מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,792 דיונים בפורום זה
-
מה עדיף ASUS P5K DELUXE לוח אם מבוסס INTEL P35 או GIGABYTE GA-P35-DQ6 לוח אם מבוסס INTEL P35 ואם G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel 4-4-3-5 מתאים להם .
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
בפורום למעלה כשאני מוסיף דגובה לא נוסף כלום לכן פתחתי נושא חדש פשוט רציתי לשאול למסקנה .יש לי כסף גם לאינטל וגם לאי אם די מה אתם מציעים לקנות אם יש לי כסף לזה ולזה
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש יש לי במחשב שני חיבורי אודיו מקדימה מיקרופון ואוזניות משום מה כל מה שהטכנאי עשה הוא לא הצליח לחבר את החיבורים ללוח אם וזה לא עובד פשוט לא עובד המחשב והחלקים הם רכיבים חדשים שקניתי מאותו טכנאי מהחברה ומהשקיות בלוחות של אינטל אין בדרך כלל בעיות אני גם מבין במחשבים ואני לא מצליח לחבר ולא הצלחתי לחבר את החיבורים מקדימה ואני לא יודע מדוע הדגם של הלוח אם שלי הוא 915CYL השאלה שלי אם יש לי מחשב חדש ואחריות על הלוח אם מדוע זה לא עובד , דיברתי עם הטכנאי אני לא הצלחתי והוא גם לא הצליח ניסנו וניסנו וכלום הוא מבין הוא בוגר הטכניון הוא לא סתם טכנאי מחשבים הוא גם היה מורה שלי לאלקטרוניקה בבית הספר ועכשיו הוא סיים ללמד ופתח חנות לדעתי יש דפקת באותו לוח אם שקיבלתי מהיצרן…
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב עם מעבד אינטל בסביבות מהירות 3 גיגה רציתי לדעת האם יש חשיבות מאד גבוהה ללוח אם ואם כן, איזה מומלץ לעבודה מהירה וסינכרון טוב, לוח עד 1300 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
ראיתי באתר שלהם שהם הוציאו גרסאות ל-P5B שנקראת Vista Edition ועוד דומים. מה מיוחד בלוחות אם אלה? במה הם טובים יותר אם בכלל (כמובן בעבודה תחת Windows VIsta)? תודה.
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי כבר בכמה וכמה אתרים את הלוח הזה והמחיר שלו עולה על 1000 שקל רציתי לדעת מה כל כך מיוחד בוא ולמה ההבדלים במחיר ביחס ללוחות אחרים ?? הלוח הוא של ג'יגה בייט והדגם הוא : 7NNXP אני יודע שיש לו DPS או משהו כזה אמרו לי שזה עוזר ל OC זה נכון ?? ועם למישהו יש את הלוח הזה שיכול להביא תגובות עריכה: זה הלוח... http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=MBGGB7NNXP&Cat2Cat1ID=1124&Cat2ID=1455
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני לא מבין למה הם קראו ללוחות האם שלהם LAN PARTY! למישהו יש מושג..??
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
איך יכול להיות שהמעבד הזה יותר יקר מ X6800 Intel Core 2 Extreme QX6700 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16819115011
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
סתם פירסום או מה? האם זה OVERCLOCKING? אשמח להסבר http://cgi.ebay.com/SUPERCHARGED-985-Intel-Core-i7-Extreme-7-3-GT-PRO-NEW-/190399920442?cmd=ViewItem&pt=CPUs&hash=item2c54b8393a
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
למה הוא עולה 14 אלף? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_1668&products_id=13264 מה כ"כ מיוחד בו והאם הקונרו הולך לתת לו בראש?
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי שיש סוג מיוחד של מעבדים למחשבים ניידים כמו פה: "Intel Pentium M Centrino 1.40GHz CPU".. טוב השאלה היא מה מיוחד במעבדים הללו?? והאם הם עדיפים על מעבד רגיל (Intel Pentium 2.4Ghz FSB800 HT ) במחשב נייד?? מה האיכות שלהם במשחקים?
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
מה ההבדל? האם ההבדל שווה את הכסף? ובכלל האם שווה לי לקנות CROSSAIR ולא משהו אחר? אם כן תנו הצעות ולינקים (גם של אתרים הארה"ב)! בתודה Anas-Nanas
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
מה מיוחד כל כך במעבדי קונרו 6300 ? לבין מעבדים רגילים של AMD ? איך הוא מהיר עם 1.8 GHZ ?
