עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by zsela7,

שלום, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי ללוח אם GIGABYTE GA-965P-DQ6 ומעבד Intel Core 2 Duo E6600. בימים האחרונים אני רואה שניתן לעבור ללוח אם GIGABYTE GA-P35-DQ6 בתוספת מחיר קטנה מאוד. רציתי לדעת אם מישהו יכול להסביר לי מה ההבדלים בין לוחות האם והאם כדאי לבצע את ההחלפה כאשר תוספת המחיר היא פחות מ - 100 ש"ח. בנוסף האם כדאי לחכות עוד קצת זמן ולהחליף את המעבד ל - Q6600 בהנחה שהמחיר ימשיך לרדת בחודש חודשים הקרובים. אני רוצה לציין שאין לי בעיה של זמן להמתין חודש חודשיים וגם לא בעיית כסף. הזיכרון שלי הוא CORSAIR DDR2 2048MB 800MHz CL4 ומאוורר למעבד Thermaltake Silent 775D CL-P0378. תודה.

• 3 תגובות
    • 483 צפיות
  2. Started by ccc,

1. הזכרון הזה ירביץ לי איזה 240 באס בתזמונים של נגיד 2.5-3-4 בערך? 2. מושקין בלאק 3200 לוול 1 עדיף עליו? 3. מה ההבדל בין פלטינום אדישן EL DDR לבין אותו EL DDR רק בלי פלטינום חוץ משטר של 100 שקל? 4. הוא עושה בעיות עם EPOX NFORCE 2 ? 5. אם יש לכם זכרון אחר, בבקשה עד 800 שקל, שירביץ בבאס 240 בערך ושיהיה סטיק אחד לא דואל

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  3. דרך לברר איזה סוג של זיכרון יש לי, נאמר לי שאפשר להבין על פי הפינים, אבל אפשר בבקשה הסבר על סוגי הפינים? והסדר שלהם? תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  4. Started by 54321,

אני קונה בקרוב מחשב חדש ואני מתלבט בין שני זיכרונות זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_1424&products_id=10358 או זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_677_1360_1721&products_id=6781 ועוד שאלה מה ההבדל בין הראשון לזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_1424&products_id=10166 תודה

• 3 תגובות
    • 485 צפיות
  5. Started by tsahiii,

MUSHKIN REDLINE 4096MB (2048X2) DDR2 1000 CL 5-5-5-15 : 996593 או GEIL BLACK DRAGON 4096MB DDR2 (2048X2) CL 5-5-5-15 : GB24GB6400C5DC הם מיועדים לעריכת מוזיקה בקיובייס איזה זכרונות יתנו לי ביצועים יותר טובים ?

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  6. Started by danielbr,

מחפש לשדרג לוח אם לאוברקלוק ואני מתלבט בין שני הלוחות המחיר שלהם זהה אין לי נסיון עם ציפסט של NVIDIA אבל מצד שני הוא נותן לי SLI שזה יתרון גדול מה דעתכם??

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  7. Started by Burkey,

שלום, אני מתלבט האם שווה להשקיע מעל התקציב שלי כדי לרכוש i7, או להסתפק ב - i5. אני משווה את המעבד הכי פשוט של i7, שעובד בתדר 3.4GHz, מול המעבד החזק ביותר של i5, בתדר דומה (לא מדבר על סדרת ה- k, אוברקלוק לא מתוכנן). שני המעבדים מרובעי ליבה, אותו תדר. ל - i5 יש 6MB זיכרון cache לעומת 8MB של ה - i7. אם אני לוקח i5, אני יכול בהפרש אולי להוסיף זיכרון. השימושים שלי, מעבר לבסיסיים, הם בעיקר חישובים מתמטיים וסטטיסטיים, תוכנות כמו SAS, SPSS ו - MATHEMATICA. מבחינת משחקים, רק FIFA. השיקול שלי הוא מבחינת ראייה לעתיד, כשהמחשב יהפוך ישן, האם ה - i7 בעדיפותו יאריך את החיי המחשב, כאשר i5 יהיה איטי להחריד, בעוד 5 שנים, האם i7 עוד יהיה רלוונטי ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Y.k,

