עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by X-BLADE,

מה יותר טוב?

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  2. Started by roes,

מה אתם אומרים על הלוח אם: NVIDIA ASUS nForce4 P5N32-SLI X16 1. הוא טוב? 2. הוא הכי טוב של nvidia?? 3. יש לוח אם יותר טוב ממנו??? 4. יש בו משהו מיוחד???? כמה הוא עולה????? אני מקווה שמישהו יענה על השאלות זה חשוב תודה מראש....

• 4 תגובות
    • 446 צפיות
  3. מישהו יכול להסביר לי את הזיכרון הזה בבקשה ?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  4. Started by THE FOX,

מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג בזול? או מישהו מוכר כאן? כי הרבה מתחילם לשדרג לאופטרונים....

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  5. Started by avidan28,

האם שווה להשקיע היום על מחשב מבוסס אתלון XP?? קיבלתי מחבר מעבד 2200 פלוס ואני רוצה לקנות לוח של גיגהבייט מבוסס אנפורס 2 אולטרא.הלוח תומך ב SATA והוא יחסית מתקדם. אשמח לקבל עצות ודעות. הרבה תודה.

• 6 תגובות
    • 549 צפיות
  6. Started by 1moran,

יש לי מס' שאלות: 1. במחשב שקניתי (ועוד לא קבלתי)יש לוח אם מהדגם ASUS P5PL2 ,מפורסם בכמה אתרי קניות (KSP וגם באתרים בחו"ל- עשיתי חיפוש בגוגל) שהלוח תומך בSATA2 . 2. אבל באתר של ASUS בדף של הלוח מופיע רק SATA ולא SATA2. 3. האם משהו יודע האם הלוח תומך או לא בSATA2 (אני יודע שהארדיסק SATA2 עובד על SATA1 כי יש תאימות לאחור אבל אז אני מפסיד את הייתרון של ההארדיסק המהיר). 4. כמו כן איזה מהירות של העברת מידע נחשבת לSATA2. אודה לעזרתכם הדחופה אני אמור לקבל את המחשב מחר ביום שישי או ראשון...

• 2 תגובות
    • 449 צפיות
  7. Started by RayZ,

כיצד ניתן לאבחן מעבד דפוק? מעבד שעובד באיכות ירודה, איטי.. לא עובד טוב בקיצור.

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  8. Started by BUNG,

השאלה בכותרת

• 1 תגובה
    • 460 צפיות
  9. וב אז ככה... יש לי סטיק זיכרון של סמסונג כזה..http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_227_858&products_id=4376&PHPSESSID=fdac5025266808d6d538f75716f9cd2f עכשיו בקיי אס פי יש משו שהוא נראה לי אותו דבר אבל אני לא בטוח.. יעני זה..[ftp=ftp://http://ksp.co.il/hmain.php?uin=133]http://ksp.co.il/hmain.php?uin=133[/ftp] עכשיו הם אותו דבר? כי בקיי אס פי זה 110 שקל פחות אז הרבה יותר שווה לקחת משמה..

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  10. שלום,יש לי התלבטות נוראה...יש 2 זכרונות של OCZ שאני רוצה אבל אני לא יכול להחליט... OCZ DDR2 PC2-4200 533MHZ Gold 1024MB Dual Channel לזכרון הזה יש 533mhz ותזמונים של 3-3-3-8 שזה מעולה.. http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_4200_gold_dual_channel OCZ DDR2 PC2-5400 667MHZ Gold 1024MB Dual Channel ולזכרון הזה יש 667mhz עם תזמונים של 4-4-4-8 http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_5400_gold_dual_channel עכשיו השאלה שלי על מה לשים יותר דגש על המהירות קלוק או על התזמונים...ממה אני ארגיש יותר הבדל. בתודה עידו נ.ב. אני מתכונן לקנות לוח של asus p5wd2-e premium 975x אם זה משנה....

