מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
התיישבנו לבחון את ביצועי הליבה הגרפית המובנית של Core i5 12400 הפופולרי בשימוש עם זיכרונות DDR5 לצד זיכרונות DDR4 בשביל לראות היכן קיימים הבדלי הביצועים - ועד כמה הם משמעותייםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
- 1 follower
-
-
הלוח אם שציינתי בכותרת לא תומך ב24 ג'יגה(יש לו 6 סלוטים של זכרון) , ושבדקתי אם יש תיקון בעדכוני ביוס , ראיתי שיש תיקון , אבל בעיה אחת אפשר לעדכן רק עם פלופי , ניסיתי להביא פלופי ולחבר למחשב ולצרוב על דיסק און קי , ולעשות מלא שינויים , שבוע הבא אני מביא את הלוח לחברה שמטפלת בלוחות DFI , עבדתי על הניסיון לעדכן את הלוח הרבה זמן , ואני לא כל כך מעוניין בלוח גם לאחר שאטפל בו כיוון שחלק מהשגיאות שהיו לי היו גם שהכרטיס מסך והזכרונות לא יושבים כל כך טוב בלוח ויש הודעות שגיאה אתה טיפה מזיז או משחק עם הכרטיסים והופה זה עובד , אני מעוניין להחליף לוח , קניתי את הלוח הזה לפני שנה וחצי אני מאמין שיש אופציות נחמדות יותר בשוק היום. על איזה לוח אתם ממליצים, אני מוכן לחרוג בשביל לוח טוב יו…
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
היי מתייעץ עם המומחים שיש פה, כרגע המחשב שלי: AMD RYZEN 9 5959X 64GB KINGSTONE FURRY 2400 CL15 ASRock X570 Creator GTX 1070 TI כרטיס מסך יוחלף בקרוב או סידרה 3000 או 4000 בעיקרון אני עובד עם HOUDINI AND REDSHIFT וקומפוזיציה NUKEX משום מה המחשב "עובד" לאט" האם יש לי בעיית תיזמונים של זיכרונות מול מעבד? על איזה סט זכרונות הייתם ממליצים והאם כדאי להגדיל ל 128GB?
-
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
- 1 follower
-
-
חברה אם אני קונה זכרונות כאלו: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4887 למה בעיקרון אני אמור לצפות הבנתי הם סוגרים קצת יותר מ tccc אבל באיזה תזמונים ובאיזה מתח? 1T או 2T ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
יש יבואן שמוכר את הזכרונות האלה ... www.micron.com יש להם אתר מסודר מישהו מכיר אותם ? זכרונות ממש זולים http://www.skak.co.il/Product.aspx?productid=1130
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למישו יש מושג מתי אני אוכל לקנות את ה nforce2 בארץ? ג'ובי
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני הזמנתי מחשב עם הלוח ABIT AT7_MAX2 הבנתי שהוא הלוח הטוב ביותר שיש כרגע גם בביצועים וגם ב- OC המחשב צריך להגיע עוד איזה שבועיים בערך אז אני עוד יחול להתחרט אני שמעתי שיצא לוח חדש עם צי'פ של Nvidia NForce 2 http://www.leadtek.com/motherboards/nforce2/k7ncr18d-pro/k7ncr18d-pro.htm והנה האתר של ה-ABIT http://www.abit.com.tw/abitweb/webjsp/english/pt_main_back.jsp?PRODUCT_TYPE=MotherBoard&pMODEL_NAME=AT7-MAX2%2FXP תכנסו ללוח הראשון משמאל זה הלוח כתבו באתר של ה-NForce שלזכרון שלו יש bit DualDDR Memory Architecture 128 מה זה בדיוק אומר? איזה לוח יותר טוב במחינת ביצועים נטו?! ואיזה לוח יותר טוב ל-OC?!
-
- 28 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=DDR2-1GB-KR&cart=1142309402720720〈=heb מחיר טוב אבל אין לי מושג על החברה ועל הסדרה מישהו יכול לעזור ?
-
- 7 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעוד כמה שעות אני הולך לקנות לוח, אחרי שקיבלתי המלצה פה בפורום לגבי ה ABIT AB9 Pro שהוא בתקציב עד 800 יש לו אפשרות סבירה לגבי אוברקלוקינג, ובעל יציאה אופטית. השאלה שלי היא לגבי היציאה אופטית, אם אני מחבר כבל אופטי למגבר שברשותי, האם אני באמת מקבל את האפקט של 5.1 ללא חיבורי RCA למניהם? חלוקה נכונה ושווה. בתודה..
