מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
אני משתגע כבר, אני עומד לקנות מחשב ואין לי מושג מה לעשות. חשבתי ללכת על הלוח ASUS A8N32-SLI Deluxe ולשים עליו כרטיס מסך eVGA 7900GT 256Mb אבל מסתבר שכמעט ואין הבדל בין SLIX16 לבין SLI מה שאומר שאני אבזבז המון כסף על לוח שלא שווה את זה... תנו עצה, זה המפרט שלי נכון לעכשיו, איפה הגזמתי? AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ ASUS A8N32-SLI Deluxe nVIDIA nForce4 SLI X16 Socket 939 GEIL 1GX2 PC3200 400MHz DDR SDRAM Aluminum Blue Western Digital 160GB SATA II 8MB 7200RPM WD1600JS eVGA 7900GT 256Mb PCIe LG GSA-4167B DVDRW Bulk Black Thermaltake Swing VB6000 Black No Psu Window Enermax Liberty 400W Active PFC
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא יודע אם אני מחדש לכם משהו אבל בשבילי זה בהחלט שינוי מרענן. בזמנו היו דיבורים על כך ש SATA מאפשר לחבר ולנתק הרד דיסקים בדומה ל SCSI בזמן שהמערכת פעילה. כעת משראיתי את הידיעה האחרונה ב HWZONE על לוח האם של אסוס עם חיבור SATA חיצוני התחלתי לתהות שוב על פשר הדבר ומסתבר כי אכן נכונה היתה הטענה. להלן לינק מהאתר של MAXTOR הדן בסוגיה www.maxtor.com/en/documentation/white_papers/sata_hot_plug_white_paper.pdf והנה התמונה מהכתבה עצמה שימו לב למחבר האדום של הSATA. למישהו יש לשפוך עוד אור על העניין? אילו לוחות האם ישנו צורך בבקר מיוחד על מנת שהנ"ל יתאפשר או שכל בקר SATA תומך כברירת מחדל? כך או כך בהחלט ידיעה משמחת ושינוי מרענן. מקסים.
-
- 11 תגובות
- 761 צפיות
-
-
טוב אין הרבה פרטים אבל דוד שלי שעובד באינטל סיפר לי כמה דברים על סדרת המעבדים שיצאו בשנת 2009: ליבה:PENRIN ננו מטר:45 הליבה הזאת כבר בתהליחי פיתוח וזהו..חח הוא לא יכל להגיד לי יותר.. אני יודע משהו בקשר לסודיות החברה... טוב אז שיגיב רק מי שמענין אותו
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מעבר לOC שטוענים שהוא מצויין יותר מ 830. מה ההבדלים בינייהם חוץ מהמהירות שלהם 805 - 2.66 ו 830 - 3.00 האם גם ללא OC הוא נותן ביצועים יותר טובים ה 805D? ואיזה קירור יש לצרף לו על מנת שהOC יהיה בפול מייטבו?
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אז ככה.. לפני כחצי שנה - שנה, כשתכננתי לקנות מחשב ולא יצא.. בניתי על לוח אם ASUS P5LD2. עכשיו שאני באמת מוכן נפשית (...וכספית) לרכישת המחשב רציתי לדעת האם להשאר בדעתי עם לוח אם זה? או שכבר יצאו אלטרנטיבות יותר טובות וחדשות יותר... נא עיזרו לי. תודה. חג שמח , והמשך יום נעים כמעט ושכחתי: הלוח אם לדברים הרגילים DUAL CORE 830 - מעבד... זכרון 1 GHZ.... וכאלה... אוברקלוק בעתיד בסבבה... וכאלה..
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי צ'יפסט של SIS וכרטיס GF6600 ואני רוצה לדעת מה התוצאות שלכם מהשילוב הזה. לי זה עושה בעיות ואני רוצה לשמוע מה זה עושה אצלכם. (לא צ'יפסט חדש מדי של SIS )
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לחבר שלי את הלוח אם הזה GIGABYTE 8I945PL-G מה אתם אומרים עליו?
-
- 1 תגובה
- 410 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם ורציתי לדעת עם הוא לוח טוב asus p5s800vm תודה לכול מי שיעזור ליי.....
