עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אז כמו שכתבתי בכותרת האם לוחות G31 שתומכים עד 4GB עם מערכות הפעלה של 64ביט מנצלות את כל ה4GB או שגם עם מערכת של 64ביט ינוצל 3.25GB מתוך כל ה4GB? ואם מישהו שיש לו לוח-אם עם ערכת שבבים של G31 ומערכת הפעלה של 64ביט ויכול להעלות תמונה בבקשה אז תודה

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  2. שלום אני מעוניין לרכוש את הלוח הנ"ל שהוא הגירסה הזולה של KV8-MAX III . הלוח הזה עולה 300 שקל פחות מהלוח המשופר, מה אני מפסיד תמורת ה 300 שקל האלו? איך הלוח הזה מבחינת ביצועים? האם יש ללוח הזה גם חיבור PATA, בנוסף ל SATA?

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  3. Started by greenvector,

היי יש לי חבר (באמת חבר , לא אני) שקנה מחשב I5. מכרו לו עם 4 ג'יגה זיכרון שעובד על 1.9V (זה הזיכרון : http://www.patriotmemory.com/products/detailp.jsp?prodline=5&catid=45&prodgroupid=126&id=840&type=1 ) לפי מה שהבנתי עם I5 ממולץ לכול היותר זיכרון שעובד עד 1.65V . מה ההשלכות של זה? הוא קנה כך את המחשב, האם הוא יכול לדרוש שיחליפו לו זיכרונות?

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  4. Started by alonavra,

האם כדאי לקנות כרטיס אם של GigaByte 8i915PLG ?

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  5. בביקורת זאת נצלול בפעם הראשונה אל תוך ערכת שבבים חדשה לחלוטין בתושבת ה-AM4 של AMD - עם לוח אם מתקדם למדי מבית אסוס לכתבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by gofmarat,

יש לי לוח אם AUSU P5K עם מעבד E6750 כל פעם שאני מעלה את המחשב זה נותן לי את השגיעה cpu ucode loading error וזה מבקש ללחוץ F1 וממשיך לעבוד כרגיל מה אני עושה?

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  7. Started by captaincaveman,

לא חדש אלא יד שניה

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  8. Started by itaysk,

מה זה??? הבנתי שזה קשור למעבדים אבל לא הבנתי מה זה גשר צפוני ... גשר דרומי... על מה הם מדברים? עריכה של ath£on|no£hta: כיוון שאתה לדעתי לא מספיק ותיק בפורומים רק ערכתי את הכותרת של הנושא. בפעמים הבאות תשתדל לבחור כותרת קצת יותר ברורה לנושאים שאתה פותח.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by AMITOC,

שלום! לאחר שבעיה ברשת החשמל בביתי גרמה לשריפה של מחשבי האהוב. נשאר לי רק המחשב של אבי (פנטיום 3 1000) עכשיו לבעיה: במחשב יש לוח אם של MSI הוא נראה קברי למדי והדגם שלו על פי כל מה שהצלחתי לגלות הוא MS6323 REV2 באתר של MSI ניתקלתי בהרבה בעיות במציאת ביוסים וחומר על הלוח. (נראה שהלוח הוא OEM) ועוד בעיה שפתאום נתגלתה היא העובדה שהארדיסקים גדולים לא מזוהים בכלל... (120 גיגה) בביוס אין כלום מלבד בחירה בין מהירות זיכרון של 100 ל133 אין אפשרות לקביעת תזמונים FSB או כל דבר אחר אשמח לקבל תשובה. תודה מראש ע.ע

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  10. Started by sasonhaim,

יצאו מעבדים חדשים של הamd ולפני מה שהבנתי אמורים לצאת גם לאינטל אני רוצה לדעת בבקשה מתי הם יכנסו לשוק בישראל זאת אומרת לskypc.ksp.fox ועוד ??? תודה לעוזרים.....

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  11. Started by Drek Boy,

e8400 gigabyte ep43 zotac gtx260 מסך samsung 2433 אני לא מתכנן OC ברגע זה אך אולי בעתיד אני יעשה OC כדי להדביק את הקצב עם איכות המשחקים. חשבתי לקנות קיט 2X2 OCZ DDR2 800 ההתלבטות שלי זה בין http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_vista_upgrade_2gb_module_4gb_kit http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_vista_performance_platinum_4gb_dual_channel http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_reaper_cl4_4gb_edition אין הבדל גדול במחירים אך האם יש הבדל משמעותי בביצועים? או שההבדל זניח מדי ועדיף לקחת את ההכי זול?

