עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שאלה! איזה לוח יותר טוב למעבד E6600: *אגב שניהם ללא כרטיס מסך נכון? ASUS ASUS P5B או...................... GIGABYTE ga-965p-ds3

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by lmlm,

קראתי באיזה אתר שלוחות AM2 תומכות Reverse-HyperThreading, השאלה שלי מה זה? ומה זה יכול לעזור למעבדי AMD בסוקט AM2 בעתיד ? תודה

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by nec_000,

Ryzen 5 1400 Review: AMD R5 1400 vs. Intel i5-7400 https://www.youtube.com/watch?v=oTihmuq50zc

4. אני בדרך לקנות מחשב חדש, והחנות בה אקנה מוכרת רק לוחות אם אינטל. לא מצאתי דיונים או ביקורות על לוחות האם האלו, ואתם בדרך כלל ממליצים על לוחות של חברות אחרות. אני תוהה מדוע. הם יקרים יותר? פחות עתירי פיצ'רים? מוגבלים אחרת? אם הבעיה היא במחיר בלבד, אני אקנה בחנות בגלל נוחות ושירות טוב שקיבלתי שם. אם הסיבה אחרת - מעדיפה לדעת ולבחון את החלטתי. אין לי כוונה לעשות אוברקלוקינג (לא יודעת מה זה), והדרישות מהמחשב הן יחסית צנועות - עובדה שכיום אני עושה כל מה שברצוני לעשות על פנטיום 3 בן חמש, ואם לוח האם שלו לא היה גוסס הייתי דוחה בינתיים את השדרוג. ספציפית, מבין המוצע באותה חנות אני מתלבטצת בין שני לוחות INTEL DP 45SG INTEL BLK DG 45ID הראשון יקר יותר, אבל יש לו אפשרות לזכרון מתק…

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. יש לי פנטיום 4 ואני כמעט בטוח שהוא 32 אבל איך בדוקים? תודה רבה.!

• 20 תגובות
    • 3k צפיות
  6. Started by WazZzap,

שלום אני לא יודע אם זה המקום המתאים אבל אני עומד לקנות מחשב חדש בקרוב... ורציתי לדעת מה זה צוואר בקבוק והאם ה 2.8 DUAL של INTEL יעשה צוואר בקבוק ל PX8800GTS 320MB

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by yakir4u,

אני מתלבט אם לקנות את הQ9550 או את הQ9650 הלוח אם הוא GA-G31M-ES2L כל המפרט מופיע בצד השאלה שלי אם לא יהיה בעיה עם הRAM או שאני יצטרך לעשות עדכון BIOS ללוח אם?

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by IG,

שתי שאלות: 1. מה הלוח הכי אמין, משתלם ובעל כרטיס קול איכותי (בסדר הזה... הכי חשוב שיהייה אמין, אחר כך משתלם, ורצוי מאוד שיהייה לו כרטיס קול טוב) לOC של AXP 1800 2. שווה לקנות אותו בארה"ב? (מחיר, אחריות...) תודה

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by אור כהן,

כן כן, שמעתם אותי נכון, מחיר מעבד הQ6600 (QUAD CORE 6600) b צנחו!!! מחיר מעבד הקיו 6600 ירד ועומד כעת על 3130 ש"ח!!! את המוצר ניתן לירכוש בלינק הבא: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=Q6600&cart=1176855391647093〈=heb רק לתזכורת, מחיר הקיו 6600 בתחילתו עלה 4700 ש"ח, וביום אחד הוא צנח ל3130 ש"ח!!! :s05: עכשיו מה שנותר לנו לחכות, הוא אם החנויות האחרות יורידוי מחירים כדי למכור את המעבד הזה. לפחות, מעבד המרובע ליבות מתחיל לקבל מחיר שפוי. קרדיט ל: אור כהן

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Elite_Sniper,

אני לא מבין כל כך בכל המעבדים שיש וכל הDUAL CORE וה64BIT וקונרו וכל החרטא הזה אני קניתי לפני 3 שבועות מחשב חדש עם מעבד אינטל 3 גיגה דואל קור עכשיו מעניין אותי לדעת האם כשאני משחק רק מעבד אחד מופעל? אפשר להפעיל את שניהם כדי לקבל מהירות גבוהה יותר? הווינדוס החדש שיצא(ה64 ביט) מנצל את המעבד הזה טוב יותר? ואגב איך המעבד בOC? אם אפשר הסבר בשפה פשוטה ולא מסובכת למה חיפשתי הסברים גם בפורום וגם בכל מיני אתרים ורק הסתבכתי

