מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי 2 זיכרונות 512 של simpletech האיכות שלהם על הפנים לדעתי קניתי אותם ב800 שקל בייחד.. ויש לי עלייהם 5 שנים אחריות..הם cl3 אני מעוניין להחליף אותם אבל מבצע שידרוג תחת עזרה של אבא שלי שעובד בתחום ואני חייב לשדרג מאותם יבואנים שמיבאים את הזכרונות האלה מה שאומר שיש להם או את הזכרון הזה או את הקינגסטון בקינגסטון יש להם רק את הזיכרון הזה בארץ Kingston 1GB (2x512) Dual 400Mhz PC 3200 CL2 HyperX שנחשב הכי טוב..(ממה שיש להם בארץ כמובן) מה אתם אומרים עליו? (בבקשה זה רק מה שאני יכול להביא אז לא לתת לי שמות של זכרונות אחרים..:\ )
-
- 4 תגובות
- 511 צפיות
-
-
כרגע מותקן אצלי MSI P67A-GD53 B3 ומחר יותקן ASROCK Z77 PRO4, המעבד יוחלף מי I7 2600K למעבד I5 3570K ויבוצע OC בינוני סביב ה4.5GHZ, הזיכרונות גם כן יוחלפו לקיט מהיר של 2X4GB 2400MHZ למען יציבות מלאה. אינה הלוח. http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=Z77%20Pro4 על הלוח יותקן HD6990 4GB ועל מסך U2311H 1920X1080I. הכונן הקשיח הראשי יעבוד בSRT ביחד עם M4 64GB SSD, מה דעתכם על השדרוג ?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עצות ללוח אם כי הלוח אם שלי הלך לעולמו. משהו לא יקר בערך עד700 שח מעבד - intel i7 7700K 4.2Ghz כרטיס מסך - gtx 9704gb g1 ספק - antec 750 דיסק קשיח - 128gb SSD +1TB 7200RPM ראם - 16GB (לא יודע מעבר המחשב לא נדלק) תודה רבה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מאמין שזה הפורום היחיד שאפשר לדבר על חומרה... אוקי כרגע יש לי מחשב דיי רע אטלון 3500+ 1.6GHZ, דדר1 2גיגה 667MHZ, רק הכרטיס מסך 8800GT וה2הארדיסקים של 3TB טובים. אז אחרי 5 שנים שאני עם המחשב למעלה אני רוצה לחליף כמה חלקים שהם הCPU, לוח האם והזיכרון. בחרתי בין החלקים הכי טובים: מעבד: Phenom II x4 Quad-Core 955 Socket AM3 3.2Ghz 45nm Tray זיכרון 8גיגה : 2x(2x2GB) Corsair Dominator TwinX CL5 ולוח אם: M3A79-T DELUXE AM2+, 790FX, DDR2 1066, Quad PCI-E 2.0, ATI CrossFireX אם תשימו לב ההמעבד הוא סוקט AM3 והלוח אם סוקט AM2+ ללא תמיכה בAM3 ככה שסביר להניח שאני יחליף את המעבד ל: Phenom II x4 Quad-Core 940 Socket AM2+ 3.0Ghz 45nm Tray הבדל קטן מאוד של 3.0 / 3.2.…
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היי לכולם, אני נמצא כרגע עם מארז Antec three hundred וספק SeaSonic S12II Bronze 520W. שניהם בני שנתיים, ונראה לי שאני לא צריך להחליף אותם. את שאר הדברים אני רוצה להחליף. באופן כללי אני משדרג את המחשב כל 3-4 שנים, ואני רוצה לקנות לוח אם, מעבד, וזכרונות, שישרדו שדרוג (ז"א שיעבדו 7-8 שנים, כמו המצב עד עכשיו), כך שאצטרך לשדרג רק את הכרטיס הגרפי ואולי ספק (או להוסיף לRAM הקיים). אני חושב שלכן כדאי לוח אם שהוא B85 או H87 (כדי לשדרג לכרטיס מסך שישתמש בPCIE 3 או להוסיף RAM), כמובן שאשמח לשמוע דעה אחרת. מהסתובבות קצת ברשת בחרתי את המפרט: Core i5 4460 http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/mabd-core-4460-with-graphics-box-p-16580?cPath=21_22 GA-B85M-D3H http://wellcom.co.il/…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב!, כפי שחלק מכם ראו את הת'רד שרשמתי שהלוח שלי לא מקבל יותר מסטיק אחד של זיכרון בשימוש, נמאס לי ממנו ואני הולך להחליף את הלוח שלי בלוח חדש, הלוח הזה: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=14&l3=66&model=233&modelmenu=1. עכשיו אשמח לשמוע הצעות אחרות או איך הלוח הזה. אני הולך להכניס את המעבד שלי ללוח הזה ולהוסיף 1גי'גה זיכרון מינימום. הייה הבדל לטובה או לרעה? אני יודע שזה לא לוח מתקדם במיוחד. הלוח הנוכחי: GIGABYTE K8NPRO 754 תודה
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אשמח לתשובות ענייניות ומאומתות.
