מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אני ישמח אם זה יהיה אסוס וציפסט אינטל
-
- 7 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אין לי שום כוונה לאוברקלוק (ואם כן, אז לא משו רציני) מחפש משהו יציב, כמו gigabyte עם AGP!! (לצערי) לא ללכת לחנות רחוקה, שישאר באזור המרכז... אממ, אם כבר פתחתי תתראד, אני מחפש גם זכרונות, לא משהו יקר.. 2 סטיקים של 256.. משו כמו OCZ.. תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
לפי מה שהבנתי המשמעות של התיזמונים שמופיעים במשהו כמו 2 3 4 4 זה הזמן צריך לחכות כדי שנתון יקרא או יכנס לזיכרון שהשאלה שלי האם אתם מסכמים את המספרים ומסתכלים על זה כנתון בודד או האם יש משמעות למיקום המספרים? אני אנסה להסביר האם 2 2 2 4 שזה בעצם 10 מחזורי שעון יהיה יותר טוב מ... 2 3 2 5 שזה 12 מחזורי שעון והאם 2 3 3 5 שזה 13 מחזורי שעון יהיה זהה בביצועים ל 3 2 2 6 שזה גם 13 מחזורי שעון? כמובן שאני מדבר על אותו סוג של זיכרון -ותסלחו לי אם התיזמונים לא הגיוניים כי אני לא ממש מבין לעומק אני פשוט רוצה איזה דרך שאני אוכל להשוות בין סוגים שונים ולראות לבד האם ההפרש מחירים מצדיק עליה של X אחוזים בביצועים
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמתי לב בפעם הראשונה כי ללוח הזה יש שני סלוטים של כפול 16 האם ניתן לעשות מערך של SLI?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כי אני חושב לקנות opteron 170 או athlon x2 ... יש למה לחכות ? אולי ירידת מחירים ? או מעבד חדש ל 939 ?
-
- 9 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום 4, 1.8GHz, זיכרון: 256 DDR-SDRAM אני רוצה להרחיב את הזיכרון הפנימי ורציתי לדעת לכמה כדי לי להרחיב, ועם איזה זיכרון להרחיב... תודה מראש!
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן מחשב AMD, לוח אם כנראה Asus A8N-E, ואני רוצה 2GB של זכרון מהיר. בגלל שאני לא מתכנן OC מטורף (אני אנסה לעשות OC, ואם זה לא הולך, אז לא נורא מבחינתי), לדעתי עדיף זכרון שעומד בתזמונים טובים מאשר זכרון שעומד במהירות שעון גבוהה יותר (כמו לדוגמא זכרונות DDR של OCZ שמתכוננים לעמוד גם ב-500MHz). האם אני בכיוון הנכון? ובהמשך לקו מחשבה זה, מה דעתכם על הזכרון הבא: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5098 ומה זה בכלל ה-HyperX הזה!?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב (עם AMD כפול ליבה 3800+) ואני מתלבט בין 2 לוחות: ASUS A8N-E ושל DFI LANPARTY UT nF4 Ultra D. לא קבלתי עד כה תשובה טובה לנושא. קראתי ושמעתי שעם DFI מבצעים את מרבית הבדיקות למחשבים כי הם לוחות יציבים מאוד ונוחים לעשות O.C. בנוסף ללוח הזה יש יציאת firewire שיכולה להיות שימושית בשבילי. בנוסף, ראיתי שהמעבד יושב במרכז הלוח שמאפשר אוורור טוב יותר לחלקים החמים. ASUS ידוע באיכותו, ראיתי במספר בדיקות שהוא מהיר יותר ואף יותר זול ב 140 ש"ח מ DFI. אני לא מתכנן לשחק עם O.C. אולי בעתיד משהו קל (אני בטוח ש ASUS יוכל גם לבצע זאת). אז מה אתם אומרים, מי טוב יותר ? שאלה נוספת, האם בלוחות הללו (של AMD) יש הבדל משמעותי בין רכיב זיכרון אחד לשני רכיבי זיכרון תואמים ? קראתי בפ…
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם המכפלה של המעבד הנ"ל פתוחה ? ואם יש אתרים בהם מסקרים את המעבד ? עם השוואה למעבדים אחרים של AMD ?( יש לי AMD 3200 ) ... תודה
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם , ראשית אני חייב לציין שאני לא ממש מבין בכל הדברים האלה , אני לאט לאט לומד , אז אם אני אומר משהו לא נכון או שאני לא מבין משהו זה לא מזלזול , אלא מחוסר ידע ...אשמח אם תעזרו לי בנושא... אני נמצא בדילמה. בספטמבר יוצא gothic 3 , משחק מחשב כלשהו , בכל מקרה מסתבר שהמחשב שלי , כבר די ישן והכרטיס מסך שלו לא מסוגל להריץ את המשחק. אני מאוד מאוד רוצה לשחק במשחק , אז החלטתי לשפר את המחשב. המחשב שלי הוא: [PU Type (Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133 Package Type 478 Pin uPGA (אמרו לי שזה חשוב לסוגים של הלוחות אם..) 512 ram Video Adapter nVIDIA GeForce4 MX 440 בכל מקרה אם יש עוד משהו שחשוב לדעת , תכתבו לי איך מוצאים אותו באווראסט כי אני לא הכי טוב בזה.. והדרישות של המשחק …
-
- 11 תגובות
- 791 צפיות
-
-
חבר'ה amd הפסיקה לייצר את'לון לסוקט 754? תודה!
