מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
למחשב חדש שייעודו אינטרנט, מוסיקה, ו matlab - איזה מעבד ולוח עדיפים? ולמה? תודה מראש על תשובתכם
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
מה זה עושה ועוד שאלה איך מנטרלים את האופציה שהביוס מכבה את המאוורר כשהמעבד יורד לחום מסוים כלומר אני רוצה שהמאוורר יעבוד רצוף? תודה
-
- 9 תגובות
- 706 צפיות
-
-
טמפרטורה במנוחה - 34 מעלות, במאמץ - 52 כרטיס מסך Geforce 6600GT ו512 RAM אם זה משנה גבוה מדי או טמפרטורות נורמליות? תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב אני מחפש מישהו שיעשה לי סדר בזיכרון אני מתכוון לקנות לוח מסוג Gigabyte GA-8I945PG Intel 945P ולא ברור לי איזה סוג זיכרון אני צריך להתאים לו האים צריך סט של שני מקלות זיכרון DDR2? האים אפשר להסתפק רק במקל אחד של זיכרון DDR2? אפשר לשים גם DDR רגיל? בהנחה שיש צורך בסט של DDR2 האים בעתיד יהיה אפשר להוסיף רק מקל אחד של זיכרון או שאהיה מוגבל לקנית סט שני כמו שהיה בלוחות של RDRAM הידועים לשימצה? מישהו יכול להמליץ לי על זיכרון מתאים? תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
מדובר על זכרונות DDR2 וזה לא בשביל OC אני פשוט רואה הרבה שקונים זכרונות חדשים עם 400 MHZ במקום עם 533 רציתי לדעת מה ההבדל בביצועים ?
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אני מתלבט בין: 1. ?Gygabyte K8N51GMF-9 s939, NF4, VGA, PCI-E, SATA II? 2. ?Gygabyte K8NMF-9 (NF4, s939, PCI-E, SATA, 1394)? הם בערך אותו מחיר... מה ההבדל ביניהם בעצם? הלוח כמובן צריך להתאים למפרט שאני קונה.... : Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 512Mb 400MHz AData Gygabyte 6600 256MB DVI, TV, PCI-E - RETAIL WD 160GB SATA II 7200RPM 8MB HEC Compucase CI-6A21 400W תודה לכל העוזרים והמייעצים!
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
-
אחים שלי צריך עזרה יש לי את הלוח K8NF9 שמגיעה עם ביוס F2 שזה ממש מלא באגים ואני רוטצה לעדכן ביוס אבל יש לי חששות!! מה אני צריך לעשות ליפני העידכון? לעשות LOAD DEFAULTS?? ואז להיכנס ל@BIOS ולסמן את הV "של דרך האינטרנט" ולעדכן?? ואז לעשות שוב פעם LOAD DEFAULTS?? לא לסמן את האפשרויות של CLEAR שיש בתוכנה?? וגם עכשיו הHD שלי מותקן בצורת RAID למרות שיש לי רק אחד זה ביגלל שבF2 הדפוק בRAID היה מופעל כברירת מחדל ולא ידעתי זאת ושניסיתי להתקין XP אז הHD א זוהה ורק אחרי הגדרתו כRAID הצלחתי להתקין אז אם אני מעדכן את הביוס זה לא יהרוס לי?? ואני יצטרך לעשות פורמטי?? וגם זה לא בעיה לעדכן F2 ישר לF9?? בבקשה תעזרו לי לא יודע למה אבל דווקא ליצרוב ביוס ללוח אני חושש אבל לכרטיס מסך צרבתי ביוס…
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות בחודש-חודשיים הקרובים מחשב. אך אני תוהה- האם בכלל כדאי לקנות אותו או לחכות עוד חצי שנה (נכון שתמיד אפשר לחכות ולחכות אבל צריך מתישהו לקנות- אבל פה יש נק' משמעותית). הרי תכף יצא הסוקט M2 של AMD. ולאחר מכן- הרי כל השוק יעבוד לזכרונות DDR 2. הפחד שלי הוא לקנות מפרט אפשר עם עוד שנה-שנתיים אני ארצה להוסיף לו זיכרון אני אאלץ לשלם הון עתק- כמו שהיה זכרונות ה RDRAM, עם ה SDRAM "הרגיל" אחרי כניסתו של ה DDR וכו'. האם ה DDR לא צפוי להתיישנות מהירה לאחר הכניסה הסופית של DDR 2? הרי הוא כבר עכשיו זול יותר............ בזמן האחרון בגלל הלו"ז הדחוק שלי אין לי זמן לקרוא מאמרים בנושא. אז אודה עם תשתפו אותי בדעתכם ובידיעותכם. תודה ויום נעים.
