עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by EMXMAN,

שלום יש ברשותי מחשב שקניתי חלק חלק המפרט שלו זה : pentium Dual core e5200 2.50Ghz 2mb 800mhz fsb ASRock 4CoreDual-VSTA עם צ'יפס של Motherboard Chipset PT880Ultra זכרון DDRII 667mhz 1Gb X2 וכרטיס מסך sapphire Ati radeon 4650 1Gb לא מזמן קניתי את המעבד זכרון וכרטיס מסך זה לוח אם ישן שלי אך יש לי חשד שהוא לא תומך במקסימום של המעבד (ידוע לי שזה מעבד ישן אבל אני חייל זה התקציב ) כשהפעלתי את התוכנות EVEREST וCPUZ הם רושמות לי שהCLOCK של המעבד הוא 1200Mhz שזה ממש לא המהירות שלו זה אמור להיות 2500MHZ (core speed ויש לי חשד די גדול שהצ'יפסט לא תומך במעבד הספציפי שלי כמו שצריך רק בסדרות נמוכות או גבוהות יותר כגון Core 2duo וגם ידוע לי שזה די מגביל את הכרטיס מסך של…

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  2. Started by UAF,

שלום, החלטתי לקנות מחשב חדש עם מעבד 750 i5 וכרטיס מסך HD 5770 (אם זה לא היה ברור מהכותרת) אני רוצה להבין איזה לוח אם הכי כדאי לי לקנות. כרגע יש אצלי לוח DH55TC, כתוצאה מסיפור ארוך שלא מעניין אתכם, אבל אני יכול להחזיר אותו ולקחת לוח אחר בלי שום קנס כספי. יש לי גם 2 זכרונות בנפח 2GB ומהירות 1333HZ השאלה היא האם כדי להחליף את לוח האם בכזה שתומך ב CrossFire, במהירות זיכרון גבוהה יותר, וכו'. מבחינת מפרט GA-P55A-UD3 נראה לי מגניב, אבל אני לא באמת מבין בלוחות אם, ואני לא יודע עד כמה כל הפיצ'רים באמת יועילו לי שאלות יותר ספציפיות: 1) בנושא CrossFire - נראה שלוח האם של GIGABYTE מאט את ה PCI שלו לX4 בכל מיני מקרים. אם אני מבין נכון זה אומר שהוא לא משהו לשימוש עם CrossFire.…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. לפורום שלום, במפרטים הממומלצים באתר מומלצים על זיכרונות שמוגדרים כ VALUE. מה ההבדל בינם לבין זיכרונות "רגילים"? תודה מראש עמוס.

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  4. אין גבול לחוצפה של ילדים חצופים ופליליים עד שלא יתבעו את הילדים על שקרים ורמאויות , הונאת הציבור הם לא ילמדו במה אני מזלזל באנשים ? שום הוכחה לא הביאו , כי פשוט אין שום הוכחה לכך ! פשוט אנשים שענו הם מנהלים ומנהלים בשמות שונים וענו שטויות בלי הפסקה !!! בלי להבין כלום וכל אידיוט יכול לקרוא כמה חוסר ידע ,שקרים והמצאות של ילדים מופרעים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=403143.0 כלומניק אתה הגבת לשאלות וענ ית כמה פעמים בשמות שונים ולאחר שהתברר שאיןו לך מושג ואתה עונה שטויות ללא סוף עברת לחלק שאתה מצטיין בו לסגור את השרשור ולקלל ולהשפיל את הכותב ולאחר מכן אתה מתפלא למה אין לך חברים וזה בגלל ילדותיות ומוח חולמני ומעוות