שלום. לפני שאני שואל איזה זכרונות לקנות אני אסביר את המצב הקיים. לפני כשנה קניתי את המחשב שלי ואיתו בא ה OCZ 512 400MHZ עם תיזמונים של 2.3.2.5 (גירסת הפלטינום) ביחד עם המחשב הנוכחי קנינו מחשב לאחותי הקטנה שהוא חלש מאוד וגם מכיל רק 256 מגה של סמסונג (סדרת הואליו של 400 מגה הרץ) עכשיו שאלתי היא כזאת: האם עדיף לי לקנות עוד 512 של OCZ ולהוסיף לאחותי עוד 256 מהזיכרון שלה או האם כדאי לי להעביר אליה את הזיכרון שיש לי עכשיו ולקנות 1 GB זיכרון טוב של דואל צ'אנל (לא חייב קיט זה סתם חרטה)? במקרה ב' הזיכרון העודף יעבור לאחי והוא ימצא לו שימוש הולם. ההשקעה היא עד 1000 ש"ח. נ.ב. מערכת המחשב שלי תשמש לOC אבל לא עצבני במיוחד .. אני לא מחפש לשבור שיא או משהו כזה .. והלוח שלי נות…

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  9. Started by erap129,

אחותי אתמול קנתה מחשב עם לוח ASUS A8N-VM (עם 6100 מובנה) כל הדרייברים מתוקנים אבל יש בעיה אחת שהיא הדרייכר של הכרטיס רשת לפי מה שראיתי הוא גם מובנה בלוח אם אבל בדיסק של הלוח אם אין איפשרות להתקין דרייבר לכרטיס רשת. איפה אני אוכל למצוא לו דרייבר?

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  10. Started by Oranl,

אהלן, איזה לוחות קיימים כיום שתומכים ב-PCIE 2.0 ושיתאימו ל-8800GT? ועוד דבר, האם כדאי ללכת על Q6600 למחשב משחקים או לחכות עד ינואר לפנרין? תודה.

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  11. Started by law89,

ראיתי שמישהו שאל על כרטיס מסך, אז החלטתי גם לשאול. יש לי מחשב בן שנתיים וחצי שמאז רכישתו לא שמו משחה טרמית. הטמפרטורות לא גבוהות. האם יש טעם לשים משחה טרמית אם הטמפרטורה סבירה / נמוכה? אציין שהמחשב בשימוש מינימלי ולכן לא מתחשב לי לבזבז על זה זמן. מצד שני זה יכול להיות נחמד להתנסות בזה בפעם הראשונה.

12. http://www.ecs.com.tw/ECSWeb/Products/ProductsDetail.aspx?DetailID=423&MenuID=22&LanID=9 צריך לדעת כמה הוא שווה פחות או יותר כיד שניה...

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  13. Started by haziri,

שלום! לבסוף לאחר התלבטות רבה החלטתי שאני לא צריך רייד בלוח אם ותכננתי לקנות את ה- ga-7vaxp אבל ההבדלים בינו לבין ga-7avax הוא רק הרייד והפייר וייר! ניראה לי אם לא אז תקנו אותי בבקשה!! אז השאלה שלי היא איזה לוח כדי לי לקנות משניהם? או שבכלל לקנות לוח אם של epox או של חברה אחרת! בתודה מראש haziri

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  14. Started by biton,

אני מתלבט האם להסתפק ב- 945 או להשקיע יותר ב- 965. OC הוא לא שיקול אמיתי עבורי, ו- DDR2-800 (שנתמך רק ב- 965) לא יתן ככל הנראה תוספת ביצועים משמעותית על DDR2-667. האם 945 יגביל אותי בעתיד ? למישהו יש נסיון עם ה- ASROCK ConRoeXFire-eSATA2 או שיש לו לינק ל- bench רציני שעשו לו ? על איזה לוח 965 לא יקר אתם ממליצים ? תודה.

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  15. שלום! מבקש המלצות ללוח אם תקציבי ובסיסי בשביל ידידה. לא סגור על מעבד - athlon 4000 x2 או E2160 ודומיו, לכן אם אפשר המלצות בנפרד לסוקט 775 וAM2. הדרישות - שיכיל כרטיס מסך מובנה וגם חריץ PCI-E להרחבה עתידית, חיבורי כוננים גם SATA2 וגם IDE. ללא OC.

