עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אנא ענו יל על השאלה הזאת... אני רואה בכך שיש זכורונות יותר מהירים וכל הזמן משתדרג המהירותש לה זכרונות... למה המחירים של הזיכרונות של ה800MHZ רק עולים ולא יורדים...!?

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  2. יש לי שאלה קטנה בקשר לנושא, המעבד E6300 עובד על 1066MHZ.. עכשיו אם יהיה לי לוח שתומך ב 1066, וזיכרונות שתומכים ב 800.. הם לא יהיו מסונכרים כמו שצריך, נכון? ובלי OC הם לא יעבדו כמו שהם אמורים לעבוד, בסינכרון מלא. עד כאן אני צודק? אם זה עובד ככה, לא מומלץ ליקנות זכרונות שיצליחו להגיע ל 1066 ושהיה 1:1 RATIO ? ואם זה לא עובד ככה, אז איזה מהירות זיכרון + לוח אני צריך כדי שהיה סינכרון מלא, 1:1 RATIO ? תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אווה זה נראה ממש קטלני וחזק ... תסתכלו , אם למישהו יש מידע מתי זה יגיע לארץ .... תודה ותהנו ... תמונות אלו של ה EXTREME ... יש גם את ה FORMULA מאותה סידרה חדשה תמצאו אותו בגוגל

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  4. שלום לכולם, רגשתי אתמול מחשב חדש: לוח אם מדגם: ASUS P5GC-5X ודיסק קשיח: HITACHI DESKSTAR 160 GB הבעיה שלי היא כזו: קניתי את המחשב בחלקים, והרכבתי אותם (לא פעם ראשונה שאני מרכיב מחשבים)., אבל משום מה, כאש אני מדליק את המחשב ונכנס לביוס, בסעיף של IDE, הוא לא מזהה לי את ההארד דיסק בתור פריימרי, אלא בתור שני או שלישי. וככה אני לא יכול למעשה לבצע התקנה של הווינדוז. אין לו ג'אמפרים מאחורה, כמו לדיסקים הקשיחים הישנים. אז איך אני משנה את ההגדרה שלו לראשי? תודה

• 7 תגובות
    • 670 צפיות
  5. Started by assaffa,

אני מעוניין לקנות מחשב למטרת עבודה משרדית וצפייה בסרטים(בנוסף לגלישה הורדות וכדומה) המחשב ללא מסך .חשוב לי שיהיו גם כמה שיותר יציאות USB ואופציה לצפייה ב HD : האם הלוח אם הזה טוב לדרישות ומתאים לרכיבים שמסביבו? אם כך איך המפרט הבא מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box ¤590 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200 לוח אם GIGABYTE GA-EG31MF-S2 ¤325 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39268 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤292 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון Kingston DDR2 1024MB 800MHz CL 5-5-5-18 ¤121 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=KVR800D2N51G כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD3650 Silent 5…

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  6. יש לי מעבד 3200 וניס, אני עומד להתקין את הWIN64BIT, והשאלה שלי אם צריך להתקין דרייברים כלשהם, כי אני יודע על הרבה שלא התקינו אבל באתר של AMD יש את זה: AMD Athlon 64 Processor Driver for Windows XP x64 Edition and Windows Server 2003 x64 Editions Version (exe) 1.2.2.1 - Allows the system to automatically adjust the CPU speed, voltage and power combination that match the instantaneous user performance need. Download this Setup Installation program (EXE) to automatically update all the files necessary for installation. This package is recommended for users whom desire a graphical user interface for installation. This .EXE driver is a user friendly localized software in…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Black_eagle,

שלום. יש לי מעבד AMD BARTON 2500. עכשיו בכל תכונה שאני בודק הוא אומר יש 64 L1 CHACHE. ראיתי באתר הזה: http://techreport.com/cpu/ שצריך ליהיות לו 128. יש מצב שמכרו לי איזה מעבד אחר? אני לא בטוח בזה כי כל הפרמטרים האחרים בסדר.

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  8. Started by dorosen,

שלום לכולם, בשביל להתקין את הSATA אני חייב את הדרייברים על דיסקט, עשיתי דיסק עם הדרייברים וזה לא עובד, בעבר זה עבד עם הפלופי. אין לי כבר את הדיסק של הלוח אם שעליו הייתה פשוט אופציה להכין דיסקט, ואני לא מוצא שום מקום באינטרנט שיש אופציה להכין דיסקט כזה בשביל הלוח שלי. מהיכן תבוא הישועה?

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  9. שלום לכולם. לפני שפתחתי את הטרד עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי תשובה. אני מרכיב מחשב עם מעבד מרובע ליבות של INTEL למטרת עבודות בתלת מימד. אני לא בטוח בקשר ללוח, איזו ערכת שבבים נחשבת יציבה יותר למעבד אינטל הספציפי? ראיתי שהלוחות מבוססים Nforce יקרים יותר מאלו המבוססים צ'יפסטים של INTEL . מה ההבדל בינייהם? יש הצדקה למחיר הגבוהה של NVIDIA? בין הצ'יפסטים של NVIDIA, מה ההבדל בין ה650i ל 680i תודה .

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  10. Started by roeiw,

מה עדיף מבחינת ביצועים יציבות איכות ו בקיצור מה יותר טוב?? Abit NF7 v.2 אווו Gigabyte GA-7N400 (אני לא מתכנן אוברקלוק)

• 9 תגובות
    • 652 צפיות
  11. Started by hagay,

אני החלטתי לשדרג את המעבד והלוח אם ויש לי תקציב של 4000-5000 שקל ... חשבתי על הכיוון של הפנטיום 4 3.4 החדש... מה אתם אומרים? תודה.

