מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB או Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB או Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי מפר ט כפי שמתואר בחתימה אני משחק די הרבה משחקים (FPS בעיקר), אבל בעיקר עובד עם הרבה אפילקציות OFFICE פתוחות בו-זמנית וכן הרבה חלונות EXPLORER פתוחים בו"ז. המחשב ממש מקרטע בעומס הזה, ומבדיקה עם TASK MANAGER של XP עולה כי הAVAILALE PHISICAL MEMORY שואף ל0... מזה אני מבין שפשוט יש בעיה של חוסר זיכרון פנימי והוא נאלץ לעבוד הרבה עם הHD שזה איטי יחסית אני שוקל לקנות סטיק זיכרון נוסף של 256מ"ב 400MHZ או 333MHZ (כמו שיש לי כרגע) רק כדי להמשיך לעבוד בצורה נורמאלית, עד קניית המחשב הבא (כשיהיה תקציב). השאלה היא האם בכלל כדאי להשקיע כרגע בזכרונות שבכל מקרה לא ישמשו אותי במחשב הבא, ולחכות עד שאני אקנה את המחשב, או שכן כדאי לקנות זכרונות רק בשביל שיהיה אפשר להחזיק מעמד עד המחשב ה…
-
- 3 תגובות
- 410 צפיות
-
-
היי!! אני זקוק ללוח אם וזכרון למפרט הבא: intel core 2 quad q6600 asus/gigabyte 8800gt WD 320GB sata 2 המליצו לאבא שלי:asus p5kc and ocz 2x1gb 800mhz platinum revision 2 xtc ואני חושב:gigabyte p35-ds3l and crossair 2x1gb 800mhz xms 2 חשוב שהמחשב יהיה טוב למשחקים ובכללי... איזה לוח אם יותר טוב ה-asus או ה-gigabyte ומה יותר טוב-crossair או ocz תודה לכל העוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 452 צפיות
-
-
שלום רב! יש לי מחשב שקניתי מלפני שנתיים או טיפה פחות. בלוח- אם הנוכחי שיש אני לא יכול לעשות אוברקלוק, ואני מעוניין לעשות. המעבד הנוכחי: INTEL PENTIUM 4 2.4MHZ NORTHWOOD לוח אם נוכחי: ECS P4VMM2 (7.3) אני זקוק להמלצה של לוח אם שב100% מאפשרים אוברקלוק דרך הביוס. לוח אחד עד מחיר של 400 ש"ח או פחות. לוח שני עד 600 ש"ח. העניין הוא שהלוח צריך לאפשר אוברקלוק דרך הביוס ב 100%. אם אפשר גם קישור יהיה מצויין, ויש לי העדפה מסויימת ל ג'יגה בייט אבל זה לא חובה. תודה רבה לכל מי שיעזור! בר
-
- 3 תגובות
- 495 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם p55-ud3a של גיגה בייט, על הלוח יש יציאות SATA2 שיוצאות מבקר של אינטל, בנוסף יש על הלוח 2 יציאות SATA3 שיושבות על בקר של Marvell, רכשתי 2 כונני SSD של SATA3 כדי ליצור מערך רייד0 , סה"כ 256ג'ב למערכת ההפעלה. לפי בדיקות שראיתי באינטרנט הבקר של marvell לא הכי טוב, ומציג מהירויות לא הרבה יותר גבוהות משל SATA2 של אינטל. אני לא מבין למה גיגהבייט מכניסה ללוח אם שלה בקר שאמור להציג ביצועים עדיפים אך באיכות נמוכה? מה לעשות? לחבר על הSATA3 של מרבל או על SATA2 של אינטל? עד היום הייתי על SATA2 של אינטל עם הכוננים הישנים (vertex2) וזה עבר מעולה.. תודה - - - תגובה אוחדה: - - - עכשיו ראיתי באתר של גיגהבייט שהוסיפו שהם לא ממליצים להכניס 2 SSD ב רייד0 על הבקר של מרבל...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא מזמן קניתי מחשב חדש עם לוח אם של אסוס (צ'יפסט SIS 648). מההתחלה חוויתי טונות של בעיות כרטיס הR9700 PRO שלי. מסכים שחורים, תקיעות באמצע משחקים, באגים בגרפיקה, הודעות שגיאה ומה לא. החלטתי לחקור את העניין לעומק ותראו מה מצאתי: http://www.tech-report.com/news_reply.x/4099/0/ כן כן- ATI יצאו בהודעה רשמית שיש ללוחות של SIS 648 בעיות עם כרטיסי הראדון שלה. לכן, מי שרוצה לקנות את הלוח- אל תקנו!! היום אני בא עם ההודעה הזאת למוכר ודורש ממנו שיחליף לי לוח מבוסס על צ'יפסט של אינטל. כרגע השאלה שלי היא איזה לוח לקחת שמתאים למעבד פנטיום 4 2.4 ג'יגהרץ 2 זכרונות של 256 333MHZ זתומרת 512 333MHZ ו SAPPHIRE RADEON 9700 PRO. למי שיש את הכרטיס על איזה לוח הוא עובד עליו והאם חווה בעיות כלשהן.…
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
-
חבריה יש ברשותי לוח אם GB-CA-965P-DS4 כנראה שקרה משהו והתחיל בזיופים כולל בסלוטים שלא מעברים נתונים למעבד(כנראה)כי החלפתי מיקום ואז שונה המצב ובכן אני חייב להתארגן ללוחM חדש אבל זהה לקיים שאוכל להשתמש בשאר התכולה המורכבת אשמח לקבל סיוע כאן בברכה :s05:
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם לוקחים 8200 וממהירים אותו למהירות של ה8400 האם יהיה איזה שהוא הבדל בביצועים בניהם אפילו הפעוט ביותר?
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
יש ברשותי מעבד פנטיום 4 במהירות 3.0. יש בו 2-3 פינים עקומים...השאלה שלי היא איך ליישר אותם מבלי לגרום למעבד נזק? ובמקרה שפין אחד נשבר, האם זה אומר שהמעבד לא יעבוד?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב בעל הלוח הנל : GIGABYTE GA-790XT-USB3 בלוח הנל יש 4 חריצי זכרונות,2 בצבע תכלת ו2 בצבע לבן. אני יכול להשתמש בכולם? זאת אומרת,בקרוב אני אקנה שני סטיקים של 4GB וכרגע יש לי שני סטיקים של 2GB. אני אוכל לשים את כולם בחריצי הזיכרונות?זה לא יצור בעיה?
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
המחירים זהים...הפיצ'רים כמעט זהים חוץ מזה שלג'יגהבייט יש גם כרטיס רשת מובנה.. תיכננתי לקנות את הIC7 בסוף החודש..אבל שמתי לב שבמפרטים המומלצים ה-Gigabyte GA-8IK1100 מוצע לרוב בתור הכרטיס רשת במחשבים שתקציבם דיי גבוה...מכיוון שאני לא מבין בזה הרבה.. אני שואל אותכם..מה בעצם ההבדל?? אם זה עוזר..הרכיבים לעתיד הם: Intel p4 2.6 ghz Radeon 9800 np twinmos pc3200 512 mb X 2 WD 120gb 8mb buffer Serial ATA תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם cpu amd ו256 מ"ב של זכרון במהירות 266 , קיבלתי צ'יפ של 256 MB זכרון רק במהירות 333 , השאלה שלי היא האם אני יכול להכניס את שני הזכרונות האלו יחדיו , למרות שלוח האם שלי תומך במהירות זיכרון עד 266 , ואם לא ואני מכניס , מה יכול לקרות?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז אני יודע שאפיק PCI-E X16 משמש לכרטיסי מסך וזה למעשה מה שהחליף את אפיק AGP X8. עכשיו אני שם לב שהמון לוחות-אם באים בנוסף עם חריץ PCI-E X1. השאלות שלי: 1.במה זה שונה מ PCI רגיל מבחינת השימושים.אני יודע ש PCI-E X1 מהיר יותר מ PCI רגיל ופועל באופן שונה,(פרללי לעומת סריאלי ועוד כל מיני דברים שאני לא מבין :),אבל השאלה שלי היא למה זה משמש? ל PCI רגיל יש שימושים רבים,לא רק לכרטיסי מסך PCI,(שכמעט אף אחד לא משתמש בהם היום),אלא זה חריץ הרחבה לכמעט כל דבר שתרצו לתקוע בלוח האם....האם ה PCI-E X1 גם הוא רב שימושי ,(כמו PCI רגיל),או שזה חריץ יעודי לכרטיסי מסך? 2.במידה וזה חריץ הרחבה יעודי לכרטיסי מסך כמו ה PCI-E X16 ,הרי שכמעט ולא קיימים כרטיסים שמיועדים ספציפית לאפיק כזה...אז ל…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום בלילה המחשב שלי כבה מעצמו, אחרי שהדלקתי מחדש היתה התרעה על cpu overheated press f1 .אחרי שניקיתי את כל המאווררים מאבק ובכללי את המחשב , ניקיתי את המעבד ואת הקירור ליקוויד crosair h60 ,הוספתי משחה חדשה עדיין המעבד מתחמם במהירות ומגיע לטמפרטורות גבוהות. המשאבה של ה h60 עובדת . בחנתי את המעבד מקרוב וזה מה שראיתי (בתמונות) נראה שצד אחד משובש משהו, יש מצב שהמעבד מת? המעבד הוא xeon e2690v3 qs הלוח אם של אסוס x99 m ws המחשב נבנה בערך לפני שנה אני מקווה שתצליחו לראות את מה שאני רואה בתמונות.... תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה בבקשה שתביאו לי את הלוח אם הכי טוב שאפשר לקנות בארץ ל amd(64bit)ולאינטל nforce2 או nforce3 או לא יודע מה העיקר שיהיה הכי טוב להכול! תודה מראש אם אתם יכולים לתמוך את רעיונתיכם עם מאמרים או משהו כזה זה יהיה טוב עוד פעם תודה! לא איכפת לי המחיר ועד משהו מה עדיף: זיכרונות 500mhz בתזמונים גבוהים או זיכרונות 400mhz בתזמונים נמוכים
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שאלות(סליחה על הבורות) ואם זה לא הפורום הנכון תעבירו 1) מה עושים הBITIM במעבד ? 2)אם מהירות הFSb של המעבד היא 1300 ארי אני משתמר ב800 MGz בזיכרון אז מה זה משנה 3) אך למשל בכתבה של ה לוח החדש של הסוס(58X) יש לו פס של GB 6.7 ורוחב פס של 26 GB 4)מה זה מעבדי זרימה ? 5)מה זה משנה החברה של הזיכרונות במלה יש החריות לכול החיים וכולם אותו דבר לא ? 6)למה ב DDR חשוב לקחת 2.5 cL (ראיתי באיזה פורום) וב DDR2 צריך 5 cL (אני יודע מה זה) תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
הלדים מראים קוד שגיאה CF שמשמעו שהקריאה/כתיבה לBIOS לא תקינה. ניקיתי את הלוח ו"לא זז הרברס" מחפש בעל לוח כזה עם נסיון ב HOT FLASH לצ'יפ כזה ) צריך לדעת להוציא ( יש לי נסיון בפרוצדורה אבל הלוח האחר שייך לבעליו ... רצוי איזור חיפה.
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש ברשותי מעבד פנטיום 3 סלוט 1 500 מגה הרץ, ונדפק לי או הלוח או המעבד, אין לי מושג מה אז פרקתי את ההיטסינק שעל המעבד וראיתי את הריבוע הכחול הזה (לא ידעתי שזה הליבה ) מה קורה אם נגבתי אותו עם החולצה ונגעתי בו? הוא נהרס?
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום, אתמול הרכבתי מחשב מבוסס athlon 3200+ עם לוח GA-K8NS. ב-BIOS הוא מציג טמפרטורה סבירה של המעבד, 44 מעלות, אבל ב-windows אני רואה 73 מעלות (!!), גם באברסט וגם ב-nvidia system utility. ה-easy tune שבא עם הלוח דווקא הראה טמפ' טובה אבל הפסיק לעבוד אחרי ה-restart הראשון (אין לי מושג למה). מישהו יודע איך לסדר את זה, כדי שבוינדוס אני אראה טמפ' נכונה, ולא דרך ה-easyTune ? אני לא רוצה להתחיל להריץ בדיקות עומס וכו' בלי לוודא שיש לי מודד טמפרטורות אמין. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
הי, אני מנסה לבנות לעצמי מחשב משחקים חזק, כזה שגם יחזיק שנתיים לפחות. התלבטות הקשה שלי היא לגבי המעבד. האם לקנות AMD עם ליבה אחת חזקה, או ללכת על ה-Intel 920? או בכלל האם כדאי לחכות קצת ל-Intel Pentium-M , כי אחרי שהוא יצא ה- Pentium-D יהיה מיושן.... התקציב לא ממש בעייתי, אני רק רוצה להיות בטוח שאם אני משקיע 6000 ש"ח(920), קיבלתי מחשב הרבה יותר טוב בביצועים מאשר מחשב ב-4000 ש"ח (AMD 3200+ venice) . יש עצות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי בעיה. קניתי מחשב חדש עם הלוח אם הזה ואני פשוט לא מצליח לחבר למחשב מקלט של WIFI כאילו או שהusb לא קולט או שהכרטיס רשת לא יודע לקלוט WIFI (חשבתי שזה דרייבר אבל התקנתי דרייבר שבא עם הדיסק של הלוח ולא עזר.. אולי אני לא יודע מה צריך לעשות כדי לקלוט אינטרנט אלחוטי במחשב נייח?) יש מצב שמישהו פה יודע מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תמיד רציתי לדעת מה מייצג המכפלה של המעבד... אני יודע שהמכפלה כפול הבאס תיתן לי את המהירות של המעבד, אבל מה מספר המכפלה בעצם אומר?
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
http://www.newegg.com/app/viewproductdesc.asp?DEPA=0&description=19-104-224&ATT=Processors&CMP=OTC-d3alt1me
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Black Dragon Dual Channel Kit ב- 460 שח ב-foxpc. האם העובדה שמדובר ב-Geil משנה משהו ?
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-