עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by amihiphsihi,

שלום, יש לי מחשב בן 8 בערך ואני רוצה לשדרג לו את הזכרון, אבל לא בטוח איזה אני צריך לקנות, אם עדיף להוסיף או להחליף? כרגע יש 8G בשני סטיקים, לוח האם הוא ga-z77x-d3h

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by MONORAIL,

שלום! אני ממש אשמח אם תוכלו לפתור כמה בלבולים שנוצרו אצלי בראש.... הבנתי שFSB זה מהירות הבאס בין המעבד לזכרון ולP4 קיימות שתי מהירויות - 400/533. למה במפרטים של ציפסטים שוינים מצויין FSB 100/133? מישהו יכול להסביר לי את כל עיקרון החלוקה של הFSB (זכרון, PCI, AGP)? תודה מראש... ??? ???

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. יש לי מעבד P3 733Mhz שלא עבר אוברקלוקינג... המאוור שלו פעל לאט מאוד אז החלטתי להחליף אותו ב HEATSINK שהיה ברשותי כשפירקתי את הישן נשארו שאריות של המדבקה הטרמית כשניסיתי לנקות את השאריות התקלף-נשבר חלק קטן מפינת ליבת המעבד המשכתי בהתקנה שמתי גריז טרמי חדש הרכבתי את הכל ועכשיו המעבד מגיע לחום עצבני של 77 מעלות! עכשיו כמה שאלות: האם השבר בליבה דורש תיקון? אם כן אז זה יהיה במסגרת האחרית לכל החיים שנותנת אינטל? מה נחשב חום נורמאלי למעבד?

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  4. Started by Patience,

שלום , אני רוצה לדעת אחת ולתמיד מה ההבדל בין דואל לבין קור2 אחת ולתמיד ומה יותר טוב ולאמת את זה שחבר שלי אמר שבדואל הרגיל הליבות לא מתפקדות טוב ביחד כאילו אני "גשר" ביניהם ואילו בקור2 יש את הגשר והם (הליבות) עובדות טוב ביחד שלא ! כמו הדואל הרגיל אז בשורה התחתונה מה עדיף לקנות ולמה ? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  5. Started by noam12,

סוג מעבד: INTEL P-D LGA775 Dual Core דגם מעבד: 805 מהירות מעבד: 2.6 GHz מהירות FSB: 533 MHz זכרון מטמון cache: 1 MB האם ניתן להתקין מערכת הפעלה XP 64 .? כמו כן איך הלוח אם הזה דגם: INTEL GRANT COUNTY סוג ציפסט: ATI RADEON XPRESS 200 מהירות FSB: 800 MHz כ מסך משולב: ATI X200 upto 128M PCI-Express תודה

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  6. Started by nandrut,

האם מישהו מכיר/הרכיב את הלוח הנ"ל אני מעוניין בו לHTPC עם ANTEC FUSION http://www.gigabyte.co.nz/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2691

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  7. Started by TheKiLLEr,

שלום, אני מחפש לוח אם טוב ופשוט שאוכל לבצע איתו אוברקלוק ולהגיע עד 3GHZ+.. עם הלוח שיש לי כרגע הצלחתי להגיע עד 2.41GHZ. המפרט שלי זה: intel core 2 duo e6320 1.86GHZ @ 2.41GHZ asus p5g41c-m lx seasonic 430WAT msi ati hd4670 512MB מחיר עד 300+-.

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  8. Started by roma4k,

ערב טוב, התוכלו להראות לי איך ניראה מאורר מקורי של AMD למעבד +3200 64 BIT שמגיע בקופסת BOX? תודה מראש. סליחה על כפילות התרדים. בטעות שלחתי במפרטים.

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  9. Started by Gnome,

חבר שלי מתישהו קונה מחשב חדש והוא רוצה לדעת האם הוא יכול לשים זיכרון SDRAM שיש לו ביחד עם ה DDR שיהיו לו. האם זה אפשרי?

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  10. התפרסמו הודעות שונות ברשת על כך שב-16 ביוני תהיה הוזלה דרסטית של מעבדי אינטל . השאלה היא : כמה מתוך ההוזלה הזאת תגיע באמת בסופו של דבר ללקוח הסופי בישראל (שהיא מדינה שנישלטת על ידי יבואנים ושאין בה תחרות אמיתית ) ומתי זה יקרה גם כאן , על סמך ניסיון העבר ? במילים אחרות האם כדאי להמתין בקנייה עד ה-16 ליוני , או שמדובר בהוזלה זניחה של כמה עשרות שקלים בסך הכול ,שלא מצדיקים שום עיכוב נוסף?

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  11. Started by Shlomi XD,

מוכרים? שווה לקנות? לא למטרות OC

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  12. Started by ashkenazone,

מה ההבדל בין 2 מעבדי AMD בעלי ליבה זהה למשל venice רק שאחד 3000+ והשני 3200+?

• 3 תגובות
    • 462 צפיות
  13. Started by ProDude,

אני צריך לקנות מעבד למחשב או את ה6700K או את ה7700K - הבדל של כמה שקלים בניהם. מה לקחת ? (נשאל בעקבות טענה של מישהו שאין שום שיפור משמעותי ולא שווה את המס' שקלים האלה).