• 9 תגובות
    • 700 צפיות
  11. שלום לכולם, יש לי שאלה בקשר למעבד שאני נכנס לתצוגת מאפייני המערכת רשום לי שם את שם המעבד.. אפשר לראות את השם למטה... למה זה רושם את זה ולא את השם של המעבד? אולי בגלל שזה סידרת מעבדים? או שם כולל? צרפתי שתיי תמונות אחד של מאפייני המערכת ושתיים של בדיקה שעשיתי דרך הCPU-Z ששם הוא כן רושם את זה ובנוסף למטה הוא רושם את מה שהוא רשם לי במאפייני המערכת למה זה? ושאלה נוספת: יש כיום כמה משחקים שעושים בעיות עם מעבדי כפולי ליבה (רצים מהר, מהירות סאונד ועוד ועוד..) אני יודע שצריך לבטל ליבה אחת (בזמו שמשחקים כמובן באותם משחקים שאין להם תמיכה) ואני יודע שצריך לעשות את זה דרך המנהל משימות אבל אין שם שום דבר המציג לי דבר כזה.... למה ? ולסיום אני ישמח לשמוע גם חוות דעת על נתוני הCPU-Z שהעל…

• 49 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. Started by ryan_b,

מצאתי מחשב ישן 586 ששודרג לפנטיום 2 . יחד איתו מצאתי 4 כרטיסי זיכרון מסוג SIMM . אין כל דרך לדעת כמה זיכרון יש בכל אחד מהכרטיסים. אז רציתי לדעת כמה זיכרון יש בדרך כלל ב-586 , וכמה אתם מעריכים שהיה במחשב לאור העבודה שהיה לו מעבד פנטיום 2 (דרישות חומרה גבוהות יותר).

• 10 תגובות
    • 748 צפיות
  13. Started by the_big,

הציעו לי לקנות אבל החברה לא מוכרת לי

• 9 תגובות
    • 721 צפיות
  14. Started by the_big,

ראיתי מעבדים באינטרנט ולא הבנתי משהו אחד ליד כל מעבד היה רשום או box או oem או tray מה הפירוש של הסימנים האלו?????

• 5 תגובות
    • 505 צפיות
  15. Started by liranfa,

לפני כמה שנים קניתי איזה לוח אם תוצרת ענטיזאחל או משהו כזה(אני לא מצליח לדעת מי החברה שייצרה את הלוח הזה) כרגיל הלוח אם הרוס(הקבלים שלנו התנפחו) אבל בכל מקרה הנה תמונה של הלוח-אם שאני צילמתי: http://img71.imageshack.us/img71/2489/imgp00044pd.jpg זה לוח אם לפנטיום 3 סוקט 370 עם צ'יפסט של אינטל נראה לי815E תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 722 צפיות
  16. Started by the_big,

אני מחליף את הלוח והמעבד רציתי לשמוע הצעות ועצות לגביהם התקציב 1600 עכשיו יש לי סלרון 2400 (מסכן) לוח ECS שבטוח אתם לא מכירים ראדון 9550 256 mb 512 mb ddr רציתי גם לדעת אם שווה להחליף זיכרון לddr2

• 27 תגובות
    • 1k צפיות
  17. חשבתי לקנות מעבד זול כמו SEMPRON 939 ולאחר כשנה וחצי לשדרג אותו ל 4800 ( אולי עוד כ שנה וחצי הוא יעלה כ 1000 ש"ח ) השאלה אם יהיו מעבדים כאלה עוד כ שנה וחצי ואם באמת המחירים שלהם יצנחו

• 3 תגובות
    • 437 צפיות
  18. יש משהו שמאוד מענין אותי לדעת האם באמת אנחנו מחליפים סוקטים כול שנה בגלל הזכורונות היותר מהירים וחריצי המסך החדשים כמו ששדרדנו מ agp 4 ל agp8 ועכשיו רוצים שנשרגד ל pci רציתי לדעת אם נקח עכשיו מעבד atlon 64 +3200 1mb cach ונשים אחד של 939 פינים בלוח של 939 פינים ונבדוק בעזרת super pi או כול תוכנה אחרת אשר בודקת רק את ביצועי המעבד ללא שום קשר לכרטיס הגרפי שבו ונשווה את זה לאותו מעבד רק עם 754 פינים ללוח עם 754 האם התוצאות היו דומות ? כאילו האם יש הבדל גדול מבחינת ביצועים בלבד של כוח עיבוד בין 2 המעבדים הללו שחוץ מגודל פיסת הסיקלון 90 ננו מטר לעומת 120 או 130 אני לא רוצה לשמוע שטיות בנוגע לצריכת חשמל ופליטת חום או תמיכה בכרטיסים מהדור החדש וכ'ו אני רוצה לדעת רק על כוח הע…

