מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,792 דיונים בפורום זה
-
אהלן. הדבר הזה ממש לא מובן. בוא נקח לדוגמה את המעבד Athlon 64 3800 Venice ונשווה אותו ל- Athlon 64 FX-55 ההבדלים היחידים ביניהם הם: 1) הפרש של 200MHz. 2) ליבה שונה, מה שאומר סה"כ זיכרון מטמון כפול ה-3800 עולה 2100 שקל, וה- FX-55 עולה 5300 שקל. האם התוספות המזעריות האלו באמת שוות תוספת של 3200 שקל?? בכל מקרה, יש דרך להצדיק את התמחור המאוד מאוד גבוה של AMD למעבדי ה-FX?
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למה הוא עולה 1350 ש"ח ? פי 2 מכל לוח אם ממוצע ?
-
- 109 תגובות
- 8k צפיות
-
-
מראים ליבה ישנה של אתלון ואז רשום ATHLON XP ולמטה רשום SEMPRON 2400 זאת טעות ? מה קורה פה ? http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/sempron_2.html ובאתר של אקסלנט רשום "סמפרון הדור החדש שהחליף את האתלון XP "
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי במחיר מצחיק 2 ג'יגה זיכרון משומש של CORSAIR מדגם CMX 3200C2 DDR400 PLATINUM אבל נראה לי שעבדו עלי וזה בעצם CAS 3 ולא CAS 2. תראו את התמונה הבאה (ברקע שמתי תמונה של Cynthia Lea כדי שיהיה נחמד להסתכל) והשאלה היא האם הזכרון מזויף? כי ב CPU-Z כתוב שזה CMX1024-3200C2 של CORSAIR שזה אומר שזה CAS 2 אבל בתיזמונים זה כותב 3.0, ולמה כתוב בסיריאל נמבר FFFFFFF ותאריך ייצור שבוע 225 שנה 225? וגם שיניתי בביוס לתיזמונים הבאים 2-3-3-6 שזה מה שאמור להיות עבור הזכרון מהדגם הזה אבל ב CPU-Z ה SPD עדיין נשאר ללא שינוי. מה אתם חושבים, יש לי סיבה להחזיר המוצר ולבקש את הכסף חזרה? תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה מה שיש לי: ?775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, AGP? של Asrock כל פעם אומרים לי "חבל שקנית את הלוח אם הזה", מה בדיוק לא טוב בו? ובאיזה מהירות ה pci-e שלו?
-
- 6 תגובות
- 584 צפיות
-
-
לאחר שהוצאת את הסוללה של הביוס מלוח האם של אח שלי ( VIA) המחשב לא עלה אז החליפו לי אותו ללוח אם של PC-PARTNER ואנשים פה אומרים שזהו לוח אם לא טוב כלל אז ברצוני לדעת מה בדיוק לא טוב בו ? ועוד משהו קטן איפה אני יכול לעדכן את הביוס שהלוח ? כי לא מצאתי ממש באתר שלהם
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
טוב אז ככה לפני שאני קונה את המחשב שלי יש לי מספר שאלות אחרונות בבקשה מי שמבין שיגיב. אז זה המחשב שלי: והשאלות שלי הם: האם הלוח אם EPOX 8HDA5J S-754 sata, gbl הוא לוח אם טוב אשר מתאים למפרט הזה ? ואם אפשר מי שמגיב להמליץ על משהו אחר אבל גם להגיד למה ? (מאוד חשוב לי לדעת אני מתחרפן אני לא ידוע איזה לוח אם לקחת כי אני לא מבין בגרוש בעניין של הלוחות אם אין לי מושג מה כל דבר אומר ואני ישמח עם תסבירו) ואני רוצה גם לוח אם שיהיה בסביבות ה 600 שקל לא יותר . נ.ב הלוח אם צריך לכלול כרטיס קול מובנה. ובקשר לכרטיס מסך ! האם כדאי לקחת אותו MSI RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB או לקחת את ASUS 128MB DVI PCI-E X600-XT למרות שהוא עוד 200 שקל ? ועם כן למה ? והאם המאורר הזה באמת …
-
