מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אהלן, עוד טיפה על הרכיבים: 1GB KINGSTON DDR II - 667 X 2. כרטיס מסך 8600 או X1950GT. לא מתוכנן OC. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום אנשים. אני מעוניין לדעת מהו לוח האם המשתלם ביותר למערכת Core i7 מבחינת המחיר-תמורה. כלומר, הריימפייג' II הוא ההפך המושלם ממה שאני מחפש. אני מתכנן לעשות OC ל-920 לבערך 4.2GHZ. הוא יקורר בצורה הטובה ביותר שניתנת. אין טעם לציין תקציב מכיוון שאקח את הלוח המשתלם ביותר ביחס למה שהוא מציע. תודה רבה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום לכולם בהמשך לעץ שנפתח בפורום המפרטים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=513618.0 עבור מחשב עם מעבד Intel I7 Quad Core i7 2600 3.4GHZ 1155 8MB Tray ו-16GB זיכרון, ובשלב הנוכחי ללא כרטיס גרפי (תיתכן הוספה בהמשך לאור הביצועים) אשר ישמש בעיקר להרצת סימולציות מאטלב ומעט פוטושופ בסיסי פעם בכמה זמן, הומלץ לי על שני לוחות אם שונים. Gigabyte GA-PA65-UD3 for 1155 ASUS P8H67 B3 בנוסף, ראיתי כאן באתר ביקורות טובות על לוח האם Intel BLKDH67CL (B3 גרסא. אני לא מבין הרבה בחומרה, לכן הסתכלות על המפרטים של כל אחד מן הלוחות לא ממש עזרה לי. אני אשמח לקבל הסבר במילים פשוטות על יתרונות\חסרונות של הלוחות הללו, וחוות דעת מהו לוח האם המתאים ביותר לצרכיי. האם אחד מן השלושה הללו …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם אי אם די תשיק את המעבדים שלה בתחילת הרבע הבא או בסופה?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
כרגע יש לי E6600 (מומהר ל 3.2) אבל אני מתכנן לעבור לquad/ (אני מתנצל מראש אם שאלה זו מיועדת לפורום אוברקלוקינג. עברתי על שני הפורומים וזה פשוט נראה לי מתאים יותר) תודה, שי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מעבד מחודש זה דבר רע? במה הוא יכול להיות מחודש והאם זה יכול לפגוע לי בביצועים?
-
- 12 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי מחשב ישן PII 350 שיש עליו 3 הארדיסקים וסידי והוא מחשב להורדות, הוא כל היום עובד ומוריד מהאינטרנט עם תוכנות פתוחות, כך שהמחשב שלי ושאר המחשבים בבית פנויים לדברים אחרים. עכשיו, כשהרכבתי את המחשב, שמתי לב שבלוח שלו יש בחיבורי IDE את כל הפינים, ולכן לא הצלחתי לחבר שם כבל IDE של 80 פינים, כי יש לו מחסום כזה (פין חסר/ממולא) ולכן אי אפשר להכניס אותו שם. אז חיברתי את ההארדיסקים והסידי על כבל 40 גידים ושמתי לב שקצב ההעברה ברשת מאוד איטי, משהו כמו מגה לשניה. זאת לעומת קצב ההעברה בין כל שאר המחשבים - 10 מגה לשניה. רציתי לדעת האם המגבלה נוצרת בגלל הכבלים של ה-40 גידים והם בעצם הצוואר בקבוק פה, או שזה בכלל בגלל שמותקן שם Win98? תודה לכם.
-
- 5 תגובות
- 550 צפיות
-
-
היי במצב רגיל טמפרטורת המעבד שלי היא כ-29-33 מעלות שזה די יפה. עכשיו הקטנתי קצת את מהירות המאווררים כדי שהמחשב יהיה שקט יותר וזה התבטא בעלייה לטמפרטורת מעבד של 37-39. השאלה שלי היא עד איזו טמפרטורה אני יכול לעלות מבלי שייגרם נזק (אני ללא אוברקלוק). תודה
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום. יש לי שאלה שהרבה זמן מטרידה אותי ואני לא מצליח למצוא לה תשובה. השאלה שלי היא מהו תפקידו של המעבד במשחקים. תודה לעוזרים (דרך אגב חיפשתי את השאלה הזאת בפורום אבל כל פעם מישהוא אומר משהוא אחר, אז אני רוצה תשובה חד וחלק).
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם יש הבדל בין אותו זיכרון עם CL4 ועם CL5 ומה יותר טוב... ומהם התזמונים? האם הם הCL? ומה הם הדברים האלה: 4-4-4-12 משהו כזה.. תודה רבה לעונים!
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
חבר שאל... אז... תגידו מה הכי טוב (לבעלי הניסיון)
-
- 9 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול, מהי המכפלה של Q6600? והאם יש חשיבות לתדר הבסיס (2.4GHZ) במידה ומבצעים OC? החלטתי שבסוף אלך עליו בגלל חו"ד טובות, זכרון קאש גבוה והפרש מחיר גדול לטובתו בהשוואה למעבדי הפנרין מאותה הסדרה.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שעושה לעצמו RESTART כל הזמן. לאחר סדרת בדיקות הנחתי (לא בוודאות) שמדובר בהתחממות של מעבד. מדובר בסלרון 2.4. המאורר נראה בסדר, שמתי משחה טרמית, והורדתי תוכנה של MSI (יצרנית לוח האם) למידע על המערכת. התוכנה מייד נותנת לי הודעה שמהירות המעבד 129 מעלות (??) והיא רוצה לכבות את המחשב. התוכנה EVEREST לעומת זאת אומרת שטמפ' המעבד היא רק 34 מעלות. מה עושים במצב כזה? האם יש תוכנת תקן מקובלת בשוק לידיעת הטמפ' של המעבד? תודה.
