מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, ברצוני לרכוש לוח אם למחשב שרת,אני מתלבט בין איזה לוח אם יותר טוב? שניהם עולים לי אותו הדבר: לוח אם של גיגהבייט מדגם GA-9IVDTH או לוח אם של MSI E7320. הלוח אם ישמש ל-2 מעבדי קסאון 3 . מה יותר עדיף מחינת ביצועים ויותר אמין במצב של עומס על השרת? יום נעים.
-
- 12 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום, הודעה ראשונה בפורום.. אני עובד עם מעבד P4 2GHZ סוקט 478 ישן שיושב על לוח p4p800s של ASUS עם 1GB RAM. אני מעוניין לשפר את הביצועים ללא כאב הראש של החלפת הלוח והתקנה מחדש של חלונות. למיטב ידיעתי הלוח תומך גם במעבד 3GHZ FSB800. השאלה היא האם אני יכול פשוט להחליף את המעבד ולהמשיך לעבוד או שישנן עוד דרישות נוספות (או אם יש אילושהן בעיות צפויות שמישהו מכיר עם הלוח הנ"ל..אני יודע שלא מתים עליו כאן - קראתי קצת בפורום את הביקורות אבל סה"כ הוא עובד לא רע). האם גם צריך להחליף ספק/מארז/קירור? תודה למשיבים..
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
למה יש רק IRQ 16 זה בגלל שהמעבד יכול רק 16 או שזה קשור ללוח אם או לוינדוס? אני רצה לדעת מאיפה זה מגיע?
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
-
שלום לכולם ! קיבלתי הצעת מחיר למחשב עם 2 סוגי מעבדים לבחירה . אחד מהסוג : 3000+ , WINCHESTER TRAY והשני : 3200+ , VENICE TRAY שניהם מסוג AMD 512K 64BIT . ההפרש הוא כמאה שקלים (ה-VENICE יקר יותר...) . איזה מומלץ והאם באמת שווה התוספת ?? מה ההבדל ב יניהם ? אגב , הלוח הוא מסוג GA-K8N51PVMT9 של GIGABYTE אנא עזרתכם ...
-
- 7 תגובות
- 611 צפיות
-
-
מישהו מכיר את החברה ? את הזכרונות ? והאם קיים זכרון בעל תזמון 2.4 אני לא יודע מה זה אומר אני קונה מחשב חדש ונתנו לי את הזכרונות האלו ואמרו לי שהם חזקים ביותר . חוץ מזה איך אני יודע מה התזמון שלהם כמו שרושמים פה 2-2-2-5 איך זה בדיוק בזכרון הזה. תודה על העזרה מראש אני צריך היום לסגור את המפרט אם מישהו יכול לעריך מחיר זה גם יהיה טוב זה פשוט דחוף ביותר , תודה
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי המון בעיות עם המחשב, זה מתחיל מזה שלפעמים המסך לא מקבל שום מידע מהכרטיס מסך, כלומר הכרטיס מסך לא פועל וצריך להפעיל את המחשב כמה פעמים מחדש עד שהוא מתחיל את הכרטיס כמו שצריך. לפעמים גם המחשב בכלל לא עולה, כלומר הכפתור של ההפעלה פועל כמו אוטו שלא מתניע, האורות נדלקים לחצי שנייה ואז הוא חוזר להיות מכובה. בנוסף גם שום כונן דיסקטים לא עובד, גם כאלו שעובדים במחשבים אחרים. החלפתי ספק, ככה שזאת לא הבעיה. לדעתי הבעיה היא בלוח אם, אם יש לכם רעיונות נוספים אשמח לשמוע. עכשיו אם אני רוצה להחליף את הלוח אם, אני מחפש לוח אם חדש מתאים. יש לי מעבד PENTIUM 2.8PRESSCOT (1024 CACHE) מארז thermaltake armor full tower מערכת קירור thermaltake bigwater 12cm liquid cooling system 4X512MB Ki…
-
- 3 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד THINKPAD מסוג T40 עם זכרון 256MB מסוג DDR pc2100 266Mhz. אני רוצה להוסיף עוד 256 או 512, ואמרו לי שאפשר להוסיף מסוג pc2700 עם 333MHZ והמחשב יידע להתאים את עצמו למהירות הנמוכה יותר. (הוא יותר זול מה - 266) האם זה נכון, או להתעקש על pc2100? בנוסף, איפה אתם ממליצים לקנות זכרון כזה, אפילו משומש? תודה יואב
-
- 4 תגובות
- 459 צפיות
-
-
???