- 14 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני כרגע נמצא בהתלבטויות לגי לוח אם אשר יותאם למעבד E7400. אני לא מתכנן OC והמחשב אמור להחזיק עד שI5 יכנס לשוק בצורה יציבה והמחירים יתייצבו. הציעו לי 2 לוחות הבאים (על מנת לחסוך בהוצאות) GA-EP31-DS3L ו - JETWAY BI-100 אשר מבוסס על P35. הלוח האחרון תומך רק בזכרונות שך 667 ו 800 MHZ . והלוח של GIGABYTE תומך בקצת יותר. המחירים שהציעו לי הם בערך 400 ש"ח לכל אחד מהם. אזי השאלה היא איזה מהם עדיף? לשניהם יש אחריות של 3 שנים. אך את JETWAY אני לא מכיר תכלס. או אולי יש משהו אחר. - הכי חשוב שהלוח לא יהיה MATX. אלה ATX מלא. מודה לכם מראש על תשובתכם.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני פתחתי את התארד הזה סתם מתוך סקרנות ואני מבקש מכל מי שקורא את התארד הזה להגיב ואם אפשר גם להביא לינקים עריכה: ציינו גם לאיזה שימוש אם אפשר
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. Gigabyte - GA7VAXP ULTRA 2. ASUS A7N8X לא ה דלוקס ..... תודה .
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק לעזרה לפני קנייה, מה לדעתכם מבין שני הלוחות הבאים עדיף ? - GIGABYTE GA-X48-DS4 או GIGABYTE GA-X38-DS5 - למי שרוצה לדעת למה בחרתי דווקא לוחות עם צ'יפסטים X38-45, זהו שיקול ה- Crossfire. מאחר והמסך שלי דיי גדול (24 אינצ') ואני עדיין רוצה להנות מגרפיקה שרצה חלק במשחקים, חשוב אלמנט ה- PCI-E X16 - שני הלוחות נמכרים במחיר זהה, היתרון של ה- X38 -אשר בדגם DS5 יש 8 כניסות SATA לעומת ה- X48 אשר בדגם DS4 יש 6 כניסות SATA - מה ההבדל בין שני הצ'יפסטים ? - אשמח גם לקבל דוגמאות והמלצות לגבי ייצרנים אחרים של לוחות מקבלים. כמו כן, למחשב שנועד בעיקר כרגע למשחקים - האם כדאי לרכוש מעבד DUAL או QUAD ?? תודה מראש לעונים.
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם!! אני כרגע מרכיב לי מפרט מחשב חדש, שיהיה מבוסס על מעבד של אינטל. ברצוני לשאול אותכם אילו דברים כדאי לחפש בלוחות האם, שאני אבדוק(פיצ'רים, תמיכה בתקנים וכו'...)?? אודה מאד על כל עזרה ותגובה מצידכם!! 8) עריכה - kenny אתה צודק לא פירטתי מספיק! :-[ אני רוצה להרכיב מפרט, שמתבסס על מעבד פנטיום 4 (2.4) אני אשתמש בו למשחקים ועוד דברים שגרתיים, יש לי רשת ביתית, וכרגע יש לי כרטיס ממחשב ישן כך, שכרטיס רשת מובנה זו לא חובה אך גם לא יפריע. בחרתי לי כבר כרטיס מסך כך, שלא צריך. בקשר לכרטיס קול אני עדיין לא סגור על עצמי אם אני רוצה אחד חזק ויקר או פשוט וזול (אשמח לשמוע את דעתכם בתוספת מחיר). ולשאלות: * על איזה צ'יפסט ללכת? *על כמה חריצי USB ללכת? * מה אתם אומרי…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חבריה יש ברשותי לוח אם GB-CA-965P-DS4 כנראה שקרה משהו והתחיל בזיופים כולל בסלוטים שלא מעברים נתונים למעבד(כנראה)כי החלפתי מיקום ואז שונה המצב ובכן אני חייב להתארגן ללוחM חדש אבל זהה לקיים שאוכל להשתמש בשאר התכולה המורכבת אשמח לקבל סיוע כאן בברכה :s05:
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
וגם אם אפשר לדעת אם הלוח M תומך בצורב של SATA תודה
-
- 11 תגובות
- 732 צפיות
-
-
לוח אם שמתאים ל- core 2 duo, שנותן קירור טוב, כרטיס קול טוב, ויכול לשמש בעתיד הרחוק לשדרוגים של רכיבי זכרון וכו...
