מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, איזה מבין ארבעת הצ'יפסטים הבאים הוא המומלץ ביותר למעבד Barton 2500: Nforce2 400 Ultra K8T800 KT600 מומלץ מבחינתי = קודם כל יציבות ורק לאחר מכן ביצועים. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
הדרישות הם מאוד בסיסיות : יכולת מערך SLI שני כרטיסי רשת (אם אפשרי עם אלחוטי גם טוב) SATA 2 ובקר RAID ( אבל כמעט לכולם יש כזה ) אני לא מתכנן לקנות כרטיס קול אז אם אפשר למצוא משהו עם 24 ביט יהיה נחמד קירור פאסיבי על הגשר הדרומי והצפוני .
-
- 7 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם, המערכת לה אני מחפש את הקירור ל- CPU: מעבד: i7-3770S לוח אם: intel DH77DF דיסק: intel 180 GB 520 series מארז: Silverstone SST-TJ08E זיכרון: DDR3 1600MHz 4GB ספק כוח: Seasonic fanless X-400 כרגע אני חושב על MUGEN 3 (יש לא אותו במחשב אחר, והוא חרישי לחלוטין) שלפי גודלו יכול להיכנס למארז, אך לא ברור לי האם יתאים ללוח האם MINI-ITX מבלי שיחסום את PCIe3.0, את החריצים של הזיכרון, ויעלה על הרכיבים האחרים של לוח האם. תודה מראש למומחים בנושא.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שזה לכאן , אם לא ,אנא העבירו לפורום אוברקלוקינג קראתי קצת בפורום וראיתי שמי שרוצה לוח ל-OC , לא מומלץ לו לקחת עם כרטיס מסך מובנה ,בגלל יכולת מוגבלת ב-OC אלא לקנות לוח+כרטיס מסך נפרד. השאלה שלי , האם במידה והמגבלה ב-OC נובעת מכך שהכרטיס OB מוגדר בביוס כ-ENABLED או שזה פשוט כך המגבלה של הלוחות הללו ל-OC . כך שבמידה ובשלב אחר (כשאני אקנה כרטיס מסך נפרד)אני עושה DISABLED לכרטיס ה-OB בביוס , יפתחו בפניי אפשרויות ה-OC ? תודה לעונים .
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
למרות כל הרעש שמסביב למעבדי ה-64 ביט, בכרטיסי מסך הבאס של הזכרונות מגיע ל-256 ביט, וקונסולות הדור הנוכחי הן 128 ביט. מהו הקשר בין הביט בשלושת הדברים האלו ומה הוא מסמל בכל אחד מהם?
-
- 0 תגובות
- 425 צפיות
-
-
סתם עניין אותי לדעת איזה רכיב או רכיבים משפיעים על מהירות הטעינה של משחק, חלונות או כל דבר דומה אחר...?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, ברצוני לדעת איזה מעבד זיכרון ולוח אם יהיו הטובים ביותר למשחקים כרגע ולמשחקים העתידיים. האם כדי לקנות באנדל במחירים של היום ? או להמתין לירידת מחירים או כניסת מוצרים חדשים ? בקיצור איזה באנדל אתם ממליצים למשחקים ועריכה גראפית ועל איזה מעבדד הוא יבוסס, AMD או INTEL... תודה מראש ואשמח לתגובות עמוקות ומקיפות
-
- 80 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שילוש ראשון : +AMD ATHLON XP 2500 + מאוורר Thermaltake Volcano Silent Boost for AMD Athlon XP לוח אם ASUS NFORCE2 A7N8X-VM/400 2 יחידות זכרון Mushkin 256MB PC2700 CL2 Blue שילוש שני : +AMD ATHLON XP 2500 עם המאוורר הרגיל שהגיע איתו לוח אם 8RDA3I (NForce Dual 2 יחידות זכרון 256MB A-DATA איזה שילוש עדיף, והאם בצורה משמעותית ? תודה ענקית !!!!
