מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
יש כבר משחקים שרשמית מנצלים/ינצלו כפולי ליבה? וכמה אתם חושבים שזה ישפיע/משפיע על המשחקים? בכמה אחוזים?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי זיכרון 2X256 DDR 200MHZ של טווינמוס. אני חושב על להרחיב את הזיכרון שלי ל 1GB, באמצעות הוספה של עוד סטיק אחד של 512MB. לפי מה שהבנתי, לא משנה מה ה MHZ של הזכרון שאני אוסיף, הוא יעבוד ב 200 כי זה מה שיש לי, נכון? בכל מקרה, אני צריך המלצות לזכרון 512MB זול, וטוב. תודה!
-
- 20 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לפני רכישת מחשב ויש לי מס שאלות. לוח אם ASUS P5W DH DELUX או P5B DELUX. הציעו לי את הזכרונות הבאים :GEIL 2048MB ?1024X2? DDR2 800MHZ DUAL CHANEL KIT WITH COOLING CL4-4-4-12 המעבד יהיה C2D בעתיד אולי אעשה OC. המחשב הוא ל 5 שנים לפחות לעבודה כללית , עיבודי תמונות 8MB ותוכנות CAD מזדמנות האם הזכרונות הנ"ל מספיק טובים וחברה טובה ? ואם לא תיהיה לי בעיית תאימות עם לוח האם מאיזושהי סיבה כמו שקראתי בפורומים לגבי סוגים אחרים של זכרונות ? תודה
-
- 20 תגובות
- 937 צפיות
-
-
http://www.pcpop.com/doc/0/152/152075_3.shtml קצת סינית אבל הגרפים די ברורים. ה 3600+ עולה כ 650ש"ח וה 920 כ 250 ש"ח יותר. מעניין כמה יעלה ה 915 ? נראה לי שה 3600+ זאת בחירה מעולה למחשבים תקציביים. ומה אמר הנביא לפני חודשיים:
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מדובר בסוקט 939.. למישהו יש הערות בנושא? כדאי לא כדאי ולמה? או אולי מעבד אחר? תודה..
-
- 20 תגובות
- 906 צפיות
-
-
יש לי כמה התלבטויות בין לוחות אם שונים צרכים: לפחות 5-6 יציאות usb תמיכה בכרטיסי pci ex רצוי כרטיס קול טוב מובנה. זכרונות שיעבדו בדואל צאנל שני סטיקים של גיגה ופשרויות להרחבה אני יצטרך כרטיס רשת יש לי שני מחשבים בבית וצריך אנטרנט בחיבור אלחוי (לא יודע איך זה הולך)\ מה אתם מציעים הנה הדגמים שחשבתי: GA-965P-DS3 1100 P5W DH 1690 GA-965P-DS4 1200 P5B Deluxe 1400 GA-945P-S3 685 זה הטווח מחירים בין 700 ל 1300-1400 לא כל כך חשוב אוברקלוק אה ושחכתי לציין שהמעבד יתאים למעבדי הקונרו.
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי.. בעבר הייתי מאד מעורה בענייני המעבדים והחומרה וכיוצב'.. אבל נראה לי שקצת נשארתי מאחור.. אם אקנה עכשיו מחשב חדש (מה שאני רוצה..) מה המעבד / זכרון / כרטיס מסך / לוח אם הנכון. בשביל איזה מטרות אתם שואלים? 1) הקלטות ברמת אולפן ביתי. 2) משחקים מז'אנר ה FPS 3) פיתוח. אני יודע שבקרוב יוצאים כל מיני מעבדים של אינטל (נכון?) ושאולי מחירים יירדו? יש למישהו כאן איזה משהו מעניין לומר לי? או להמליץ לי? --> אני בגדול צריך רק את הארבעה הנ"ל (לא כל מיני כוננים וכרטיסי קול וכיוצב'..), המחיר לא הכי משנה, אבל אשמח שזה יהיה באיזור ה-3000 מקסימום.. (ואף פחות)
-
- 20 תגובות
- 919 צפיות
-
-
הרצתי PRIME, שתי איטרציות במקביל, ועשיתי STRESS RAM, ואחרי כמה דקות של הרצה הוא מצא לי טעות, FATAL ERROR: Reading from temp file. הרצתי עוד פעם ומעכשיו הוא מוצא טעות ישר, את אותה הטעות. המעבד על אוברקלוק בBUS של 333, ביחס 1:1 ללא אוברקלוק לזכרונות. מה לעשות?
