מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
-
שלום רציתי לדעת אלו מהדגמים יותר טוב ומה הפרש המחיר בינהם?? 1)p4u800-x 2)p4s800d
-
- 3 תגובות
- 489 צפיות
-
-
בס"ד אני רוצה לקנות את המעבד הזה בקרוב ואני לא יודע מה ההבדלים בין הליבות- טולדו או מנצ'סטר E4 או E6 יש לאחת מהסטפינג הפרעות עם בקר זיכרון, אם אניח ירצה 4 סטיקים או משהו. איך הוא לטווח הארוך יחזיק לכמה שנים או שיתרסק עם צאת DDR2? DFI INFINTY,איך הוא למעבד. זיכרונות A-Data או סאמסונג. הוא תומך Sata2 (הNF4 הרגיל) כדי לקחת את האולטרא? אני לא אוברקלוקר אני רק רוצה לדעת עם הוא בסדר.
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אם כך התקציב הוא עד 800 ש"ח ממש מקסימום המחשב עצמו בסך הכל יהיה מיועד למשחקים אז ככה שהייתי רוצה לוח אןם טוב שיציא את המיטב מהכרטיס מסך המעבד וכו'... הנה המפרט ושמתי בנתיים את הלוח שלdfi החדש ורציתי להחליף אותו כי הבנתי שהוא לא בדיוק תומך במהירוית גבוההות של הזכרון במידה ואני ירצה לשדרג בקיצור זה המפרט אנא תמליצו על לוח אם טוב ואיכותי תודה מראש מעבד- AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box 1110 ש"ח לוח אם- DFI LanParty ut NF4 ULTRA-D לא סגור!!!! 890 ש"ח זכרון- GeIL 512MB DDR 3200 w/Heat Spreade CAS 2.5 Value Memory בשני סטיקים!!!!! 640ש"ח כרטיס מסך-Leadtek Winfast PX 7800GT 256MB 256bit PCI-E VIVO 1990 ש"ח דיסק קשיח- דיסק קשיח- Hitachi Deskstar 160GB 7.2K 8Mb Buffer SATA II ולמו…
-
- 4 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אוקיי זה לא סתם עוד נושא שבא ושואל מה כדי intel או amd אז אני מבקש לא לנעול בבקשה... אז ככה אני רוצה לקנות מחשב חדש וכבר גייסתי את הכסף. עכשיו רק יש את ההתלבטות והוויכוח עם אבא שלי ואח שלי...הם רוצים INTEL. ואני רוצה AMD...אבא שלי לא ממש מבין(בכלל לא מבין ) והוא אפשר לומר לא ממש מתערב הוא רק רוצה לראות מה נחליט. אח שלי לא ממש בעד INTEL אבל הוא רוצה לראות את כל האפשרויות... אחרי שקראתי איתו המון כתבות החלטתי לפתוח כאן נושא.. בשביל הדברים שאני צריך במחשב אני צריך AMD ATHLON 64 3000 VENICE SOCKET 939 BOX או שדגם מסוים של אינטל יעשה את העבודה יותר טוב בשביל מה שאני צריך? מה אני צריך במחשב אתם שואלים? המממ....פוטושופ...תוכנות לעריכת שפות תכנות ועוד כמה תוכנות של מייק…
-
- 12 תגובות
- 765 צפיות
-
-
המעבדים הם אלו INTEL Pentium 4 - 3.0 (531) 64bit- 1MB Cache 800Mhz FSB 775PIN INTEL Pentium 4- 3.0 (630) 64BIT-2MB Cache, 800Mhz FSB 775 - RETAIL למה הדגם של ה 1MB Cache עולה יותר מהדגם השני(630) ?