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
כותרת. אם אפשר של חברה מוכרת כמו MSI ASUS או GIGABYTE
-
- 6 תגובות
- 928 צפיות
-
-
בן דוד שלי קנה את כל המחשב כבר, חסר לו רק לוח אם לפנטיום 4 2800 D שלו, אם אפשר להמליץ לו על לוח אם למעבד הזה, עד תקציב 650-700... שיכלול כמובן : DDR2 SATAII PCI-E כרטיס קול מובנה כמה שיותר טוב אם אפשר אז BLUETOOTH מובנה שמעתי שיש לוחות אם שמגיעים עם זה והוא זקוק לזה בלי כרטיס מסך מובנה וזה, תודה רבה, RED SHARK.
-
- 9 תגובות
- 626 צפיות
-
-
-
אינטל הולכת להחזיר את הG4560 תחת השם Pentium Gold G4560 וזה אחד הדברים הכי מטומטמים שראיתי אותם עושים. במקום להוציא את הפנטיומים החדשים בתדרים קרובים לI3 הקודמים (והפעם לשם שינוי לא תהיה קניבליזציה כי ה I3 יהיו מרובעי ליבה) ולסוקט החדש הם מוצאים את אותו מעבד, ללוחות אם הישנים וללא תמיכה בלוחות אם החדשים (מיקומי פינים שונים). כאילו שזה לא מספיק מבלבל עם 1151 ו1151-V2 אז גם יוצאים מעבדים חדשים- ישנים לסוקט הישן והמת https://www.techpowerup.com/237577/intel-to-rebrand-pentium-kaby-lake-processors-as-pentium-gold
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש הרבה סוגים של זכרונות, דגמים, חברות. אני מרכיב כעת מחשב - אבל בנושא הזה של זכרון אין לי כל כך מושג מה עלי לבדוק לפני שאני רוכש כרטיס שיהיה טוב. המעבד עליו אני הולך הוא AMD 64 3200 ולוח האם הוא של DFI ULTRA D מה אני צריך בזיכרון? מה עלי לחפש? השימושים יהיו-עריכת סרטים, עבודות, ואינטרנט. ואולי אולי אולי גם אוברקלוקינג
-
- 7 תגובות
- 658 צפיות
-
-
כמה אנשים אמרו לי שעדיף סטיק אחד, כמה אנשים אמרו שעדיף לי dual,תחליטו אתם
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך זה שזיכרונות DDR2 שקניתי לפני חצי שנה בפחות מ 300 ש"ח עולים היום 550 ? מה קורה? מחסור עולמי בזיכרונות? ;D לא ברצינות , יש איזו סיבה או שזו פשוט הדרך של היצרניות "להוזיל" את זיכרונות ה DDR3?
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
http://www.tms.co.il/search/?q=IVY הם הושקו? התמחור אטרקטיבי, TMS טוענים שבשבוע הבא הם במלאי
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ! אני מעוניין להגדיל את הזיכרון מ512 ולהוסיף כרטיס של ג'יגה כנראה עכשיו אני לא יודע מה מתאים לי בדיוק ...פעם מישהו אמר לי שאני יכול בגלל הלוח אם רק SDRAM והחנות מחשבים אמר לי ש99 אחוז שיש לי DDR בגלל המעבד (אנערף) Bus Type DDR SDRAM זה מה שכתוב באוורסט זה אומר SDRAM לא ? Motherboard Name Asus P4XP-X (5 PCI, 1 AGP, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, LAN) זה מה שיש לי ..הלוח אמא כמובן וזה המעבד(אם זה חשוב בכלל ) CPU Type Intel Pentium 4, 2433 MHz 18 x 135 אז מה אתם אומרים ??
-
- 4 תגובות
- 494 צפיות
-
-
כבר קניתי מחשב חדש לפניי שועיים ואני לא יודע מה לעשות אם ה P II 350 128M SDRAM כל שאר המפרט לא חשוב! יש משהו שאני יכול עם המחשב הזה חוץ מלזרוק אותו ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-