מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
השאלה בכותרת... אני משדרג מחשב ישן ובתקציב לא נכנס כרטיס מסך בנפרד... אני מדגיש שזה לוח אם למעבד אינטל!!!! תודה מראש לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 883 צפיות
-
-
היי חברים. אני בונה מחשב לבן. לא מעניין אותי ביצועים ובטח שלא החומרה הכי חדש (אבל לא משהו ענתיקה...) וגם לא משנה לי אמד או אינטל. מאוד חשוב לי שהכל יהיה לבן כי זה מחשב לSHOW. אני מחפש לוח אם לבן. רוב לוחות האם שאני רואה הם בכלל לא לבנים אלא לוחות רגילים שחליפו להם את כל הכיסויים בכיסויים לבנים (או כסופים). זה לא באמת נחשב לבן. ראיתי לדוגמא את הלוח הזה. יש בו המון אלמנטים לבנים כולל הPCB עצמו ואפילו כמה סלוטים. למרות שדווקא הסלוטים שצבועים בלבן הם הסלוטים שיהיו מאוכלסים בחומרה והסלוטים השחורים ישארו פנויים ככה שיראו את השחורים... בנוסף, ראיתי את הלוח הזה שהוא אומנם לוח רגיל אבל יש לו כיסוי יעודים שהופך אותו לא רק ללבן אלא גם מאוד נקי. השאלה ש…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש לוח אמ לגיימינג ולאובר קלוק עד 1K רייד - בהחלט תוספת שמתקלת בברכה fw- לא נחוץ כרגע אבל אם יש אז גם מתקל בברכה שיכיל כמה שיותר פיצ'רים העדפה טבעית לאסוס [יש סיבה מיוחדת שלא? ] הולך להתחבר q6600 2*1G 800mhz xms 250g *2 8800gt בתדוה מראש חברים junior_mg ליאור
-
- 43 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום וערב טוב ! אז ככה אני וחבר שלי מחפשים לוח אם , אנחנו מעונינים להרכיב מחשב, כנראה ההזמנה תתבצע מEBAY , אך פרטים אלו לא רלוונטים חוץ מזה שזה יכול להיות כל חברה או סוג של לוח אם גם מה שאין בארץ. הדרישות הן כדלקמן : לוח אם שיתמוך בcore 2 duo גם בגרסאות החדשות , שיתמוך בזכרונות במהירות 800 (כנראה נקנה זכרונות של OCZבמהירות 800) שיתמוך בSLI או קרוספייר (נראה לי קרוספייר כי נקנה כרטיס של ATI XT1900XT) שניתן לעשות איתו OC . תודה מראש על העזרה , גל
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
מחפש לוח אם שעובד הכי טוב עם כרטיס מסך של איי טי איי רדון 9600
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני צריך לוח אם לא יקר במיוחד וללא כרטיס מסך מובנה. אבל הלוח צריך להיות טוב ל-OC.
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם, אני מחפש לוח אם עם כל התכונות הבאות: גודל לוח אם: mATX (זה ה-Case שיש לי כבר) סוקט: Intel 775 (אני לא רוצה להשקיע, גם, בהחלפת ה-CPU) זכרונות: (רצוי) DDR2 (יכול להיות DDR ישנים - עוד יש לי סטיק אחד או שניים) חיבורים: Firewire (אפשר שיהיה רק על לוח האם - לא חייב להיות חיבור אחורי) יציאות: TV Out (או עם היציאה על לוח האם או עם פנל נוסף) * רצוי שיהיה, דיי, זול (באזור ה-500 ש"ח) * צריך שיהיה זמין לקניה באזור המרכז. יש לי לוח כזה של ASUS שמיועד למחשבי HP (ולא היה מיועד למחירה עצמית - ה-BIOS הוא של HP!), אבל יש לו בעיות חומרה כבר כשנה והאחריות שלו נגמרה לפני שנתיים. בתודה מראש, אורי...
