מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,792 דיונים בפורום זה
-
יש לי צ'יפסט של SIS וכרטיס GF6600 ואני רוצה לדעת מה התוצאות שלכם מהשילוב הזה. לי זה עושה בעיות ואני רוצה לשמוע מה זה עושה אצלכם. (לא צ'יפסט חדש מדי של SIS )
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
N מספר טבעי ההנחה הטבעית שלי הייתה שהזכרונות (DDR400) יפעלו במהירות הכי גבוהה שבה הלוח תומך (DDR266). אבל כמובן שלא שווה לי לקחת את הסיכון אם זה יכול לדפוק ת'לוח ו/או ת'זכרונות. אז... יכול להגרם נזק או שמקסימום המחשב לא עולה??
-
- 11 תגובות
- 926 צפיות
-
-
במקרה ואני למשל שם על לוח זיכרונות OCZ 2Gb (2x1Gb) DDR2 PC-4200 Value Pro Dual Channel ( שהם במהירות 533 MHz ) ואני מוסיף שני זיכרונות 512 מגה DDR רגיל במהירות 400 MHz ,מה יקרה האם זיכרונות הדואל יעבדו בדואל? האם כל הזיכרונות יעברו לעבוד ב - 400 MHZ ? או משהו אחר :s05:
-
- 7 תגובות
- 527 צפיות
-
-
512MB שרצים בCAS2 או 768MB שרצים בCAS2.5? הכוונה כמובן למשחקים חדשים... :
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום וחג שמח, רציתי לשאול,מה מיוחד בלוח הזה? http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4594#ov למה החיבורים של האודיו (כרטיס קול) בצבע זהב?, מה זה נותן? ואיך אני אמור לדעת מה הצבע הירוק שם? מישהו פה באמת יכול להמליץ עליו, על פני זה? http://www.tms.co.il/product/12628 אולי עם קצת פירוט זה יעזור,תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מהכתבה שפרסמו כאן: http://hwzone.co.il/news/1187634249/20976/ אני מצטט: משפחת ה-Penryn מבית אינטל, עליה יבוססו מעבדי העתיד הקרוב של החברה, צפויה לראות אור כנראה ברבע הראשון של שנת 2008, אם כי עד היום לא ידענו דבר על הרכבה של המשפחה. מידע שדלף כנראה מאינטל עצמה מורה על תשעה דגמים שולחניים שיתבססו על תהליך ייצור של 45 ננומטר חמישה מעבדים שיבוססו על ליבת Wolfdale, ועוד ארבעה מעבדים שיבוססו על ליבת Yorkfield. וגם: לעומת כפולי הליבה של החברה, יכילו המעבדים בעלי ליבת ה-Yorkfield של אינטל שתי ליבות "מודבקות" מסוג Wolfdale, ובהתאם 12MB של זיכרון מטמון המשותף בין כל שתי ליבות. מה שאני חשבתי כל הזמן, שהדור החדש ההולך וקרב שהוא Penryn בארכיטקטורה של 45 חשבתי שהוא יהיה 4 ליבות…
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הרי יש להם את Athlon כ"מקבילה" (אני יודע שהוא יותר מהיר) לפנטיום, אבל מה יש להם כמקבילה לסלרון?
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שהוא לא טוב , או שהוא יקר יותר ? רוב המחשבים בעולם מבוססי אינטל לא? פה בפורום המצב הפוך רק AMD ! או ש-AMD זה למבינים , ואני סתם הולך אם הזרם , כאילו אינטל זה סתם עוד מותג כמו נייק או משהו כזה (אני חלילה לא רוצה להעליב אף אחד ) אם אפשר לדעת יותר את הסיבות להתבססות על AMD תודה
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הלוח יכול להשפיע על באנצ'? בהנחה שהמעבד והזכרונות וכל השאר אותו דבר?
