מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
היי מישהו יודע אולי מה ההבדל בין הזכרונות אצל הדובים Corsair CMX512-3200C2 ל Corsair CMX512-3200PT ??
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום כשרכשתי את המחשב החדש שלי, המוכר נתן לי הערה בנוגע לזכרונות שOCZ ולוחות אם של ASUS לא עובדים טוב מסכים כחולים ודברים דומים... מישהו מכיר את התופעה? מדובר בלוח אם מדגם p5q
-
- 9 תגובות
- 948 צפיות
-
-
הלך לי הלוח אם והמחשב מתחיל לקרטע וזה סופו. אני מעוניין בלוח אם, זכרונות ומעבד (AMD הכי מומלץ, לא?) התקציב שלי בגדר הסביר עד 1750 שקל, אך המחיר גמיש אם יש צורך. עכשיו ראיתי שאתם בטח רוצים לדעת אם אני הולך לעשות אובר קלוק אבל אין לי תשובה, אף פעם לא עשיתי אובר קלוק, אין לי ניסיון אך אני מבין טוב במחשבים אך השאלה שלי היא אם אתם חושבים שכדאי לי ללמוד ולעשות אובר קלוק? ואם כן האם זה מסובך או שזה לא צורך ידע קודם? אם אני אוכל ללמוד לעשות אובר קלוק והכל אז סבבה אני יעשה רק אחרי שהמעבד ייתישן קצת. נ.ב, לוח אם אני רוצה לקחת את הלוח אם בין המתקדמים שיש היום, אני מוכן להתפשר על המעבד, וזכרונות אני רוצה DDR 512.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, כוונתי היא לשדרג ממעבד T-Bird 1.4 לSempron 2800+. האם יהיה הבדל ניכר במהירות? (הT-Bird רץ על 133mhz (266mhz) fsb ו512mb DDR.) תודה.
-
- 11 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום קודם כל רקע כללי על המערכת שלי.. מדובר על AMD 3800+ X2 Dual Core NVIDIA Gigabyte 7800GT 256MB 1GB KINGSTON CL2.5 ספק ZM460WATT נקי.. וואטים אמיתים. בנוסף קירור BT עבור המעבד.. ולוח - K8NF ULTRA 9 עכשיו , הלוח שלי דפוק.. ז"א מאז שקניתי את המחשב פה ושם היו מסכים כחולים הוא היה נתקע וכו' בקיצור רק סבלתי ממנו מחודש 12 עד עכשיו.. לאחרונה הייתי פשוט במסע של חודשיים ו.. על מנת למצוא את התקלה שזה בעצם לוח. החלפתי זכרונות ניסיתי כ.מסך אחר קניתי ספק חדש קירור וכלום לא עזר , הבעייה המשיכה והסיקו שזה פשוט לוח. היום שלחו את הלוח להחלפה. ואני בדילמה , תיכננתי להשקיע עוד 700 ש"ח על המחשב בקניית מארז Thermaltake Shark . ואז שיצטרכו לשלוח את הלוח אני פשוט אוסיף …
-
- 6 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני לא כל כך מבין במודינג וכו, אבל קניתי את המארז של TT עם ה-7 מאווררים ויש קירור מצויין... עכשיו נכנסתי לשחק בקאונטר סטרייק ופתאום אחרי 3 דקות משחק אני רואה בתצוגת LCD את המעבד שלי יושב על 60.5 קבוע....והפנאל מצפצף...!!! מה לעשות? והאם זה נורמאלי? [הפעם ערכתי את הכותרת, בפעם הבאה תדאג לרשום אחת הגיונית מראש]
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
היום הוספתי עוד 512 זיכרון למחשב ויש לי ג'יגה זיכרון עכשיו שפועל בדואל איפה אני אראה את השיפור והאם זה היה שווה את זה ?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רשום לי בתוכנה EVEREST שהמחשב שלי עובד על 1600MHZ למה? Field Value CPU Properties CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6600 CPU Alias Conroe CPU Stepping B2 Engineering Sample No CPUID CPU Name Intel® Core2 CPU 6600 @ 2.40GHz CPUID Revision 000006F6h Core Voltage 1.188 V CPU Speed CPU Clock 1600.0 MHz (original: 2400 MHz) CPU Multiplier 6.0x CPU FSB 266.7 MHz (original: 266 MHz) Memory Bus 400.0 MHz DRAM:FSB Ratio 12:8 למה????