14. Started by arik89,

שלום אני באתי לנקות את ההיטסינק ולמרוח גריז טרמי חדש ושמתי לב שבין המעבד להיטסינק יש חתיכה מרובעת של משהוא שנראה כמו אלומניום זה צריך להיות שם??

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  15. אני משחק ב-Rift ובהגדרות הכי גבוהות המשחק לא רץ מעל 20FPS למרות שכרטיס המסך (460GTX) נמצא הרבה מעל הדרישות המומלצות. עשיתי OC לכרטיס ואני עדיין מקבל 20FPS. אני עובד עם מעבד E7400 שעבר OC ל-3.5. האם המעבד חונק את המערכת? דרייברים מעודכנים. 4GB זיכרון מערכת.

• 3 תגובות
    • 987 צפיות
  16. מה ההבדל ומה עדיף לקחת לצורך מחשב עבודה עם עומס תוכנות ומערכת הפעלה וינדוס 7 פרו או אולטימט בין מעבד ‏Core i3 540, 3.06GHz, s1156 ל - ‏Core i3 2100 3.1Ghz s1155 חוץ משינוי מהירות שעון ומספר פינים התושבת (גם בזה מעניין פין אחד פחות איזה הבדל יקרה) שאלה שנייה לגבי לוח אם עם צי'פסט H67 יש כאילו שרשומים B3 ויש כאילו שלא משום מה הבנתי שה B3 זה גירסה המעודנכת לביות שהיו בלוחות עם ה SATA שאלה שנייה על הלוח באתר גי'גהבייט רשום שהתצוגה יחד עם הצ'פסט ככה > Integrated in the Chipset מה זה אומר שלצי'פסט יש בקר תצוגה כמו בקודמים , או שרק יציאת חיבור ה DVI/VGA מחוברים אליו

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. 1. כמה הוא שווה? 2. האם הוא יכול להתאים למחשב שלי?

18. Started by Integer,

אני קונה את הולח של ABIT IS7-E ואני מתכוון להתקין אותו לבד... אני קורא את ההוראות התקנה ויש שם משהו שאני לא מבין... WAKE-UP HEADER ולאיזה מצב לכוון אותם (אפשר \ אל תאפשר) יש שם כמה כאלה אחד לPS2 ושניים לUSB

• 3 תגובות
    • 474 צפיות
  19. חשבתי לקנות מעבד זול כמו SEMPRON 939 ולאחר כשנה וחצי לשדרג אותו ל 4800 ( אולי עוד כ שנה וחצי הוא יעלה כ 1000 ש"ח ) השאלה אם יהיו מעבדים כאלה עוד כ שנה וחצי ואם באמת המחירים שלהם יצנחו

• 3 תגובות
    • 447 צפיות
  20. Started by דנה,

היי אני חדשה כאן הייתי רוצה לדעת איזה מבין שני הלוחות שברשותי הוא הטוב יותר gigabyte pentium 4 titan series ga-8sr533 intel desktop board d845wn אודה על תשובה

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  21. מעבד Octa-Core (מעבד בעל 8 ליבות) של AMD-ATi ריבוי הליבות במעבדים הראשיים היא המצאה שדחפה ותמשיך לדחוף את הסטנדרטים של הביצועים כלפי מעלה. יכולת העיבוד המקבילי של מעבדים מרובי ליבות יעילה ביותר עבור משתמשים שמרבים להשתמש בכמה תוכנות כבדות בבת אחת או לתוכנות אשר מנצלות את ריבוי הליבות לצורך הפקת ביצועים טובים יותר. מעבדים בעלי שתי ליבות עיבוד כבר נפוצים מאוד (מעבדים כגון Athlon X2, Pentium D ו-Core 2 Duo) ואף מעבדים בעלי 4 ליבות מתחילים לכנס אל השוק, אך כנראה זה לא מספיק. כבר במחצית הראשונה של השנה הבאה AMD מתכוונת להוציא לשוק את המעבד-Shangai, מעבד המבוסס על שיפור מיקרוארכיטקטורת ה-K10 ומיוצר בטכנולוגיית ייצור של 45NM. נפח זיכרון ה-Cache L3 ומהירות השעון של המעבד יוגדלו.…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אני צריך המלצה על זכרונות שאני מעוניין לקנות אני רוצה אותם בנפח של 2 ג'יג'ה (גם בגלל המערכת הפעלה הבאה).. והתקציב שלי הוא עד 1000 שקל.. המפרט שלי: מעבד + amd athlon 64 3200 512 mb זיכרון קיים לוח אם asus a8n sli delux כל הצעה ששתכוון אותי בקניה ובסוג הזכרונות תתקבל בברכה...

• 3 תגובות
    • 447 צפיות
  23. היי הוספתי למערכת שלי 2 גי'גה זכרון כדי שיהיה 4 הזכרונות הם אותו דבר בדיוק ocz xtz 2g kit הזכרונות הם אותו דבר אבל הביוס והווינדוס לא מזהה לי אותם אבל cpu-z מזהה לי אותם אז מה הבעיה ???? ניסתי גם 3 סטיקים והוא עדיין לא מזהה לי יותר משני ג'יגה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  24. שלום רציתי לדעת אם היצאה של כפולי ליבות תוריד באופן משמעותי את המחירים של המעבדים מסוג 939 או שזה יוריד בכמה גרושים תודה מראש

• 3 תגובות
    • 605 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.