מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,792 דיונים בפורום זה
-
ומה זה 540. בכלל כל הספרות שמתארות מעבדים מה זה? :s05:
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
באינטרנט יש איזושהי דיעה רווחת שכיום לגיימינג רצוי "לא פחות מ 8 ליבות, כי בקונסולות החדשות זה מה שיש ומפתחות המשחקים מכוונות לשם". הערוץ המקצועי הבא בדק האם זה נכון, ומה באמת משפיע על הביצועים במשחקים, האם זה מספר הליבות? התדר שלהם? ואולי דווקא כמות זיכרון המטמון של המעבד? כל התשובות בווידאו המעניין הבא:
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
- 1 follower
-
-
GIGABYTE GA-7VRXP + RAID איזה זכרון מתאים ללוח אם הזה אני מדבר על זכרון מתאים גם ל AMD XP 1600 ושיהיה איכותי דחוף דחוף!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חוץ מההבדל בצ'יפסט (975 לעומת 965) והשלט - מישהו יכול בבקשה להסביר לי בשפה של בני אדם מה ההבדלים? האם הפיצ'רים הנוספים שווים 350 ש"ח הבדל?
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שאלה האם במישחקים האתלון יותר טוב או האופטרון??...ואותו דבר גם לגבי עבודות משרדיות ועבודות רגילות בווינדוס?......ובכלליות מה כדאי.?.. וגם לגבי אובר קלוק..... תודה לכל העוזרים......
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם אני לא ישים את הזיכרונות שלי בדואל אני ירגיש הבדל במהירות של המחשב???
-
- 6 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני מעוניין לשאול מה נותן לי 4 ערוצי זכרון למעבד כמו לדוגמא מעבדי אינטל אקסטרים אנא תסבירו בפירוט למי שיודע
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה שלי יש לי לוח אם של גיגביט שהוא דואל צאנל מה זה נותן לי בעצם?????
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
נניח ואני קונה מחשב חדש. למה לי לקנות לוח אם ומעבד המתאימים לצ'יפסט 915 (או 925)? מה בעצם נותן לי המעבד החדש LGA775 שבגללו הוא עולה יותר? כשאני קונה AG8 Guru (צ'יפסט 915) מה היתרונות על ABIT IS7E (ציפסט 865)? האם יש כתבה שמסבירה את החידושים של אינטל בצורה פשוטה?
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
למה זה טוב אם המערכת עובדת מצוין ? זה משפר ביצועים ?
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-
-
-
הכי זול שראיתי בנתיים זה ב ksp - ש"ח 790. מישהו מכיר חנות זולה יותר? שאלה נוספת: מה ההבדלים בין s3-965 ל s3-945? אני מתכנן oc קטן עד בינוני ל E6400 עם זכרונות 667. האם שווה בשביל זה לקנות את ה-965 על פני ה-945?
-
- 5 תגובות
- 542 צפיות
-
-
מתי ייצא הגשר הדרומי של ATI ה- SB600 תוך כמה זמן להערכתם ישולב כבר בלוחות האם הוא יהיה בעצם חלק מערכת השבבים Xpress 3200 או שתקרא בשם חדש ומה בעצם יהיו החידושים בו לעומת הקודמים
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה עם הלוח הזה הוא מגיע לשוק או לא ? חשבתי ידברו עליו הרבה, מה איתו? http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3872&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US
-
- 1 תגובה
- 439 צפיות
-
-
גם באתר שלהם הוא למופיע http://www.intel.com/products/processor/core2duo/specifications.htm מתי כבר הוא יהיה מופץ אני רוצה לבסס מערכת עליו אבל אני לא יודע מתי הוא ייצי ומה מחיור בארץ יהיה. אז אלה השאלות? מה נסגר איתו? מתי הוא יוצא? ומחיר משוער בשקלים?
-
- 9 תגובות
- 565 צפיות
-
-
קראתי פה לפני כמה זמן שיש בעיות עם התושבת למעבדים 1156 או משהו כזה. אני לא מתכוון בכלל להתעסק עם אוברקלוק . שווה לי לקנות את המחשב ? או שכדאי לחכות ? Core i5 750, s1156, 8MB Box P55-UD3L s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הייתה צריכה להיות היום ירידת מחירים אפשר לראות את הבדלי המחירים באיזשהוא חנות כבר?
-
- 28 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הלכתי לאקסלנט להחליף מארז כי המארז שלי היה כל כך צר, קטן, ולוהט מחום... כמו הדגמים שצריך להוציא את הפאנל הקדמי של המארז, ואז להכניס את הסידירום ובאמת זה היה כך. טוב אז מה קרה ? פתחתי את המארז כדי לשים את ה AX7 וכשהוצתי את ההיטסינק הישן ראיתי את המעבד שלי (Athlon XP 1900) מכוסה כולו במשחה טרמית בערך שתי אריזות של משחה... ראיתי שהחליפו לי את הספק חשמל ל 300W לא נאמר להם כלום מאשר להחליף את המארז. שמתי את ה AX7 והפעלתי את המחשב, המעבד היה על 50 מעלות ב FULL LOAD אחרי רבע שעה של שימוש במחשב הוא נכבה ומאז לא נדלק כלום ! לפי דעתי נשרף הספק חשמל כי כשאני מדליק את המחשב אני שומע מהספק מן זמזום של שנייה כמו בזזז.. והמאווררים "זזים" מקסימום חצי סיבוב ומפסיקים. בקיצר 1. בהדלקה המנו…
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
עד כמה הבדלי ביצועים יש בין המעבדים במהירות 3 גיגה הרץ ? למי יש פוטנציאל OC גבוהה יותר (בלי ועם העלאת מתח) ? בהנחה (סבירה?) ששניהם מתפקדים ומגיעים בלי בעיה ל 3 גיגה הרץ יש סיבה להעדיף את ה E8400 בגלל ה *2 מטמון ?
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
מה עדיף - מעבד אינטל 4 3.0 עם זכרון ddr2 או ש-amd athlon 3000-939 עם זכרון ddr. לשימושי משחקים, גלישה (במספר אתרים במקביל), הורדת סרטים ועריכה. תודה
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
מה עדיף P-|| 233 או CELERON 333 ?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע יש לי 1GB בסינגל צ'אנל (סטיק בודד) והזיכרון שלי אמור לחזור מתיקון מהולנד בזממן הקרוב (2GB ב 2 סטיקים). האם עדיף לשים רק את ה 2GB בדואל או שעדיף לשים את הכל וזה יהיה סינגל? או שאני טועה וזה יהיה דואל גם בקונפיגורציה של 3 סטיקים? תודה
-
- 6 תגובות
- 624 צפיות
-
-
מעבד Q8200 מטרה גלישה ועבודה משרדית ומדיי פעם סרטים
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
-
אהלן פורום נכבד, אז מה עדיף ואם שווה לשים עוד 200 ש"ח ולקנות 3200. האם יש הבדל בין AMD62 athlon 3000 BOX לבין AMD62 athlon 3000 Plus תודה, גל.
-
- 8 תגובות
- 693 צפיות
-