-
- 20 תגובות
- 926 צפיות
-
-
התחלתי ב-FSB של 400 [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
השאלה היא האם כדאי לי לשדרג עכשיו כש 3800+ X2 עולה כ 900 ש"ח מה- 3000+ שלי. מדובר בסוקט 939, המפרט מעודכן. זה אמנם מדגדג באצבעות לבצע שדרוג והשיפור על הנייר ברור. השאלה היא האם באמת בעבודה מול המחשב השיפור יורגש ושווה את ההוצאה? האם מישהו כאן עשה את זה כבר ויכול לשתף בידע שלו?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני הולך לקנות מחשב עם לוח ASROCK למעבד E6300 הלוח תומך בעד 4 גיגה בדואל צאנל יש לו 4 סלוטים עכשיו בגלל שכרגע אין לי ממש צורך בזיכרון גדול חשבתי לקנות 2 סטיקים של 512 מגה בתדר 667 ובעתיד כשתגיע הווינדוס ויסטה ואהיה חייב זיכרון של 2 גיגה אני אוסיף עוד 2 סטיקים של 512 או אפילו עוד 2 סטיקים של גיגה כל אחד האם זה יכול לגרום לבעיות כלשהן? האם עדיף כבר עכשיו לקנות 2 סטיקים של גיגה?
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה לוחות אם מומלצים לOC? יחד עם זיכרונות DDR2 זולים וטובים? לא מחפש פיצרים שטותיים שמיקריים תלוח אם.... רק שיהיה יכולות OC טובות.
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרגע 2 סטיקים של 256 כ"א כמפורט בחתימה. אני חושב לשדרג לסה"כ גיגה או שתיים הבעיה שקשה מאד להשיג שני סטיקים זהים לקינגסטון היפרX שיש לי כרגע, כי הם שינו את סוג הזכרונת בדגם הזה באיזשהו שלב. בנוסף אני לא יודע אם כדאי לי לוותר על Doal Chanel ולהשאר עם אותם זכרונות + תוספת או למכור את הקיים ולקנות שניים חדשים - במקרה זה מה אתם אומרים יהיה מחיר הוגן למכירה? המרטש
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מעבד : CORE 2 DOU E6400 לוח אם : ASUS P5B DELUXE אני מחפש תחלופה לזכרונות מהדגם הזה : G.SKILL 800MHZ 2GB DUAL CHANNEL KIT PC-6400 PK 4-4-4-12 , ידוע לי שהזכרנות האלה יתנו אוברקלוק טוב במחיר יחסית שפוי , ידוע לי גם שבארץ יש עכשיו מחסור רציני בזכרונות DDR II , וכנראה גם בדגם שציינתי קודם , עכשיו אני צריך דגם מאותו טווח מחיר +- 100 שקל , קיט DUAL CHANNEL של שניי G , שמבוסס על שבבי PK או שבבים אחרים טובים לאוברקלוק , של חברה אחרת מG.SKILL אבל עדיין חברה טובה , מומלץ לציין שם דגם מדויק ... יש הצעול למישהו ?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הערות: *לוח אם-P5B Deluxe (כנראה) *המחשב יעבור OC ------------------------------ בתחילה חשבתי על 1250# G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 5 (שמשום מה אני כבר לא מוצא אותם, לפחות לא במחיר 1250 ש"ח כמו לפני 3 שבועות בערך מהי הסיבה לכך???) אבל, יש בעיה החנות שממנה אני קונה לא עובדת עם הספק של G.Skill ולכן אני אצטרך לערוך שינוי בחברה. אנא המליצו לי על זכרונות 2GB DDR2 800MHZ עד 1500 ש"ח מהחברות הבאות (אם יש כמה מומלצים נא לציין זאת): 1) Corsair 2) Twinmos 3) Kingston 4) Geil 5) crucial 6) AData 7) Micron תודה רבה!!!