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
-
[table][tr][td]Q10.[/td][td] Can PCI frequency be divided by 5 when CPU clock set to 166?[/td][/tr][tr][td]A10.[/td][td]Yes, since the CPU clock set to 166, PCI would be auto divided by 5. (166/5=33 MHz)[/td][/tr][/table] ועוד דבר, VRXP על FSB של 200 מגהרץ
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה, אני יודע שזה קשור לאוברקלוקינג, אבל בעקיפין זה יותר שייך לפה. עד עכשיו הבנתי שמחלקים זה היחס בין ה- FSB Mhz למהירות של הזכרון,. תנו לי להבין, אם המחלק הוא 1:1 אז ברגע שאני מעלה 50Mhz לבאס אז עולים 50Mhz למהירות הזכרון? ראיתי שגם OCer דגול מצליח להעלות ל- 280 (למשל) ולהשאר במחלק 1:1 ולא ב- 5:4, אז מה ההבדל? האם יש יתרונות ל- 1:1 על פני האחרים? כי ראיתי שלעבוד ב- 5:4 זה יותר יציב\בטוח\קל מאשר 1:1, אז למה לא להשאר בו כל הזמן? תודה רבה, זה די חשוב עבורי
-
- 8 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני מזמין את הלוח הזה עוד שבועיים, (מחכה למזומן). ויש לי עכשיו זכרונות 667 שמגיעים ל740 שזה באס 370. והבנתי שלP5B דלוקס יש מחלקים נוספים על הלוחות האחרים שיעזרו לי בOC. ורציתי לדעת איפוא אני יכול לראות את רשימת המחלקים של הלוח הזה. כדי שאדע אם הזכרונות שלי יגבילו אותי, (ואז או שאקנה לוח זול -S3- וזכרונות חדשים,) או שיש מחלקים מיוחדים שיעזרו לי? בקיצור מה המקסימום של הלוח הזה עם זכרונות 667?
