עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by X7-007,

אני מחכה לקנות מחשב חדש, ואני מחכה ל Socket + מעבדים חדשים. יש זמן מתי יגיעו ?

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. אני רוצה לקנות בנדל משולש (מעבד+לוח+זכרון) בקרוב. הלוח (כנראה) 7VAX. מעבד Athlon XP 2000. ההתלבטות היא האם ללכת על זכרון במהירות 333 או 400? ובנוסף, האם יש הבדל מהותי בין 256MB ל-512MB ? אשמח לשמוע דעתכם...

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by derdevil,

שמעו יש לי מפרט מוכן חוץ מלוח אם עכשיו הבעיה היא שאני לא יודע אם בעתיד אני ישתמש ב-sli או oc עכשיו הבעיה שאני מתלבט בין 2 לוחות אם: asus a8n sli premium dfi lanparty עכשיו אני רציתי את ה-asus בהתחלה מכמה סיבות: 1.קירור שקט וטוב 2.sli 3.אפשרויות ייחודיות ל-asus 4.והכי חשוב בכל אתר שבדקתי ביקורות על הלוחות אם ה-asus ניצח את ה-dfi אפילו פה באתר.... אבל אני עדיין בהתלבטות ונא לא להציע לי לוחות אם אחרים אני מתלבט ביניהם וחשוב לי גם ביצועים טובים....

• 49 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. כך שאפשר להבין מי מחליף את מי ובאיזה מחיר +- כולל צריכת חשמל

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by Bingo,

שמעו אני בבלבלה רצינית לפי מה שאני מבין אם OC לא בתכנון אז עדיף לקחת זכרונות 533 כי 800 פשוט לא ינוצלו אבל קראתי באחד הנושאים שאם משנים את היחס יש ניצול של הזכרונות ואני מדבר על קונרו 6600 ולוח DFI 975X קיצור אני מבובל כי יש כאלה שואמרים שזה ככה ויש כאלה שאומרים שלא... השאלה המרכזית שלי האם ניתן לנצל במלוא הצורה זכרונות 800 עם לוח DFI 975X ללא OC

• 44 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. מה ההבדל בין BOX לTRAY? אני מדבר על Intel E8400 ואיזה לוח יותר טוב? Gigabyte דגם GA-EP43-UD3L או MSI דגם P43 NEO-F ?

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by moonbone,

מי שאני קונה ממנו את המשחב החדש שלי אומר שהמעבד הזה עדיין לו הגיע לארץ.... זה נכון?? אם כן אז מתי הוא יגיע ואם לא אז איפה אפשר לקנות אותו... והאם לדעתכם 7000 שקל למחשב בלי מסך זה יותר מדי?? amd athlon xp 2100 MSI geforce4 ti 4600 asus a7v333 creative sound blaster LIVE 5.1 מארז לא ידוע הארד דיסק 80 GB כרטיס רשת לא יודע איזה וכונן דיסקטים זהו לדעתי.... נשמע לכם יקר??

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by ZXY1,

חשבתי בהתחלה לקנות מעבד I3 3225 לוח אם Gigabyte GAB75MD3H זכרון Kingston 16GB KINGSTON KIT(8Gx2) Hyper-X RED XMP חיכיתי 6 / 8 חודשיים והמעבד עדיין לא הגיע לחנויות הלכתי אתמול ל - KSP ושם אמרו לי שלא משתלם להם לייבא את המעבד הזה I3 3225 כי ההפרש בינו ל - I3 3120 הוא 300 ש"ח ועדיף לי לקנות כרטיס מסך בנפרד של 150 / 175 ש"ח מה הרמה של כרטיס גרפי HD4000 / לעומת כרטיס מסך במחיר של 150 / 175 ש"ח ? במחירשל 150 / 175 ש"ח יש יציאות HDMI X 2 ? ו- LOW PROFILE ? תודה

9. אז ככה המעבד שלי זה P4 2.4A 533 BUS SPEED והלוח אם יש לי כזה http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=MBASUP4P800&Cat2Cat1ID=1124&Cat2ID=1454 ורצי תי לדעת אם המעבד והלוח M תומכים בזיכרון הזה http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=645&catcode=241 ועוד משהו אם אני קונה 2 סטיקים של הזיכרון אני יכול לשים אותם בדואל? ועוד משהו קטן -המעבד שלי כבר נחשב חלש למשחקים כמו דום 3 והלף לייף? כי אני מתכוון לקנות גם 6800 GT ! תודה רבה לעוזרים!!!

