מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
היי חבר'ה, לאחר שהמחיר של ASRock Pro3-M Z68 באתר RSM קפץ בכמעט 100 שקל לאזור ה-670 הוא כבר הפסיק להיות ממש משתלם (לפחות מבחינתי) אז אחרי שעשיתי חיפוש מקיף שם מצאתי את ה-GA-Z68A-D3 ורציתי לדעת איך הוא בהשוואה ל-Pro3-M. לא מצאתי בנצ'מארק שמשווה ביניהם מה שכן מצאתי זה אתר שבו רשום שההבדל העיקרי ביניהם זה שהלוח של אסרוק תומך בקירור 775 ובנוסף לזה, עולה יותר מהר הודות לטכנולוגית הביוס שלו. כן שמתי לב שגם הלוח של ג'יגהבייט תומך ב-USB 3 ו-SATA 3 ואפילו מציע תמיכה ב-CF/SLI. יש ביניהם עוד הבדל? הייתם אומרים שאחד מהם עדיף על השני?
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות שידרוג ביניים למחשב. זה הלוח אם היחיד שמצאתי שמשלב PCI-E AGP SATA IDE DDR2 ותומך במעבדי Dual Core עד Quad Core. חיבור הSATA הוא לא SATA 2?? מה ההבדל בינהם? זה לינק מפורט מ Newegg.com http://www.newegg.com/Product/ShowImage.aspx?Image=13-157-107-02.jpg%2c13-157-107-03.jpg%2c13-157-107-04.jpg%2c13-157-107-05.jpg%2c13-157-107-06.jpg%2c13-157-107-07.jpg%2c13-157-107-08.jpg&CurImage=13-157-107-02.jpg&Depa=0&Description=ASRock+4CoreDual-VSTA+LGA+775+VIA+PT880+Ultra+ATX+Intel+Motherboard+-+Retail ד"א, אם מישהו מכיר עוד לוחות כאלו או לAM2 אני יותר מאשמח לקבל.
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש לוח אם חדש וצמצמתי את האפשרויות שלי לשני אלה ASUS Z87 Maximus VI Extreme ו- ASROCK Z87 EXTREME 9/AC שני הלוחות טובים אבל על זה של ASROCK אין הרבה ביקורות אך הוא הזול יותר מה ההמלצה שלכם? ואם אפשר להציע, אולי אתם בHWZONE תרימו את הכפפה ותפרסמו ביקורת על הלוח של ASROCK תודה למגיבים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
רשום תמיכה ב fsb 1066 ,אך לקונרו צריך באס של 266 כי גם לוח intel946gzis תומך 1066 אך באס 200 כך שאין תמיכה מלאה האם לאסרוק יש תמיכה מלאה?
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
ASROCK x79 fatal1ty champion הוחלט-זה לוח האם שלי בבקשה תעזרו לי למצוא איפה מוכרים אותו,אני לא מצליח למצוא בשום מקום!
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
איזה לוח יתאים לי מהסידרה Z68 של ASROCK 1 אם אני צריך להתקין כרטיס מסך ו REVODRIVE OCZ 2 כמו 1 אבל עם שני כרטיסי מסך ?
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום רב מתלבט בין 2 לוחות האם למישחקים. אשמח לקבל המלצה לעדיף מבינהם. המעבד יהיה intel core i7 2600k 3.4G תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.engadget.com/2008/11/14/asrocks-instant-boot-from-0-to-vista-in-4-seconds/ אבל הכי מצחיק זה לראות את הסרט שהם הכינו לשם ההדגמה:
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
השחקנית הטאיוואנית ממשיכה לדחוף קדימה את תקן ה-Mini-STX הטרי בעזרתו של דגם שאמור להיות עממי הרבה יותר לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
במפרט הזה, האם יש העדפה ללוח GIGABYTE מסיבה כלשהי? האם להוסיף ~30 ש"ח לזכרונות OCZ VALUE? המחשב מיועד לאופיס ואינטרנט בעיקר. Intel® Pentium® Dual-Core E5300 GLACIALTECH 5062 P5QPL-AM asus MEM-2Giga- HYNIX ST0320 Seagate Sony/NEC Black GZ-X6 + PSU 370W gigabyte סה"כ 1440 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום רב יש ברשותי את הלוח אם הנ"ל אך ללוח אין SPDIF אני רוצה להוסיף את היציאה ללוח האם יש איזשהי דרך להוסיף את זה בעזרת קיט או משהו ? משהו כזה ? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=24362 תודה
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
קודם כל, אני חייב לציין שאין לי מושג בכל מה שקשור לצ'יפסטים האלה.. טוב אפשר להמשיך פעם אחרונה שפתחתי את המארז, ראיתי במקרה את הלוגו של VIA איפשהו בלוח אם שלי (ASUS A7M266 כאמור), חשבתי שיש לי צ'יפסט שלהם.. בכל מקרה, רציתי היום להתקין את ה4in1 הזה, כי לפי מה שהבנתי רע זה כנראה לא יעשה.. כמובן, שלא רציתי סתם להתקין ובסוף בכלל יש לי משהו אחר לגמרי, אז הלכתי לאתר של אזוס, וגיליתי שיש לי צ'יפסט בשם AMD-760TM (של AMD מן הסתם), עכשיו.. אני מניח שבאתר של אזוס הם לא שיקרו, אז כאן באות השאלות שלי.. למה לעזאזל יש לי אז איזה צ'יפ עם לוגו של VIA עליו שם, ואם יש איזה עדכון דרייברים לצ'יפסט הזה שיש לי? תודה רבה מראש..
