עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by vipnisim,

בעיקרון אני הולך על E6300 הלוח שאני צריך הוא זמני אבל אני צריך לוח שתומך ב AGP (יש לי 6800GT AGP) שאני יחליף בהמשך וזכרונות 1G עדיפות ל 800 עריכה : יש את הלוח AsRock 775Dual-VSTA שתומך גם ב DDR השאלה עם הזכרונות הקיימים שלי יכולים לעבוד עם המעבד הזה ואז אני ישדרג בעתיד את הלוח והזכרונות והכרטיס מסך

• 8 תגובות
    • 660 צפיות
  2. Started by tobul,

היי מה המצב...הלך לי הלוח אם במחשב והחלטתי לשדרג אותו-קניתי חדש.(מעבד, לוח, זכרונות וכרטיס מסך) בכל מקרה את הישן אני רוצה לתת לבן דוד שלי-להחליף לוח ולשים את החלקים הישנים מהמחשב שלי.... יש לו לוח לא מתאים (Gigabyte GA-945GZM-S2)...על מה אתם ממליצים?אלה החלקים שמהם אני אצטרך לקמבן מחשב חדש ספק- יש לו 485W , מארז מהמחשב הישן שלי-מעבד Q6600 יש לי 4GB DDR2 (הבנתי ש4 גיגה היום של DDR3 עולים איזה 120 שקל אז זה בקטנה לא משנה לי DDR2 או 3 לדעתי) כרטיס מסך 8800GT מה שאני צריך זה לוח -עדיף לי מזאפ לדעתי משהו שיתמוך בחומרה הזאת כמו שצריך...עדיף שגם יהיה כרטיס מסך ON BOARD אבל לא חובה... תודה

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  3. Started by idanpc,

הלוח שלי הלך ואני רוצה לקנות חדש היה לי לוח של GIGABYTE (אני חושב שהוא הלך בגלל הברקים) היה לי 7VRXP (לוח טוב שעשה את העבודה) אני מתכוון לעשות OC לא גדול ו יש לי מעבד ATHLON XP 1600+ תודה. נ.ב ------- אם אפשר תנו לי גם הצעה גם ללוח עם RAID בקר יש לי שלושה H.D + שתי CD. או שעדיף לקנות את הבקר בניפרד מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  4. אני מחפש לוח אם כמו שבכותרת ראיתי באחד הביקורות באתר שיש לוח של EVEA שיש לו 7 PCI-E והוא עולה 1800 שקל השאלה אם הוא בארץ? ואם יש משו עם 4 כי תכלס אני צריך 4 או אם יש דרך לשלב 2 לוחות אם שיש לכל אחד 2 ...?! {סתם מחשבה דפוקה..} תודה

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  5. המחשב הוא לצורך אינטרנט ולמשחקים פשוטים לילדים עליו יהיה מותקן מעבד E6300 עם זיכרון 1G אני צריך שיהיה לוח טוב עם אפשרות עתידית לכרטיס מסך שיתמוך DX10 יש לכם הצעות בשבילי ? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  6. Started by arthur16,

יש למישו הצעות? אני פשוט לא מוצא באינטרנט

• 2 תגובות
    • 441 צפיות
  7. Started by kobibo,

מחפש לוח טוב ואמין עבור AMD 3000 64Bit שיהיה עם קירור פסיבי אבל חובה שיתמוך ב SATA II . בסביבות ה 670 ש"ח. אני מתכנן לרכוש גם את הביגטייפון כך שלא יהיה צפוף. כמו כן מתכנן לרכוש זכרונות של A-Data אז שיתמוך גם בהם.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by toniviner,

מה הלוח הכי זול שעונה לדרישות האלה? באתר של NVIDIA יש לוחות אם שברשימת SLI אבל אותו לוח באתר של ASUS רשום רק CROSSFIRE אז אני מבולבל

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  9. שלום לכולם. אני מחפש לוח אם למעבד : AMD Athlon 64 3200 939-pin. אבל הלוח צריך לתמוך בדברים הבאים: PCI-E, ו DDR 2 עם אפשר אז גם SATA 2 (עם עוד יש מקום אז גם SLI) האם קיימת חיה כזאת ? תודה מראש סתו

• 14 תגובות
    • 698 צפיות
  10. שלום. אני מחפש לוח שתומך גם ב- AGP וגם ב PCI-E. יש לי מחשב ואני רוצה לקחת ממנו כמה חלקים, כמו הארד דיסק 80, ואת הכרטיס מסך שלי 9600XT, ולהרכיב על מחשב חדש, ובעתיד לקנות כרטיס מתקדם יותר של PCI-E. השאלה היא האם הלוחות האלה טובים? איזה חברות מייצרות לוחות כאלה? (אני יודע על ASROCK ,יש עוד חברות? כי אני לא בטוח שהחברה הזו טובה...). תודה ושבת שלום לכולם.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by חנוך,

יש לוח אם עם תושבת am2 שתומך ב ddr וגם ב ddr2 ? תודה למוצאים

• 3 תגובות
    • 483 צפיות
  12. Started by גד :),

האם המעבד Pentium D 930 יכול להתאים ללוח Gigabyte GA-G41M-COMBO ? ( לדוגמא המעבד עובד על לוח gigabyte g41m-es2l )

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Zaquwer,

מחפש לוח-אם H55 קריר - עם כמה שיותר צלעות קירור עליו.

