עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by shirNoshe,

מנתוני הצילום מה זה ה-SPD?למה אין לי ECC,ומדוע איני יכול לראות את התאריך וסידרת הייצור?בקיצור איך הזכרונות האלו? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 680 צפיות
  2. היי לכולם, במערכת ישנה (כמו שלי..), עם צ'יפסט 875 ניתן ההתקין עד DDR400 Dual Channel ובמערכת חדשה עם 965 אפשר DDR2 533 בלי אוברקלוקינג. מהן האפשרויות של ה-P35C ?

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  3. Started by shayw,

חיפשתי לוח אם בעל צ'יפסט 45 עם ממשקי RAID, eSATA,FireWire ותמיכה ב CF לזוג 4850 (נאמר לי שיתקיים ניצול מלא של המערך עם הכרטיס הנ"ל במצב של x8 link לכל סלוט) ומצאתי את זה נראה שהכחול הוא PCIe x16_1, השחור הוא PCIe x16_2 (או בעצם x8) והבא אחריו הוא PCIe x4 הייתי מעוניין לדעת מהם שימושיו של ה x4?

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  4. Started by raiman1,

^ סליחה שאני נדחף. אף פעם לא הבנתי מה הכוונה "תיזמונים" , אני אודה לך אם תכול להסביר לי מה הכוונה.

5. שלום, יש לי מחשב ישן, משמש בעיקר למשחקים, שצריך שדרוג. המפרט שלו: לוח אם: Intel 865G DDR W/S-L-V מעבד: Intel P4 2.8G 1M Ceche כ. מסך: ATI RADEON 9250SE 128MB זכרון: 1GB 400MHZ DDR אני רוצה להחליף מעבד וכרטיס מסך. מהן ההמלצות? התקציב הוא כ-500 ש"ח לפריט. תודה רבה וגמר חתימה טובה. פיני

6. כמה אמור להיות multiplier של ה-CPU וה-FSB ? זכרונות ddr 333 , מעבד xp1700+, ולוח 8rda+ .

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  7. ואני מתכוון מכל הבחינות : מגוון סוגי זכרונות, וותק, נתח שוק, איכות, גודל חברה

• 50 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by Eden 6600,

שלום לכולם כמה שאלות בקשר ל-AMD - מהן התוכניות של AMD לעתיד בתור תגובה למעבדי הקונרו של אינטל? שווה היום לקנות מחשב מבוסס AMD 3800 X2? תודה

9. Started by roadpc,

שלום שמי יוני, תושב הרצלייה איש מחשבים במקצועי סטודנט בפתוחה. אומרים שלא ניתן להמציא את הגלגל, אבל לעיתים נדירות מתגלות פריצות דרך אמיתיות. עוד אומרים שהיהודים יודעים לעבוד עם הראש - ובכן, כנראה עשינו זאת שוב חברים במשך השנתיים האחרונות אני עוסק בתכנון מעבד תלת מימדי. לפי דעתי עליתי על משהו עקרוני שאף אחד מבין יצרניות המעבדים עלתה עליו. אפילו בניתי אב טיפוס שימחיש היטב את הרעיון האדיר. השיטה בה המעבד יפעל ידועה לי, וכן ידוע לי גם כיצד יהיה המעבד בנוי מבחינת חומרה אבל.. ישנו את הנושא הטכני בו אינני חזק במיוחד ולצורך כך אני זקוק לסיעור מוחות יחד עם אנשי/נשות חומרה ואלקטרוניקה אופטימיים שיש להם זמן פנוי לצורך שותפות אפשרית בפרויקט שיכול לשנות המון אז מי שרואה עצמו מתאים/…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום לאינטל - אפל מאשרת סוף כל סוף את מה שכיכב באין ספור שמועות והערכות בשנים האחרונות: שבבי ARM מפיתוח עצמי עומדים להתרחב גם אל העולם של MacOS ולהחליף בהדרגה את מעבדי ה-x86 המוכרים לכתבה

11. מי רוצה מעבד 16 ליבות בהמתי על בסיס טכנולוגיית 3D V-Cache למחשבים ניידים?לכתבה

12. Started by mokisho,

האם יש מישהוא בפורום הזה שיודע או מכיר מישהוא שיודע לעשות מוד ללוח כדי שיתמוך במעבד קורנו

13. טוב אז יש לי בלאגן בסכל כבר!! מצאתי בחיפוש שהקונרו יוצא ב-23/7 אז זאת אומרת שאני יכול לקנות את המחשב בדיוק ב-23/7?? וגם איך שמכריזים פה על ההורדות מחירים אז אני יכול ללכת יש ל ksp ולקנות.... פשוט אני צריך לקנות את המחשב כמה שיותר מהר.. ~תודה מראש~

