מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
-
http://planet.nana.co.il/mori1990/1.JPG
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
עכשיו קראתי את הידיעה בדף הראשי על הC3 שיכיל אבטחת מידע, ולא ממש הבנתי מה הכוונה ב"אבטחת מידע", כלומר מפני מה זה מאבטח? לאיפה? איך זה מגן? תודה מראש, Ameralis Zaiir אגב, עשיתי חיפוש בפורום לפני אז אל תגידו לי לחפש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מעבד יותר טוב היה לי למשחקים. E8400 או Phenom Quad-Core 9950 (Socket AM2+) בבקשה תנו הסבר טובב .
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
סוף סוף הגיע אלי המחשב המיוחל, כלומר הרכיבים שלו, שקניתי בארה"ב. רצתי היום לפני סגירת החנויות לקנות כל חלק אפשרי, ספק כוח מארז וכו' שלא אתקע עם משהו כשארכיב את המחשב בשבת. אבל כרגיל, תמיד יהיו בעיות מעצבנות וקטנטנות שתוקעים את כל התהליך, אוף! הצלחתי להרכיב את הספק ואת הלוח אחרי אין ספור ניסיונות מפרכים, אבל כשניסיתי לשים את הזיכרון בחריץ, הזיכרון פשוט לא נכנס לייייייייייי. חסר לו חצי מילימטר כדי שיתאים לחריץ. מדובר בזיכרון שקניתי לפני שנה סה"כ. איך שייך דבר כזה? לא רשום עליו איזה DDR הוא, רק את הדגם KINGSTON KVR400X64C3A/1G את הלוח אם (GIGABYTE GA-P35-DS3L) קניתי בהמלצת החברים פה. הושיעו נא!
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
יש הבדל גדול/מורגש בביצועים בין 2 המעבדים האלו? (2140 - 2180) שווה ל"השקיע" עוד 50 ש"ח ב - 2180?
-
- 3 תגובות
- 461 צפיות
-
-
http://www.exlmarket.co.il/index-new.html הקישור הוא לאקסלנט מחשבים. אני לא מבין בדיוק את המערכות שהם מוכרים שם. מישהו מוכן להסביר לי למה זה טוב? למה זה כל כך יקר ומה החבילות כוללות? עריכה: עכשיו ראיתי שהקישור הוא כללי ולא נכנס למקום שרציתי. מכיוון שאין לי מושג איך משנים את זה תיכנסו ללשונית מחשבים<AMD OPTERON
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד (Asus Zenbook ) יש לו כרטיס זיכרון אחד מולחם ואחד נשלף. אני מעוניין להחליף את ה4GB ל8GB (כרטיס טוב שיעשה תעבודה) אני לא משחק במחשב אבא חשוב לי שיחזיק תוכנות חזקות ואולי 2 מערכות הפעלה. הכרטיס המולחם שלי הוא CL11 , אם אני מכניס לו כרטיס שהוא CL9 זה מומלץ? או שכדאי שיהיה באותה מהירות ? ואני מתלבט בין שלושת הכטיסים האלו? מה מומלץ יותר? 1) http://www.amazon.com/Kingston-HyperX-Impact-1600MHz-HX316LS9IB/dp/B00KQCOTCM/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1448438951&sr=1-1&keywords=Kingston+HyperX+8GB+DDR3l 2) http://www.amazon.com/Kingston-Technology-1600MHz-PC3-12800-KVR16LS11/dp/B00CQ35HBQ/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1448439300&sr=1-1…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם היכולת עבודה של מעבד (תדר בסיס לא טורבו ולא המהרה) היא תדר*מספר ליבות? אם כן האם הכוונה לליבות פיזיות או מספר ה Threads משנה? סליחה אם זאת שאלת מתחיל אך אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לדעת מה תהיה רמת הירידה בביצועים במעבר בין מעבד עם יותר ליבות לכזה עם פחות.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני מתלבט האם לקנות אותו בעיקר בשביל השילוב עם HD3200 בלוח אם. האם המעבד הזה (בצירוף הכרטיס מסך) יהיו מסוגלים להפעיל אפליקציות Web מורכבות בשנים הקרובות? האם המעבד הזה הוא דור ביניים, או שהוא עומד אחד לאחד אל מול ה C2D (ההתלבטות היא בין ה 710 לבין ה E6300) תודה
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אם אני יכול לקנות באותו מחיר שני סטיקים של DDR2 של 2GB, CL5, או 4 סטיקים של 1GB, CL4, מה עדיף? הפלטפורמה היא P35 עבור Core2 Quad. אין שום כוונה להרחבת זיכרון בעתיד, כך שזה לא שיקול.