-
- 9 תגובות
- 702 צפיות
-
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4281 נראה לי לוח אם מצויין...וגם ראיתי בחו"ל אחד הגיע איתו לאובר מרשים ביותר... מה אתם אומרים..? וכמו בכותרת...איך הוא מול לוח אם אנפורס 4...? ויותר פירוט מה יש בו שאין באנפורס..או ההפך...
-
- 1 תגובה
- 420 צפיות
-
-
נראה לי שההגדרות לא הכי טובות, אשמח לעזרה ( 2 צ'יפים של סמסונג 400 גי'גה כל אחד)
-
- 11 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי שאלה.... אני על סף קניית מחשב, ואני רוצה לדעת על המעבדים של intel אני חושב שבשבילי עדיף 32 ביט מעבד, בגלל שעדיין 64 ביט זו חומרה חדשה, ויש תוכנות שלא רצות עליו, אולי אפילו DOS ועוד כמה.. אני חושב שאפילו אם אני מריץ Windows 98 ב64 ביט, המעבד מתפוצץ אז אני רוצה לדעת, אם הכי טוב לקנות כיום 64 ביט או 32 ביט?.. תודה אופסססססססססססססססססססססססס סליחה, נראה לי הטרד הזה יעבור, שכחתי שיש את הפורום של לוחות אם, מעבדים וזכרונות אני מוכן להעברה
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך מעבד כמה שיותר טוב ויותר זול שמתאים למשחקים ותוכנות ועיצוב גרפי,ומשהו טוב,בבקשה עזרו לי,אמרו לי אינטל,אמרו לי AMD,אני לא יודע מה להחליט! :silly:
-
- 3 תגובות
- 424 צפיות
-
-
לוח אם ?K8N-SLI (NF4, s939, PCI-E)? GIGABYTE למפרט: ?Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE? ?512Mb 400MHz Twinmos CL2.5? ?160GB SATA II 7200RPM 8MB? ?X800GTO16 256MB, TV, Dual DVI, PCI-E? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 494 צפיות
-
-
אז ככה. כרגע אני עם K8N Ultra-SLI ומעבד 3200 Winchester. עשיתי OC לבאס ל240, מכפלה עדיין 10 וזכרונות 218 (ללא הבוסטר שנמכר, על 2.8V) מעבד יציב במאמץ על 33 מעלות עם BT. השבוע אני מחליף את הלוח ל LANPARTY UT NF4 SLI-DR Expert המהולל (ביקורת מצויינת ב anandtech שם הוא הגיע ל525 באס!!! זה ממש ה Ultra-D שתיקנו בו את כל השגיאות הקטנות והבעיות מיקום שהיו לו, רק עם SLI בנוסף) כמו כן, מחליף למעבד Venice 3200 Stepping E6. כל זה עדיין עם קירור ה BT שיש לי. כל אלו יבואו עם הזכרונות שיש לי כבר, Corsair Twinx1024 3200C2PT, BH5 & Brainpower PCB. כמו כן משדרג כוננים קשיחים ל SATA2 וכו', אבל זה לא ממש רלוונטי. השאלה שלי היא כזאת. עוד לא הזמנתי את הלוח והמעבד, ואם מישהו חושב שבסכום כ…
-
- 11 תגובות
- 779 צפיות
-
-
לוחות צ'יפסט Radeon Xpress 200 די מעניינים אותי דווקא כי הם פחות נפוצים, לפחות בארץ עד לא מזמן חשבתי שלוחות אלו לא תומכים ב- SATA II כנראה שזה לא מדוייק השם Radeon Xpress 200 כנראה מתאר רק את הגשר הצפוני אבל בלוחות Xpress 200 שונים יכולים להגיע עם גשר דרומי שונה מלוח ללוח וכנראה שהגשר הדרומי הוא זה שמעניק את היכולות של הלוח לעבוד ב- SATA II על הלוח הבא של DFI למשל http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3669&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US מורכב גשר דרומי של ATI SB450 והוא לא תומך ב- SATA II שתי לוחות מעניינים יותר אחד של ASUS השני של Abit מגיעים עם גשר דרומי של ULI 1575 ואלו תומכים ב- SATA II http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/m…