-
- 5 תגובות
- 470 צפיות
-
-
מהי המלצתכם לגבי בחירת לוח אם שבתכוניות העתידיות מתוכנן לבצע אוברקלוק הבנתי שקיימת הגבלה מבחינת התדר מעבד שניתן להגיע אליו אני רוצה שהאופציה תהיה פתוחה במידה ואתכנן אוברקלוק בשלב מאוחר יותר.
-
- 14 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום, קראתי לעומק את כתבתכם על המעבדים ונהנתי. תמשיכו כך...אתר מצויין. אבל אני נורא סקרן לדעת מהו הדגם של מעבד כפול הליבה "האמיתי" שדיברתם עליו בכתבה עם טכנולוגיית ה-CONROE, שמקושר בליבות לא רק פיזית אלא גם בזכרון.שנאמר שייצא רק במחצית השנייה של 2006. הנה הלינק לכתבה: http://hwzone.co.il/articles/intel_amd_roadmap/2/ האם הכוונה למעבד E955 החזק עם 4M זכרון ? אם לא אז מתיי הוא ייצא ואיך הוא ייקרא?? תודה לעונים מראש, רפי.
-
- 45 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
התכוונתי לקנות את הזכרונות האלה עבור מחשב עם מעבד AMD כפול-ליבות: OCZ 1GB (512X2) DDR PC3200 Premier Dual Channel CL2.5. זכרונות מסוג PC3200 עובדים במהירות של 400MHz. אם אני לא טועה, אז תצורת Dual Channel מדמה מהירות של 800MHz. האם יש זכרונות DDR (לא DDR2) מהירים יותר (500MHz אולי)? במידה וכן, אז באיזה דגם מדובר (PCxxxx), ומה המהירות שלהם? אשמח לקבל קישור לזכרונות איכותיים של OCZ עם תזמונים טובים ומפזרי חום. דרך אגב, הזכרונות מיועדים ללוח-אם הזה: EPoX EP-9NPA+ ULTRA. תודה מראש!
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע שאני אשמע אידיוט גמור בהשוואה לכל מומחי המחשבים שגולשים פה, אך ברצוני לדעת מהו זיכרון RAM? בנוסף, אשמח לדעת האם ניתן להוסיף זיכרון RAM למה שכבר קיים במחשב ואם כן, כיצד לעשות זאת ומהן האפשרויות?? ניסיתי לקרוא שרשורים שנוגעים לנושא הזיכרון אך התשובות מכילות יותר מדי מונחים שאינני מכיר או מבין.... בתודה מראש, מתן.
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
-
אני חושב שזה ה PENTIUM D 820 ( להזכירכם - כפול ליבה , תמיכה ב 64 ביט) יש לו ביצועים מעולים , מיחר זול מאד יחיסת לכפולי הליבה האחרים ( 1629בלוגיק ) ויכול לעשות OC בקלות ל 3.2 MHZ עם קירור אוויר לפי ביקורות באנטרנט . חוץ מזה נראה לי שבעתיד יהיו יותר יישומים שמייסמים בצורה טובה יותר את היתרון שבכפולי הליבות, כך שזה מעבד עם אורך חיים בביקורת הזאת למשל http://www.driverheaven.net/reviews/dualcoreintel/sandra.htm הוא עוקף את ה ATHLON 64 3800 וגם את FX 57, ובשאר הבנצ'ים ההפרש הוא ממש קטן לפעמים לטובת 3800 ולפעמים לטובת ה PENTIUM D 820 ( להזכירכם ה 3800 עולה הרבה היותר ממנו, על FX57 בכלל אין מה לדבר מבחינת מחיר) הערות : 1. אז מה אם אין לו EIST , משום מה זה לא מפריע לי.... עדיין…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ואשר מיועד לAMD תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
ישנם 6 מועמדים: 1) EVGA 680I 2) ASUS STRIKER EXTREME 680I 3) BFG 680I 4) ABIT IN9-32X MAX 680I 5) ASUS P5N32-E SLI 680I 6) DFI LANPARTY 680I או שבכלל לוחות ה - 650I עדיפים כי יש בהם פחות באגים והם אוברקלוקרים טובים יותר אולי (שלא לדבר על זה שהם משתלמים בהרבה בגלל מחירם הזול) ? 1) ASUS P5N-E SLI 650I 2) Abit Fatal1ty FP-IN9 SLI 650I מה אתם אומרים ?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי מלוחות ה - 975X הבאים הכי טוב לאוברקלוק ? (א.מבחינת אפשרויות בביוס ב.באס מקסימלי) הלוחות הם: 1) ALBATRON PX975X 2) ABIT AW9D-MAX 3) ASUS P5W DH DELUXE 4) DFI INFINITY 5) FOXCONN 975X7AB 8EKRS2H
-
- 10 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני מעונין ליקנות לוח לAMD ורציתי לדעת על החברות אני צריך כ.קול טוב (מובנה)ושיהיה אפשר לעשות OC כי אני אולי אנסה בעתיד... אני שמעתי בABIT טובים אבל מה עם EPOX??? אני מקווה שהלוח תומך DDR 333 ואני אשמח לישמוע כל מה שיש לכם לומר בנושא בתודה THE GYVER
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני פותח את הפוסט הזה בעקבות דיון אחר: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=379111.msg3267397#msg3267397 ומהסקירה ב- http://xbitlabs.com/articles/mainboards/display/asus-p5ql-e_9.html#sect0 בעיקר העמוד האחרון. המסקנה הברורה היא שלוחות אם המבוססים על p43 הם אוברקלוקרים עלובים למדי. הם מספיקים בהחלט למי שהולך על מעבדים זולים כמו E7300 ,אבל הם לא הפיתרון לכל אלו שרוצים להוציא את המיץ מהמעבדים שלהם. נראה לי שככול הנראה אין ברירה אחרת לכל האוברקלוקרים הרציניים,אלא לבחור בלוח מבוסס P45 גם אם אין לי שום צורך במערך מרובה כרטיסי מסך אם כך נשאלת השאלה: מהו לוח ה-P45 הזול ביותר שעדיין מאפשר למצות את המעבד עד תומו? (שימו לב שאני מיתכוון לזול ביותר מבין הלוחות שבנויים מקבלי…
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מהו לוח האם הטוב ביותר היום למעבד אינטל עם ליבה כפולה עם כל הפיצ'רים האפשריים
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי צורך בלוח המכיל מקסימום חריצי PCI-E (על חשבון PCI רגילים )לכרטיסי הרחבה, ושמאפשר ביצוע OC גבוהה ויציב לאורך זמן. חיוני שהלוח יאפשר "עיגון" של גופי קירור כבדים באמצעות חורים יעודיים לברגים בלוח האם. חשוב לי שתהיה תמיכה ב-USB-3 מפני שאני מתכוון לרכוש דיסק קשיח חיצוני שעובד בתקן זה. זה גם קריטי שהלוח יתמוך בצורה טובה גם ב-SATA-6 ,היות ואני מתכוון להחליף את הדיסק הקשיח ב-SSD מהיר אבל קטן בנפח של 32 GIGA לצורך מערכת הפעלה +כמה תוכנות ומשחקים כבדים שזמני הטעינה הארוכים שלהם בין השלבים ,מעיקים עלי מאוד. הערות: העניין של ריבוי כרטיסי מסך ,לא מדבר אליי. כמו כן אין לי צורך בלוח שתומך במעבד גרפי מובנה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. עד 300 ש"ח 2. 300-500 ש"ח 3. 500-700 ש"ח 4. 700-1000 ש"ח 5. מעל 1000 ש"ח תודה
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
המעבד יהיה AMD Athlon 5000x2 AM2 לפי פורום המפרטים הבני שהMA74GM של ג'יגבייט הוא המומלץ. אשמח לכיוון ועזרה, תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
האם מישהו יכול להמליץ על לוח אם לשרת בסיסי חזק תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח MINI ATX, ונגמרו לי הסלוטים, אז הגיע הזמן ללכת לאבא לבקש לוח חדש והפעם התקציב 500ש"ח שאפשר להגמיש חשבתי על ALBATRON PX845PEV - 800 יש הצעות? דרשיות יציב, בעל תמיכה בזכרון DDR אפשרויות OC טובות פיצ'רים טובים (כרטיס רשת, RAID, כרטיס קול) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-