עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by tal_levi1000,

כמה יכול לעלות שרת עצבני כזה Transport VX50 עם כל האפשרויות מותקנות?? זה תומך ב 8 אופטרונים 16 סטיקים של ראם... (לא בטוח שזה אמור להיות בפורום הזה פשוט לא ידעתי איפה לשים את זה)

• 39 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום אנשים! לאחרונה יצא לי לדבר עם בחור לגבי עסקה מסויימת בה אתן לו את הזכרונות שלי [=4 סטיקים של 256RAM DDR=סה"כ 1GB] ועוד קצת כסף, והוא יתן לי את הזכרונות שלו [4 סטיקים של 512RAM DDR]. מה שיקרה שבעצם אני אשדרג את עצמי בעוד ג'יגה [סה"כ יהיו 2GB] ושאעבור מהמצב הנלוז של 4 סטיקים מסכנים של 256 לסטיקים של 512. דיברתי בעבר עם טכנאי והוא אמר לי שבסידור שלי כרגע,הזכרונות שלי לא עובדים ב 400MHZ אלא ב 333MHZ כי זה 256 ולא 512!ולכן אני לא מנצל את ה DUAL CHANNEL שלי ממש... זה נשמע לי קצת הזוי,אז לכן אני שואל אתכם. זה הגיוני להניח כזה דבר?? אני משתמש ב ASUS P4P800 והזכרונות של ELIXIR. נ.ב-האם באמת אבחין בשינוי בביצועים במעבר שכזה? [משחקים\עבודה בדסקטופ\זמן "התאוששות" מסיום מש…

• 15 תגובות
    • 873 צפיות
  3. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה אפשר לדעת מה ההבדל בין DFI LANPARTY UT NF4 -D לבין DFI LANPARTY UT NF4 Ultra-D האם ההבדל היחיד הוא בצ'יפסט??..הם נותנים את אותם מתחים?? שניהם יגיעו לבאס 300?? והאם הNF4-D יותר טוב מהאינפיניטי אולטרה?

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  4. Started by Yaron-Cohen,

יש לי את האפשרות להביא FX משומש ב800 שעושה 600MHZ....או להביא ZX ב725 חדש מנעה... מה עדיף?? הלוח הוא כנראה אינפיניטי אולטרה...(אבל עדיין יש ספקות כי אולי יהיה האינפיניטי RS482....)...

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום חברים מה שלומכם? ברשותי מחשב DUAL CPU INTEL 2.6GHZ XEON ונישרף לי הלוח,האם אתם יודעים איפה אני יכול להשיג לוח כזה? וכמה בערך כזה דבר עולה? תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by dyxel,

צריך עזרה!!!!!!

• 5 תגובות
    • 505 צפיות
  7. מסתבר שהעתיד שייך לריבוי הליבות, כך אמר אחראי הפיתוח של אינטל בארוע IDF הנערך כעת. ביקר גם את השפעת זכרון המטמון על יצירת חום. מקור http://www.theinquirer.net/?article=30087

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  8. Started by lmlm,

אם AMD ATHLON 3000+ משתווה בערך בביצועים ל 3GHZ פנטיום 4 של אינטל.. אז מה עוזר תדר השעון בכלל? אם 3GHZ זה בערך כמו 1.8GHZ? אם היו משווים 3GHZ של AMD לאינטל.. מי היה מקבל יותר ביצועים? תודה

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  9. למה הCACHE במעבדים של אינטל ברמה הראשונה לא שווים? כלומר בכל המעבדים יש נגיד 12+16 או 24+32 וב AMD כולם שווים כלומר 64+64 או 128+128 ועוד שאלה למה הCHACHE של AMD ברמה הראשונה יותר גדול הרבה משל אינטל?? כדי לכפות על "נחיתות" בתדר השעון??

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. gf 6800 gs tiwnmos 1 gb ddr 400 mhz AMD 3200 veince אולי oc שיהיה טוב למשחקים

• 7 תגובות
    • 646 צפיות
  11. Started by amilo,

חברה אם אני קונה זכרונות כאלו: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4887 למה בעיקרון אני אמור לצפות הבנתי הם סוגרים קצת יותר מ tccc אבל באיזה תזמונים ובאיזה מתח? 1T או 2T ? תודה.