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ צריך ביקורות לוח איכותי טוב ? בלי בעיות ? ASUS P5N32-SLI Deluxe תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 499 צפיות
-
-
האם מישהו יודע מה הם היתרונות של 2 מעבדי זאון והאם הם שוים את הכסף המעבדים מיועדים לעריכת וידאו ומעבדי זאון הם המומלצים באתרי התוכנה היכן ניתן להשיג אותם בארץ ומה המחיר שלהם אם אני רוצה 2 של 3 ג' וכן איזה לוח מומלץ בשבילם
-
- 9 תגובות
- 868 צפיות
-
-
1. AXP2600M @ 225X11.5 2.5|3|3 Abit NF7-SL 6800GT @ 400/1100 1G ram 2. Athlon64 3200 S939 DFI LANPARTY UT nF4 6800GS 256mb 1G ram חשוב לציין שלמפרט השני לא מתוכנן OC כלל וכלל. תודה לעוזרים
-
- 21 תגובות
- 970 צפיות
-
-
מעבדים : http://www.techpowerup.com/cpudb/ זכרונות (כל חברה וסוג הצ'יפ) http://www.techpowerup.com/memdb/ תהנו
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
ל-AMD Athlon 64 3800+ X2 לסוקט 939 יש מהירות שעון של 2.0GHz וזיכרון מטמון של 512MB, והמחיר שלו הוא כ-2,200 ש"ח. ל-AMD Opteron Dual Core Server Model 165 לסוקט 939 יש מהירות שעון של 1.8GHz וזיכרון מטמון של 2MB, והמחיר שלו הוא כ-2,100 ש"ח. האם ה-3800 יותר טוב מה-165 בשל מהירות השעון העדיפה שלו, הוא שזיכרון המטמון הגדול יותר של ה-165 מקנה לו עדיפות על פני ה-3800, למרות מהירות השעון הנמוכה יותר שלו? לאיזה מהירות אפשר להמהיר את ה-3800 ואת ה-165? באיזה ישומים הגודל המורחב של זיכרון המטמון נותן ל-165 יתרון בביצועים על פני ה-3800, ובאיזו מידה הדבר משמעותי? המעבד מיועד לשימוש בייתי במחשב שמיועד למשחקים, שיתוף קבצים, גלישה באינטרנט, קידודי אודיו ווידאו, צריבות, והכי חשוב - הפעלת יש…
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אשמח לקבל ביקורת על הלוח DFI LanParty NF3 ULTRA-D האם הוא לא עושה בעיות עם ליבה כפולה והאם הוא חזק וטוב, ובכלל האם החברה DFI טובה? **** אני לא מחפש לקבל המלצות על שום ASrock למיניו בעל AGP ו PCI Express יחד!!
-
- 16 תגובות
- 900 צפיות
-
-
200-230 דולר חשבתי על אלה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820231032 אני צריך זיכרונות שגם יגיעו כמה שיותר רחוק באוברקלוק... אבל גם יעבדו בתזמונים נורמאליים במהירויות נמוכות נדב
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קצת יקר לי, קרוב ל-$700 פה בארה"ב למעבד, פלוס $250 לאיזה לוח-אם סביר. אבל אני שונא לשדרג (יותר מדי בזבוז אנרגייה במחקר מה הכי כדאי לקנות) כך שמעדיף להשקיע יותר כסף ושיחזיק לי מעמד 4 שנים בלי לעצבן אותי. השאלה שלי: נניח שכשארצה לקנות את המעבד השני, ארצה לקנות Opteron 270 (נגיד שירד במחיר ל-$500). האם יש בעייה לשים על לוח-אם כמו TYAN Tiger K8W שני מעבדים במהירויות שונות? או שאולי אוכל (ללא חשש, ועם סיכויי הצלחה גבוהים מאוד) להאיץ את ה-265 ל-2.0 גיגהרץ של ה-270? אם אקנה, אצטרך בדיוק שני גיגה זיכרון. מה מומלץ ובכמה? אני לא צריך קירור מיוחד בשביל הסיפור הזה, נכון? תנקס
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-