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי ... מישהו יכול לתת לי חוות דעת על הלוח הנ"ל , לגבי הפיצ'רים שלו , ומה שאפשר לעשות איתו ??
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם השניים האלה הולכים ביחד כי קיבלתי מחשב חדש ואני לא מצליח להתקין מערכת הפעלה כול פעם המחשב קורס במהלך או בסוף התקנה ואם הם כן הולכים ביחד האם יש למישהו רעיונות לפתרון הבעיה ? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם הלוח טוב לאוברקלוקינג סביר? אני מתכוון האם הוא יתן לי 1800DLT3C@2300MHZ 11*210 בלי בעייה? דעות? הערות? ביקורות?
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין הדלוקס לרגיל? כי אני יכול להשיג ב 750 שקל את הרגיל ובאותו מחיר את האי פוקס הזהה.. אז מה ההבדל ומה עדיף בין שני הדגמיים של אסוס..
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שאלה !!! מה אתם אומרים על הלוח אם הבא, מה דעתכם עליו: Asus A7N8X Deluxe אני קניתי אותו לוח אם הכי פצצה בעולם
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
הי חברה, רציתי לעשות סקר קטן, לראות כמה מכם מסוגלים להריץ Asus A7N8X Deluxe עם זכרונות של Winbond ביציבות. יש לי 2 זכרונות של ווינבונד, והם לא מסוגלים לרוץ ב-2 ערוצים אלא במהירות של 100 מגה-הרץ. זיכרון ווינבונד בודד בסלוט הראשון, עובד נהדר ב200 בתזמונים של 5-2-2-2. אם מעבירים את אותו הזיכרון לסלוט 2, צריך להרגיע מעט את התזמונים כדי שהוא יעבוד, ואילו בסלוט מס' 3 הזיכרון לא עובד במהירות מעל 133 מה"ז. כתבו כאן אם יש לכם מערכת המבוססת על חומרה דומה ורצה היטב?
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני מצטער על האנגלית פשוט כתבתי את ההודעה בפורום אחר ורציתי לשתף כאן את הקהילה ואולי גם לקבל עצות "until now i was working with a nice AMD k6-2 500 mhz with redfox board ok it had some compatibility problems with Creative RIvatnt2 but it was fixed if i used the Detenator XP drivers few days ago i desided to buy a new motherboard and CPU so i bought Asus A7s333 and AthlonXP 1800+ 0.13 i sat in my home i opened the asus box and took the board. assembeled the CPU into the slot put a Volcano 7+ hooked up to a case and powered it up first the Cimos is lame because it's kinda like phinix first it didn't want to work with my HD which the HD worked on the older comp it is W…
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אם מישהו הצליח להתקין (ספציפית - SB LIVE או VORTEX 2) בבקשה לספר באיזו תצורה הכרטיסים - איזה כרטיסים אחרים מותקנים על הלוח, באיזה סלוט יושב כרטיס הקול, הגדרות ביוס, וכל דבר אחר שיכול לסייע. תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
-
כחלק מאמציי למצוא את הלוח אם הכי טוב שיתאים לי באתי אל הלוח הזה. יש לו את כל הפיצ'רים שצריך ללוח אם KT333 וגם הוא לדעתי יציב מאד ואמין מאד. יש למישהו הערות לגבי ההחלטה שלי? מישהו חולק על דעתי? להזכירכם לא להמליץ לי על אביט או אפוקס כי אני לא עושה OC לכן אין לי ממש טעם לחשוב על אף אחד מהלוחות הנ"ל. כל תגובה תתקבל בברכה .
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפני כשבועיים קניתי לוח זה ואני יודע שקיים בו כרטיס קול 2 ערוצים שמשנים משהו הוא 6 ערוצים כיצד עושים זאת??? האם כדאי להחליף לוח זה ל VRXP בגלל הRAID וLAN OB אך איני רוצה שהיציבות תיפגע
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב מלפני 3 וחצי שנים במפרט הבא של ASUS A8N SLI Deluxe AMD 3000+ 1.81GHZ 64BIT 939PIN GIGABYTE GEFORCE 6600 GT עכשיו, יש לי וויכוח עם חבר על הנושאים הבאים: אם אני רוצה לשדרג למעבד חדש של AMD מהדגמים החדשים אני צריך להחליף לוח אם? כמה זיכרונות אני יכול להוסיף ללוח הקיים אם למישהו יש מושג? ואם כן.. לאיזה מעבד שווה לי להחליף? משהו שיהיה מוכן לויסטה ולמערכות יותר מתקדמות בעתיד ויחד עם זה יריץ יישומים,משחקים ותוכנות יותר במהירות ויעילות מהנוכחי. תודה רבה רבה עומר
-
- 8 תגובות
- 661 צפיות
-