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  12. המפרט גמור מלבד הזכרונות שעשו לי כבר כאב ראש. הפעם סופית מה כדאי לקנות למערכת הנ"ל: 1 מארז COMPUCASE CI-6A19B 6A19B-400 ATX2 SUPER MIDI TOWER CASE + 400 TRT-ATX2.0 -20/24 PIN 2 קירור מארז COOLERMASTER 120 mm SILENT FAN UV BLUE 4 לוח אם ASUS P5B DELUXE 5 מעבד INTEL E6600 INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz 1066MHz/FSB 4MB - RETAIL 6 קירור מעבד THERMALTAKE BIG TYPHON VX FOR INTEL&AMD S775CL-P0114 8 דיסק קשיח WESTERN DIGITAL WD2500 KS WD 250GB 16MB SATA2 7200RPM - ATA150 9 כרטיס מסך SAPPHIRE X1900GT PCI-EX RADEON X1900GT 256MB DDR3256BIT DUAL DVI VIVO TV/O 10 קירור כ.מסך ZALMAN VGA COOLER VF900 CU LED 11 כרטיס מודם/פקס DYNAMODE FAX / MODEM 56K PCI ROCKWELL 12 צורב LG DVD …

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  13. אני הולך לרכוש: Corsair 2GB DDR2-675 XMS2-5400 ורציתי לדעת מה ההבדלים בין ה-Xtreme Performance ל-ProSeries? (חוץ מהגוף קירור הענק שאני לא ממש צריך, ישלי מארז ממש קר).. והאם הוא שווה 50 דולר נוספים... תודה רבה לעוזרים, פיטר.

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  14. מדובר על עסקה שאי יכול לבצע, החלקים הם היו בשימוש. מעבד AMD XP 2400, שנתיים אחריות נשארו לו. ולוח אם Gigabyte GA7DX ללא אחריות, כבר מעל שנתיים בשימוש. כל זה ב500 שקל כולל משלוח. זה בעיקרון נראה לי מאוד משתלם, מה אתם אומרים? האם שווה לי להחליף את המפרט שיש לי עכשיו (ראה מפרט) עם הלוח אם הזה והמעבד הזה? בכמה הם יותר טובים? והאם אני אוכל לשים את זכרונות הSDRAM שלי בלוח אם הזה? נתונים על הלוח אם הזה: GA-7DX AMD® 761 AGPset PROCESSOR Socket A for AMD Athlon/Duron200/266MHz FSB processors 95/100/103/105/110/115/133 MHz FSB Auto-detects CPU voltage CHIPSET AMD-761 north bridge VIA 686B south bridge AC97 codec Creative CT5880 sound MEMORY Supports up to 2GB of either PC210…

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  15. Started by eyaffe,

יש לי את ה ASUS P5W DH האם יש איזושהי בעיית תאימות עם הזכרונות OCZ DDR2 2GB 800MHz EL Platinum XTC 4-5-4-15 ? מתוכנן OC תודה

• 3 תגובות
    • 471 צפיות
  16. שלום חברים! אני יודע בכללי שיש מעבד גרפי מובנה במעבדי אינטל החדשים, ושמעתי שהוא טוב מספיק להרבה פעולות (כולל משחקים בהגדרות נמוכות באופן מפתיע) אבל עלו לי כמה שאלות, ולא הצלחתי לספק את הסקרנות שלי לבד (אני ניסיתי כל מני שילובי מילים בגוגל, אבל כנראה שאני פשוט לא יודע באיזה מונחים להשתמש כדי לקבל את התשובות שאני מחפש ) דבר ראשון שמסקרן אותי זה האם יש הבדל ביכולות הגרפיות בין המעבדים? האם הליבה הגרפית היא זהה בכולם? או שככל שהמעבד "חזק" יותר כך גם הליבה שלו? יש באנצ'ים שמשווים את העיבוד המובנה לזה שמסופק על ידי כ"מ רגילים? שמעתי שמועות על זה שאם אני מחבר את המסך שלי ליציאה בלוח האם (ואך ורק לה) המחשב יודע מתי יש צורך בעיבוד חזק יותר ומנצל את כ"מ הרגיל, אך מתי שאין צורך…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. https://wccftech.com/amd-ryzen-and-intel-core-cpu-market-share-may-2019/