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  5. Started by XOR,

אז ככה אני רוצה להבין פעם אחת ולתמיד מה זה אומר לוח אם עם שני מעבדים. אני תמיד חשבתי שאם אני יקנה לוח אם עם שני מעבדים נגיד 2500+ אז הם לא יעבדו במקביל אלא מתי שאחד יקרוס אז השני יתחיל לעבוד. ואז חבר שלי בא ואמר לי שאפשר ששני המעבדים יעבדו בו זמנית יעני 1.8GHZ+1.8GHZ = 3.6GHZ אז אני כבר לא מבין! אני אשמח לקבל תשובה ברורה לגבי זה תודה. 8)

6. Started by mikibo,

שלום רב לאחרונה המחשב לא מזהה את החיבור ל USB דיסק און קיי מזהה מצלמה דיגיטלית לא מזהה מופיע סימן קריאה צהוב על החיבור מנהל ההתקנים מדפסת מותקנת אבל לא מדפיסה המחשב מזהה את המדפסת אבל לא מבצעת הדפסה ומסמן כאילו סיים להדפיס חיבור ך דיסק קשיח חיצוני כנ"ל חיבור המצלמה למחשב אחר זוהה ללא בעיות. ניסיתי למחוק התקני USB ולהתקין מחדש לא עזר האם ישנה לבדיקת לוח האם ? תודה מיקי

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  7. Started by trxman,

אהלן כולם 2 הלוחות מתומחרים באותו טווח מחירים, בערך 740-760 ש"ח. לשניהם יש אותו צ'יפסט, P35, ושניהם תומכים ב DDR3 (עריכה: asus לא תומך ) (האם זה נכון? ה אות C זה משהו שקשור למערכת של הזיכרון והאם זה קשור ל DDR3?) וכמובן במשפחת מעבדים הבאה שתבוא.. הראשון ASUS והשני GIGABYTE. אני יודע שהג'יגהבייט, צורך פחות חשמל ומתחמם פחות, אך חוץ מזה, איך שניהם מבחינת ביצועים @ סטוק, OC, ויציבות ככלל. תודה רבה!:]

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  8. אני צריך לדעת דחוף את הדגם של הלוח האם הזה יש לי רק את המידע הזה: nForce4 SLI Chipset Motherboard PCI Express ואת התמונה שלו: http://img318.imageshack.us/img318/4940/a8nslidv29kq.jpg תודה לכל העוזרים!!

• 3 תגובות
    • 464 צפיות
  9. מעבד ה-Cannon Lake הראשון מסוגו, במבנה בלתי רגיל, נוחת בנייד טרי מבית לנובו לכתבה

10. יש לי את הרכיבים הבאים ddr 400, r9800pro. אני מחפש לוח שיתאים לרכיבי האלו, בנוסף שיתאים למעבד amd 64 socket 939. קיים כזה דבר? ואם כן על מה אתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  11. שלום אנשיםםםםם!!!! רציתי לדעת באיזו טמפרטורה אמור להיות מעבד של AMD A64Bit 3000? אודה לכם מאודד אם תענו לי. בתודה מראש אלדד כהן.

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  12. בלוח של GIGABYTE 7VRXP מה זה WOL ואיך אני מפעיל את זה אני יודע שזה שייך לרשת אבל מה זה עושה זה אמור להדליק את המחשב או משהוא כזה אם כן אז איך עושים את זה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שניהם יצאו בערך באותו זמן מה מבדיל אותם?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by SloOmPer,

איזה מעבד אתם ממליצים? AMD Athlon 64 X2 5200+ Socket AM2 Box 656 ש"ח http://skypc.co.il/sg_product~AMD1172~60~0.htm או Intel Core 2 Duo E4500 Box 635 ש"ח http://skypc.co.il/sg_product~IE4500~3~0.htm ואני לא עושה OC

15. אני מתלבט בין 3 הלוחות האלה: 1 GIGABYTE M55PLUS-S3G ASUS M2V-TVM 2 MSI K9NGM 3 וגם צריך המלצה על כרטיס מסך לא יקר, אני לא משתמש כבד המשחק הכי חזק ששיחקתי בו היה call for duty2. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  16. שלום. איזה פקודה אפשר להריץ כדי לקבל את נתוני המחשב? אני זוכר שיש פקודה כזאת, אבל משום מה (כנראה מרוב שהתרגלתי לתוכנות צד שלישי), אני פשוט לא זוכר. תודה!