• 7 תגובות
    • 772 צפיות
  12. Started by A1eX,

יש לי לוח אם שתומך עד 3.2MHz, כרגע יש לי 2.4... האם יש אפשרות להוציא את המעבד הקיים ולשים אחד אחר (3.2)? 1. האם הדבר יגרור לתקלה כלשהי? 2. האם יש חנויות שמוכנות להתעסק עם זה או שכולם בקטע של החלפת כל הלוח?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. המממ (אני בן 15 D: גם אני גאון לא קטן במחשבים) אבל לפני כמה זמן ביקשתי מאבא שלי שישלח לשידרוג את המחשב שלי... ובגלל שאני בפנימייה... לא יכולתי לדעת מה שמו לי במחשב מה שאני יודע שהוסיפו לי 128 RAM (קצת נמוך...) אבל אני חסכתי כסף בשביל שעכשיו אני יקנה מאיפה שאני רוצה ולא מהטכנאי היקרן הזה עוד משהו כמו 512 או אפילו 1G אבל קודם אני רוצה לדעת איזה RAM אני צריך לקנות אבל אני לא יודע... כי אין לי שום מושג איזה RAM אני צריך לקנות כי אין לי שום נתונים עליו... אז רצתי לשאול איך אני יכול לדעת מה המאפיינים של הRAM שלי..... ( Mhz, ו C מה שזה לא יהיה!) אז בקשה תגידו לי איך! אני יודע שיש לי INTEL P4 1.6 או 1.8 Ghz מעבד לוח אם ... לא יודע.. חדש בעיקרון דיסק קשיח רק מה שידוע לי ש…

• 7 תגובות
    • 841 צפיות
  14. 1. אפשר לחבר ללוח האם הזה: NVIDIA Asus Nforce4 P5nd2-Sli מעבד כפול ליבה? 2. הוא "יסתדר" עם המעבד: INTEL Pentium D 920 Lga 775 (יסתדר= יפעיל אותו טוב ויקלוט אותו בכלל...) Ghz 2.8 4Mb 800 Mhz 64 bit 630 box ?? 3. המעבד שרשמתי טוב? (בעיקר הוא למשחקים) 4. א. מה זה בעצם LGA 775 ?? ב. יש את דגם של המעבד שרשמתי שהוא לא LGA 775 ? 5. יש הבדל רב בין 2.8GHZ לבין 3.0GHZ ?? 6. הוא "יסתדר" עם הזכרון:GEIL DDR2 1024MB (1GB) 667 MHZ ?? 7.א. זכרון 800MHZ הרבה יותר מהיר מזיכרון 667MHZ? ב. ההבדל מורגש? תודה מראש...

• 16 תגובות
    • 892 צפיות
  15. Started by dennis14,

לא מזמן ראיתי שיצא הלוח - DFI RS482 INFINITY Socket 939 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=13145 לוח זה הוא לפי הבנתי המקביל ל - DFI NF4 ULTRA INFINITY . אז השאלה שלי היא: האם מישהו יודע אם הולך לצאת לוח של DFI עם צ'יפ של ATI Radeon Xpress ,המקביל ל - DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D ?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום האתר OC Workbench פירסם היום תמונה של המעבד הכפול ליבה הבא לסוקט AM2, זהו AMD Athlon 64 X2 5000+. כמו שאתם בוודאי זוכרים, המעבד יעבוד על תדר 2.6GHZ ויהיה בעל 512KB של CACHE לכל ליבה. המעבד יצא רק לסוקט AM2. :xyxthumbs:

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אהלן, יש לי מחשב זקן (בן 5+,p3 733),מצרף פרטים אודות לוח האם שבו,הזכרונות וכ"ו. (יודע שזה ארוך ומתנצל מראש. פשוט נראה לי שזה הכרחי) קבלו: Entire System Manufacturer : MICRO-STAR INTERNATIONAL CO., LTD Model : MS-6199 Version : 1.X System Mainboard Manufacturer : MICRO-STAR INTERNATIONAL CO., LTD MP Support : No Model : MS-6199 (VT693) Version : 1.X BIOS ID : 01/01/2000-692-596-W977-2A6LGM4EC-00 Chipset : VIA VT82C693 Apollo Pro Plus Chipset Memory Controller Error Detection Method : None Error Correction Capability : 1-bit Supported/Current Memory Interleave : 4-way / 1-way Number of Memory Slots : 3 Maximum Installable Memory : 768MB Maximum Module …