• 5 תגובות
    • 574 צפיות
  19. Started by shloosh,

אני מתבלט במחשב החדש שאני קונה בין לקחת את ה-3700 ו-2 ג'יגה ראם לבין x2 3800 ו-1ג'יגה ראם. איזה מעבד עדיף מכל הבחינות?? ראיתי שה-x2 3800 פחות טוב במשחקים אבל יותר חזק בתוכנות? האם זה משהו שישתנה בעתיד?? האם windows vista יעדיף x2 3800 למשל על 3700??? תודה!!! נ.ב המחשב לא מיועד לאוברקלוק

• 8 תגובות
    • 611 צפיות
  20. Started by guandms,

האם הזכרונות האלה טובים ?? למחשבי AMD ולמשחקים !!! תודה רבה לעוזרים ??? לא מיודע לOC ונועדו ללוח-אם FDI LANPARTY UT NF4 ULTRA D

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  21. Started by guandms,

OCZ CROSAIR G.SKILL P.D.P אני רוצה לקנות גיגה של אחת מהחברות האלה 2X512 ואני רוצה שהם יהיו טובים ועד 1000-1100 שקל !!! תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  22. שלום. השאלה אמנם לא עליי, אלא על חבר שלי, אבל ככה הכותרת קליטה יותר חבר שלי, קנה מחשב חדש לא מזמן הוא הזמין לוח אם מתוצרת GIGABYTE ליתר דיוק: K8NMF-9 אבל , הוא קיבל : Asus Av8 SE אלו לא אי הדיוקים היחידים בהזמנה /קבלה, אבל, ההבדלים הם לא נוראיים. אני ממש לא יודע מה לייעץ לו, מצד אחד הוא הזמין NF4 של ג'יגהבייט , מצד שני הוא קיבל אסוס, אמנם עם צ'יפסט של VIA אבל זה אסוס... מה אתם אומרים? דבר נוסף: ישנו הבדל במחירים של כ150 ש"ח לטובת הלוח של אסוס , עכשיו האם זה עקב היקרנות הטבעית של אסוס או כי הלוח הזה איכשהו שווה את המחיר המוגבר (לעומת הלוח השני)? תודה.

• 8 תגובות
    • 838 צפיות
  23. Started by EazyP,

היי, אני מחפש לוח אם שתומך בשני פנלי AUDIO קידמי ואחורי. לפנל האחורי יחוברו הרמקולים הראשיים והמיקרופון ואילו לפנל הקידמי יחוברו אוזניות בעת הצורך ומיקרופון נוסף. דרישה נוספת והכרחית היא: בחיבור האוזניות ניתן יהיה להשתיק את הרמקולים הראשיים, באופן אוטומטי. בניתוק האוזניות יחזרו הרמקולים הראשיים לעבוד רגיל. (כמו במערכת). מידע נוסף: הלוח הוא למעבדי אינטל 775 ;D אשמח לשמוע על המלצות ללוחות כאלה

• 12 תגובות
    • 578 צפיות
  24. Started by T-Flash,

שלום לכולם. באתר של AMD פורסמו הנתונים המדוייקים של המעבד FX-60: Processor AMD Athlon 64 FX Model FX-60 Ordering P/N (Tray) ADAFX60DAA6CD Ordering P/N (PIB) ADAFX60CDBOX Operating Mode 32/64 Stepping E6 Frequency 2600Mhz HT Speed 2000 Voltage 1.35-1.40 V Max Temp 65°C Thermal Power 110W L1 Cache 128KB + 128KB L2 Cache 1MB x2 CMOS Technology 90nm SOI Socket Socket 939 קישור: http://www.amdcompare.com/us%2Den/desktop/details.aspx?opn=ADAFX60DAA6CD :xyxthumbs: מעניין אותי איך המעבד הפעם...משתלם לעומת ה X2?

• 9 תגובות
    • 772 צפיות
  25. בלוחות של asrock למשל יש משהו צהוב כזה ששם אפשר לעשות שיהיה מעבד חדש יותר אבל איך זה בדיוק עובד? מצאתי גם שבדגם יותר ישר של הלוח שתומך סוקט 754, הסלוט הצהוב הוא שידרוג ל939 שכנראה יצא אחרי הלוח http://images.anandtech.com/reviews/motherboards/asrock/939dual/asrock939.jpg תסתכלו על הסלוט הצהוב מימין לpci-e 16X

• 12 תגובות
    • 799 צפיות

דיונים חדשים בפורומים