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  14. Started by D-j-d,

אוקי, כרגע אני מחפש לוח אם אשר יתמוך ב- Conroe יענו Core 2 Duo E6300 .. אך שיתמוך גם כן בחיבור AGPx8 ! ושיהיה איכותי =] עד כה הגעתי ללוח אם אחד בלבד ואשמח אם תאירו עיניי עם אחרים. ( http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=775Dual-VSTA ) תודה לחבר'ה שעוזרים =]

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  15. Started by moshel7,

שלום לכולם מחפש לוח אם של GIGABYTE SOCKET AM3 ומעבד AMD כפול ליבה שמתאים ל-SOCKET AM3 והאים זיכרונות DDR2 667 MHZ מתאימים ללוח-אם SOCKET AM3 ובמידה ולא אבקש המלצה לזיכרונות שכן מתאימים תודה משה

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  16. Started by PuLsE,

אוקיי אז ככככה אני מחפש את הלוח האם האולטימטיבי למערכת שלי במפרט סוקט 775 תקציב עד 2000 ש"ח בתודה מראש,

• 11 תגובות
    • 693 צפיות
  17. Started by HydroIT,

שלום יש לי מעבד "ישן", פנטיום 4, ליבה אחת, סוקט 775. אני מחפש לוח-אם (של חברה מוכרת כמובן), בעל חיבור PCI-E, ורצוי גם חיבור DDR. אני לא בטוח, אבל אם יש כזה דבר - אז הייתי מעוניין בלוח-אם בעלי חריצים גם ל-DDR וגם ל-DDR2. יש לכם המלצות? (עזבו כרגע מחיר, רק דגמים). תודה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 559 צפיות
  18. בוקר טוב, אני מחפש לוח-אם עם כרטיס מובנה או תמיכה ב AGP. אני משדרג את המחשב שלי, וכרגע אני לא מועניין לקנות כרטיס מסך, אלא רק עוד שנה ובגלל זה אני רוצה להשתמש בכרטיס הישן או לקנות לוח-אם עם כרטיס מובנה. וחשוב שיהיה גם IDE. תודה נ.ב. חשוב גם שהמחיר לא יהיה בשמים. אם יש לוח-אם טוב וכרטיס מסך מאוד זול, זאת גם אפשרות בסופו של יום.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני לא מתכוון לעשות OC לכן אני מחפש לוח מהיר במהירות סטוק ושקט ( אם אפשר קירור פסיבי על ה BIOS ) יש רעיונות? (סביבות 1000 ש"ח )

20. שלום אז מיש כבר קרא את ההודעה שלי הקודמת... הלך לי הלוח אם עכשיו המחשב שלי הוא אינטל במהירות באס של 533 , מעבד במהירות 3.06 בטכנולוגיית H-T ,סוקט 478. צריך להיות ב- AGP כי הכרטיס מסך שלי הוא ככה.. אני לא צריך שיהיה לו אפילו חיבור סאונד מיוחד כי יש לי כרטיס קול של קריאייטיב - סאונד בלסטר לייב.. הזיכרונות שלי הם 2X 512 של קינגסטון במהירות 333 (PC 2700) אני צריך לוח אם של ASUS או Gygabyte .. חשבתי על : ?P4S800MX של ASUS יש אותו ב KSP מה אתם אומרים עליו ? אין לי עכשיו ממש כסף להשקיע לצערי אז אני מחפש לוח אם במחיר זול ככל האפשר ויחד עם זאת שיהיה חזק יתאים למישחקים ויעשה את העבודה ושיהיה אמין. תודה מראש לעוזרים...

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום אני צריך בלוח כרטיס מסך מובנה לראות סדרות וסרטים HD 1080P. שיהיה ניתן לחבר בלוח בעתיד שדרוג הכוונה לחבר כרטיס מסך חדש וטוב. כרגע אני לא משחק משחקים במחשב אז זה לא משנה. שיהיה בלוח כרטיס קול איכותי לשמיעת מוזיקה 2 אופציות 1.סאב ו 2 רמקולים. 2.מגבר+קדם מגבר ו 2 רמקולים גדולים.

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  22. Started by Clash,

מחפש לוח אם עד 800 ש"ח חובה: *תמיכה ב - SLI *תמיכה ב - PCI Express 2.0 *תמיכה במעבדי Quadcore (ספציפית אני משתמש ב - Q9300@3ghz) אשמח לשמוע הצעות (בנוסף עדיפות לחנויות כמו GOLDTOP או KSP משום שהם קרובים אליי)

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  23. שיתאים למעבד AMD כפול ליבה (AM2). תודה!

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  24. שלום, אני מחפש לוח אם תומך AMD Socket 939 (תאימות למעבד Athlon 64) חריצי RAM מסוג DDR בלבד. מישהו מכיר חנות שמוכרת לוחות-אם חדשים כאלה? מצאתי לוחות-אם שתומכים במעבד אבל כל מה שמצאתי מתאים לזכרונות DDR2.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.