-
- 13 תגובות
- 767 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, לפני לא הרבה זמן הרכבתי את המחשב החדש לי, להפתעתי ולאכזבתי גליתי שאחד הזכרונות שלי דפוקים. פשוט במהלך התקנת מערכת הפעלה פתאום היו רצים לי מסכים כחולים בלי הפסקה (מערכת הפעלה מקורית שהתקנתי איתה בעבר על המחשב הקודם) אז ההחלטה שלי הייתה לנסות להוציא אחד הוצאתי וזה רץ בסדר. חשבתי לעצמי שיש מצב שזה מהסלוטים אז הבאתי מחבר זכרונות חדשים שיש לו בבית והוא לא נוגע בהם הרכבתי ופלא הכול בסדר אין בעיה. החזרתי שוב פעם את הזכרונות הקודמים ושוב פעם מסכים כחולים.... חבר טוב שלי טכנאי שעובד בחנות מוכרת במרכז קראתי לו הוא בדק איתי כאן ואמר לי שסטיק אחד דפוק. לשמחתי יש אחראיות לכול החיים בחנות המחשב ***... ממשתי את האחראיות לפני חודש!!!! המשלוח שצריך לקחת את הזיכרון הדפוק הגיע ב…
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב אנשים הציעו לי לקנות מחשב מצויין אבל עם לוח של FAXCON ??? מישהו יודע ? מכיר ? ואם לא איזה לוח אתם מציעים ??? נ.ב אמרו לי לקחת זיכרון DDR רגיל . ולא DDR 2 האם זה נכון ?? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
היי, קנינו מחשב עם מעבד sempron 2800 וביקשנו שהוא יהיה תומך ב-64 ביט (הבנתי שיש דגמים שכן ודגמים שלא). עכשיו אני רוצה לבדוק שהוא אכן תומך (אמנם המחשב נקנה כבר לפני 4 חודשים, אבל עדיף מאוחר מאף פעם לא...). איך בודקים דבר כזה? ועל הדרך - עוד שאלה - במה המעבד הזה פחות טוב נגיד מ-A64 3000? מהירות השעון טיפה יותר איטית (?), אבל מה יהיה ההבדל נגיד בין סמפרון 3000 ל-את'לון 3000? פשוט ראיתי שממליצים על הסמפרון כמעבד למחשבים גם עבור משחקים וגם עבור עבודה חישובית כבדה (matlab וכאלה) אז אני לא מבין למה בעצם לקנות A64...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש, ולאחרונה ראיתי מבחן ביצועים בTOMSHARDWARE שמראה שבמולטיטאסקינג AMD (שכולם בפורום מאד אוהבים) אוכל את האבק של אינטל. האם אני מפספס משהו? או שאינטל באמת ניצחו בDUAL CORE את AMD? ובנימה זאת, אם אני קונה INTEL, איזה קירור צריך? האם יש באמת הבדל בין 533 ל667 בזיכרונות(כי אין ממש הבדל במחיר)? ול930 איזה צ'יפסט צריך?
-
- 30 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המעבד הזה: P4 3.0GHz 800MHz 630 2MB Cache- LGA 775 64Bit מתאים ללוח הזה: GA8S648FX Gigabyte ? והאם הלוח הזה בסדר? תקציב 400 ש"ח.
-
- 11 תגובות
- 699 צפיות
-
-
-
המחשב אצלי כבר שנה חשבתי לתצפ'ר אותו יש לי תקציב של 2500 חשבתי על זה מה דעתכם? Gigabyte GA-8IPE1000-G Intel 865PE PGA 478 Twinmos 512MB DDR400 PC3200 X2 Club3D ATI Radeon 9600 256MB AGP Antec SL400 400Watt ATX12V בעיקרו אני צריך ספק,זיכרון,לוח אם,כרטיס מסך עד 2500 חריגה אפשרית עד 3000
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן. רציתי לדעת איזה מהמעבדים הנ"ל יותר טוב - 2800 או 3100, שניהם פלרמו. לראשון מטמון של 256 ולשני 128. אני מנחש שה3100 יותר טוב, אם כן - עד כמה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 497 צפיות
-
-
האם יש דרך לעדכן את הביוס דרך הווינדוס?? פשוט אין לי כונן פלופי...בעעעע
-
- 7 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום, איך הלוח הזה למטרות אינטרנט, אופיס, מוסיקה ,סרטים וקצת משחקים (כשאני אומר משחקים אני מתכוון לדברים קלילים כמו פיפא2006 וכו'). http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=12878 יש לוחות יותר משתלמים ב-650 ש"ח? בבקשה אל תמליצו לי על ה-ASROCK כי אני קונה למישהו מחנות שלא מוכרת אותו. תודה.