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  17. ??

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by avner22,

אני קונה מחשב חדש וביחד איתו זוג זכרונות של 1GBx2 את המחשב אני מזמין מאתר www.ksp.co.il יש לי שני אפשרויות או לקחת זכרונות של קינגסטון DDR II 667 1GB Kingston או לקחת זכרונות של טווינמוס DDR II 667 1GB TwinMOS שניהם עולים 405 ש"ח לגיגה זכרון כלומר 810 לזוג זכרונות, אותו מחיר הבעיה היא שלא כתוב שם מפרט מדוייק של הזכרון ואני לא יודע אם אני צריך לבדוק משהו תזמונים ? או משהו כזה שצריך לדעת חוז מהמהירות 667... מה אני צריך לשאול אותם על זה אם אני יתקשר אליהם ? תודה

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  19. לוח Asus m2n-e מעבד AMD 630 אם אתם זוכרים לא מזמן היה לי לאן לזרוק את המעבד 7750 הישן ועשיתי שדרוג. אחרי עצה ועזרה מעולה בפורום שדרגתי למעבד הנ"ל (שלא נמצא ברשימת מעבדים שבהם הלוח תומך) והכל עובד מעולה והמחשב עבר בדיקות מאמץ. כעת החלפתי גם את הזכרון באותו אופן. מDDR2 667 עברתי לזכרון במהירות 1066 של mushkin 2x2gb xp2-8500 הלוח בעיקרון במקור לא תומך בזכרונות 1066 אבל לפי דיווחים בפורומים של אסוס אחרי שדרוג ביוס הוא אמור לתמוך. יש בביוס אפשרות לבחור מהירות זכרון. כרגע זה מוגדר על auto, המחשב מזהה את הזכרונות כזכרונות במהירות 800 והכל עובד טוב והמחשב עבר בדיקות מאמץ. כשאני משנה בביוס ל1066 אני מקבל מסך כחול והוינדוס לא עובד אפילו. כששיניתי למהירות ידנית של 800 או 667 המחשב ה…

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  20. ותגידו מה הכי טוב לדעתכם.....

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by mrbamba,

מעבד AMD Phenom 2 955 3,2Ghz לוח אם GIGABYTE GA-880GM-UD2H 1.4rev 2 כרטיסי זכרון corsair 2gb (single stick) DDR3-1333 CL9 VALUE SELECT מעוניין לקנות כרטיס נוסף של 4GB ורציתי לדעת אם יש הגבלה כלשהי מבחינת מעבד ותיאום בין הזכרונות. מבחינת לוח האם אני לא חושב שצריכה להיות בעיה יש מקום לארבעה כרטיסים כשכל אחד יכול לתמוך ב 4GB. לגבי המעבד אינני בטוח. האם אפשר לשלב 2 כריטיסים של 2GB עם כרטיס אחד של 4GB כשכרטיס האחרון מיוצר ע"י חברה אחרת? והאם אפשר שכרטיס זה יהיה במהירות 1600Ghz או שעשויה להיות בעיה עם הכרטיסים האחרים?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אם הוא מראה לי שקיימים שלושתם?

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  23. Started by hq4ever,

שלום למראית עין אין בינהם הבדל (אפילו נראה כאילו ה 750 קצת יותר טוב) ועדיין ה 750S עולה יותר. מה הסיבה לכך? http://ark.intel.com/Compare.aspx?ids=42915,42917, תודה, מקסים.

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. למה הם משתווים מה זה בכלל המעבדים האלה? :s05:

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  25. Started by byn007,

סלרון 1700 או פנטיום 3 667 ?

• 3 תגובות
    • 599 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.