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by yonni,

מי ייתן ביצועים טובים יותר. בעיקר בכל הקשור לעבודות גרפיקה, וידאו ואנימציה.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by SugarFreeBoy,

האחד: ASRock 775DUAL-Vsta + INTEL e6400\6300 השני: DFI LanParty NF4-U D + AMD 3800X2 939. כרגע יש לי 2 סטיקים של DDR1 512 מ.ב כ"א, כשלASRock יש רק 2 חריצי DDR מה שיהפוך את שדרוג הזיכרון לבעייתי. ובנוסף לצד AMD עומד הלוח המעולה, לעומת לוח עלום-שם משהו בצד של אינטל. אז מה הייתם בוחרים? ???

• 20 תגובות
    • 994 צפיות
  13. Started by shai265,

ליפני שאלת השדרוג יש לי שאלה לגבי הזכרונות הנוחכים שלי התוכנה EVEREST הוא רושם לי כך: Device Description DIMM1: Hyundai HYMD232 646B8J-D43 Field Value Memory Type DDR SDRAM Field Value Memory Speed PC3200 (200 MHz) רציתי לשאול מה זה אומר DDR SDRAM? וכם מה זה אומר 200 MHZ שבמפרט המחשב רשום לי 400 ? והאם הזכרונות שלי טובים?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by solario,

שלום לכולם, הרכבתי ללקוחה שלי מחשב חדש( Athlon XP 2400 על לוח של ECS). על איז תוכנות אתם ממליצים על מנת לבדוק שהכל עובד כשורה וסוגים שונים של בנצ'מרקים? ועוד שאלה אחת קטנה... האם יש תוכנות שיודעות לאתר תקלות ובעיות שונות בלוחות אם? תודה מראש!

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. e6300 945p-s3 2giga 667 x1950 pro ומארז וספק של compucase(או איך שכותבים את זה). האמת אני לא מרגיש הבדל כזה גדול למחשב הישן שלי שהיה P4 1.8 עם 256MB זיכרון.כאילו הההבל הוא ממש מינורי והמחשב לא מהיר כמו שחשבתי שהוא יהיה. ובדקתי את כל הרכיבים ומה שהזמנתי זה מה שקיבלתי. זה הגיוני בכלל שהבדל כ"כ קטן ממחשב של הדור העכשיו למחשב לפני 4 שנים ???

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. המלצה ללוח-אם, עד 600ש"ח חשבתי ללכת לכיוון ה-ASUS, המלצות? או כל לום-אם מצוין אחר, בבקשה המלצות. לום-אם של אינטל, לא מיועד ל-OC, אבל שיתמוך אם אני ירצה בעתיד. לא צריך חיית OC.

• 20 תגובות
    • 916 צפיות
  17. Started by DorM,

הבנאדם שאני הולך לקנות ממנו תמחשב אופן בטוח אמר לאבא שלי שאינטל יותר טובים בלוחות אם מאשר ג'יגהבייט לי לפחות שASUS וABIT יותר טובים מאינטל בלוחות אם. אשמח מאוד אם תגידו לי למה אינטל פחות טובה מהם בלוחות אם ולמה. דרך אגב אני אקח P35 DS3 או P35 DS3L.

• 20 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by deso,

יש לי עוד שאלות.. קודם כל, מה ההבדל בין לוח אם P5LD2 לP5LD2 Deluxe? שמתי לב שהסוקט של P5LD2 תומך ב Intel Pentium 4, מה זה אומר? שהוא תומך בכל מעבד של PENTIUM 4 כולל כפולי ליבה? תודה