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש מצב שאני קונה BOX אז אני יקבל מאוורר לא מקורי של AMD וגם מה ההבדל בין גרסאות אחרות ששונות מ- BOX מה יש כאלה שבאים רק כמעבד בלי קופסה?
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
היי , קראתי שבמעבדי AMD (כגון A10) יש מעבדים גרפיים (לדוגמא ה HD 8670D במקרה זה). העלות של המעבד זהה ל I5 3330. האם שילוב crossfire של ה GPU המובנה וה HD6900 יתן ביצועים יותר טובים במשחקים לעומת מחשב מבוסס I5 (או שזה לא אפשרי ואני מדבר שטויות...)
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
התחלתי להבחין במגמה שכיום ממליצים לא פחות מ4g זיכרון למחשב ולכאלה שיש להם 2g ממליצים לשדרג ל4g בשביל לשפר ביצועים ואף מציינים שיכול להיות "צוואר בקבוק" כתוצאה מכמות הזיכרון. כרגע המפרט שלי עומד בנתונים הבאים : e7400@2800(oc 3800),pq5 turbo motherboard ,gtx260(oc),ocz titanium 2g ram 800 mhz (שני סטיקים של 1000) וספק כוח ocz 600w . מערכת ההפעלה היא xp וכנראה אני יעבור ל7 במידה ואשדרג ל4g מאחר וxp לא מזהה 4g . לא יודע מה לעשות להישאר עם xp ולהוסיף אולי סטיק אחד שיהיה 3g או לעבור ל7 ולהוסיף 2g או שבכלל לא כדאי להחזיק 4X1000 זיכרון ואני צריך לרכוש 2X2000 ולהעיף את ה2X1000 שיש לי . לא יודע מה לעשות בבקשה עזרה :<
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
האויב הגדול ביותר של משפחת Core i5 מגיע לביקורת - Ryzen 5 3600X הוא מעבד שש ליבות שכבר החל לתפוס את מקומו בשוק בתור חביב המשתמשים, ואתם מוזמנים להמשיך לקרוא ולגלות האם הוא ראוי לכל המחמאות לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש בקרוב ויש לי שאלה בקשר לזיכרון הRAM אני מעוניין ב4 GB של RAM השאלה שלי ההיא האם לקנות אותם בתור כרטיס אחד או שניים.. שמעתי שכשיש 2 כרטיסים הם עובדים במהירות כפול.. האם זה נכון? שמעתי גם שחייב שני כרטיסים על מנת לסגור מעגל וכרטיס אחד לא מספיק... מישהו יכול לעשות לי קצת סדר?