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  18. Started by BmsKlane,

מה ההבדל בין ה820 ל920 או ה830 ן930 אני רואה שיש זיכרון כפול אבל מה זה אומר ולמה יש גם את זה וגם את זה אם ההפרש במחיר לא כזה גדול, ובמה יש ל9XX יתרון במציאות כי לפי מה שראיתי בTOMSHARDWARE ההבדל די קטן אם אפשר תשובה מפורטת זה יעזור מאוד וממש ממש תודה כי זה מחשב לעבודה(לא שלי)

• 4 תגובות
    • 460 צפיות
  19. Started by ilaysk,

אחרי כמה בעיות החליפו לי את הלוח בלוח חדש-אותו אחד רק בגרסה קצת יותר חדשה ואני רואה שהגוף קרור של המעבד אל הצד זה בסדר? אני צריך דריברים חדשים?

• 11 תגובות
    • 639 צפיות
  20. אורח Si-Nom

למשל יש לי סמפרון 3300 754 והוא יושב על לוח עם חיבור AGP ואני רוצה ליקנות כרטיס PCI-E,האם אני יכול ליקנות לוח חדש וזהו? [ולשים בו את ה סמפרון הזיכרון הקודם.]

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכולם קיבלתי לוח אם ומעבד - אביט AI7 ומעבד פנטיום 4 3.0E - פרסקוט - זאת היתה טעות הייתי צריך לקבל במקור 3.0C - נורטווד, בכל מקרה יש לי את האופציה להחזיר את המעבד ולקחת את הנורטווד. מה אתם אומרים האם כדאי בכל זאת לקחת את הנורטווד או להשאר עם הפרסקוט, בדקתי ומצאתי גם שהפרסקוט הוא סטפינג 0 - הבנתי שהם לא הכי מוצלחים, מה אתם אומרים?

• 60 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. Started by Lanzar,

שלום לכולם רציתי לדעת אם מישהו יודע איזה צ'יפים הזכרון הזה כולל הדגם הוא CMX512-3200C2PT והם 512X2 DUAL CHANEEL תודה מראש. ברק.

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  23. Started by SuBeX,

איזה תצורה של 512 MB זיכרון תהיה הכי טובה למפרט הבא: מעבד SEMPRON 3000+ 939. לוח אם ASUS A8N-VM CSM אני לא הולך לשדרג למעל לג'יגה זיכרון בעתיד אז לא אכפת לי שיהיו לי 4 סטיקים של 256. השאלה היא האם התצורה של המעבד+לוח תומכים בזיכרון DUAL ואז עדיף לי לקחת 2 סטיקים של 256 עכשיו ובעתיד לשדרג אם אני ארצה, או לקחת סטיק אחד של 512 עכשיו כי זה לא משנה. נ.ב. - אני לא מתכנן OC. נ.נ.ב. - בבקשה שזה יהיה המלצה שאני יכול לקנות מנועה כי אני קונה את המחשב מהם.

• 22 תגובות
    • 955 צפיות
  24. Started by vacuuuum,

שלום לכולם! אני מחפש לוח אם זול למעבד PENTIUM 4 - 531, אז הלוח והציפסט אמורים לתמוך בטכנולוגיות שלו (FBS 800, HT וכד') הלוח אמור לבוא עם כרטיס מסך ON BOARD, רצוי עם תמיכה ל2 מסכים. רצוי שהיה בלוח גם PCI-E X16. הלוח אמור לתמוך בDDR 1 (רצוי 4 סלוטים). ושוב - אני מחפש לוח זול (לא HIGH END) אז OC לא רלוונטי. העיקר שלא היה לוח שידוע שעושה הרבה בעיות וכאב ראש. אשמח אם תמליצו לי על כמה לוחות העונים על הקריטריונים הנ"ל. בכל מקרה תודה לכל מי שיגיב!

• 11 תגובות
    • 748 צפיות
  25. Started by Lirux,

בהנחה שאני יכול להשיג את שתינם באותו מחיר בערך מחו"ל (בערך 1300 שקל)... איזה מעבד יותר עדיף?

• 14 תגובות
    • 979 צפיות

דיונים חדשים בפורומים