• 7 תגובות
    • 595 צפיות
  14. שלום לכולם קניתי מחשב חדש שלהלן: Intel Core 2 Dual E6700 2.6Ghz WD250KS 250GB SATA2 G.Skill 2GB (1024X2) 667 CL5 Enermax Liberty 400W DVD LGX18 Gigabyte 965P-S3 Rev3.3 Gigabyte Triton XFX Nvidia 8800GTS 320MB DDR3 XXX למעט הכרטיס מסך שעדיין לא הגיע אליי הרכבתי את כל המחשב ובנתיים צירפתי לו כרטיס מסך Nvidia Gefore 7600GT. הרצתי את 3DMark בשביל לבחון את הביצועים של המחשב וקיבלתי רק 2620 !!!!! במבחנים של הגרפיקה המחשב רץ על בערך 15FPS, כמובן תלוי במקטע. אבל במבחנים של ה CPU הרגשתי כאילו לא שיפרתי בכלל את המחשב הקודם שלי (פנטיום 4 2.4), התמונה התחלפה רק כל כמה שניות. לאחר מכן הורדתי את CPU-Z והפעלתי אותו וב core speed היה רשום רק 1600 MHZ ומולטיפלייר X6 כמו כן …

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. הייתי צריך להפעיל לחץ כלשהוא כדי שזה ייכנס, ומה שהכי מטריד אותי זה שיש לחץ שהמאוורר מפעיל על האזור של התושבת מעבד עד כדי כך שיש קימור קטנטן בצד השני של הלוח. האם זה נשמע תקין?

• 10 תגובות
    • 788 צפיות
  16. Started by CoolOne,

יש לי את הלוח ASUS P5B-E. בלוח יש יציאת COM פנימית. בחוברת כתוב שניתן לקנות מודול כזה שמתחבר בכבל ליציאה הפנימית ומוסיף את היציאה הזו מאחורה (במקום כרטיס PCI/PCI-E כלשהו). מישהו יודע איפה אפשר להשיג את המודול הזה?

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  17. יש לי כרגע 2 סטיקים של 2 ג'יגה כל אחד קניתי זכרונות חדשים , 2 סטיקים של 4 במטרה לעבוד עם 8 ג'יגה זיכרון השאלה היא , האם אולי בעצם כדאי לי להשאיר גם את זה וגם את זה ולעבוד עם 4 סטיקים שיתנו ביחד 12 ג'יגה? כמובן שמדובר ב2 סוגים שונים של זכרונות מה מומלץ?

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  18. Started by mtao21,

שלום ממש מוזר בטמפ למעבד ותראו תמונה http://jpg.co.il/view/558a6c2fb0af9.png/ זה מנוחה...וגם מאמץ אותו טמפ אני מתכוון לגרף העליון שנשאר קבוע מעלה מע שלי 3930K לוח אסוס P979X ספק 1250W כ.מסך טיטאן GTX 12GB

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Rittberg,

כאשר אני משתמש בתוכנת Windows Memory Diagnostics ובודק שני סטיקים של Kingston 256 MB. אני מקבל את ההודעה Stride6 Failed. כאשר אני בודק כל סטיק בנפרד, הבדיקה עוברת בהצלחה. ניסיתי לשנות את מיקום הסטיקים בסלוטים, אך ללא הועיל. אשמח לקבל הסבר לתופעה, ודרכי פיתרון. תודה.

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  20. אירוע ההכרזה של המתחרה AMD עבור המעבדים הביתיים החדשים שלה מדרבן את אינטל לספק קצת יחס לתוכניות האישיות שלה עבור התחום - עם תוספת תמיכה מבורכת ב-PCI-Express 4.0 בתור הכותרתלכתבה

21. הכירו את אחד מלוחות האם הכי מתקדמים שיצרה חברת אסוס אי פעם לכתבה

22. יצרנית לוחות האם הגדולה ביותר תספק ערכות תוספי קירור שינסו להתמודד עם הקפיצה למעבדים עם כמות כפולה של ליבות עיבוד לכתבה

23. Started by uskatin,

מוכר את כל סוגי הזכרונות! גם לנייחים וגם לניידים

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  24. Started by roeiw,

a

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  25. Started by drbrain,

שלום אני מוכר מעבד שלי E6320 במהירות 1.8 GHZ אני לא יודע כמה לבקש עליו יש למישהוא הצעה כמהלבקש עליו תודה שרון

• 9 תגובות
    • 778 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.