עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by liorelbaz,

למכירה לוח GIGABYTE 990XAלמעבדי איימדי http://ksp.co.il/?uin=14040 למכירה מעבד 6 ליבות AMD PHENOM 1075T http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=34974

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  2. Started by UnderDawg,

זכרונות חדשים לגמרי בשווי של 2500ש"ח. המחיר המבוקש הוא 1700 אבל תיתכן התגמשות. בירורים באימייל: chen.tessler@gmail.com מצטער על האיכות זה צולם במצלמת הפלאפון.

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  3. יש לי כבר שבועיים מחשב חדש עם לוח אם GA P35C DS3R (ver 1.1) ועליו Q6600 עם קירור של אינפיניטי. המארז הינו פוסידון עם 2 מאווררים (סה"כ יש לי 3 פרט לספק). גם לוח האם (מעודכן עם הגירסה האחרונה שיש באתר של גיגהבייט) מדווח טמפ. של 60-70 מעלות בהתחלה. שמעתי פה ושם שיש טבלאות כיול לטמפ. אך אחרים מדווחים על טמפ. הרבה יותר נמוכות. אז מה קורה אצלי ??? אגב גוף החימום אינו חם במיוחד ואין OC. נראה לי שיש מעבר חום טוב בין המעבד לגוף הקירור. את הבדיקה עשיתי ע"י ניתוק המאוורר של האינפיניטי והרגשתי תוך שניות לא רבות את החום עולה בצלעות הקירור של האינפיניטי. לאחר חידוש פעולת המאוורר (שאגב שקט מאוד) הטמפ. של גוף הקירור ירדה. אז מה קורה עם דיווחי הטמפ. שלי (פרט ללוח האם, אני משתמש ב TAT ו Co…

• 9 תגובות
    • 929 צפיות
  4. Started by wollmann,

פתחתי היום את המחשב... ושמתי לב... אחרי שנה, שיש לי חיבור מולקס על הלוח ולא חיברתי שם כלום, אז חיברתי. עכשיו... השאלה שלי, בשביל מה המולקס הזה קיים? תודה לכולם

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  5. אני משדרג את המחשב שלי (גרואטה רצינית שיש לי כבר 3 שנים) אז ככה MSI 6547 For Pen4 - 590 NIS Intel P4 - 1.8GHz 478PIN 512k Cache - 1185 NIS TRANSCEND 256MB PC333 DDR 2.5v CL2.5 - 636 NIS MSI G4 Ti4200-TD 64MB DDR - 1138 NIS TOTAL - 3550 NIS ב www.pandas.co.il שימו לב שהם היבואנים הרשמיים של MSI בארץ, דבר שמחזק את הבחירה ב MSI שדי שולטת בקניה הזו את הלוח אם אני יכול להחליף ב Epox EP-4SDA - 829 NIS אם זה קריטי. הבנתי שאוהבים את החברה הזאת פה. אני לא רוצה להוציא יותר על המחשב, אז Ti4600 לדוגמא לא ילך כאן. גם Ti4400 עולה הרבה יותר ממה שבחרתי אז מה אתם אומרים? התרשמתי מאד מהאנשים בפורום הזה, התגובה שלכם מאד חשובה לי. תודה רבה !!! 8) (אני לא מתכוון לקנות AMD אז בבקשה בלי …

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by adirze,

יש ברשותי מחשב עם מעבד AMD64BIT סוקט 754 3000+ וכרטיס מסך Radeon 9800pro,בעיקרון המחשב מלפני שנה וחצי +-. יש באפשרותי לשדרג/להחליף את המחשב, האם הדבר כדאי? האם ישנם מעבדים בשוק כיום שיכולים להוות שיפור של ממש לעומת המעבד הזה. האם מומלץ לחכות תקופה של חצי שנה - שנה? האם מעבד חדש עומד לצאת בקרוב? אם אתם צריכים את המפרט המלא רק תגידו, תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 461 צפיות
  7. Started by GENERAL,

מעבדי אינטל? כמות P-4 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB cache) 1 לוחות אם למעבדי אינטל? ABIT כמות IC7-MAX III,raid,DDR128b,H-Threding,GBL 1 זכרונות? DDR 400 כמות 512MB A-DATA 2 כרטיסי מסך? MSI כמות RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1 אגב הבנתי שמאורר מאוד רועש ... עדיף להחליף למשהו שקט...?