-
- 28 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, לפני שבוע שאלתי שאלה בנוגע לזכרון במחשבי. תשובות משתתפי הפורום היו מצויינות ומהירות וענו לי על כל הבעיות ופתרו אותם. מצד שני פניתי ליצרן לוח האם שלי ותשובתו היתה ללא ספק פחות מקצועית. פחות טובה ופחות אמינה. הרי היא פרוסה לפניכם להתרשמות. Dear Sir, Thank you for supporting GIGABYTE products and contacting GBT Tech Support. As to the problem you mentioned, because there are too many kinds of memory modules available in the retail market, it is very difficult to test all of the modules with our MB products especially the quality various. If possible, we also recommend you choosing the modules with famous brand and test the modules with your system before you …
-
- 0 תגובות
- 424 צפיות
-
-
המערכת שלי היא כזאת: PENTIUM 4 1.8, 512 RDRAM, RADEON 9600 pro כשאני משחק פאר קריי על HIGH(שלא לדבר VERY HIGH), המשחק סובל מתקיעות מאד מעצבנות, שנובעות מכך שבתדירות מאד גבוהה יש פעילות הארדיסק. לפי מה שאני מבין(וכאן אתם נכנסים לתמונה ) זה נובע מזה ש512 מגה אינם מספיקים כדי לטעון מספיק מידע כדי שהמשחק ירוץ חלק ולא תהיה טעינה מהדיסק כל כמה רגעים... יעני האם זה נכון שגם אם היה לי מעבד 3 ג'יגה הרץ וכרטיס מסך geforce 6800 ultra, עדיין לא הייתי יכול לשחק חלק, בגלל המחסור בזיכרון? אציין שיש לי הארדיסק 8 MB CHACHE ואני לא רואה כמעט שום הבדל בנושא...היה לי מקודם 2MB או 4, לא זוכר.
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היי לכולם, רכשתי מחשב עם לוח של EPOX ובחנות ממנה רכשתי יש בעיה של מחסור. מסתבר שגם ליבואן יש בעיה, והאספקה תידחה - לא ידוע למתי. השאלה שלי היא כזאת: האם כדאי להחליף את הלוח לAbit NF7-SL, בהנחה שאני לא מתכוון לבצע OC כלל, בטח שבשלב הראשון? האם הלוח הנ"ל מומלץ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 442 צפיות
-
-
כרגע יש לי מעבד AMD 1900XP אני מחפס לוח שתומך ב DUAL ושנימכר בארץ המחיר הוא עד 2000 ש"ח אני לא צריך שום דבר OB אבל הלוח חייב לתמוך ב SATA AGPX8 ועם 4 חריצי זיכרון ותמיכה במעבדים החדשים של AMD (64 BIT) בקיצור קימת חיה כזאת ? נדב
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
חבריה שלום אני הולך לבנות המחשב שלי מעבד 6300/6400 טרם החלטתי לא יעשה OC הצעה שקבלתי מול לוח Gigabyte Ga965ds4 נאמר לי ע:י אחת החנויות כי בלוח שביקשתי של גי'גהבייט הם קצת פישלו ויש בו לא מעט תקלות והוא נחשב ללא אמין ולכן כדאי בלוח אינטל שהוא יותר אמין http://www.intel.com/cd/products/services/emea/eng/motherboards/desktop/308468.htm- קישור לאתר למפרט הלוח באתר אינטל אשמח לקבל חוות דעת האמנם כך במידה ויש בין החברים הצעה ללוח ברמה טובה אשמח לקבל הצעה בברכה :
-
- 6 תגובות
- 517 צפיות
-
-
די נסגרתי שאני אקח את ה i5-2500k מבחינת המעבד לגבי הלוח אם, אני מעוניין לקחת אחד מבוסס על Z68 כי אין תכנון כרגע לקנות כרטיס מסך. מה שאני צריך זה בקר Firewire על צ'יפסט של Texas Instruments מכיוון שאני מגיע מתחום היצירת מוזיקה וזה עובד בצורה הכי טובה משאר הצ'יפסטים עם כרטיסי קול חיצוניים. רצוי כמה שיותר יציאות USB 2.0 ו2 יציאות USB 3.0 (אני רואה שזה כבר די סטנדרטי). מקום ללפחות 16GB של SDRAM. עד היום המחשבים שהרכבתי לעצמי או קניתי היו עם לוחות אם של ג'יגה-בייט ואני די מבסוט מהם. ניסיתי לבדוק דרך הmanual של 3 לוחות אם של ג'יגה-בייט באתר, אבל לא מצאתי שום אזכורים לבקר כזה. הלוחות שבדקתי : ga-z68a-d3h-b3 ga-z68ma-d2h-b3 ga-z68p-ds3 אני מעריך שאין לי צורך לקנות לוח אם במעל ל60…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, צריך עזרה עם לוח התומך בשני סוגי הזיכרונות תודה
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
מהו המעבד הכי חזק של AMD שיצא למעבדים שעובדים רק עם AM3 לוח וכרונות DDR3 ואיזה זכרון DDR3 בתדר הכי גבוהה ניתן לשים לו
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, כמו שכתבתי מחפש להרכיב מחשב זול לסרטים ועבודה משרדית (ללא צורב\דיסק) לא משנה AMD\INTEL GA-H55M-S2H I3 540 2GB Kingston (DDR3 1333) מארז + ספק כח או לחילופין: MA785GMT-UD2H Athlon II x4 Quad Core 630 2GB Kingston (DDR3 1333) מארז+ספק יש למישהו הצעה אחרת... אין תיכנון ל OC \ משחקים.... מצד שני אם כבר קונים משהו לדעתי כדאי משהו עם זיכרון DDR3 תודה מראש לעוזרים..