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
מחפש לוח אם אינטל טוב הכולל כרטיס מסך OB טוב ( כמו NFORCE2 ) 865PE כולל הכל: DUALDDR, RAID, SATA, X8, 5.1, G-LAN, FIREWIRE, PAT
-
- 4 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות בקרוב מאוד מחשב גימיינג חדש ובדיוק בשלב בניית מפרט. אני סגור כמעט באופן מלא על כל הרכיבים חוץ מלוח אם... במחשב יהיה מעבד I5 4670, זכרון של 16GB וכרטיס מסך GTX660 ומעלה (עוד לא החלטתי). אין לי צורך בריבוי כרטיסים גרפיים, לא מתכוון לעשות אובר קלוקינג כלשהוא, צריך 4-6 כניסות USB3 מאחורה ו 1-2 מקדימה תקציב עד סביבות ה 600 ש"ח ללוח, אשמח לשמוע רעיון שלכם. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני קונה את המפרט הבא: מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX מחיר: ¤622 אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי. לוח אם: ALBATRON K8NF4-AM2 מחיר: ¤365 אחריות: שלוש שנים. מסך: LG LCD 17" L1752TQ 4ms DVI מחיר: ¤1060 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1800GTO 256MB DDR3 DVI VIVO TV/O - RETAIL מחיר: ¤756 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤396 אחריות: שלוש שנים. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤219 אחריות: שנתיים. זיכרון: SAMSUNG 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL4 מחיר: ¤696 אחריות: שלוש שנים. כונני דיסקטים: SONY 3.5 F…
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין בהמלצה ללוח אם (עדיפות ל ASUS) שעליו יורכב מעבד intel e8400. מאד חשוב לי שתהיה יציאת וידאו טובה ללוח האם מפני שאני לא מתכוון לקנות כרטיס מסך למחשב. הסכום נע סביב 600 ש"ח אשמח לקבל את המלצותיכם תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בתהליך קניית מחשב חדש. המעבד הוא I5 2500K זכרונות G.SKILL 1600MHZ דיסק קשיח CRUCIAL C300 SSD כרטיס מסך Asus 8800GTS הלוח אם היה אמור להיות ASUS P8P67 PRO. היום הודיעו לי שלא ניתן להשיג אותו וגם אין צפי לחידוש של ייצור שלו מהמפעל. ביררתי בכמה חנויות וכולם עם אותה התשובה. בקיצור או לקחת את המקסימוס 4 אקסטרים של אסוס שהוא קצת אוברקיל בשבילי או לעבור לג'יג'בייט. בכללי אני ממש אוהב את אסוס, אני רוצה את ממשק ה UEFI הרבה חיבורי USB גם 3, SATA3, שיסחוב OC חזק, אלו פחות או יותר הרציניים. מה אתם ממליצים? לא ממש בא לי להוציא יותר מ 1500 ש"ח על הלוח. תודה.
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום לכולם! עקב חוזר ההענות לנושא הקודם אני אנסח מחדש ואוסיף אתמפרט המחשב, אולי עכשיו תיהיה הענות, תודה. אז ככה חבר שלי ביקש מימני לבנות לו מפרט למחשב בתקציב של עד 2.5K. ביקשתי עזרה במפרטי מחשב הם עזרו לי מאוד והפנו אותי לכאן בכדי לקבל יעוץ לגבי לוח אם. הלוח אם שהמליצו לי שם זה Asus M2N-VM DVI ויש לו כרטיס מסך מובנה לפי מה שהבנתי, חבר שלי לא צריך כרטיס מסך מובנה. לכן הנני מצרף את מפרט המחשב ותייעצו לי בבקשה איזה לוח אם כדי לי להמליץ לו אך עדיין שלא יחרוג מהתקציב של 2.5K. מפרט: http://tms.co.il/preview/spec/ktl3xgmu[br][br]פורסם בתאריך: 13.07.2008 בשעה 23:25:41 מה דעתכם על הלוח אם הזה Gigabyte M52S-S3P AM2 למפרט שהצגתי למעלה. בנוסף רציתי לדעת אם שתיהם באים עם כרטיס רשת מוב…