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  16. שלום, יש לי מעבד Q6600 ומשום מה בכול תוכנת בדיקה למעבד הוא מראה לי שהמהירות היא 1600 ולא 2400, זה שני שליש מהכוח שלו!!! האמת אבל שיש מצבים שבהם המחשב במאמץ ואז המעבד קופץ ל-2400 לזמן מאוד קצר. האם כול זה תקין??? :'(

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  17. Started by eladbu,

רציתי לדעת אם ישנו מדריך בעברית איך מורחים משחה טרמית על מעבד פ4

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. צריך הסבר בנוגע ל BH-5 ,TCCD מה מיוחד בהם איך הם בידיוק משפיעים על הזיכרון מהירות , תיזמונים ?

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  19. יש לי לוח GIGABYTE 7DX בעל 266 FSB ועליו מותקנים כרגע 512 מגה של 333 מגה הרץ ( עובדים על 266 אבל ) יש לי אפשרות לקנות זיכרון של ADATA ולקבל זיכוי טוב על הזיכרון שיש לי עכשיו אבל אני מפחד שזיכרון 500 מגה הרץ לא יעבוד על הלוח ראיתי מישהו ששאל את אותה שאלה על זיכרון 400 מגה הרץ אבל אני לא יודע אם זה תופס גם ב 500 מגה הרץ תודה לכל מי שעונה זה חשוב לי :-*

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  20. יש לי מחשב ישן עם DDR1 ולא מעוניין כרגע לשדרג. 512 אני יכול למצוא חופשי. את הOCZ אני יכול לקנות ב300 אני עובד הרבה עם פוטושופ ואני רוצה לדעת האם זה מורגש? מה לעשות ?

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  21. Started by MichaelZ,

לפי מה שהבנתי הגיעו לארץ לוחות P67/H67 עם הצ'יפסט הנורמלי. יש לי מחשב עם ASUS P8P67 PRO הדפוק. מה הנוהל המקובל בהחלפה? קניתי את המחשב ב-IQPC. מה אני צריך לעשות עכשיו? אין לי בעיה לפרק את המחשב ולשלוח רק את הלוח הישר ליבואן, השאלה היא אם לא יותר כדאי פשוט לשלוח את כל המחשב ל-IQPC. מה לפי דעתכם ייקח הכי פחות זמן? נראה לכם שאם אני אשלח את המחשב / הלוח מחר, אני אקבל אותו לפני פסח? אני מאמין שהיבואנים עכשיו מוצפים בהזמנות מכל אלה שחיכו לקנות מחשב חדש ולפי כל הגיון של ביזנס, מן הסתם, הם ייתנו עדיפות למכירות. לכו תדעו, אולי דווקא בקטע הזה המדיניות של אסוס תהיה לתת עדיפות ל-להחליף את הלוחות לכל אלה שכבר קנו את הלוחות הדפוקים. אני לא יודע אם זה רלוונטי בכלל אבל הכוננים אצלי עובדים…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by sos,

מצטער שאני פותח עוד דיון אבל רק עכשיו שמתי לבעיה הזאתי. יש לי מעבד AMD athlon 64bit 3200+ venice core אבל כשאני בודק במאפיינים של המחשב שלי הוא כותב לי: AMD athlon 64bit 3200+ venice core 2000GHZ למה זה 2000GHZ ולא 3200?

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  23. Started by galpeeri,

שלום רב, אני הולך לקנות מחשב לצרכים רגילים ומשחקים "קלים".. המעבד שהציעו לי הוא מעבדאינטל 3.1GHz 3MB CORE I3 1155 2100 בהתחלה הציעו לי את זה עם המקרר BOX שלו או משהו כזה (אני לא כל כך מבין בנושא...) לאחר מכן הציעו לי קירור נפרד: KATANA 3 INTEL SCKTN3000I SCYTHE נראה לי שהקירור הנפרד ייקר את המחיר.... מה עדיף מבין השניים?

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  24. Started by MosheDo,

אני ממש לא מבין גדול במעבדים. מה מבין השניים עדיף? אני צריך את המערכת רק בשביל להרית קרנל של לינוקס אז הדרישות לא גבוהות. אני רק רוצה לדעת איזו מערכת יותר חזקה בסך הכל?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.