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום לכולם, האם לוח האם: Abit AG8 http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=200 תואם למעבד: ?P4 3.2 Ghz S-775 2M Cache 64 bit? השאלה שלי נובעת מכך שבאתר לא כתוב במפורש שיש תמיכה ל- 64bit (בניגוד ללוחות אחרים שכן מצויין) שאלה נוספת: מה פירוש הקיצור FSB ;Dתודה לכל העונים ...

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  19. שלום, יש לי מחשב ישן - AMD dual core 3800, 1GB ram אני רוצה לקנות שילוש חדש. אני יכול להשיג מחיר ממש טוב על לוח ומעבד של אינטל. השימושים שלי הם מאוד פשוטים: סרטים, הורדות גלישה וכו'... לא הצלחתי כל כך להבין את ההבדלים בין הלוחות השונים ולכן אני מבקש את עזרתכם. הנה האפשרויות שיש לי: 1. i5-2500 + DH67BL 150$ 2. i5-2400S + DH67CF 190$ 3. i7-2600 + DH67GD 210$ 4. i7-2600K + DZ68DB 240$ 5. i7-2600K + DP67BG 300$ יש עוד אפשרויות אבל הן כבר יותר יקרות. לכל הסיפור הזה אני אוסיף זיכרון וקירור שקט. אם אני אצטרך אני אוסיף גם כרטיס מסך פשוט. עוד לא החלטתי אם להשתמש במארז ובספק שיש לי היום או לקנות חדשים. חשוב לי שהקירור של הלוח יהיה פסיבי ( מניסיון עם הלוחות הקודמים שלי). על איזה אפ…

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  20. Started by ORrrr,

שלום, יש לי AMD64 3800X2 והייתי רוצה לדעת כמה וואט הוא צורך. יש איזו תוכנה או משהו שדרכה אני יכול לדעת או רק לפי המתח של המעבד, שהוא, 1.250. ועוד שאלה לא ממש קשורה עשיתי superPI וקיבלתי ב 1M תוצאה די עלובה של 43.407 למה זה? תודה מראש

21. אתמול קניתי מחשב בחלקים והרכבתי אותו, כשאני מפעיל את המחשב (המערכת כבר מותקנת) מופיעה לי ההודעה הבאה: Unkown CPU is Detected, Updating BIOS is Required to Unleash its full Power! Press F1 to Resume מה אני אמור לעשות עם זה?לעדכן את הביוס ואם כן אז איך ?! ואין בעיה במערכת היא רצה חלק כשאר אני לוחץ על F1 .

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  22. Started by mor_anter,

שלום רציתי לדעת אלו מהדגמים יותר טוב ומה הפרש המחיר בינהם?? 1)p4u800-x 2)p4s800d

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  23. Started by manorking,

בלוח אם שלי כל ההתקנים שלי תפוסים בזה שיש 2 סידי רום ו 2 דיסקים קשיחים. השאלה שלי היא: אם אפשר לחבר עוד התקנים בצורה כלשהיא נגיד אם איזה כרטיס או משהו ?? בתודה manorking

• 3 תגובות
    • 455 צפיות
  24. שלום לכולם , קניתי לא מזמן מחשב חדש - מפרט בחתימה. הבנתי מקריאה בפורום ובאחרים בחו"ל שיש משמעות לשבוע הייצור של המעבד ( אצלי Winchester ) מבחינת יכולות אוברקלוק , כאשר ככל שהוא חדש יותר כך הוא גם אוברקלוקר טוב יותר. האם זה נכון ? ואיך אני יכול לראות את תאריך הייצור שלו בתוכנות לדוגמא כמו Everest או אחרות . תודה.

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  25. http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=27421 מחכים לk10? אז אל תחכו כי יש עוד זמן עד שהוא יגיע, עיכובים גדולים מאוד מחברת amd ליציאת המעבד הזה..

• 3 תגובות
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.