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב כמו שיש פה במפרטים המומלצים - 10000 ש"ח עם מסך 19". עכשיו אתם לא כתבתם בקשר לקירור למעבד. אז שאלתי היא: האם חייבים קירור נוסף ? או האם אפשר להסתפק בקירור שמגיע עם המעבד + מארז ENERMAX 350W?
-
- 8 תגובות
- 973 צפיות
-
-
לאחרונה בדקתי את מחירי הזכרונות באיביי וממה שנדהמתי הוא שהמחירים שם ממש אבל ממש נמוכים בהשוואה לחנויות בישראל. לדוגמא: זכרונות קורסייר בארץ 1800 שקל לעומת 950 שקל באיביי מאותו סוג כולל משלוח. השאלה שלי היא האם זה כדאי ולא מסוכן לקנות באיביי ? הרי המחירים שם כמעט חצי מאשר בישראל ושם תוכל לקנות זכרונות ממש טובים במחיר יותר נמוך מאשר פה נמכרים זכרונות הכי פשוטים. קישורים למחירים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_435_1803&products_id=12038 http://search.ebay.com/search/search.dll?fcid=100&sadis=200&nojspr=y&fss=0&saprclo=&sappl=1&sargn=-1&sacqyop=ge&fsop=1&fscl=1&fsoo=1&saslop=1&sbrftog=1&fhlc=1&…
-
- 6 תגובות
- 554 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. אני מעוניין להרכיב מחשב חדש ולעומת העבר אני נתקלתי היום בהרבה מוצרים ממשפחות שונות. עיקר הבעיה מתייחס למעבד ומן הסתם למה שמושלך ממנו על שאר הרכיבים. קיימים כיום מעבדים חדי ליבה אותם אני עוד מכיר מלפני כשנה שנתיים, אך נוספו להם מעבדים של 64bit ומעבדים כפולי ליבה. אני הבנתי מחיפושים פה ושם שה64bit יאפשרו עבודה מהירה יותר ע"י העברת מידע בערוץ רחב יותר (כן?) ואילו כפולי הליבה יאפשרו הרצת יישומים שונים במקביל בצורה יעילה ומהירה יותר. אבל מה? לא מצאתי לוח שתואם לשני סוגי המעבדים, וגם אם יש כזה הוא כנראה יהיה מחוץ לתקציב, כך שאני צריך להבין ולהחליט איזה מהמעבדים מהווה את ההשקעה הנכונה לעתיד. לפי מה שהבנתי למעבדי ה64bit דרושה מערכת הפעלה של 64bit ויישומים שיתמכו ב…
-
- 61 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
ASUS GIGABYTE MSI אני יודע שנהוג להשוות בד"כ עפ"י דגם לוח, אך כעת אני מדבר באופן כללי - איזו חברה לדעתכם היא הטובה ביותר מבחינת איכות ואמינות? מדובר בדיון...
-
- 26 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
מה הטמפ' הכי גבוהה ולא מסוכנת שלוח אם יכול להגיע אליה? לפי התוכנה (אם היא לא מזייפת) Everest יש לי תמיד בלוח אם בסביבות ה40 ואז כשאני נכנס למשחק זה עולה ל46 האם זה בסדר?,ואם אני נשאר במשחק לכל הלילה למשל זה יגרום לטמפ' לעלות? ואם לכל לוח אם יש מקסימום טמפ' מותרת אחרת אז הלוח אם שלי הוא D865GLC
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה קניתי מחשב עם הלוח אם 865PE של MSI . ומעבד 2.66GHZ . יש חיישן חום על הלוח אם (אפילו לא ידעתי שהזמנתי את זה) התוכנה מראה לי שהמעבד על טמפרטורה 44C זה הרבה? מה הטמפרטורה המומלצת? מה הטמפרטורה המקסימלית שהמעבד יכול לעבוד בה?
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
מה נחשבת לטמפרטורה נמוכה מהי טמפרטורה נורמלית וכמה זה גבוהה? זה כמו במעבדים?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
א. מהי הטמפרטורה המומלצת למעבד amd 2500? ב. אצלי זה מגיע ל-57 מעלות. זה תקין? אם לא - מה כדאי לעשות?
-
- 7 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מהי הטמפרטורה שמחשבי AMD יכולים להישרף? (מערכת: AMD Athlon thX2600 XF ) דיסק קשיח:80GB זכרון:512 of the RAM 412DDR כרטיס מסך: NVIDIA GEPORCE4 2.8GH
-
שלום לכולם חבר שלי בנה מערכת חדשה בעלת מעבד Q9300 הטמפרטורת של המעבד בזמן מנוחה היא 55-62 מעלות , וזה נראה לי קצת גבוה . מה דעתכם
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
תמיד רציתי לדעת מה מייצג המכפלה של המעבד... אני יודע שהמכפלה כפול הבאס תיתן לי את המהירות של המעבד, אבל מה מספר המכפלה בעצם אומר?
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-