-
- 10 תגובות
- 728 צפיות
-
-
הידקתי את התיזמונים שלי להכי נמוך שאפשר עכשיו ראיתי שרשום ב CPU-Z בתווית של ה TRas# רשום 9 עכשיו הורדתי אותו בביוס ל 3 מה זה אומר ה TRas הזה ואם זה טוב שהורדתי אותו יותר נמוך ממה שרשום הוספתי תמונות!! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 465 צפיות
-
-
מכיוון שלא היה לי עדיין ניסיון עם מעבד בסוקט LGA775... רציתי לדעת.. איך לעזאזל זה עובד? למעבד אין פינים? איך הוא נכנס לשם? איך זה מתחבר לסוקט?
-
- 14 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום יש לי את המחשב שלי כבר חצי שנה ורק היום שמתי לב שהזכרונות הם לא בדיואל צ'אנל תסתכלו במפרט שלי ותראו את הלוח אם עכשיו שמעתי כדי לשים את הזכרונות בדיואל צריך לשים אותם על אותו צבע של הסלוט אז שמתי את 2 הכרטיסי זיכרון על על שתי סלוטים בצבע כתום חיברתי את המחשב הפעלתי והמסך הבהב ולא עלה וגם המקלדת לא פעלה החזרתי את הזכרונות לאותו מצב שהיו לפני אחד בצהוב ואחד כתום ואז המסך חזר לעבוד וגם המקלדת אז מדוע אני לא יכול להפעיל את הזכרונות האלה בדיואל צ'אנל ???
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא יודע איזה לוח אם לבחור מבין הארבעה: לוחות אם למעבדי אינטל? ABIT Price Units Total AW8 (955X) s775, Dual DDR2, GBL, Heatpipe 790 1 790 AW8-MAX 3rd Eye II s775, Dual DDR2, GBL, Heatpipe 890 1 890 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE Price Units Total 8I945P-G s775, DDR2, SATA2, PCI-E 575 1 575 8I945G Pro s775, DDR2, GBL 890 1 890 בעיקרון הכי אופטימלי שאני מכיר וראיתי אתכם ממליצים זה "8I945P-G". מה שאני צריך בעיקרון זה לוח אם טוב ויציב שיחזיק מעמד כמה שנים טובות. אם אפשרות שידרוג עתידית. כמו כן אני צריך לוח שיתמוך בחיבורי HD ישנים IDE (לפי מה שראיתי ב-ABIT יש יציאה אחת בלבד לעומת 2 ב-GIGABYTE). וחיבור ל-DVD RW ואולי גם CDRW כלומר ביחד. מה דעתכם ועל מה אתם…
-
- 11 תגובות
- 641 צפיות
-
-
היי. הפעלתי את CPU-Z על המחשב החדש שלי והזכרונות מופיעים לי כ 200MHZ כל אחד במקום 400MHZ. מה לעזאזל הבעיה פה? הזכרונות של חברת TWINMOSS [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 396 צפיות
-
-
היי. אני רוצה להוריד דרייברים ללוח האם שלי. אז נכנסתי לאתר היצרן, חיפשתי את הדגם ואכן מצאתי את הדרייבר אך הופיעו שתי גירסאות: 1. GA-K8NF-9 (Rev 1.x) .2 GA-K8NF-9 (Rev 2.x) מה משמעות Rev? תודה
-
- 13 תגובות
- 774 צפיות
-
-
-
