עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אהלן, אני עומד לקנות מחשב חדש וכל שנשאר לי הוא התאמה ללוח האם. השימושים של המחשב יכללו עבודה מרובה במולטי טסקטינג ומידי פעמים משחקים. המעבד שיריץ את המערכת יהיה ככל הנראה ה ivy bridge core i5 3570 הזכרונות A-Data Premier 8GB (4GBx2) DDR3 1333Mhz (אגב, אם יש המלצה לזכורנות אחרים, אשמח לשמוע) וכרטיס המסך Sapphire 7850 2GB DDR5. קיבלתי המלצה ללוח האם MSI P67A-C43 B3 P67 אבל ממה שהבנתי הלוח די מיושן ולא תואם למעבדים החדשים של אינטל. בנוסף לא ניתן לחבר USB3 שמצוי בקדמת המארז איתו (אלא דרך קומבינה..) התקציב שלי ללוח הוא כ500 ש"ח עם אפשרות לחרוג קלות במידת הצורך דבר נוסף, אני מתכוון לחבר אליו מערכת 5.1, אז אם יש לוח עם דגש על סאונד טוב יותר - כמובן שעדיף. לא מתכונן לבצע OC. תודה…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. כמו שכתבתי בכותרת אני מחפש לוח אם לדודה שלי (שמוגבלת בתקציב) לכן אני מחפש לוח שכולל כרטיס קול ומסך עליו. הלוח מיועד ל AMD. ראיתי שני לוחות כאלה: ABIT NF7-M Nforce 2 AMD Gigabyte GA-7N400V-L nForce2 איך הם? יש הבדלים גדולים ביניהם? ועוד משהו: אני חושב שהיא צריכה gameport בלוח. באחד מהלוחות האלה יש? תודה

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  3. אני צריך שהוא יהיה : - קטן - בעל יציאת S VIDEO - בעל 5.1 ערוצים בסאונד ON BOARD והכי הכי חשוב זול ! תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Proww,

אהלן אנשים. שבוע טוב. אני מחפש לוח אם שיספיק למספר הגדול ביותר של RAM שניתן היום למצוא (הכוונה המקסימום שיהיה ניתן לשים בלוח אם) יש לי אינטל 4 ליבות (Q9400) כרטיס מסך GTX470 של NVIDIA 3 דיסקים קשיחים כרטיס טלוויזיה כונן DVD ספק כוח 620W בנוסף אשמח גם להצעה עבור הזכרונות RAM עצמם. אני מחפש משהו סביר, לא יקר מידי. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  5. Started by zvi nayer,

שימוש עקרי FORTNITE

6. Started by IdoK21,

אז ככה המפרט מופיע בצד,חוץ מהכרטיס מסך החדש שהוספתי שהוא Ati HD4850 מחפש לוח אם אפשרות להתקדמות לעתיד אין בעיה גדולה של תקציב. תודה לעוזרים.

7. אני מחפש לוח אם טוב שיתמוך בשני כרטיסים בSLI, עם מספיק פאזות שיספקו מתח יציב למעבד, ועם גופי קירור איכותיים. מה אתם אומרים על זה: GA-Z77X-UD5H יש לכם המלצה על לוח אם טוב אחר בתקציב של 1000 שקל? ( צ'יפסט Z77) אשמח להרבה הצעות וגם סיבות להצעות.. תודה

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  8. Started by creep19,

אני מחפש המלצה ללוח אם טוב ל AMD 2200 אני לא כל כך בטוח איזה לוח אם לקנות בבקשה תמליצו לי על לוח אם עם ביצועים טובים ! תודה

• 7 תגובות
    • 616 צפיות
  9. Started by Mike_Shinoda,

היי, כפי שכתוב בכותרת. מחפש המלצה ללוח אם לתושבת AM4 לידידה שקונה מחשב. המעבד שיהיה עליו כרגע זה Ryzen 3700x (אולי בעתיד ישודרג למעבד 16 ליבות, אבל לא בזמן הקרוב ולא בטוח בכלל) יש מחשבה על OC אבל לא קריטי. אבל כן נראה לי עדיף שיהיו VRMs איכותיים עקב הסיבות הללו. כמו כן: עדיפות ל-4 סלוטים של RAM. כמה שיותר חיבורי SATA (נניח 6 ומעלה) יהיה נחמד אם יהיו שני חיבורי m.2 PCI-E X4 אבל לא קריטי גם אחד בסדר. יכול להיות ATX, אין צורך ב- mATX או קטן יותר (אפשר אם יש סיבה מיוחדת, ככל הנראה יתחבר רק כרטיס מסך ואולי עוד כרטיס אחד בעתיד) עדיפות לרכישה בפלונטר. תקציב עד כ-500 ש"ח פלוס מינוס. (אם שווה להשקיע יותר לטעמכם אפשר גם אבל עדיף שלא) הלוחות שהומלצו ע"י פלו…

10. אני (בתקווה) מתכוון לקנות שילוש (מעבד, לוח אם וזכרונות) + ספק בארה"ב בעוד כשבועיים ואני מעוניין להמלצה ללוח אם שכדאי לקנות אין לי ממש תקציב להגיד, מה גם שאני אקנה בארה"ב (מאחר שזול יותר שם) אז אין לזה הרבה משמעות בעקרון אני מעוניין בלוח למעבד AMD (כנראה X3 710, אבל לא סגור על זה עדיין) עם כרטיס מסך סביר מובנה (הכוונה זה להוסיף כרטיס מסך בעתיד) אין לי ממש דרישות מעבר לכך אני חושב, לא מתוכנן OC על המערכת אם יש צורך בעוד פרטים, רק תגידו תודה...