• 1 תגובה
    • 443 צפיות
  8. כאמור, גרסה מרובת ליבות של האיטניום, 1.7 מיליארד טרנזיסטורים !!!! (לדוגמא באתלון 64 יש בערך 106 מליון), 26.5 מ"ב !!!! זכרון L3 על הליבה, מחולק לשתי ליבות. מדובר כמובן במעבד למחשבים גדולים מאוד ויקרים מאוד. אינטל הציגה את התמונה ב IDF, מדובר במעבד עתידי שעוד לא יצא לשוק. מקור: http://www.digit-life.com/news.html?108266#108266 הערה: אולי זה המעבד שאיזה בחור פה אמר שאבא שלו הביא לו.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. רוצים ליהנות מרוחב פס כפול של 40Gbps במערכת המודרנית שלכם? זה הפתרון של אסוס לעניין - בתנאי שיש לכם חומרה נתמכת מתוצרתהלכתבה

10. אוקי אז ככה אני מתחיל כבר להזמין את המערכת החדשה שלי עכשיו החלטתי לרכוש את המעבד 2500K ובתיכנון זה לבצע עליו OC ל4.5 עכשיו אני תקוע בשלב של הזכרונות מצאתי את הדגם שאני רוצה אבל אני מתלבט בין זכרונות 1600MHZ לזכרונות 1333MHZ מבחינה כלכלית. מה ההבדלים בין התדרים שמדובר בOC? האם 1333MHZ יתאים לOC שאני רוצה בו ? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Prophecy,

סמסונג מפסיקה לייצר את שבבי הזכרונות המצליחים שלה, הTCCD לאחר זמן מועט מאוד בשוק. לא ייוצרו יותר זכרונות עם TCCD והזכרונות היחידים שיהיה אפשר להשיג זה מה שנשאר בסטוקים של החנויות כך שאם אתם רוצים עוד להשיג TCCD כדאי לכם למהר. סמסונג מקווה בצעד הזה לגרום ליצרני זכרונות לדחוף את הDDR2 יותר מאשר לייצר זכרונות DDR נוספים. מקור: http://theinquirer.net/?article=21168 ממש חבל, עד שסוף סוף יצא שבב טוב סמסונג מפסיקה לייצר אותו, זה פותח פה חור גדול לחברה חדשה שתייצר שבבים דומים, הinquirer ציין כמה תסריטים של אפשרויות של חברות שינסו לעשות את זה.

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. נכנסתי לאתר "טכנו" ושם ראיתי באחת החדשות שOCZ מוציאה מוצר מהפכני שיאפשר לזיכרון לקבל הרבה יותר מתח ממה שהלוח נותן בלבד. המוצר הזה ייתן כנראה אפשרות למתחים מעל ל 3V (לא ידוע בדיוק כמה אבל משהו מספק וגבוה מספיק לאוברקלוק טוב) שזה ממש פיתרון מעולה לבעלי לוחות כמו שלי למשל שבהם הלוח נותן רק 2.8V. נשמע מעולה ביותר, יש למה לחכות! (*כל הקרדיט לחברי הטוב אנטולי שמעלה חדשות באתר טכנו).