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. שלוש שאלות ממוקדות וחשובות - 1- מעבד Phenom X3 710 - האם שווה להוסיף 110שח ל720? אני לא מתכנן על OC כבד בכל מקרה, ואין לי כסף לקירור... 2- אני לא צריך כרטיס מסך בינתיים לפחות חצי שנה/שנה, לכן אני מתכנן על לוח 780G - אבל למיטב הבנתי אי אפשר יהיה לפתוח את הליבה הנוספת. חוץ מענייני הליבה הנוספת, האם יש יתרון מובהק כלשהוא ללוח 790?? האם השילוב הזה עם 780G לא יהיה מנוצל במלואו?? אני מבין שOC אפשר יהיה לעשות גם עם 780G. פשוט לוחות 790 ממש יקרים או שלא מכילים כרטיס מסך מובנה... 3- זכרונות - להשקיע ב1066MHZ? או שעדיף לקחת800MHZ עם תזמונים טובים יותר? אני מתעניין בלוח - GIGABYTE MA780G-UD3H AM2+, AM3, 780G, DDR2 1200+, VGA ATI HD3200, HDMI

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by Haflo,

אני מתקין כרגע מחשב עם XP1800 ויש לי בעיה הלוח לא מבצע איתחול, השאלה שלי היא ליד המחבר של הספק כח (PSU) יש לד, באיזה צבע הלד צריך להיות בהפעלה תקינה?

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. אני מעכב את הרכישה של מחשב חדש בציפייה למעבדי I5 \ I7 בעובי של 32nm ,אשר אמורים להסתפק בקירור מופחת וכתוצאה מכך להביא לסביבת עבודה שקטה יותר (המחשב החדש מתוכנן להיות ממוקם בחדר השינה)

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. אהלן ,יש לי מחשב AMD 3000 וחצי גיגה זכרון ADATA DDR 400. אני רוצה להוסיף עוד סטיק של 512 ,גם בגלל המחיר הזול מאוד ,וגם כי אני רוצה תוספת ביצועים. אני רוצה לדעת ,כמה אחוזים של שיפור אני יקבל על ידי הוספת עוד 512 זכרון? תודה

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. שלום כולם, יש לי במחשב של אחותי כרגע i5 2300. יצא והשגתי i5 3470 ואנחנו רוצים להתקין לה אותו על המחשב. ניסיתי להתקין אותו פעם אחת אבל קפצה לי הודעת "new cpu" ולא התאפשר לי להמשיך את השדרוג לאחר מכן אלא אם אני מפרמט את המחשב. אז השאלה שלי היא האם ניתן להחליף את המעבד ללא פרמוט? אם כן, איזה פעולות צריך לבצע?-שינוי מתחים בbios, הוצאה של הכונן, מה? תודה לעוזרים :s05:

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by shibby15,

אני מתלבט בין שלוש דגמים http://www.hardcorecooling.us/product.asp?3=199 http://www.hardcorecooling.us/product.asp?0=200&1=201&3=86 http://www.hardcorecooling.us/product.asp?0=200&1=201&3=88 מה אתם אומרים יותר כדאי?? המפרט בצד(<---) והזכרונות יבואו עם RADEON 9700

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Intel Pentium D 920 Dual Core 2.8Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box or AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX מה לקנות? למטרה של משחקים גלישה הורדות וכו.

• 42 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by kalimero1234,

מה אומרת הכניסת USB הכתומה ובמה היא שונה מהכניסה השחורה הרגילה?

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by sgeva2001,

כעקרון בחרתי MB של גיגהבייט. GA-P55A-UD3 בגלל שהוא מכיל USB3 וגם SATA3. אולם אין לו ESATA ואז הציעו לי מהחברה את GA-P55A-UD3P שמכיל ESATA. או לוח אחר דומה שמכיל ESATA ועדיין באותה רמת מחיר. לא מצליח למצוא את הדגם בארץ. מישהו מכיר כתובת לרכישה? אחרת ארכוש כבל ממיר מ- SATA ל- ESATA. יש איתם בעיות? למיטב הננתי הלוחות עם CHIPSET של INTEL H55 H57 נותנים גרפיקה רק עבור I5 I3 ולא עבור I7. האם זה נכון? אחרת הייתי שמח לרכוש אותם . המחשב לא מיועד למשחקים. (למרות שבחרתי I7 ). בתודה

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by GMTK,

שלום לכולם. יש לי את הלוח הזה Fatal1ty P67 Professional וראיתי שיצאו עידכונים עכשיו השאלה שלי היא כזאת האם יצא גירסה לביוס? כי אני לא יודע איך מחפשים. יש פה כמה שיפורים שיצאו איך אני יודע עם זה תומך ? ומאיפה אני מוריד תהגדרות מחדש של הלוח אם ונגיד שאין לי דיסק? ועם אני לא מכניס תדיסק אין אנטרנט אין אפשרות להתחבר לאנטרנט בשום מצב אם אבדתם תדיסק ניסיתי מהפירמוט האחרון הוא פשוט לא התחבר. אז איך אני יודע מה חדש כאילו חייב לצאת עידכונים אין מצב שזה נשאר ככה. http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=Fatal1ty%20P67%20Professional זה הלוח עם משהוא יכול להסביר לי מפורט קצת זה יעזור בכליי על הלוח והשיפורים החדשים. תודה רבה מראש על העזרה.