• 20 תגובות
    • 962 צפיות
  19. Started by MoRtZkInG,

בואו נדבר רגע על ההבדל במחיר בין שילוש קדוש של AMD לזה של P4, טוב? בואו נראה, לAMD אפשר אומנם לקחת זכרונות 333 שיותר זולים (ממש בקצת, למשל בKINGSTON ההבדל הוא בסביבות ה10 שקל לסטיק הבדל), אבל אפשר גם לקחת זכרונות DDR400 שבכל מקרה יהיו עדיפים אם עושים OC (כך שכאן אין לAMD שום יתרון במחיר). לוחות (המחירים מחנות ההאובה עליי, סתם דוגמא): ABIT: AMD: NF7SL: 640 P4: IS7-e: 588 MSI: AMD: K7N2-ILSR: 872 P4: NEO2-LS: 645 EPOX: AMD: 8RDA3+: 726 P4: 4PDA: 605 אז להפתעה, הלוחות של INTEL הם במחיר שווה ולפעמים (רבות) זולים יותר מהלוחות לAMD. מה שמשאיר את הפער במחיר רק למעבד (ולא לשילוש בעצם). ובא נראה מה ההבדל במחיר: P4C 2.4: 1050 XP2600: 650 הבדל במחיר: 400 שקל. רק תזכרו שלAMD צריך קי…

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  20. שלום! אני יודע שההבדל ביניהם הוא GHZ אבל אם יש לי תקציב לכולם מה הכי כדי?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שלום, אני קונה מחשב התומך בטכנולוגית SLI, אך הוצא לי לוח אם DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard שאינו תומך. לעומת זאת, אני רוצה שלוח האם יוכל לעבוד גם עם ההארדיסק עם SATAII, והלוח: DFI Infinity NF4 SLI nForce 4 Socket939 Motherboard אינו תומך בכך. האם אני צריך לבחור או כך או כך? אין דרך או לוח אם המשלב את שתי הטכנולוגיות? אני צריך להחזיר תשובה בזמן הקרוב לבחור שאני הזמנתי אצלו את המחשב, לכן הנושא די דחוף לי. תודה מראש. מעיין.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by *AlCHEMY*,

היי, אני מרכיב מחשב חדש שישמש אותי בעיקר כמחשב סלוני, עם אופצייה לגיימינג. יש לי התלבטויות לגבי לוח אם. אני קניתי מעבד : i5-6500 8GB זכרון DDR4-2400 Samsung 850 EVO 250 GB M.2 SSD מארז הולך להיות : Silverstone Grandia GD09B, אז הלוח יכול להיות ATX. דרישות מהלוח : רכיבים איכותיים, כרטיס רשת לא של realtek, מברות טובות - gigabyte, asrock תקציב - סביב 800 ש"ח אם אפשרות לחריגה כרגע יש 2 מועמדים : ASRock Z170 Extreme4 Gigabyte GA-Z170X-Gaming 3 אשמח לשמוע המלצות, או עוד אופציות... תודה.

• 20 תגובות
    • 4.8k צפיות
  23. שלום, מי החנות המקוונת הטובה ביותר? אמידה, שאפשר לסמוך עליה ושהאחריות שלה הינה אמיתית. האם זה נכון שפנדה היא הטובה ביותר? למישהו יש המלצות עליה? או שמא, פלונטר, סימפלטק או אחרים... תודה מראש!!! אורן נ.ב מעדיף לשמוע ממי שקנה מהחנויות ולא מי ששמע...

• 20 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. שלום, לפי מידע שאספתי, ב-20 לחודש הזה מחירי המעבדים של AMD ירדו בכ-200/300 שקל. ככה שמי שקונה מחשב כדאי לו לחכות עוד שבועיים.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by amit1242,

שלום,אני מתלבט בין השלושה ואני עם נטייה קלה לE4700 . כמה שאלות: TMS אמרו לי שהם יעשו לי OC לE4700 עד ל3.2GHZ ..האם זה OC טוב? עד כמה אני אוכל להגיע לבד? עוד משהו,האם זה נכון שE4700 3.2GHZ יהיה יותר חזק מQ6600 בסטוק במשחקים שלא תומכים בריבוי ליבות? ועוד משוה,מה ההבדל בין E4500 לE4700 ? האם אני אגיע יותר רחוק בOC עם E4700? ההבדל שווה 150 שקל? ועכשיו בקשר ללוח...איך הלוח ABIT IP35-E ? האם הוא יותר טוב מהמקביל שלו,ג'יגבייט? איך הוא בOC ? תודה מראש..

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.