-
- 4 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך לדעת מה ההבדל בין שני המעבדים בין הסמפרון סוקט 754 לבין הוניס סוקט 939 פשוט אני רוצה להרכיב מחשב לחבר ורוצה לדעת אם ללכת על הוניס כי הוא צריך מחשב רק להורדות ולשמועה מוזיקה אולי קצת משחקים לא משהו מיוחד האם ההבדל ביינהם קטן בינוני או עצום ואני יודע שמעבד לא קשור למשחקים פשוט רוצה לדעת מה לקחת כי הסמפרון עולה חצי מה-וניס תודה לכל העוזרים....
-
- 10 תגובות
- 756 צפיות
-
-
חברים אולי משהו יודע האם הלוח MSI K8N Neo2 Platinum תומך בכפול ליבה?
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום, לפני שנה וחצי בערך קניתי מחשב עם לוח אם של ABIT ( מסדרת NF7). המאוורר שלו התקלקל לא מזמן (הפסיק להסתובב), ושלחתי אותו לתיקון במסגרת האחריות. החברה שקניתי ממנה את המחשב אמרה לי את הדברים הבאים: א. המאוורר לא במסגרת האחריות. ב. זו בעייה ידועה, וגם אם נחליף לך את לוח האם ללוח אם זהה, הבעייה תחזור על עצמה תוך 2-3 חודשים. ג. החלפת לוח אם עשויה להזיק לשאר רכבי המחשב. הם הציעו לי לוח אם אחר, מדגם שונה מזה שקניתי. אין לי מושג איזה דגם זה (אם הוא שקול, פחות טוב, או יותר טוב). ההרגשה שלי היא שאין להם לוח אם מהסוג שלי במלאי, והם מנסים לתת לי משהו פחות טוב. השאלה היא עד כמה התירוצים שלהם אמינים, ועד כמה שירות של חנות כזו שווה משהו (שקלתי לקנות מהם חומרה נוספת בעתיד).…
-
- 9 תגובות
- 880 צפיות
-
-
בקרוב אני קונה מפרט חדש הכולל את המעבד את'לון 3200+ עם ליבת ה VENICE רציתי לדעת האם הוא יתמוך ב 64 על בטוח או שיש דגמים כאילו שלא תומכים בזה?
-
- 1 תגובה
- 416 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת מתי אמור להגיע לחנויות הדור החדש של (Pentium D (9xx שיחליף את סדרת 8xx? תודה ושבוע טוב.
-
- 7 תגובות
- 646 צפיות
-
-
Intel D955XBKLKR- BLACK CREEK+ LAN Intel Pro 1000+Raid םא חול :ינכט טרפמ Intel :ןרצי BLKD955XBKLKR :םגד BLKD955XBKLKR :ט"קמ 10009 :קפס 'סמ OEM :הזירא גוס םינש 3 :תוירחא Intel Pentium D & Pentium 4 with 800MHz in an LGA 775 )also for Extreme Edition( :דבעמ גוס FSB Speed: 1066/800Mhz Chipset: Intel® 955X Chipset N/A :יפרג ךסמ סיטרכ Graphics Connector: PCI Express x 16 Dual-Channel DDR2 667/533 :ימינפ ןורכיז PCI: 1 PCI- E x1 ; 1 PCI-E x16/x4 ; 3 PCI Audio: Intel® High Definition Audio supporting 8-channel surround sound USB: 4 back/4 front - USB 2.0+ Firewire 2 HDD: 4 x S.ATA 3.0Gb/s + ATA100 Raid 0/1/10/5 LAN: Intel Pro/1000 Supports Hyper - ןכ :Threading …
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות זכרון AData חדש, מKSP, הייתי אצלהם היום. הם אמרו לי שיכול להיות שהזכרון לא יעבוד טוב או משהו, ושייקח להם 10 שעות לבדוק את זה, הטכנאי מפגר או שזה אני?