• 14 תגובות
    • 990 צפיות
  11. מחפש לוח אם לבחירה מTMS כי אני קונה שם. אני יקנה : Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray - 779 או ש"חIntel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray - 849 ש"ח עכשיו האם משתלם להוסיף את ה70 שקל האלה? בשיפור למשחקים וכו'. ואיזה לוח אם אני ייקח? לTMS אין מבחר של לוחות בכלל... אז האופציה היא רק GIGABYTE אבל איזה? P67 H67 או Z68? אין OC , עדיפות שיהיה 4 סלוטים של זכרון. לא מתוכנן שדרוג עתידי. ואני שם את הזכרונות הללו: Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 שניים כאלה.

• 7 תגובות
    • 846 צפיות
  12. Started by Wolf-Net,

שלום שמי זאב, אני ממש צריך את עזרתכם בקשר לבחירה אז בבקשה תרשמו לי בכנות תודה רציתי לדעת איזה לוח אם, הוא הכי מומלץ - אבל בעיקרון שיהיה לו: AGP 8X, FSB 800Mhz, שיתאים למעבדי Intel בלבד (לא משנה איזה מהירות מעבד), *ואם אין לוח אם בלי Sound, LAN זה לא חובה ממש. המחיר ממש לא משנה לי (אני מסודר ) והלוח אם מיועד למשחקים ולגלישה ברשת. אז בבקשה תרשמו לי את סוג הדגם, החברה שמייצרת, ואם אפשר גם מחיר, ואם יש לכם איזה המלצות בבקשה. תודה תודה תודה רבה זאביק 8)

• 14 תגובות
    • 921 צפיות
  13. Started by herewe,

שלום למומחים אני מחפש המלצה ללוח-אם עבור מעבד core2 quad (שכבר ברשותי) + זיכרון ddr2 היישוםו העיקרי של המחשב הוא עריכת תמונות, ושיטוט באינטרנט, התקציב ללוח-אם הוא עד ~400 שח אשמח לקבל גם המלצה לחנויות מועדפות עם שירות אמין חג שמח

• 7 תגובות
    • 515 צפיות
  14. אני משיג את המעבד ממש בזול דרך חברה, אז לא משתלם לי לשנות דגם לדגם ללא K. OC לא חובה מבחינתי... מחפש המלצה ללוח אם עבורו, כנראה שאקנה כרטיס מסך 3060/3060ti שיהיו ארוכים, האם זה פוסל לוחות Micro/mini? חשבתי גם על הקירור הזה: CoolerMaster Hyper 212 LED Turbo Red Cooler https://tms.co.il/computer-hardware-components/cooling-solutions/cpu-cooling/rr212tr16prr1 מה דעתכם? אשמח להמלצות על לוח אם כי הלכתי לאיבוד בין הדגמים....

15. שלום לכולם, כמו שהכותרת אומרת אני מחפש לוח אם ל-CF עם חיבורי USB3 ו-SATA3. כמו כן ייתכן ויהיה OC אבל ממש לא קיצוני. המחשב ישמש לגיימינג על מסך ברזולוציה של 1680X1050 או FULL HD עדיין לא בחרתי מסך. כמו כן עריכת סרטים באופן חובבני למדי, מולטי טסקינג, סרטים וכו'... שאר החלקים נכון לעכשיו יהיו: i5 750 / i5 760 לגבי זכרון לא הוחלט עדיין. אשמח לקבל ביחד עם ההמלצה ללוח האם המלצה לזכרונות תואמים. HD5770 1GB Samsung spinpoint F3 1TB כמו כן האם יש הבדל משמעותי בין CF על לוח של x16/x8 ו- x16/x4. בנוגע לתקציב אני מחפש משהו שעונה על הדרישות הללו וכמה שפחות יקר. עריכה: הבנתי שזה קצת בעייתי בלוחות P55 אז אשמח לקבל המלצה ללוחות אחרים גם. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, אני מחפש לוח שיתאים לי למפרט: Q9400 HD3870 (יתכן שיוחלף גם ל HD4870) זיכרון 2*2 OCZ 800 MHZ השימוש של המחשב הוא למשחקים כבדים ולעבודה אישית עם הרבה מאוד דברים פתוחים FF עם 50 חלונות, מסנג'ר עם 20 חלונות, מירק עם 3 רשתות, מספר רב של תוכנות הגנה ואבטחה, מספר רב של חלונות SSH SFTP VNC RDP תוכנות עריכה ובניה של אתרים (הכבדים והקלים...) והמשחק מנג'ר 2009 בחלון של ווינדוס. כל אלו זה חלק קטן מהשימוש הרגיל במחשב. לצערי הלוח של gigabye ga-ep45-ud3r לא עמד בעומס והלך לעולמו פעמיים. בפעם השיה מרוב עצבים הוא ניזוק פיזית מה שביטל לי את האחריות והעיף לי 800 שקל מהחשבון. אין תקציב ממשי ללוח המיועד, העיקר שיעבוד חלק ולא יעשה לי בעיות כלשהם. דרישות מיוחדות: PCI-E רק אחד צרי…