AMD AM2/M2 קצת מידע על התושבת הבאה של חברת AMD אשר אמורה לצאת במהלך 2006, (למעשה לפי שמועות אחרונות ב-06.06.06) ומביאה את בשורת ה-DDR2 גם ל-AMD הדיווח על שינוי השם ורשימת מעבדים מקור קרדיט ל-3DGod סוקט AM2/M2 ליצרני OEM כבר בפברואר מקור קרדיט ל-3DGod מידע על הצ'יפסטים לסוקט AM2/M2 מקור קרדיט ל-3DGod מפרט של הסמפרונים לסוקט AM2/M2 מקור קרדיט ל-3DGod תאריך היציאה המסתמן - 6 ביוני מקור קרדיט ל-3DGod עוד מידע על הסוקט מקור קרדיט ל-3DGod AM2/M2 יתמוך ב DDR2-800MHz קרדיט ל-AssaFiles סיבוב ראשון של Tom's Hardware על הפלטפורמה קרדיט ל-AmiLo תמונה של ה-Athlon X2 5000 לסוקט AM2/M2 ושני לוחות ראשונים לסוקט AM2/M2 קרדיט ל-3DGod ערכות השבבים הבאות - NVidia 5xx קרדיט ל-BUNG סוקט AM2/M2…
-
- 1 תגובה
- 6.8k צפיות
-
-
היי אנשים ! רציתי לדעת אם הלוח אם הנ"ל מתאים לפנטיום D930 ? http://www.pcdiscount.co.il/Product.asp?productid=95 http://www.pcdiscount.co.il/Product.asp?productid=344 תודה.
-
- 6 תגובות
- 517 צפיות
-
-
האתר VR-Zone דיווח ש COOLALER (אם אתם זוכרים, זה אותו האחד שהצליח לשים 2 כרטיסי NVIDIA ב SLI על מערכת מבוססת צ'יפסט של ATI...) ערך מבחן של 2 כרטיסי 7600GT ב SLI על 2 מעבדים: 1. FX-60 של AMD הממוהר עד .3.0GHZ 2. מעבד T2600 מבוסס Yonah ממוהר עד 3.2GHZ. חשוב לציין שה Yonah הוא מעבד המיועד למחשבים לניידים, וה FX-60 מיועד למחשבים נייחים. התוצאות דיי מפתיעות: עד 17% יתרון לYonah... מזה אפשר ללמוד כמובן עד כמה יהיה חזק מעבד מבוסס Conroe. ובהזדמנות... מעבד Core E6600 2.4GHZ (מבוסס Conroe) הופיע שוב ב Ebay... המחיר שלו הוא 750$.
-
- 78 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
כשקניתי את הD805, לא קיבלתי איתו מדבקה. אתם יודעים Intel Inside כזו. פעם היו נותנים, לא? זה לא אמור לבוא עם המעבד?
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
חייב להוסיף זכרון ולא יודע סוג / מהירות / נפח לקנות ? לוח - M7VIB biostar http://www.biostar.com.tw/products/mainboard/board.php?name=M7VIB MEMORY: Maximum 3.0 GB 4 x 184-pin DDR SDRAM DIMM PC1600/PC2100(DDR266) כרגע יש לי 2 זכרונות - אחד של 256 ואחד של 128 השאלות: האם ניתן/ עדיף לקנות זכרון נוסף של 512 ומאיזה סוג? השלושה יוכלו לעבוד יחד בהרמוניה ? ניתן לשלב זכרונות בנפך שונה? יש חשיבות לסדר שאני נועץ אותם בחריץ? (ממממ.... ) מה המצב האופטימאלי? מחיר? בבקשה עזרו לי אנשים טובים!
-
- 7 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום 1: יש לי שאלה בנוגע לDDR - אם מהירות הלוח שלי היא 400MHZ FSB שזאת אומרת 100MHZ QDR , אז איזה מהירות זיכרון אני יצטרך של DDR200MHZ ( כופל את ה QDR ) או זיכרון DDR 50MHZ שהוא במהירות של 100MHZ ( המכפלה של DDR ) , או אוליי זיכרות במהירות של ה FSB ?? 2 : בנוגע ל OC , אם הזיכרון הוא במהירות המינימאלית הנדרשת ( תלוי בתשובה 1 ) , אם אני יעלה את הFSB אני יהיה חייב זיכרות יותר מהיר או שהוא מומהר ביחד עם הFSB ?? תודה רבה .
-
- 11 תגובות
- 866 צפיות
-