי את זה... http://www.skypc.co.il/pl_product~24737~15~0.htm הם טובים? מה עדיף? CL4 או CL5?? תודה רבה רבה..!!
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
אני ממש לא מבין בכל העסק הזה, אז אני שואל: לוח אם מבוסס אינטל, סוקט כ. מסך pci - e. זה כל מה שאני יודע... בסביבות ה 500 - 600 ש"ח. אם צריך עוד פרטים, שאלו... תודה.
-
- 1 תגובה
- 392 צפיות
-
-
חבר שלי קונה לוח ומעבד חדשים. הציעו לי מעבד פנטיום 4 2.6 של אינטל ולוח אם : Intel Rock עם צ'יפ של אינטל. האם כדאי לשדרג את המעבד ל 2.8? איך הלוח?
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
למישהו יש או יודע היכן אפשר לקנות? (ולא גרסת MOBILITY) תודה!
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
לא מצאתי אתר יד שניה גם חנויות מחשבים ??? ??? אני רוצה שדרוג מחשב שלי
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
שלום לכולם כרגע יש לי מחשב שאני מרוצה ממנו בבית לוח אם של ASUS TUV4X עם גי'גה וחצי זיכרון מעבד פנטיום 3 1000 מגה הרץ עכשיו אני רוצה לקנות מעבד טולטין 1.2 או 1.4 עם 512 קש מישהו יודע האם אפשר להשיג את המעבד הזה או אם מישהו יודע מי מוכר נעבדים כאלה? תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר לקנות/להזמין פחית ללוח אם? מדובר בלוח GIGABYTE H97M-D3H
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב. יש לי מחשב בן 6 שנים (כן, הוא די ישן לסטנדרטים של היום). עם זאת, השאלה שלי אם יש לי אפשרות לשדרג רכיב כלשהו (כמו לוח אם או מעבד) על מנת לשפר ביצועים שיהיו יותר גבוהים. המחשב כיום עובד די סבבה סה"כ, מחשב גרפיקאים ופחות מכוון גיימר. זה המפרט שלי: Intel core 2 Duo E8400 3ghz Gigabyte GA EP43 - DS3 Intel P43 Express Chipset LGA 775 A-DATA 4GB Kit (2x2GB) DDR2 800 MHZ CL5 Samsung 500GB 16 MB 7200RPM SATA 2 HD502IJ SpinpointF1 Cooler Master CM 690 PC Power ULTRA-QUIET PSU: SILENCER 500 Watt ATX Leadtek GTX260 216 Extreme+GeForce 896MB GDDR3 PCIe
-
- 35 תגובות
- 6k צפיות
-