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
הי, אני צריך את עזרתכם עם המחשב החדש שקניתי, יש לי הרבה בעיות איתו ובראש זו בעיה עם לוח האם (שאולי גורמת לשאר...) יש לי לוח אם של GIGABYTE: MA78GM-US2H בעבר הצלחתי להתקין את הדרייבר שלו מהדיסק שהגיע איתו, אחרי שפירמטתי את המחשב ניסיתי להתקין שוב אבל אני לא מצליח - תהליך ההתקנה מסתיים. אבל אחרי בהצלחה restart לוח האם שוב מופיע בלי דרייבר. ניסיתי להוריד גם דרייבר עדכני ל-windows 7 אבל גם הוא לא נשאר אחרי restart. אשמח לעזרתכם, תודה
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz CL5, מה התיזמון של הזכרונות האלו? אולי בגלל זה הוא כזה זול? האם כדאי להשקיע עוד כמה שקלים ולקנות זיכרון עם תזמונים טובים יותר? האם תזמונים טובים יותר באמת ישפיעו? זכרון RAM בכלל משפיע במשחקים (יש הבדל בין 1GB לבין 2GB במשחקים)? תודה :]
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
התלבטות אחרונה... הבדל לא משמעותי של 30 ש"ח. לא מתוכנן אוברקלוקינג. לרכיבים הבאים: *********************** E6300. 2X Corsair 512mb 667mhz. Asus X1950pro. Enermax Liberty 400. *********************** איזה לוח אם מה-2 בכותרת לקנות ??
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר שכולנו עדים לנפילה של מעבדי בולדוזר הכושלים מול מעבדי אינטל בכלל ומול מעבדי דור הקודם ביפרט , רציתי לדעת האם AMD יכולה לייצר את מעבדי Thuban X6 הקודמים שליטוגרפיה החדשה בימקום מעבדי הבולדוזר החדשים? למשל מעבד Thuban X6 1100T טוב לרוב אפילו ממעבד 8150 בעל 8 ליבות! אני מתאר לעצמי אם היו מייצרים את ליבת ה Thuban ב8 ליבות בטכנולוגיה החדש, היו מקבלים גם ירידה בצריכת חשמל, עלייה בMHZ וגם ירידה בעלות ייצור. האם זה אפשרי לייצר מעבד שיוצר ב45NM ב32NM? לדעתי מעבד Thuban או פננום עם 8 ליבות היו נותנים פייט טוב יותר מול אינטל כי הבולדוזר ניכשל כישלון טוטלי אפילו מול הדור הקודם שלו!
-
- 31 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום, התקנתי ווינדוס 7 בגירסת 64 ביט אבל יש לי רק 4 גי'גה זיכרון שזה לא מספיק למשחקי מחשב. רוצה לשדרג בעוד 4 ג'יגה. האם יש לי 2 סטיקים או אחד של 4 ג'יגה? יש לי מקום לעוד זיכרון? להלן המפרט: INTEL CORE i5 750 2.67GHz P55- US3L
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=520964.30 בעקבות הדיון הנ"ל הזמנתי אתמול מחשב מלוג'יק פיסי. לאחר מכן התקשרו אלי מהחנות ואמרו לי שלוח האם של Asrock שהמלצתם לי עליו אזל מהמלאי אצל היבואן ושהיבואן לא מתכוון לייבא יותר את הדגם הרגיל אלא רק את דגם ה-Extreme. הציעו לי שני דגמים של Gigabyte במקום: Gigabyte GA-Z68A-D3H ו-Gigabyte GA-P67X-UD3. כעקרון נראה לי שה-Z68 עדיף וגם המלצתם לי עליו אבל יש משהו שקורץ לי ב-P67 וזה שיש לו יותר פורטים של SATA ו-USB 2.0. אולי זה נראה כיתרון זניח אבל יש לי הרבה התקני USB (בלוח במחשב הנוכחי שלי יש לי 8 חיבורים מאחור, כולם בשימוש ובנוסף יש לי רכזת עם התקנים נוספים) וגם הרבה התקני SATA (3 דיסקים קשיחים, כונן SSD וצורב ואני גם מעוניינת …
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2551&ProductName=GA-P35C-DS3R
-
- 6 תגובות
- 474 צפיות
-
-
אני מסטרים על 720/30FPS בלי בעיה האמת כך שזה לא כל כך רלוונטי לי, ובמשחקים גם ככה עובד כמו טיל, אבל בגדול הביצועים של 5820K בSTREAMING נניח ב1080\30 או 720/60 (כי 1080/60 אני לא יכול גם ככה מבחינת אינטרנט) משתפרים משמעותית? הייתי יכול תכלס להוסיף לתקציב עוד איזה 1500 שקל ולהביא לוח של MSI ו5820K ועוד DD4 מהפשוטים, מקריאה באינטרנט הבנתי שיש הבדל רק ברינדור כבד - אמת?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש (יותר נכון כמה חלקים) הרכבתי לי משהו מה אתם אומרים על החלקים ועל המחיר Gigabyte GA-8PE667 pro 760 nis Intel P-4 1.8A 478PIN 512k 914 nis ועכשיו אני לא יודע איזה זכרון לקחת Samsung 256 MB DDR 333 Mhz 510 nis או Micron 256 DDR 333 Mhz 360 nis ועוד דבר משהו פעם קנה בחנות פנדה(PANDA.CO.IL שקיסריה כי זול שם אבל אני מפחד שיהיו לי בעיות עם המשלוח תןדה מראש