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש שבעתיד אעשה לו גם OC מיועד למשחקים וצפייה בוידאו עכשיו רוצה לבנות את "השלד" למחשב וכאן צריכה עזרתכם בבחירת מעבד ולוח אם. המחשב יהיה מבוסס INTEL. איזו " הכלאה" טובה יותר ... מעבדים " מועמדים" : 1. E7200 / E7300 / E8400 חשבתי ככה : קראתי שיש ל E7200 יכולת OC גבוהה לכן חשבתי לקנות אותו ובעתיד לעשות לו OC עד 4GHZ ולהשקיע בכ. מסך טוב מצד שני, יש את ה E8400 שנראה לי גם בעל OC טוב וקאש של 6MB. עד כמה הקאש שלו יעיל ובא לידי ביטוי בביצועים? לוחות אם : בנתיים חשבתי על הלוח הזה : Asus P5QL-E והלוח הזה : MSI P45 Neo-F התקציב ללוח אם עד 550 ש"ח. האם יש לוחות טובים יותר למעבדים הנ"ל עד 550 ש"ח ללא כ. מסך מובנה ? עוד שאלה לסיום... האם כדאי להמתין לירידת מח…
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה קטנה (אני מקווה שהיא לא כללית מידיי) אבל מאוד מטרידה (אותי לפחות).. אם יש לי מפרט מסויים..מיועד בהחלט למשחקים ויש בו מעבד מהאלפיון העליון אבל כ.מסך לא משהו ביחסית לתקציב.. עדיף לרדת קצת מהמעבד ולעלות בכ.מסך נכון? לדעתי כ.מסך תורם יותר למשחקים מאשר מהירות של מעבד... תודה רבה :-*
-
- 3 תגובות
- 454 צפיות
-
-
כרגע יש לי מעבד Dual Core E5800 והטכנאי שלי הציע לי לשדרג במחיר די נמוך לE6700 השידרוג שווה? כאילו אני ירגיש תוצאות מבחינת משחקים וכדומה? בבקשה תשובה כמה שיותר מהר כי זה דחוף. תודה. כמובן שאני מדבר מבחינת גיימינג...
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש,אני מקווה שהאשכול קשור לפורום זאת הקטגוריה הכי מתאימה שמצאתי בשביל הבעיה שלי. הזמנתי לפני יומיים כרטיס מסך של ספייר HD5850 אני רוצה לדעת אם אני צריך להחליף מעבד ולוח אם כדי לשחק משחקים כבדים עם המפרט הנוכחי. AMD ATHLON 64 X2 3600+ socket AM2 שכל מעבד בעיקרון זה 2000 אבל עשיתי לו אובר קלוק ל 2400 ובקרוב אחרי שאני אקנה את הספק החדש אני אמתח אותו עד כמה שאפשר כרגע אני עם ספק 250W. לוח אם די סביר שאפשר לשחק עם ההגדרות OC שלו הרבה של ABIT nf-m2s-. 2גיג'ה זיכרון. אני על וינדוס 7 64 מדובר על משחקים כמו GTA 4 וקריסס עם רזולוציה של 1440על 900.
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
מעבדי אינטל החדשים ממשפחת Rocket Lake יגיעו בהמשך הרבעון ובינתיים יגיעו אל החנויות לוחות האם החדשים שנוצרו במיוחד עבורם - בואו להתרשם מריכוז אלו של יצרנית החומרה הפופולרית מטאיוואןלכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
-
יש זכרונות שהן חתיכות מתכת ופלסטיק, מכוערות, ויש כאלה עם כיסוי יפה. האם הכיסוים הם גופי קירור למשל בדגמים מסויימים של קורס אייר או בלינק הבא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_2336&products_id=15707 אגב: מה דעתכם לגבי הזיכרון הנ"ל של חברת ocz ?
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
מעבדי דור ה-Core ה-13 של אינטל יוצאים לאוויר העולם ומביאים איתם שיפור ביצועים רוחבי. ביקורת זאת עוסקת בביצועי Core i5 13600KF - מעבד הביניים החדש של אינטל שהצליח להשאיר אותנו עם פה פעורלכתבה
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
- 3 followers
-
-
קניתי מחשב עם לוח אם ASUS P5QPL-AM ולפי המפרט של החנות (KSP) צריך להיות שם חיבור של 5.1 ערוצים. מה שאני רואה שיש 3 יציאות אחת למיקרופון ועוד שתי יציאות ככל הנראה לרמקולים. אני לא יודע אם זה היציאות שאני צריך, כי במערכת רמקולים שלי יש 3 חיבורים. האם אלו החיבורים או שאין בכלל יציאה ל5.1 ערוצים בלוח אם הזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-