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי את הלוח IC7 של אביט. מאיפה אני יכול להוריד את הדרייברים הכי עדכניים?
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני צריך דריוורים ללוח הישן הזה. האתר של Epox אומנם פעיל אבל לא ניתן להוריד ממנו את הדריוורים(הלינק שבור, כנראה שרת הFTP לא פעיל). אני מניח שהסיבה לכך היא שהחברה כבר לא פעילה. אני לא מוצא את הקופסא של הלוח, ניסיתי להתקין כמה דריוורים מהאתר של Nvidia, שמתאימים לNforce ללא הצלחה, כרטיס הקול לא עובד, ואני מניח שהדריוורים לא מתאימים. אם למישהו יש את הדריוורים האלה בבית והוא יכול להעלות אותם אלפי תודות. אם למישהו יש לינק רלוונטי אחר גם אשמח מאוד. החיפוש שביצת. בגוגל לא הניב תוצאות, נשאלו שאלות דומות בפורומים אחרים שהפתרון שנתנו שם לא עבד. בנוסף אשמח ללינק לעידכון ביוס אחרון ללוח הזה, וכן הוראות איך לבצע את העדכון. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, אני שוקל לשדרג מחשב למעבד מרובע ליבה. מטרות המחשב בעיקר אופיס אך גם משחקים. לשם כך חשבתי על מעבד מרובע ליבה. רציתי לדעת איזה קונפיגורציה של מעבד + לוח אם רציני + זכרון בתקציב 1500 ש"ח, והאם יש משמעות עבורי בהשוואה בין משפחות Q6XXX Q8XXX Q9XXX או שלפי הצרכים שלי מדובר בזריקת כסף. לגבי לוח האם, אני רוצה לוח אם עם כרטיס מסך OnBord שיהיה סביר כיוון שאני לא מתכוון להשקיע כרגע בכרטיס מסך רציני. כמו כן, (ולמרות שזה לא הפורום) האם כדאי להשקיע גם במארז + ספק חדשים בשביל הקונפיגורציה החדשה (יש לי מארז די מיושן, ולמרות שנראה לי שהספק יכול לסחוב, אולי כל הסיפור לא יתאים) ואם כן אולי על רגל אחת להמליץ על מארז סביר לסיפור (אם זה בעיה מבחינת חוקי הפורום אני אעלה את השאלה גם בפו…
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
http://www.maximumpc.com/article/news/globalfoundries_kicks_out_first_28nm_arm_processor במהלך ועידת הטכנולוגיה העולמית שהתכנסה השבוע, GlobalFoundries חשפה את מעבד ה-28 ננו-מטר הראשון בעולם של חברת ARM (אשר מתמחה במעבדים למכשירים ניידים) מסדרת CORTEX A9 בעל טכנולוגיית High-K Metal Gate. "זוהי אבן דרך חשובה לייצור ה-28 ננו-מטר והובלה טכנולוגית למעבדי הדור הבא, החל ממכשירים סלולאריים ועד למכשירים כבדים בעלי ביצועים גבוהים." -אמר מוג'י צ'יין, סגן נשיא מחלקת הייצור ב-GlobalFoundries, והוסיף - "על ידי עבודה צמודה עם ARM כבר בשלבים הראשונים של פיתוח הטכנולוגיה, אנו נאפשר ללוקוחותינו לעבוד במהרה עם מעבדי ה-ARM החדשים וכך לקבוע סטנדרט חדש לעוצמה במכשירים ניידים." ב-Glob…
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום... אני קונה מחשב חדש מחר ורציתי לדעת איזה מעבד עדיף. שימושים הם:סרטים FHD, משחקים, אינטרנט ואימיול שתמיד עובד. המחשב הוא לפחות ל2-3 שנים. המעבדים שאני מתלבט בינהם הם בין:Q9450 , Q9300 , E8400 , E8500. ההבדלים בכסף בין המעבדים לא ממש משנה אבל עדיף שהיחס בין הביצועים למחיר יהיה אופטימלי תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מעבד 2.4с .אבל לא מצאתי לוח אם מתאים עם DUAL DDR . גם זיכרון שירוץ על הלוח בלי המהרה. בקיצור שילוב 2.4C ---> לוח אם ? ---> זיכרון ?=== 2500ש"ח תודה