-
- 9 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם, 1) מה ההבדל בין NFORCE3 ל NFORCE4? 2)האם יכול להיות 3 סלוטים לזיכרון 400MHz ושיהיו dual channel? והאם גם זה קשור איכשהוא ל- NFORCE3? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 782 צפיות
-
-
-
מה מסמן הC בזיכרונות ומה ההבדל ביניהם(C2.5 C3 וכולי) תודה
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
ניסיתי לבדוק אצל חבר שלי (שהתעקש בכל תוקף שאני לא אפתח לו את המחשב), איזה מעבד יש לו. ניסיתי לעשות את זה דרך המחשב שלי => מאפיינים אבל מה שכתוב שם זה משהו כמו genuineintel family # step ## (ה-# זה בגלל שאני לא זוכר בדיוק את המספרים). האם זה נכון שהמעבד הוא מתחת לפנטיום 4 (3 ומטה), כי אמרו לי שבמעבדי פנטיום 4 כבר התחילו לרשום את סוג המעבד בצורה נורמלית ובמהירות המגהרצים. לפחות אני יודע שזה ככה עם ווינדוס XP ופנטיום 4, אבל השאלה היא אם גם בווינדוס 98 לדוגמא (כמו לחבר שלי) זה היה רושם גם כאלה נתונים מוזרים עם פנטיום 4. יכול להיות שזה קשור לווינדוס XP שמפענח את הנתונים המוזרים האלה? או שזה בכלל לא קשור לווינדוס וזה קשור למעבד, כמו שאמרו לי? אני צריך תשובות דחוף כי אני מב…
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-
-
1. כשכתוב במעבד INTEL P-D מה מציינת האות D ? 2. כשכתוב DUO הכוונה היא ל DUAL CORE ? רק מי שיודע בוודאות בבקשה.
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2768&p=1 תהנו
-
- 52 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
מה מקל יותר על המחשב כשעובדים עם 60 טאבים פתוחים בגוגל כרום: המעבד או הזיכרון? יש לי מעבד 3220 וזכרון של 4GB DDR3 מה יעזור לי לגלוש בנוחות עם 60 טאבים פתוחים? אני חווה כרגע עומס מאד מאד כבד על המערכת (חלונות 7) תודה!
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
במילה אחת - בלגן ! בשתי מילים - בלגן נוראי. במיוחד אצל אינטל. הנה סרטון שמסביר מה ולמה - https://www.youtube.com/watch?v=YwQALgE54B4 ואני שואל - מי צריך ולמי יש כוח בכל הממבו ג’מבו הזה של אינטל וכל ההתניות של מערכת הפעלה וביוס והשד יודע מה בכדי בסה”כ לקבל במעבדי 200S ביצועים שבמקרה הטוב משתווים לדור המעבדים הקודם ?
-
- 2 תגובות
- 407 צפיות
- 1 follower
-
-
-
זה 2 מעבדי כפולי ליבה "מודבקים"
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני קונה מחר על הבוקר לוח אם של אסוס כנראה. הבעיה שלי היא שאני לא מבין מה ההבדל בין . Asus p8z68-v לבין Asus p8z68-v gen3 אני עושה מערך כרטיסים gtx570. ומתכנן לעשות OC כבד. האם הלוח Asus p8z68-v gen3 מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
והאם ככול שהכרטיס בעל CL נמוך יותר הוא עובד מהר יותר מכרטיס בעל CL גבוה יותר? לדוגמא האם כרטיס DDR3 במהירות של 1066 MHZ עם CL 7 עובד יותר מהר מכרטיס DDR3 שהמהירות שלו 1333 MHZ והוא בעל CL 7? העניין הוא שאתמול קניתי מחשב באיבורי ושדרגתי את כרטיס הסיכרון מ DDR2 ל DDR3 1066 MHZ CL7 2 גיגה ואף הוספתי עוד אחד. כשהגעתי הביתה נכנסתי לאתר של אייבורי וגיליתי שכרטיס זיכרון של DDR3 במהירות יותר גבוהה של 1333 עולה 295 שקל ולא 360 שקלים כמו שהוא רשם לי. היום כשהתקשרתי לברר אמר לי המוכר שהכרטיס שלי יותר יקר משום שהוא מהיר יותר מה 1333 וזאת בגלל שהוא בעל CL7 מה שאומר שהוא עושה פעימה כל 7 שניות לאומת ה CL9 1333 MHZ שעושה פעימה כל 9 שניות ולכן הוא גם עולה יקר יותר ואם אני רוצה הוא יכול לש…
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-