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
בדואל צ'אנל לכל זוג יכול להיות תזמונים משלהם? אם לא הבנתם את השאלה אני ינסה להסביר עם המקרה שלי. יש לי שני סטיקים של 256 שעובדים בתזמונים 3-3-3-8 ועוד שני סטיקים של 256 שעובדים בתזמונים 2.5-3-3-8. חיברתי את ארבעתם ביחד. האוורסט מראה לי שלכל הסטיקים נשארו התזמונים המקוריים ולא ירדו הביצועים לתזמונים הנמוכים, כלומר הסטיקים עם של ה-CL2.5 לא הפכו ל-3. לפי מה שנאמר פה כל הזמן הדבר לא הגיוני, מישהו מוכן להסביר לי איך זה?
-
- 35 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, תגידו יש הבדל כלשהו בין הלוח: DFI nF4-DAGF 939 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3427 לבין: DFI NF4 ULTRA INFINITY http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3996 מבחינת: 1. יכולת הOC 2. ביצועים בכללי? 3. יש דרך לבדוק איזה לוח יש לי? תודה.
-
- 7 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ומחפש לוח אם עד 600 שקל מקסימום!! אם מישהו יכול להמליץ לי על אחד אני ישמח מאוד.(בבקשה רק מKSP)
-
- 13 תגובות
- 802 צפיות
-
-
מה היתרון בשינוי הטכנולוגיה מ 90 ל 65NM? במה זה יתבטא? AMD עם 65NM: http://www.tgdaily.com/2006/01/20/tgdaily_interviews_amd_q1_2006/
-
- 7 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני חושד שהזיכרון הפנימי שקניתי לא מתאים למחשב למרות מה שנאמר לי בחנות ( אני צריך DDR400) כיוון שיש לי אין סוף בעיות החל מהרגע שהכנסתי אותו למחשב מישהו יודע כיצד אני בודק האם הוא מתאים למחשב שלי או לא?
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני קונה מחשב חדש, אבל לא נכנס לי בתקציב 2048M אז אני קונה 1024M ומתכנן הוספת סטיק בעתיד, אבל הבעיה היא שאני ממש רוצה את הג'י סקיל ZX שבאים בקיט של 512X2 ועולים 700 ש"ח. אז יש לי 2 שאלות: 1) מישהו יכול להמליץ לי על זכרונות כמו הג'י סקיל רק בסטיק אחד של 1G? 2) האם זה ממש נורא אם אני אקנה את הקיט פעמיים ויהיה לי 512X4? או שהחיסרון היחיד של זה הוא שזה תופס את כל הסלוטים?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לכל מומחי הפורום שלום אני עומד בפני קניית מחשב חדש ורציתי לדעת כמה דברים. מה ההבדלים בין שני הלוחות K8N51PVMT-9 לבין ?K8N51GMF-9 מלבד הצ'יפסט השונה 6100 ב GMF לעומת 6150 ב PVMT. ההבדל במחיר הוא בערך 100-150 ש"ח האם ההבדל שווה את המחיר? או שבכלל כדאי ללכת על ASUS דגם ?A8V-E SE עם צ'יפסט של VIA דגם K8T890. כל הלוחות הם ל AMD כמובן. תודה ;D ZHX
-
- 5 תגובות
- 562 צפיות
-
-
למה אסור חתימות קצת גדולות? אולי תשנו קצת את הרזולוציה החוקית בשביל שלפחות יהיה אפשר לשים USER BARS ? אחרת החתימה משעממת תודה
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-