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש להחליף את הלוח אם שלי , למשהו יותר טוב עכשיו בגלל שאני בצבא ולא משתמש יותר מדי במחשב ויש לי קצת כסף בצד. רציתי לשאול אותכם אם יש איזה לוח אם AM2 בסביבות ה300-350 ש''ח , שהוא משתלם מאוד למחירו ויהיה עדיף על הלוח הנוכחי שלי שהוא AMD AM2 4000X2 Foxconn K8M890M2MA-RS2H 1GBX2 OCZ DDR 2 Golden Kit CL 5 HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HEC 6C11 Tomahawk 405W Active PFC 12cm
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
כרגע חשבתי על Abit AV8-3rd Eye VIA K8T800 Pro Socket 939. מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
היי, אני מרכיב מחשב שישמש בעיקר לשימושי מדיה סנטר וניגון FHD וגם לעריכת וידאו (אבל פחות). התקציב שלי למעבד פלוס לוח הוא אלף ש"ח וקצת. חשובה לי האופציה לשדרג בעתיד. אני לא מעוניין בלוח אם עם כרטיס מסך מובנה ולא מיקרו ATX חשבתי על Gigabyte MA-770T-UD3P AMD770 CHIPSET 471 ש"ח בRSM. מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני צריך המלצה ללוח אם שיתאים למעבד Phenom II X4 955 . ברצוני להזמין מחו"ל תודה
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה לאור כמה בעיות שהתגלו במחשב (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=502998.0) התברר כי הלוח אם שלי עשה את שלו. המפרט: לוח אם MSI P965-NEO F (הלוח כאמור מת, אני מחפש משהו מקביל אליו) מעבד E6600 זיכרון 1GB DDR2 667MHz ספק 420W REAL EZCOOL דיסק קשיח 250G 16MB SATA2 כ.מסך - GeForce 7600GS PCI-E אשמח לקבל הצעות ללוחות המתאימים למפרט זה, ודומים ללוח המקורי שלי (עם כ.קול+רשת מובנה כמובן), וסדר גודל של המחיר. מכירה של הלוח המקורי שלי, לא ממש מצאתי... תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מעבד D805, לכן אצטרך לוח אם כמה שיותר איכותי בתקציב של כ-500 ש"ח. הלוח אם אינו חייב לתומך במעבדי Core 2 Duo, אבל שיתן לי אפשרות OC טובה למעבד ה-D805. על הלוח יורכב זיכרון 1GBx2 DDR2 667MHz CL5 מחברת Twinmos, אם יש לזה משמעות.
-
- 6 תגובות
- 501 צפיות
-
-
הדורון הוא ב SOCKET A לא ממש חשוב לי ביצועים ואם זה חשוב אז אני שם לו מעבד DuroN 1000 .. ממ הכי פשוט וזול שאפשר! לא משנה איכות תמונה ( כ. מסך.. )! תודה לעוזרים! תנו לי דגם ואם אפשר חנות בארץ שמוכרת
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שלום, אני מעונין לקנות מחשב שרת לחישובים מדעיים מורכבים, כאשר התוכנה שלי היא Multithreaded ויודעת לנצל ליבות רבות בו זמנית באותו מחשב. לכן הייתי רוצה להשתמש במעבד i7-990x. אני מחפש לוח אם מתאים, אשר יתמוך ב 32GB זיכרון לפחות. אשמח לקבל המלצה ללוח אם כזה ומי בארץ מתמחה במערכות מסוג זה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מבקש המלצה ללוח אם למעבד Intel E5200 אני מתכנן לשלב כרטיס מסך GIGABYTE ATI Radeon HD2400XT 256MB PCIe וזיכרון 2*1024 בקשות נוספות: - הלוח צריך לכלול לפחות 5 חיבורי SATA וכן חיבור Firewire אחד לפחות אם הלוח זול יחסית, אפשר לוותר על Firewire מובנה ולקנות כרטיס Firewire נפרד בערך ב 100 ש"ח. - מחיר: עד 500 ש"ח - צריך להיות מחנות ידועה כמו זיגזג, SkyPC או IQPC תודה, קובי
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
כמו הכותרת מחפש לוח אמ טוב או של גיגהבייט או של אסוס..(מה שאתם בוחרים רק תסבירו לי למה דווקא אותו) לא מתוכנן oc בשום שלב אז שזה לא יהיה אחד מהשיקולים. דברים שחשובים לי: כרטיס רשת מובנה תמיכה בכרטיס fw או שיהיה מובנה. ציפ חדש (p35) אם אפשר אז שיהיה תמיכה ב ddr3 (לא הכי חשוב לי) לא צריך raid . תודה. התקציב הוא 500-700 עדיף שיהיה באזור ה600 תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-