-
- 7 תגובות
- 538 צפיות
-
-
השאלה היא כזאת ללקוח נשרף לוח של אינטל ציפסת 850 התומך בזכרונות rdram תושבת 478 , אני הצעתי לוח של ASROCK 478 CHIPSET VIA . הבעיה שהציפסטים שונים ומה אפשר לעשות כדי להימנע מהתקנה נקיה של מערכת הפעלה?
-
- 7 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אז ככה מה ההאפשרויות הזמינות בארץ? ומה מהם טובות? אני מחפש משהו לOC...ומשחקים..
-
- 6 תגובות
- 571 צפיות
-
-
הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על הלוח הנ"ל לאןברקלוקים כי לפי מה שהבנתי הוא לא אמין נראה לי לפי ביקורות בחו"ל
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/CPUSupportList/CPUSupportList_8S661FXMP-RZ.htm זה הקישור.. בביוס יש אפשרות להפעיל ולבטל את הHT...גם כשאני מפעיל וגם כשאני מבטל..זה נישאר באותו מצב..בלי HT... המעבד הוא פרסקוט 3.0 גיגה הרץ. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין בקרוב לקנות מחשב חדש ויש לי התלבטות בין שני לוחות אם : 1. Asus P5WD2-E Premium - ערכת שבבים של אינטל 975x Asus P5N32-SLI Deluxe .2 - ערכת שבבים של Nvidia SLI X16 יהיה עליו מעבד Intel DuoCore 3GH ו-2 גיגה זיכרון במהירות 667H אני רוצה גם את הכרטיס מסך Gefore7800GT (הוא הכי משתלם היום, לא ?) אבל חשוב לי גם כל שאר התכונות של הלוח, SATA אפשרויות RAID וכל שאר הירקות. איזה לוח עדיף ומומלץ ? למשחקים ועבודה שותפת מול המחשב וגם בתור השקעה לטווח רחוק תודה מראש לכל העוזרים
-
- 14 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום שמעתי שכשמחברים זיכרונות בדואל, רוחב פס (או משהו כזה ) גודל מ 64BIT ל 128BIT... אפשר לקבל הסבר על זה בעברית? מה זה רוחב הפס הזה?...מה הוא עושה?... וכו'... תודה
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם אני שוקל האם לשדרג את המחשב הנוכחי שלי (השדרוג יהיה לוח ומעבד, כל השאר ישאר זהה) מ AMD אתלון 2500+ ל פנטיום 4 3.0 HT , כפי שצויין כרטיס המסך, הזיכרון, כרטיס הקול ישארו בעינם, הלוח יהיה של אביט מדגם IS7(אינטל 865PE) שכולל עליו IEEE 1394 מובנה אך אין עליו בקרי RAID כמו בלוח הנוכחי שלי. או אולי אתם מציעים לשדרג כבר לפרסקוט החם וה"ידוע לשמצה" שנותן יתרון של SSE3 ותנור חם לרגליים בחורף, אני אישית טוען שהנורטווד יניב ביצועים חזקים יותר. השאלה היא האם כדאי ושווה לבצע את השדרוג הזה, האם אני ארגיש קפיצה בביצועים ושיפור בדברים אחרים - משחקים וכו' - אני יודע שיהיה שדרוג רציני בקידודי הוידאו ואודיו., * שיקולים כספיים אינם משחקים תפקיד כלל - השדרוג לא עולהה לי כסף ואם אני…
-
- 11 תגובות
- 722 צפיות
-