-
- 35 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אממ אז ככה הלך לי הלוח אם לS478 אז חשבתי במהלך קנייית לוח אם חדש גם לשדרג את המעבד בדרך. האם קיימת חיה כזאת שתשרת את מה שאני צריך? אם לא אשמח ללוח אם מומלץ לS478 וחנות באזור המרכז, בתודה רבה, דור.
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שאלה : מחפש לוח אשר מכיל את האופציות הבאות תומך מעבדי INTEL עד 45 נ"מ . DDR2 עד 16 גיגה ללא כרטיס מסך ואם כרטיס מסך להשוואה 2 יציאות PCI לפחות 2 יציאות PCIE X1 יציאת PCIE X16 כרטיס קול 5.1 לפחות
-
- 7 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מעבד 3200+ E6, לוח DFI INFINITY SLI. ספק אנרמקס 420W. במערכת יש זולל מתח - 7800GT. המטרה היא להביא את המעבד ל2.6GHZ לפחות... בקיצור, בהתחלה חשבתי לקנות את הTWINMOS SPEED PREMIUM 3500 שאני יודע שהם אוברקלוקרים נחמדים עם שבבי BH-5, אבל אז חשבתי שאולי כדאי לקנות את ה-A-DATA VITESTA DDR 4000 מ-KSP ב400 שקל, מפני שהם אמורים להיות או עם HYNIX D5\D43 או TCCD, אבל התקשרתי ויש להם רק סטיק בודד בפתח תקווה, ככה שגם אם אני קונה אחד שם, ואחד בחנות אחרת ב-700 שקל (ולמה לכל הרוחות זה כל כך זול ב-KSP??), לא מובטחת לי התאמה מלאה... אז מה אתם ממליצים? התקציב הוא בסביבות 1000 פלוס מינוס 100 שקל, עדיף מינוס ככה שG SKILL ב-1600 שקל לא בא בחשבון תודה!
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן מחפש זיכרון כזה ואני מבין שכבר קשה להשיגו העם מישהו מכיר מקום שניתן להשיג אותו? או מוכר? בזול יותר? אפילו 128 SDRAM יספיקו... יש לי פנטיום 3 600... תודה,
-
- 11 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום רב. אני לפני קניית לוח DFI LanParty UT NF3 ULTRA-D ומעבד Opteron 170, עליהם אני מתכוון לבצע Overclocking נאה. (יש לי כמה סיבות לקנות לוח כזה ולא NF4 או משהו חדש יותר...) אני צריך 2GB של זיכרון בסה"כ, רצוי כמה שיותר מהיר, וכמה שיותר טוב לאובקלוקינג (אבל במחיר סביר), וכמובן שנמכר פה בארץ. הייתי מעדיף להשתמש ב-2 סטיקים של 1GB (ולא ב-4 של 512MB), אבל אם אין ברירה אז אתפשר... איזה זיכרונות אתם מציעים? זה הדבר היחיד הנורמלי שמצאתי בנתיים: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=305422
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-