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. השבוע בפורום המפתחים של אינטל (IDF) בסן פרנסיסקו, הציגה אינטל שבבים חדשים המבוססים על ארכיטקטורת סקיילייק לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%95%d7%a6%d7%a8%d7%99-%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%9e%d7%aa%d7%a4%d7%a9%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%9b%d7%9c-%d7%94%d7%a9%d7%95%d7%95%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c%d7%9c-%d7%9e%d7%95/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Dano,

שלום! אני מוכן לקנות מחשב. בעיקר למשחקים. רציתי לשאול אתכם אם בחודשים הקרובים ייצא משהו שמאוד כדאי לחכות ולקנות אותו? אני יודע שאין סוף לדברים האלה אבל אם זה משהו באמת מיוחד שחבל שאח"כ אני יפספס אותו. אני מדבר בעיקר על מעבדים, לוחות אם וכ. מסך כי אלו הדברים היחידים שבאמת מתעדכנים ומשתנים הרבה. להזכירכם המחשב מיועד לצורכי משחקים.

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  15. Started by roshim,

מה באמת אתם חושבים על Gigabyte?

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  16. אהלן וסאהלן! יש לי כמה מושגים על מעבדים שאשמח אם תפרשו לי אותם ותסבירו לי על כול מושג. Multiplier Process Voltage L1 cache L2 L3 HT תודה לכול מי שיעזור לי :-X

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  17. Started by elkaifa,

שלום רציתי לשאול לגבי אופן קריאה של המעבד מזכרון: ידוע שהמעבדים עד לא מזמן היו עם 64 רגליים ,ולזכרון יחיד היתה רוחב מילה של 128 BIT אז היה צריך לקרוא בכל מחזור שעון פעם מצד אחד ובמחזור הבא פעם מצד שני,קוראים לזה בשפה מקצועית שזירה.אני שואל זה לא אומר שקריאה כזאת,מעכבת פי 2 את הקריאה? ובכלל מה קורה שאנחנו משתמשים בטכניקה של DUAL CHANEL אז יוצא שיש 256 רגליים לזכרון ויש רק 64 BIT למעבד אז לקרוא את כל הזכרון יקח 4 מחזורי שעון? רציתי להבין תודה מראש!

18. 1. כרטיס רשת:מובנה מבית Killer מדגם E2205, כולל תעדוף תעבורה תוכנתי למשחקים מה זה תעדוף תעבורה למשחקים ? משחקים ספציפיים ? האם זה כולל סטרימינג של סרטים ? האם צריך לתכנת את זה ? 2. באופן מעט מפתיע, מערכת הספקת הכח למעבד בלוח האם הזה היא מהפשוטות ביותר שראיתי, ממש כזאת שעונה על דרישת המינימום. היא בנויה משלוש פאזות. כל פאזה מכילה מייצב מתח וסליל אלקטרוני (הקוביה). מה זה אומר ההספק הזה מהפשוטות שיש ? מה זה הספק כח מורכב ? מה נותן ? שעונה על דרישות הגבוהות ?

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  19. Started by ccc,

שווה לי להחליף את הגייל DUAL DDR KIT 3500 GOLDEN DRAGON ב Mushkin Black PC3500 הרגיל בלי ה LEVEL CAS 2.5 . למערכת AMD !

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by BUNG,

השאלה בכותרת

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  21. מסמכים רשמיים של יצרנית השבבים חושפים לנו את משפחת 9000 תחת מותג ה-Core, שתהיה דומה במיוחד למשפחה שכבר יש לנו בחנויות כרגע לכתבה

22. Started by Swimmer,

=/ כנראה שהציפים האלה הקדימו את זמנם http://theinquirer.net/?article=28250 לקנות כל עוד יש?

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  23. Started by avner_s,

יש לי שני מחשבים אחד amd אחד אינטל באינטל זה agp 64 ובamd 128 שמתי לב שבביוס אפשר לשנות את זה. מזה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  24. Started by -OmeR-,

שלום.. יש לוח אם ABIT IS7 ויש לי את היציאה הזאת. מה היא עושה ואיך אני יכול לנצל אותה? תודה

• 3 תגובות
    • 481 צפיות
  25. Started by pes7,

??.

• 1 תגובה
    • 572 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.