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=639513&starttime=0&endtime=0
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
קראתי אתמול את השאלות והתשובות שliorp23 כתב , ואז הבנתי למה לא מתכנתים משחקים להשתמש בשתיי הליבות , מסתבר שזה מסובך יותר לתכנן את המשחק בשניי נימיי נתונים במקום אחד כפי שעשו עד עכשיו , עכשיו אני אומר סבבה , זה באמת מסובך , אבל היי , למה לא לנצל את הליבה השניה למשהו אחר? למשל אם יש לכם כרטיס קול נטול מעבד ומערבל SOUND , הליבה השניה יכולה לעשות את זה בכיף , או אם יש לכם כרטיס מסך שחלש מדיי להפעיל את כל הeye candies במקביל (לדוגמא הכרטיסים האחרונים של Nvidia ) , הליבה השניה יכולה לחשב את זה , בזמן שהראשונה מחשבת את הנתונים הרגילים של המשחק , מה אתם חושבים על זה?
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
כותרת , תודה . (אני לא הולך לעשות OC)
-
- 16 תגובות
- 959 צפיות
-
-
בהתחשב בעובדה שאחיו האיטי 550 I3 שיצא לפניו (ומתומחר באותו מחיר) לא נפוץ כאן אני בספק.ואני רציתי לבנות עליו את המערכת החדשה.מה גם שהוא יכל להוריד קצת את מחירי הI3 האחרים.
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
1. האם לוח אם מוגבל מבחינת נפח ההארד דיסקים שאני יכול לחבר אליו? 2. במידה ויש לי חיבור SATA1, אני יכול לחבר HD SATA2 בנפח 2TB? 3. במידה ואני קונה מתאם PCI TO SATA, אז אני יכול תאורטית להרחיב את הנפח עד שנגמרים לי חריצי הPCI? אגב סוג הלוח אם הוא intel D865PERL, מעבד p4 2.8ht, מערכת הפעלה xp pro sp3. תודה.
-
- 8 תגובות
- 716 צפיות
-
-
-
היי,ברשותי מחשב ישן וחשבתי על להוציא את השילוש ולקנות ספק+מארז ולבנות HTPC(במידה והשילוש מספיק להרצת תכני FULL HD על טלויזיית 42". השילוש : Pentium D 925 3Ghz Asus P5L-MX 1GB DDR2 800mhz כניראה אוסיף עוד זיכרון RAM,האם השילוש מספיק להרצת תכני HD?או שמא יש לקנות כרטיס מסך יעודי?(לא ניתן להשתמש בכרטיס המובנה בלוח?) תודה.
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
-
שלום רציתי לדעת מי מהדגמים יותר טוב למשחקיםו OC Pentium 4 3.2 GHz VS Pentium 4 3.2 GHz Extreme Edition תודה
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בג'יגהבייט לוח ds4 יש dual bios שזה שני שבבים כדי שאם ביוס אחד נדפק אפשר לגבות אותו עם השבב השני אבל בפרטים של ג'יגהבייט ds3 כתוב virtual dual bios, מה זה אומר? יש רק שבב אחד, מה הכוונה לביוס כפול ווירטואלי?
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/news/1156339470/99919/ לפי זה אתם(האתר מי שעשה את הביקורת) אומרים שזה הזיכרון הכי מהיר ומה אם זה http://hwzone.co.il/news/1150060110/57786/ ? ??? וגם הזיכרון במהירות 1250MHZ אז מתיי הוא כבר יצא :-\ תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-