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  17. Started by carz12345,

היי, אני מנסה להתאים למעבד i7 8700k לוח אם ואני לא יודע מה טוב ומה פחות טוב. אני קראתי על הלוחות באינטרנט אבל הם פשוט זורקים עלי מידע שאני לא כזה מבין בו. אני מחפש לוח אם שאיתו אני אוכל להתחיל לעשות אוברקלוק(משהו שהוא חדש בשבילי) בצורה נוחה ויעילה ועם כמה שפחות סיבוכים. חשוב לי האפשרות לsli שכנראה אני אעשה בהמשך. עכשיו אני אפילו לא יודע מה חשוב באמת ומה לא ובלי להשים לב התחלתי להיסחף במחירים והגעתי ללוחות אם ששוים 1300 שקל(maximus x hero). השאלה שלי היא האם ה-z370 ultra gaming יעשה את העבודה או שאם אוסיף עוד טיפה אוכל להשיג לוח אם יותר טוב? אני מוכן להשקיע עד 1000 שקל ללוח אם עם חריגה של עד מאה שקלים. …

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  18. אני לא מתכוון לבצע OC במערכת, אבל אני רוצה ביצועי מהירות סטוק טובים. יש המלצות? שאלה נוספת 1. עד כמה בחירת לוח אם ללא כוונה ל OC תורמת לביצועים מהירים יותר בסטוק ? 2. אם אני לא מתכוון לבצע OC, האם עדיף להשקיע בלוח אם high-end וזכרונות "בינוניים" (כמו pc4200) או לוח mid-range וזכרונות high-end ? (הכוונה מבחינת מהירות בלבד, ולא איכות רכיבים ואורך חיים)

• 8 תגובות
    • 667 צפיות
  19. שלום לכולם, אני מתלבט אם להזמין את הלוח DFI X48 UT-T3RS מה אתם אומרים יעשה את העבודה ? אחת הביקורות שמצאתי http://www.overclock3d.net/reviews.php?/cpu_mainboard/dfi_x48_ut-t3rs_motherboard/11

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  20. שלום, מחפש המלצה ללוח אם עבור מעבד i5 למחשב משחקים. 1. לא מעוניין בלוחות של Gigabyte (ניסיון רע איתם) 2. לא מבין מה ההבדל בין לוחות WB/KB ללוחות WG/KG של אינטל 3. מה לגבי Asus P7P55D Pro? האם המחיר שווה אותו? כרגע OC לא נחוץ. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  21. כמו בכותרת הלך הלוח למחשב עם מעבד AMD +5600. מחפש לוח חדש עבורו אם יש כאלה שמסוגלים להכיל DDR3 זה טוב לפחות נתכונן לעתיד. תקציב עד איזור 450 ש"ח לערך אם יש פחות עוד יותר טוב. תודה

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  22. ציפסט' אינטל-חשבתי על P35 (לא מעוניין בסדרות הG שמעתי שהם לא אמינות) וחשוב שיהיה מיקרו ATX משמש לHTPC תודה

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  23. אהלן, יש ברשותי מעבד INTEL E6600 מבקש המלצה ללוח עד 500 שקל ..לא לוחות של MSI..

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  24. בנתיים חשבתי על זה רק רוצה משהו קצת יותר טוב עד 550 406.00 ¤ - לוח אם ABIT IL9 Pro אשמח לשמוע את העצות שלכם תודה

• 20 תגובות
    • 985 צפיות
  25. אהלן, נשרף לי השבוע הלוח אם [ ] שזה ממש מבאס... בקיצור אני מחפש לוח אם חדש למעבדי AMD עד 600 שקל. הלוח אם נשרף אחרי שנה וחודש.. (שזה חודש אחרי סוף אחריות!! ) אני לא יודע מה ההבדל בין לוח אם של 500 שקל ל600 שקל והאם באמת כדאי למישהו כמוני להשקיע עוד בלוח אם. ויש צריך להשקיע עוד איזה 50-100 בשביל לוח ממש איכותי תגידו. בעיקרון אני לא עושה OC וכלום... רק משתמש במחשב ומשחק משחקים. אני מעדיף שזה יהיה מKSP כי כבר יש לי משם חלקים אז שכל התיקונים יהיו במקום אחד. מחכה לתגובות, תודה

• 14 תגובות
    • 917 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.