-
- 11 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את שלושת המחשבים הבאים: הראשי מבוסס מערכת אינטל עם מעבד פנטיום 4 פרסקוט 3.0 גה"ז סטפינג E0 כמו שכתוב במפרט שלי. השני מבוסס מערכת אינטל עם מעבד פנטיום 4 נורטווד 2.4 B של אשתי מבוסס AMD עם מעבד אתלון XP ברטון 2500+ למחשב הראשי יש 1 ג'גה זיכרון ולשאר 512 מגה כולם בדואל DDR מה שמפליא אותי הוא כשאני משחק NBA 2006 מרגע סיום הגדרות המשחק ועד להעלאת המשחק הנורטווד והברטון מעלים את המשחק תוך מספר שניות בודדות לעומת הפרסקוט שהוא יותר חזק באופן משמעותי משניהם לוקח לו להעלות את המשחק לפחות 30 שניות, משהו לא הגיוני בכלל. איך זה שהמעבד החזק יותר עובד לאט יותר? האם זה בגלל צינורות העיבוד הארוכים יותר?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה: Intel Pentium D 805 Dual Core 2.66Ghz או זה: Intel Celeron D 351 3.2GHz 64Bit
-
- 3 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלום רב! לאחרונה קניתי מחשב חדש ובביוס אין לי תאפשרות של לעשות אוברקוק, אפילו לא מופיע לי שורה עם ה CPU FREQUENCY. לוח אם: GIGA-BYTE 81945GME מעבד: INTEL PENTIUM D820 2.8. הביוס שלי מעודכן לשנת 2006 וניסיתי ללחוץ CTRL+F1 וזה לא עשה כלום. אולי אתם תדעו. הינה הלוח באינטרנט: http://www.gigabyte.com.tw/Products/motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2178
-
- 7 תגובות
- 828 צפיות
-
-
לכתבה המלאה: http://arstechnica.com/news.ars/post/20060411-6581.html ויש לי שאלה : מה זה הK8L של AMD :s05:
-
- 12 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום בעיר הגרמנית דרזדן כבר נבנו 2 מפעלי יצור, FAB30 ו FAB36, שייצרו כנראה מעבדים בליטוגרפיה של 65NM מפיסות סיליקון בקוטר של 300 מ'מ. AMD לא מוציאה את האפשרות לבנות עוד מפעל יצור בעיר דרזדן, כי לפי AMD יש שם כוח עבודה טוב, ותנאים טובים. האתר The Inquirer הודיע כי ההחלטה על הבניה של המפעל החדש תיערך כבר בקיץ השנה, אם ההחלטה תהיה חיובית - הבניה תתחיל כבר בסתיו השנה, ויתחילו לשווק את המעבדים שייצרו במפעל כבר בשנת 2010. לפי זמן הסיום של הבניה ותחילת השיווק אפשר להבין שהמעבדים ייוצרו מפיסת סיליקון בקוטר 450מ'מ בליטוגרפיה של 45 או 32 ננומטר... כידוע, ארכיטקטורת הקונרו לא תתחלף עד שנת 2009, עד אז ל AMD יש מספיק זמן בשביל לערוך ניסויים עם ארכיטקטורות שונות... אז ל AMD יש …
-
- 126 תגובות
- 9.4k צפיות
-
-
שלום האתר HKE PC פירסם היום תמונות + ידיעה על הזיכרון החדש DDR3. Intel תתחיל להשתמש בזיכרון הזה בפלטפורמה שלה כבר ברבעון השני של שנת 2007. הזיכרון ייוצר ב 70 ננומטר, כך יצרוך פחות חשמל ויפלוט פחות חום. התקן החדש של הזיכרון יופיע בהתחלה כ DDR3-800, ימשיך כ- DDR3-1066MHZ ו DDR3-1333MHZ, ויסתיים ב DDR3-1666MHZ. מעניין איך הזיכרון יהיה ב OC... אם יהיה אפשר להביא את 1666 לפחות ל 2GHZ בתמונות הזיכרון נראה חמוד :xyxthumbs:
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.fronic.com/?p=66 אם זה לא סתם שטויות אז זה נראה לי כמו רעיון מעניין מאד. אם הם באמת הולכים לעשות את זה, אז מעניין איך זה יעבוד? המערכת הפעלה תראה רק מעבד לוגי אחד? בדיוק כמו שעם מעבד HT ה-OS רואה 2?
-
- 31 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הלוח הנ"ל ובבדיקה שביצעתי ה PAT אינו מופעל רציתי לברר איך להפעיל אותו. האם זה יתן לי שיפור בביצועים? בנוסף האם זה נכון מה שאינטל טענה שהפעלת PAT עלולה לפגוע בצ'יפסט ובזכרונות? חיפשתי בכמה מקורות ולא מצאתי הוראות איך לאפשר את ה PAT אשמח אם תעזרו לי.
-
- 28 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לדעת מהו לוח האם הזול ביותר שיש בשוק שמבוסס על CHIPSET INTEL 945G, ותומך ב: DDR2 667 2 GB זיכרון 10/100/1000 SATA2 כמו כן אודה על שם של יצרן זיכרונות אמין וזול. תודה, אמיר
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
חג שמח לכולם יש לי מעבד פנטיום 4 2.4 B - עובד בבאס 533 הרכבתי אותו בלוח אם מתוצרת אינטל: d865pcd הלוח תומך בדואל צ'אנל ויש זיהוי בביוס של דואל צ'אנל אך האם בגלל שהמעבד הוא פנטיום 4 נורטווד B ולא C הוא לא יודע לנצל את הערוץ הכפול של הזיכרון? שמתי שני זכרונות של DDR 333.
-
- 41 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מעוניין לקנות זיכרון חדש למחשב שלי. שמתי עין על זיכרון תוצרת V-DATA מהירות DDR400 בגודל 256 מגהבייט עם CL2.5 ב-125 ש"ח לסטיק מחנות KSP. עכשיו יש לי מגבלה בלוח שהוא יודע לספק לזיכרון אך ורק מתח של 2.5 וולט (לא פחות ולא יותר), אז אני צריך לדעת אם הזיכרון הזה יוכל לעבוד במתח הנ"ל. תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 856 צפיות
-
-
מה המהירות שעות של המעבד שלי??? AMD ATHLON 64 3200+
-
- 7 תגובות
- 577 צפיות
-
-
לא - הכוונה לא לסוגים שונים לגמרי של זיכרון פשוט יש לי כרגע 256MB במהירות 333MHz, ורציתי לקנות עוד 512 במהירות 400MHz (סתם כי זה מה שיש כרגע בחנויות, לא משהו מיוחד)... האם הם יעבדו טוב ביחד? עוד דבר - הזכרון הנוכחי שלי הוא של קורסאיר, האם כדאי שגם החדש יהיה מאותה חברה או שלעניין אין משמעות? זהו אין עוד שאלות מקווה שתעזרו כי אני רוצה לקנות היום
-
- 2 תגובות
- 428 צפיות
-
-
חג שמח לכול חברי HWZONE מוצעים לי 3 לוחות של Abit IS7-E2 http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=164 IS7-E http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=80 IS7 http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=79 איזה מהם טוב יותר (C@ וכדומה)?
-
- 13 תגובות
- 834 צפיות
-
-
היי... אני מעוניין להחליף לוח +מעבד למארז והחומרה(הלא חדשה...) שיש לי . מישהו יכול להמליץ בבקשה על שילוב טוב של לוח בסוקט 754 או סוקט של אינטל (שמקביל ל-754 של AMD) +מעבד סמפרון 2800 (הבנתי שהוא OC טוב) או סלרון זהה ? אני מעדיף משהו שיהיה אפשר לבצע אוברקלוק ברמה סבירה+ .המחשב גם למשחקים "חלשים" וגם לקידוד סרטים. אגב , הכרחי שהלוח יהיה של ASUS או MSI . לא מצאתי משהו בכיוון במפרטים המומלצים . תודה לעוזרים !
-
- 8 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם עד היום חשבנו שהמעבדים החד ליבתיים של AMD לסוקט AM2 יוגבלו לכמות של 2 מעבדים (3500+ ו 3800+)... האתר DailyTech פירסם היום נתונים חדשים על הפירוט הטכני, המחירים ותאריכי הכרזה של המעבדים בסוקט AM2. נוספו כל המעבדים שהיו בסוקט 939. כמו שאתם יכולים לראות, שיטת המספור למעבדי SEMPRON לעומת מהירות השעון הוחלפה. וכמו שאתה בוודאי רואים, המחירים זהים כמעט למעבדי סוקט 939... גם השנה אף מעבד של AMD לא עבר את 2.6GHZ... :xyxthumbs:
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=106&CatCode=110
-
- 13 תגובות
- 932 צפיות
-