עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שמונה ליבות עיבוד, לראשונה יחד בתדר שיא של 5GHz - החל מהחודש הבא בחנויות הנבחרות לכתבה

2. Started by athi,

האים athlon 4200 עים גיפורס 7950 יפעיל את כול המישחקים שבה 2006

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  3. Started by Theye,

שלום לכם ראשית יש לכם פורום נפלא ואני נהנה להשתתף בו גם... אז ככה יש ברשותי את הלוח אם הבא: תמונה 1 יש לי בעקרון מקום ל-4 זכרונות.. הם מסומנים ב2 צבעים שונים.. אבל מי שהרכיב לי את המחשב - שם את הזכורנות בצבע הכחול בלבד - האם יש לכך סיבה מיוחדת??? האם לא ניתן להכניס בשאר גם זכרונות?? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  4. Started by prelly,

רציתי לדעת מתי יצא ה מעבדי s-939 והnforce4

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  5. Started by ye_3333,

ככה הייה לי מעבד של אינטל 3 גיגה הרץ והחלפתי אותו (בחינם) ל-3.2 עכשיו פתאום הופיע לי בהגדרות של הלוח (איפה שאני עושה אובר קלוק) אפשרות חדשה.. cpu lock ויש לי שלוש אופציות auto או להפעיל או לבטל (אין כוח לרשום באנגלית) בקיצור חברה קודם כול מזה הדבר הזה שהופיע פתאום? ודבר שני על מה לשים את זה מתוך השלוש אופציות... תודה.. אהה נ.ב יש דבר כזה אחריות לכול החיים על המעבד או שזה סתם חרטה בגלל שעל הקופסא המקורית של המעבד לא מזוייפת רשום 3 שנים אחריות.. חברה עזרהה תודה..

• 3 תגובות
    • 478 צפיות
  6. Started by lironn12,

יש לי מחשב AMD 2500 R9800P לוח של. ASUS לא זוכר איזה קיצר אני רוצה להוסיף למחשב 1GB זיכרון עכשיו השאלה שלי אי כזאות אזיה זיכרון עדיף A-DATA DDR1 400MHZ 1GB או OCZ 1GB DDR400 PC-3200 מה עדיף לפי איכות אמינות ....

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  7. Started by I_S,

מהן כניסות TLB וכמה יש ל Amd,Intel? אני חושב שלP4 יש 64. תודה לכם.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. GIGABYTE GA-P35-DS3L http://www.skypc.co.il/sg_product~39207~10~0.htm או GIGABYTE GA-P35-DQ6 http://www.skypc.co.il/pl_product~39216~10~0.htm# תודה

• 3 תגובות
    • 471 צפיות
  9. חבר'ה השיקול שינחה אותי בבחירת לוח האם הוא לא תקציבי אבל זה לא אומר שאני הולך להעיף על זה כסף כמו לא נורמאלי, אני פשוט רוצה לפעול מתוך צרכים. כמו שכתבתי בכותרת אין לי צורך באף אחד מהנ"ל - cf\sli,firewire,raid מפני שאני לא מאמין שאשתמש בהם אי פעם אבל זה לא יהרוג אותי אם תהייה אופציה כזאת על הדרך. וואיי נזכרתי עכשיו --->> גם אין שום צורך בכרטיס מסך מובנה...נכון שאין צורך? נראה לי שאין... אני קונה מעבד E8400 , ככה שאם יש משהו שידוע כמתאים במיוחד למעבד הנ"ל אני אשמח להמלצה.(לאחרונה הבנתי שלוחות אם לא מתאימים עלולים לגרום לו להתחמם מאוד, לעומת אחרים שאיתם המעבד ישמור על טמפ' יציבה). מעולם לא ניסיתי oc אבל ככל הנראה שבמערכת החדשה אני הולך לנסות את זה קצת.אז שיתאים גם לoc…

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  10. היייי אני זוכר שלפניי כמה ימים חיטטי במחשב חחח ונכנסתי למין מקום כזה שכתוב שם כמה זיכרון יש לי ובכמה זיכרון אני משתמש כמה זיכרון פנוי וזה ואני צריך למצוא את זה דחוף! אז תעזרו לי.........

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by AMD 64,

2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader‎ -‏DDR II 800Mhz‎ ‎800MHz DDR2 ‎ ‎ CL 5-6-6-18 (CAS-TRCD-TRP-TRAS) ‎ ‎ 1.8 - 2.0 Volts* ‎ ‎ Unbuffered ‎ ‎ Copper Mirrored XTC Heatspreader**‎ ‎ 240 Pin DIMM ‎ עולים 600 ש"ח.במחשב שמיועד למשחקים,עם Q6600 ו8800GT מה עדיף זה או ‏DDR II 800Mhz‎ - ‏1GB TwinMOS CL5‎ *2?

• 3 תגובות
    • 454 צפיות
  12. Started by motifi,

הלוח דגם P5K של אסוס עם מעבד Q6600 וזכרון DD2 למה מומלץ להחליף (רצוי של אסוס) תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  13. יש לי כרגע במחשב samsung 256mb 333 ואני רוצה להוסיף עוד סטיק של 256 מגה. רציתי לקנות עוד זכרון של סמסונג אבל הם נורא יקרים אז רציני לדעת אם אני יכול לשלב בין שתי חברות? עכשיו כמו שהבנתי אם כרטיס אחד הוא 333 אז השני חייב להיות כמוהו (רק תגידו אם זה נכון, אל תתייחסו לזה במיוחד) אז בחנתי באתר פנדה כמה חברות והנה מה שאני מתלבט ואם תוכלו תרשמו על כל חברה אם היא טובה ולבסוף מה הכי כדאי לקנות : של GEIL http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_677_701&products_id=2876 kingstone (שווה את המחיר ?!?) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_92_485&products_id=2011 micron (שני דגמים, אחד שכתוב original ואחד לא, מה ההבדל?) http://www.pandas.…

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  14. היי לא מצאתי בארץ EVGA Classified SR-2 , האם מישהו ממליץ על חנות בחול שהיא מסודרת, ואפשר לראות בבירור כמה יעלה משלוח לארץ ? בסגנון www.newegg.com www.tigerdirect.com www.amazon.com תודה מראש שרון. במקרה השניה הזו ממש מצאתי משהו http://buyamerica.co.il/amazon/15662-CHANGEME-addImageToP.html יש עוד רעיונות ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by lipa,

למה זה טוב אם המערכת עובדת מצוין ? זה משפר ביצועים ?

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  16. נכון שיש מעבדים 1700 מגה הרץ נגיד? לא משנה נגיד, אתם יכולים גם לחשוב שזה 1.6 או 1.5 או 1.4 קיצר!! נכון שיש SDRAM 133 מגה הרצים? שמעבירים 533 מגה בייטים בשניה? אז בגל לשזה יותר מהיר מקצב המעבד ( 100 מגה הרץ שעובדים ב 4 בנקים רוחב פס אפקטיבי 400) זה יפעל כמו 100 מגה הרץ ויעביר רק 400 מגה בייטים ?? אני חושב מאוד שאני טועה תסבירו לי את העניין

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  17. אהלן, מצאתי את זה באינטרנט, מסתבר שזה ידוע כבר כמה שבועות: Intel announced a new revision (stepping G0) of the Core 2 Quad Q6600 processor. Compared to the stepping B3, the CPUID changes from 06F7 to 06FB, the S-Spec from SL9UM to SLACR but most of all the TDP is reduced from 105 to 95 Watts. לי זה נשמע כמו בדיוק מה שה Q6600 צריך בשביל להעלות אותו ליכולות OC טובות מאד מהמצב הבינוני שהוא מצוי בו כרגע. אבל אני לא מוצא את זה בארץ, החנויות שמספיק ישרות בשביל לתת לינק למוצר, נותנות לינק לSL9UM, שזה הstepping הישן והאחרות לא מציינות כלום - אני מניח שזה אומר שגם הן עובדות עם ה stepping הישן. אז מישהו יודע מה קורה עם זה?

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  18. Started by iyehuda,

היה לי לוח AMD עם צפסט NF4 ULTRA המערכת הפעלה ויסטה קניתי לוח גיגה בייט דגם GA-G31M-ES2L עם מעבד E8400 חיברתי את אותו דיסק קשיח שעבד לי ב AMD ועכשיו עם הלוח החדש הויסטה מתחיל לעלות ונתקע ניסיתי לעשות repair ולא עזר הוא כנראה רוצה את הדרווירים של הלח החדש שמתי את הדיסק של הלוח החדש הבעיה שיש שם המון קבצים ואין לי מושג איזה דרוורים הוא צריך לצורך התחלה חיפשתי דרוורים של SATA ולא מצאתי תודה

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  19. Started by nec5e,

שלום לכולם. אני מחפש לוח אם טוב ל e6600 ורציתי לדעת מה ההבדל בין chipset 965 ל-975. כמו כן מה דעתכם על הלוח asus p5w-dh. המחשב מיועד להיות מחשב לצרכי פיתוח אז כל התוספות כמו כרטיס קול איכותי במיוחד או firewire חות חשובים. חשוב לי לוח שנותן ביצועים מהירים (האם ה-chipset משפיע ואם כן כיצד) ושיהיה יציב (אני לא עושה oc) לעבודה לזמנים ארוכים כמו מספר חודשים ללא כיבוי. אני מפתח ב-java וזקוק לפחות ל 2 גיגה זכרון. התקציב שלי עבור לוח וזכרון הוא עד 3500 ש"ח. תודה לכל העונים.

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  20. Started by sector5,

21. Started by bugosdckh,

האם מישהו מכיר אותו יודע עליו קצת תכונות? תודה

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  22. יש לי עוד מחשב פה עם 256 זיכרון 333 ואני רוצה להוסיף זיכרון עוד 512 שיהיה לי 700 וה כי המחשב עושה לי תקיעות מעצבנות . עכשיו כמה זה יעלה לי פחות מה 500 יש מצב ?

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  23. Started by Dmoney,

היי, יש לי לוח של אינטל מדגם d845bg. באתר של אינטל נאמר שניתן לחבר זכרונות עם מהירות של 200 או 266 MHZ. http://support.intel.com/support/motherboards/desktop/d845bg/sb/cs-013126.htm#2 האם זה אומר שכרטיס זיכרון עם מהירות גדולה יותר לא יעבוד או פשוט יעבוד במהירות של 266 ?

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  24. Started by alex15,

אני רוצה למכור למישהו זיכרון 256*2 667MHZ בכמה שאמכור לו את הזיכרון ?

• 3 תגובות
    • 453 צפיות
  25. Started by tvholic,

אהלן, בן דוד שלי רוצה להוסיף זיכרון למחשב שלו. יש לו לוח אם GA-945-S3 ראיתי באתר של גיגהבייט שהלוח תומך בזיכרון DDR2 במהירות 400\533. האם אפשר להתקין במחשב גם זיכרון DDR2 במהירות 667 או 800? אני מתאר לעצמי שהזיכרון לא יפעל במהירות הזו מן הסתם אבל האם המחשב יפעל בכלל? האם הוא יכיר בזיכרון? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.