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Sarlula,

1. הלוח-אם בא עם כרטיס מסך משולב. איך הוא בהשוואה ל-GeForce 440MX 64MB? 2. אני זקוק לשני כניסות IDE (לכוננים אופטיים ולהארד-דיסקים). מישהו אמר לי שבלוח יש שבב מיוחד שנותן כניסה נוספת של IDE, אבל בתמונה של הלוח ראיתי רק כניסה אחת. כמה כניסות יש? :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:

• 11 תגובות
    • 673 צפיות
  13. יש ברשותי זיכרון של יונדאי 2*256 PC 3200 400 ואני רוצה להחליף אותם.... הטכנאי שלי אמר לי שהוא מוכן להחליף לי אותם בתמורה ל 600 שקל לסמסונג 512*2 PC 3200 400 האם כדאי לקחת של ADATA כי היא חברה יותר טובה ? אשמח לתגובות!

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  14. היי חברים יש לי בפאנל הקידמי יציאה של AUX וכניסה של מיקרופון שאני רוצה לחבר אותה ללוח אם שלי ואין לי מושג איך אני עושה את זה הלוח אם שלי הוא M2N-MX SE הכבלים שיוצאים מהמארז הם: כחול L_IN שחור GND סגול R_IN שחור עם פס לבן קטן GND ירוק MIC_IN צהוב R_OUT אדום L_OUT בדקתי בביוס שהכל מוגדר כמו באתר היצרנית. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  15. Started by idanashh,

איזה לוח טוב ל O\C ל AMD אני לא צריך משהו מיוחד אני רוצה לפחות שיגיע מ1400 מגה הרץ ל1600 נ.ב יש לי רק 600 שח ללוח

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם, קניתי מחשב חדש עם מעבד אטום, וקיבלתי איתו זכרון kvr, הוא פחות טוב?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. יש לי מחשב מעבד E5400 + שתי גיגה זכרון 1+1 . יש לי רק שתי סלוטים לזכרון בלוח האם . הלוח אם הוא גיגה בייט g31m-s2l http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2693#ov אני לא רוצה להשקיע בו כספים מיותרים כבר יהיה עדיף לי להחליף שילוש מה גם יש עליו מערכת הפעלה 32 ביט אני שוקל לקנות ביד 2 סטיק אחד של שתי גיגה ככה שיהיה 2+1 עד כמה יהיה הבדל לעומת זכרון 2+2 דואל צאנל ? מבחינת מהירות זכרון עצמו . תודה לעונים .

18. Started by Regev,

איזה שילוב - לוח אם\זכרוןDDR333\מאוורר\ יתאים למעבד PENTIUM 4 NORTHWOOD?, שיתמוך ב-533MHZ BUS.

• 45 תגובות
    • 6.2k צפיות
  19. Started by yoav9,

חשבתי על זה, יצרו מאיץ גרפי כדי להוריד מהעומס של המעבד את רוב הקטע של העיבוד הגרפי ואחת הסיבות של הכרטיס קול הוא כדי שהוא יעבד את הקול, כנ"ל לגבי כרטיס רשת... (בקשר לאחרון אני לא בטוח) עכשיו מה שאני שואל זה למה לא ליצור כרטיסי פי סי אי שמורידים מכוח העיבוד של המחשב, יקחו מהמעבד את הצורך לעבד a.i או גאומטריה של שלבים הוא מיליון ואת דברים, או בכלל ליצור כרטיס פי סי אי שהוא עוד מעבד נגיד של עוד 300 מגה הרץ... תחשבו, עולה 200 שקל ובמקום up-grade של כל המעבד פשוט קונים אחד כזה, יש בעיה עם דבר כזה? נ.ב. ברמה עקרונית גם הראם הוא חלק מהעניין. וחוץ מזה, מעבד כזה (300 מגה הרץ) לא צריך להתחמם יותר מדי, ככה שheatsink קטן ופשוט יספיק.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by 111111,

המחיר שלהם הוא 690 שח אני מתכנן לקנות שתיים כאלה, המחשב בעיקר למשחקים כבדים וכל שאר הדברים האם זה בזבוז כסף אם אני לא מתכנן אוברקלוק?

• 4 תגובות
    • 452 צפיות
  21. הכרטיס זיכרון הזה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=7547 יתאים ללוח אם מסוג ECS P4S5MG/GL ? תודה מראש .

22. שלום, התקשרתי לחנות מחשבים ואמרתי שאני רוצה לקנות מחשב חדש שהתחלתי להגיד על המפרט כמובן אמרתי את המעבד אמרתי למוכרת שהחנות היא שלה שאני רוצה Core i5 TRAY עכשיו לפי מה שאני יודע ההבדל בין BOX לבין TRAY זה שהBOX מגיע עם קירור מקורי של אינטל המוכרת ישר צעקה עלי ובאמת צעקה "למה TRAY זה לא מהפס ייצור של אינטל וזה הרבה פחות איכותי ולא טוב" זה סתם בולשיט מה שהיא אמרה או שהיא צודקת?

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  23. Started by gal505,

שלום האם יש עניין להוסיף ראם למערכת מאותו הייצרן שכבר בשימוש? יש לי HYNIX 4GB 1600 שקניתי עם המחשב עכשיו כדאי להוסיף עוד אחד זהה? או משהו אחר Corsair, Kingston או שזה פשוט עניין של אסטטיקה ולקנות עוד HYNIX תודה

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  24. Started by Fetalo,

אין לי שום ניסיון (ניסיון ומושג) בתחום - יש לי לוח דפוק של אינטל d845hv שאלה: (בעצם עמה) האם אני צריך לעדכן? זה יעזור באופן כלשהו? מה הסיכונים בדבר?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.