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by TheSoupNatzi,

היום קיבלתי מעבד 1.6 נורת'ווד(האומנם?) ולוח אם של אביט את הלוח אם קניתי מאקסלנט וכמובן(איך לא?) הם עשו טעות בהזמנה ובמקום לקבל את ה abit bd7raid קיבלתי abit bl7raid זה דבר ראשון... עכשיו,דבר שני בנוגע למעבד, בגלל שלא בדקתי אותו, ובגלל שהוא לא בא בקופסא אז אני לא יכול לדעת אם זה באמת נורת'ווד..., הסתכלתי טוב טוב עליו ורשום בערך ככה 1.6 \ 256 ובלה בלה בלה ושזה יוצא בקוסטה ריקה וכאלה אז............אני משער שזה לא נורת'ווד...מה אתם אומרים? :'(

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. מה הם המחברים שסימנתי?

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. יש לי מחשב P4 2800 800 Bus Asus P4P800 Deluxe Geil Ultra Series 512x2 333 Mhz אני רוצה לדעת מה הבדל הביצועים בין הזיכרון שיש לי (להזכירכם זה 1024 מגה בדואל אבל 333 Mhz) לבין זיכרון Geil Golden Dragon 256x2 400 Mhz (לתשומת ליבכם זיכרון זה הוא 400 Mhz אבל רק 512 מגה). האם יש הבדל גדול בין 2 הדברים שהצגתי כאן? האם אני אראה הבדל ביצועים משמעותי במשחקים? ואם יש הבדל אז מה עדיף? יש לי אפשרות לבחור אחד מ2 הדברים הללו (אבל לא שום דבר אחר אז אל תציעו לי זיכרונות אחרים כי פשוט אני לא יכול...!) נ.ב. 2 סוגי הזיכרונות הללו הם CL2 בבקשה תענו בהקדם כי זה מאוד חשוב ואני צריך לדעת דחוף (אם אפשר לבסס את התשובות שלכם על משהו אז בבקשה תבססו כי זה מאוד מעניין אותי ואני) תודה לכולם מראש!

• 39 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by iveco,

הסתכלתי באתר של KSP ויש כמה אפשרויות : לינק : http://ksp.co.il/?select=1066..187 MX2 MX4 NOCTUA NT-H1 ZM-STG2 1. מה לקנות ? 2. כרגע על המעבד מרוחה משחה טרמית סינית HC-151 משחה שיבואן משתמש בה , נכנסתי לביוס ואלה הנתונים שאני מקבל , טמפרטורה מעבד 35-37 מעלות CPU TEMP , טמפרטורה " סיסטם " 34 , טמפרטורה ליבות 40-46 מעלות CORE TEMP השאלה אם כרגע הטמפרטורה של המעבד 37 בביוס במנוחה , באברסט רשום 33-34 מוזר , אם אני אשים משחה טרמית מותג יהיה שינוי גדול ? או פחות 1-2 מעלות ? ואם לא יהיה שום שינוי בין הסיני ל MX למשל זאת אומרת או הוכחה שהמשחה הסינית טובה ואיכותית ? במידה ואחרי המריחה של ה .MX או ה NOCTUA המעבד ישאר על 35-37 מעלות …

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by redead,

הבנתי שהייתה ירידת מחירים רצינית במעבדים ורציתי לדעת האם כדאי לשדרג? כרגע יש לי AMD 64 3200+ SOCET 939 על לוח אם GIGABYTE GA-K8NF-9 אז האם כדאי לי לשדרג את המעבד ומה הכי מומלץ? תודה..

• 42 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by Bose,

בן דוד שלי שכרגע עם פרסקוט 2.8 ולוח אסוס P4P800-SE מעוניין להחליף את המעבד שלו לATHLON 3000 XP (בלי ה-64 ביט) בתוספת לוח אם תומך של ג'יגה בייט בטענה שהוא יהיה יותר חזק למשחקים. אני מצידי רוצה למנוע את זה מכיוון שההפרשים זעומים לטובת הפרסקוט לפי טומסהארדוור ובכלל הפרסקוט 2.8 יותר חזק מהאטלון 3000 ברוב האפליקציות (לפי טומסהארדור). האם אני באמת מונע ממנו לעשות טעות? כי אם הוא רוצה יותר ביצועים במחשקים שכבר יחליף כרטיס מסך לא (בבעלותו ראדון 9600)?

• 35 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים