מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
יש לי מעבד AMD Phenom X4 9550 Socket AM2-plus ואני רוצה לרכוש עכשיו לוח אם חדש בתקציב של כ- 1000 ש"ח וכמה שפחות יותר טוב אלא אם כן יש סיבה טובה להשקיע אז יכול להיות גם יותר. עיקר סיבת השדרוג כי אני רוצה הרבה (6?) יציאות של SATA לצורך שימוש ב-RAID. אבל אם אני כבר קונה לוח, אני רוצה שיהיה לוח מתקדם בעל ביצועים טובים ותכונות חדשות ומתקדמות. ולכן חשוב לי צ'יפסט טוב. אני לא משתמש בכרטיס מסך מתקדם ואין לי בעיה שיהיה כרטיס מסך על הלוח. מה שחשוב לי שיהיה חזק כי אני מריץ עליו כוננים וירטואליים לצורך מעבדת בדיקות. על מה עלי לשים לב כשקונים לוח? שם חברה, סוג צ'יפסט ומה עוד? יש למישהו משהו ספציפי להמליץ לי? ואגב, אם יש עוד היום כרטיסי SCSI לחבר אליו כמה כוננים קשיחים אני גם מעונין לק…
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום , אני קונה 2 זכרונות של KRETON 512 512 ועכשיו רציתי לדעת אם יהיה לי DUAL CHANEL יש לי במחשב עכשיו 2 זכרונות שהם אותו CL 2.5 ואותו חברה TAKEMS אם אני יוסיף ת 512 וה 512 שהם אותו CL גם 2.5 יהיה לי DUAL CHANEL ? תודה
-
- 3 תגובות
- 455 צפיות
-
-
טוב אז ככה, הלוח אם מת והוא בתיקון כבר איזה לא דע כמה זמן.. אז אני מחפש לקנות לוח אם חדש.. השאלה היא, אם משתלם לי לקנות לוח אם עם PCI-E (יש לי כרטיס מסך Leadtek gforce 6600GT) וAGP כמו הAsrock או משו כזה.. או לקנות לוח אם חדיש יותר לPCI-E בלבד ולקנות כרטיס מסך חדש PCI-E?
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש לוח אם ל AMD BARTON 2500. מכיוון שאני קצר בכסף מצד אחד אבל רוצה הרבה פיצ'רים הציעו לי את LEADTECH K7NCR18G PRO-II. מה דעתכם? יש למישהו הצעות נוספות. תודה חבר'ה.
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
קודם כל המעבדים החדשים (478) הרבה יותר קטנים מהישנים (423) בערך פי 2 או אפילו יותר. קיבלתי את המעבד עם HEATSINK אבל בלי משחה טרמית. בתחתית הHEATSINK במקום בו הוא צריך לגעת עם המעבד יש מין חומר שחור כזה. אני צריך לדעת אם להוריד את החומר או לא? ואני גם צריך לדעת אם אני צריך חומר טרמי כלשהו בשביל המעבד? תודה, כמה שיותר דחוף!!!!!!!!!!!!! ??? ??? ??? ??? ???
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף עוד ג'יגה זכרון, ל2x512 שיש לי עכשיו, אם זכרוני אינו מטעה אותי, בAMD939 בקונפיגורציה של 4 סטיקים המהירות יורדת ל333MHZ במקום 400MHZ, אני טועה? למה זה ככה, ואיזה עוד חסרונות יש לשימוש ב4 סטיקים במקום 2 ? אני מרגיש קצת כבד בויסטה ושהשדרוג הזה נחוץ.
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום, פתחתי את אחד המחשבים בביצפר וראיתי שם זכרונות קטנים כאלה מוזרים אז לקחתי אותם הבייתה 4 כאלה שהם 2 זוגות בעצם ... ורציתי לשים בפנטיום 1 שלי שיעבוד קצת יותר טוב.... אז ראיתי שאצלי בפנטיום 1 יש SDR רגיל של 32 מגה כמו בפנטיום 3 ועוד שניים קטנים כאלה אז שמתי עוד שניים מתוך ה4 שלקחתי.. מה הם עושים? בספירת RAM בהתחלה המחשב סופר רק 32 אז מה הם עושים בעצם? תודה מראש, ניר.
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
P5B Deluxe http://www.tzur-pc.co.il/productcart/pc/viewPrd.asp?idcategory=29&idproduct=344
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
-
-
אם יש מחשב נייד עם שני סלוטים לזיכרון ראם ואחד כבר מגיע עם 2GB ראם מסוג DDR3-1066/PC3-8500 אם אני רוצה להוסיף עוד זיכרון נוסף כזה של 2GB אני חייב שזה יהיה אותו השבב בדיוק או שאפשר להביא משהו עם נתונים זהים אבל מחברה אחרת השמח להסבר תודה !
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
האם קיים הבדל כלשהו אפילו הכי קטן בין הזכרון של G.Skill ולבין OCZ בגרסת 800MHZ CL4 2X1024MB ? הבדל בביצועים או בקירור (טמפ') או בתוצאות OC ? (ראיתי פה כתבה על כל הזכרונות מי מגיע ל OC יותר גבוה אבל זה היה על הגרסאות המהירות - לא 800) קיצר האם יש הבדלים ומה עדיף לקחת ? http://skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL4D-2GBPK~15~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~OCZ2G800R22GK~15~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~T800UX2GC4~15~0.htm ואם אני כבר שואל על הבדלים בין חברות אז על הדרך מי שיודע שיענה - ב 8800GTS 512MB יש הבדלים בין הגרסאות ? אני רוצה לקחת את הג'יג'ה ביט שאיכשהו הוא ממש זול (זאת חברה ממש טובה ואמינה - נכון?) עכשיו הוא עולה כבר רק 1700 שקל אבל ראיתי עוד גרסה שזולה ממנו מ…
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
בטח סתם פארנויה - הרצתי אברסט קיבלתי את התוצאות הבאות במעבד יש לי gigabyte knf-9 + amd 3200 939 Field Value Processor Properties Manufacturer AMD Version AMD Athlon 64 Processor 3200+ External Clock 201 MHz Maximum Clock 3000 MHz Current Clock 2010 MHz Type Central Processor Voltage 1.7 V Status Enabled Socket Designation Socket 754 מדוע מופיע 754 בתיאור המעבד ? גם אצלכם ?
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה בגלל השעה אבל בכתבה בעמוד הראשון פה מדברים על הסנטה רוזה כתוב "אשר מיועדת למחשבים ניידים" ואז בדיאגרמת הבלוקים למטה מראים את כל המאפינים של ה פלטפורמה מה שאני לא מצליח להבין (ושוב אולי זה בגלל השעה) זה: למה יש חריצי PCI וPCI-E אם זה מיועד למחשבים נידים?
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
ביום רביעי רכשתי מעבד I5 3470 מהחנות KSP בקיצור כשהמוכר הביא לי את המעבד זה לא היה בקופסא זה היה בפלטה כזאת (מעבד TRAY ) שהמוכר הוציא את המעבד על הדרך הוא נגע בחלק עם הברזל, איפה שבאה המשחה התרמית, איך ממומלץ לנקות את זה? והדבר שמדאיג אותי זה שהמדבקה של האחריות ממוקמת בצד האחורי של המעבד איפה שהמגעים באמצע בידיוק.. חלק אמרו לי שאם זה באמצע זה בסדר וחלק אמרו שזה לא טוב וצריך לדרוש מעבד חדש. הנה תמונה של המעבד והמדבקה: http://www. siz .co.il/view/4el1nwngdjmn.jpg.htm תוריד רווחים מה אתם אומרים על זה? זה בסדר או לפנות לחנות?
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב פנטיום שלוש ורציתי להרחיב לו את הזכרון. היום הוא עובד על 128M RAM. השאלה שלי היא אם יש כל מיני מגבלות בשדרוג הזכרון למחשב ישן? מגבלת נפח, סוג כרטיס, וכל מה שאני צריך לדעת על שדרוג זכרון. תודה
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם P5Q DELUXE וזכרונות של OCZ DDR2 800MHZ CL4 השעונים שלי הם 4-4-4-15. כרגע העלתי תמונה כאשר השעונים מוגדרים ידנית בביוס אבל ברגע שאני על AUTO והלוח צריך לזהות את התיזמונים הוא נותן לי 5-5-5-18 עם מתח של 1.08V בעוד הזיכרונות צריכים לעבוד על 2.01. כמו שכבר אמרתי הזיכרונות כרגע מוגדרים ידנית וגם המתח אבל כמו שאפשר לראות ב CPUZ היחס הוא 5:6 מה זה אומר ולמה ? והמתח הוא 2.00 רק בחריץ הראשון ובכל השאר 1.08 וגם השעונים הם 4-4-4-15 רק בחריץ הראשון איפה הבעיה בדיוק ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
כעקרון הדבר היחידי שנשאר לי לחכות לו בכדי לבנות את המחשב החדש שלי הוא לוח. אני מעוניין בלוח תומך CrossFire Xpress 3200, ושמעתי ש ATI עומדים להוציא צ'יפסט חדש בשם RD600 שאמור להיות שיפור משמעותי ביחס לכל לוח שיש כיום. כעקרון הלחות עם RD600 (או לפחות לזה ש ATI מתכננים) אמורים להיות 3 חריצים של Pci Express. שניים של 16X (עבור CrossFire Xpress 3200) ואחד של 2X (עבור physics). הבנתי שהיו דחיות בלו"ז היציאה של הלוח. יש למישהו מושג מתי הלוח הזה אמור לצאת ? האם ידוע לכם על לוחות אחרים שתומכים ב CrossFire Xpress 3200 ?
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום... מישהו שאני מכיר טס לארהב בעוד כשבוע, וחשבתי לתת לו כסףף שייקנה לי זכרונות למחשב. (זכרונות זה הדבר היחיד שאני מתכנן לשדרג בתקופה הקרובה) כרגע אני עובד עם 512MB של A-Data, וחשבתי אם כדאי לי לקנות עוד 512MB של a-data, או למכור את הסטיק הנוכחי שיש לי ובמקומו לקנות 1GB (2X512) של זכרונות איכותיים? תודה ולילה טוב, אמיר.
-
- 3 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות לוח אשר מבוסס על ציפסט' G45 החדש של אינטל בשביל הHTPC שלי שני הלוחות מכילים את הכרטיס הגראםי 4500HD של אינטל אני לא מתכוון לבצע OC כל שהו,האים יש הבדל בין הלוחות מבחינת ביצועים/אמינות לאורך שנים הלוחות DG45ID-של אינטל EG45M2SH של גיגה בייט תודה גל
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי לוח אם gigabyte ga945-g. רציתי לדעת אם כרטיס המסך gigabyte hd4650 יתאים לו מבחינת החיבור? במידה וכן, אשמח לדעת אם לכרטיס הזה יש חיבור VGA, DVI וHD?
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
קראתי את המאמר בסטיקי שמראה את ההבדלים בין הליבות לפי הבנתי ההבדלים העיקריים בין i7 900 לכל המעבדי לינפילד הוא בזכרון שבלינפיליד זה דואל ובאיי 7 זה טריפל ובכמות הנימים א. למה ההבדל במחירים כל כך משמעותי? ב. בבלומפילד של i7 יש טכנולוגית qpi למיטב הבנתי זה בסך הכל אומר שבקר הזיכרון יושב על המעבד. זה נכון? מה ההבדל בין qpi ל dmi? ג.3 ערוצים (טריפל צנל) שיש בi7 זה כמו הדואל channel רק עם 3 זכרונות ? כלומר 3 אפיקים שבעזרתם ניתן להדיע למהירות וגודל זיכרון פי 3 או שכל סלוט הוא בפני עצמו וניתן לשים גם רק כרטיס אחד של זיכרון? ד. בקר זיכרון של 2 ערוצים אומר שנוכל לשים רק 2 כרטיסי זיכרון? ה. למה הבדל מחיר בין ה5 ל7 הוא כזה גדול?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום סליחה שאני שואל שאלה כזאת אבל אני חייב אני רוצה לרכוש מחשב אך איני מתלבט בין AMD 3800*2 DUAL CORE או INTEL? ודרך אגב מה המעבד המקביל של AMD 3800 *2 DUL CORE? בקיצור אני מבולבל לגמרה תודה
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=1702 אם תשימו לב יש ליבות חדשות שהם 65NM של AMD
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-