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-
-
היי, זה המפרט (מה שרלוונטי) הכרטיס מסך כרגע יהיה 6600GT בין שנה וחצי עד ליציאה של חדשים בהתחלה הלכתי על ה TWINMOS - 2GB ואז התחרטתי ורציתי לקחת את ה OCZ DDR800 שני ג'יגה, אבל לוג'יקפיסי אמרו שהם כנראה מוציאים אותם מהמלאי כי הם פשוט לא מגיעים (כבר מספר שבועות) אז בעצם נשארתי מבחינתם אם CORSAIR שעולים ממש המון כסף בשביל מישהו שלא מתכנן OC (לפחות לא אחד רציני...) אז האם לקחת את ה TWINMOS? האם לקחת את ה TWINMOS TWISTER? האם לקחת בכלל TWINMOS ארבע ג'יגה? (אם אני הולך להתקין VISTA 64BIT...) אשמח ליעוץ [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 934 צפיות
-
-
AMD Athlon XP 1700+ ABIT KX7-333 VIA KT333 Motherboard DDR-RAM 256MB 3200 WinBond Memory Zalman CNPS6000Cu Cooler for AMD פלוס 4 מאוררים של vantec מהשקטים (80 מ"מ) אני לא מדבר על המחיר אני שואל על התאמה ...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=1702 אם תשימו לב יש ליבות חדשות שהם 65NM של AMD
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
היי יש לי לוח GIGABYTE מדגם K8NS REV.2 סטיק אחד של 512 ואחד של 256 וסה"כ יש לי עוד מקום פנוי. השאלה שלי האם כדאי לי להוסיף עוד 512 בסלוט השלישי או שבכלל עדיף לא להשתמש בסלוט השלישי. תודה
-
- 10 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לוח אם שתומך בזכרונותF2-6400CL4-2GBPK) DDR2 (GSKILL אך גם תומך בשבבים מהדור שבא אחרי סדרות הIntel Celeron, Intel Core 2 . Duo, Intel Core 2 Extreme, Intel Core 2 Quad, Intel Pentium Dual Core, Intel .Celeron Dual Core אם אין למעבדי אינטל, האם יש לוח אם כזה שתומך במעבדי AMD הטובים מהמעבד שלי (E8400) בhierarchy chart של TOMSHARDWARE? נתקלתי במספר חנויות בארץ שמציעות את הדגם הזה: GA-P85-D3 LGA 1150 בטענה שהוא תומך DDR2, אך באתר של GB כתוב שהוא תומך ב DDR3. תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לאחרונה אני לא ממש מסתפק בזכרונות הקיימים ( 256mb ddr 3000 של קרוסייאר ) ואני רוצה זיכרון נוסף , נתקלתי בזכרונת של geil 256mb ddr 3200 במחיר די זול ( 512 ש"ח ) . ישנן שתי בעיות : 1) האם יהיו בעיות תאימות בין הזכרונות מאחר ושתיהם של חברות שונות ( geil וקרוסייאר ) 2) לפני זמן מה שמעתי שישנן בעיות עם הלוח שלי ( epox 4g4a+ ) כאשר שמים זכרונות מצ'יפ מסוים או כשאר שמים זכרונות בשתי הסלוטים . תודה מראש . עריכה: עשיתי חיפוש , אך לא ממש הבנתי מכיון שהם התווכחו בדיון וכל אחד נקט עמדה שונה . עריכה2 : האם הזכרונות של winboud יותר טובים ?
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שאלום D: אני מעוניין לשדרג מעבד + לוח אמ וכנראה גם זכרונות . כרגע יש לי : מעבד: Intel E6400 2.13GHz @ 2.70Ghz קירור למעבד: CM Hyper 212 לוח אמ: Epox EP-P965 Gigabyte Chipset זכרונות: Kingston 1Gb X 2, DDR 2 667 הארד דיסק: 250 + 500 + 160 גיגה של Sumsung . ספק כוח: EnerMax 525 Mudo +28 כרטיס מסך: ATI 5770 Sapphire 1 Gb DDR5 מאווררים של המארז . כמו שאמרתי אני רוצה לשדרג, למעבד I5 . תקציב + - 2000 - 3000 ש'ח . חשבתי על : לוח אמ: Asus P7P55D Deluxe I5 Intel P55 CHIPSET מעבד: Intel Core i5 750 SLBLC Socket 1156 2.66Ghz Tray קירור מעבד: Cooler Master Hyper Z600 זכרונות: A-Data 4GB Kit DDR3 1600Mhz G series CL9 Core I5 I3 מארז: Cm 690 ומתוכנן OC מה אתם אומרים ? הזיכרונות מתאימי…
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-