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האחד: ASRock 775DUAL-Vsta + INTEL e6400\6300 השני: DFI LanParty NF4-U D + AMD 3800X2 939. כרגע יש לי 2 סטיקים של DDR1 512 מ.ב כ"א, כשלASRock יש רק 2 חריצי DDR מה שיהפוך את שדרוג הזיכרון לבעייתי. ובנוסף לצד AMD עומד הלוח המעולה, לעומת לוח עלום-שם משהו בצד של אינטל. אז מה הייתם בוחרים? ???
-
- 20 תגובות
- 980 צפיות
-
-
האתר Guru3d מדווח על כך שמחירי הקונרו יורדים: E6600 יעלה לנו 313 דולרים E6700 יעלה לנו 494 דולרים ואילו ה-X6800 יעלה לנו 924 דולרים.. http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=4451
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מעבד לוח אם וזיכרון בתקצים של 1000 ש"ח. אסור לי לחרוג מתקציב זה. אני צריך שבלוח אם יהייה גם כרטיס מסך ורשת. תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא הייתי בטוח אם לפתוח thread פה או במפרטי מחשב, אז פתחתי בשניהם אני מתכנן לקנות מחשב חדש לאחי. התוכנית כרגע היא לקנות AMD X2 3800 והחליף עם ה-athlon64 3200 שלי. בנוסף לשים לעצמי זכרונות טובים יותר ולתת לו את שלי. בקיצור - לשדרג את שלי על הדרך... בניתי מפרט ב-5k. אני לא זקוק להמלצות לגבי החלקים עצמם, למעט זכרון 2x512 עם תזמונים נמוכים (בסביבות 800 ש"ח) השאלות העיקריות שלי הן: האם לרכוש את המחשב כבר עכשיו, או לחכות לתושבת AM2 ... (מבחינת ביצועים) אם אני מחכה ל-AM2, יהיה לי קצת יותר קשה לעשות את ההחלפות (כמובן שה-AM2 יבוא למחשב שלי - לוח+מעבד+זכרון. וחבל כי יש לי אחלה לוח SLI כרגע) * אז מתי בעצם נראה בישראל את הצ'יפסט החדש? * האם תוספת הביצועים שווה את הזמן שצריך לח…
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמה אנשים אמרו לי שעדיף סטיק אחד, כמה אנשים אמרו שעדיף לי dual,תחליטו אתם
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש (נוסף לקיים). על פי מה שקראתי כאן, יש העדפה רבה למעבדים של Intel בעלי ליבה כפולה על מעבדי AMD שמחירי הליבה הכפולה שלהם גבוהה. הצרכים שלי הינם: sound איכותי (מספר יציאות הרמקולים אינו חשוב), חיבור רשת 1G, SATA2. אני לא זקוק ל SLI וכנראה לא ל O.C. לכל הלוחות יש את האפשרות לעשות O.C. כלשהו כך שזה יספיק לי אם ארצה בעתיד. על הלוח בשלב זה יהיה 1GB זיכרון. המחשב ישמש למשחקים, אינטרנט, סרטים (צפיה וגם עיבוד ממצלמת וידאו). אילו דגמים של לוחות אם מומלצים (וכמובן לאילו מעבדים) בהתאם לתקציב שצויין? אגב התקציב יכול גם קצת "לנשום". מה הזיכרון המומלץ במקרה זה (מהירות וחברה) ? תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמתי לב בפעם הראשונה כי ללוח הזה יש שני סלוטים של כפול 16 האם ניתן לעשות מערך של SLI?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכי טוב ביצוע משחק.. תודה
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמעתי שהלוח עם השני מעבדים מומלץ לקניה השאלה שלי האם הוא יותר מומלץ מamd?שכולם אומרים ששווא יותר מהאינטל?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-