-
- 9 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי מראה סימני עייפות. לפעמים הוא עובד מהר כרגיל אבל לרוב כל מעבר חלון זה כמה דקות... הזיכרון (4 גיגה DDR3) נמצא על 90% רוב הזמן (WIN7). אני מעוניין להוסיף זכרון ואולי אף כונן SSD. וכאן השאלה אליכם, כי אני כבר מזמן לא מבין בכל זה אני מניח שמחקר וקריאת מאמרים במשך שבוע יספקו לי את התשובות אבל כבר חצי שנה אני מנסה ולא מוצא זמון א. האם אני יכול להוסיף או חייב להחליף זכרון? אני מעוניין בלפחות 8 גיגה. ב. איזה כונן SSD יתאים לי לחיבורי לוח האם שלי? מצורף מפרט מלא. המון תודה למי שיעזור. המון תודה - אורי
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אילו זכרונות יתנו ביצועים טובים יותר ? PC 2700 CAS 2 או PC 3200 CAS 2.5 (אם צריך אפשר להציץ במפרט שלי, הוא מעודכן) (כרגע לא מתוכנן שום OC) תודה HF
-
- 10 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות אוברקלוקינג לזיכרונות של חבר והוא בעיקר משחק משחקים ורואה סרטים. השאלה שלי מה יתן לו יותר ביצועים במשחקים וסרטים באס גבוהה של הזיכרונות או תיזמונים נמוכים? תודה רבה
-
למה כולם כלכך מתרגשים ומחכים כלכך ל HAMMER, אז יופי, הוא יהיה יותר מהיר מהאת'לון אבל עד אז אינטל תוציא את ה 3.6Ghz שלה לפחות... ואולי אפילו מעבדים יותר מהירים... ומה חישוב ב 64 ביט יתן לי בתור משתמש ביתי ממוצע שלא מפעיל שרת גדול מהבית שלו? אני יודע מה זה 64 ביט ו 32 ביט וכל השטויות האלה... אז אל תתחילו להסביר לי מה זה... , תנו דוגמאות ואם 64 ביט כלכך חשוב ומהפכני למה היום השוק הפרטי נשלט ע"י מעבדים של 32 ביט, ולא כולם רצים לקנות להם איזו פלטפורמת 64 ביט?
-
- 41 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
בפתח עידן חדש של זכרונות DDR5 שיכולים להגיע עד 7.2 gigabits אנשים רבים שילמו מחירים בשמיים על זכרונות DDR4 4800MHZ ולא זכרו לקבל הרבה ביכולת מחשב שלהם . הסיפור יחזור עליו גם עם DDR5 ? מה מבטיח לי איכות DDR5 יקר מאוד שיתן לי 5000MHZ או 6000 MHZ ? שרואים את התזמונים של זכרונות DDR5 הם גבוהים מאוד ולא מובן לי איפה אנחנו מרוויחים ?
-
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני הולך לבדוק מחר מה יתן לי יותר ביצועים , לוח חדש , או מעבד חדש... , הקיצר , הביצועים כרגע של המחשב על הפנים(רק שתידעו , שבעבודה שוטפת בוינדוס המחשב שלי הוא אחד המחשבים הכי מהירים שנתקלתי בהם , בכל השאר , חרא!) אני חושב שמה שעושה את הבעיה הוא הלוח אם , אז מחר אני הולך להעביר את המעבד+הכרטיס מסך שלי ללוח של אח שלי , ולבדוק כמה שיפור יהיה , אני כמובן אבדוק קודם איך הביצועים עם המעבד של אח שלי(אחרי אוברקלוק בדירוג של 3400+) אם יהיה שיפור גדול , אני אלך ואחליף לוח , אם לא , אז הבעיה היא כנראה במעבד? , כי הרי , זה מעבד חזק... בואו נגיד ככה , אצל חבר שלי עם לוח כמו של אח שלי(8RDA3I) ומעבד 2200(לי יש 2000) ו9600פרו של ספיר(לי יש של גיגהבייט , הPCB של שלי קצת יותר טוב ושלי גם כ…
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 200,לוח אם של ג'יגבייט(KT400 VAX) וזיכרון 256 של ווידבונד. אם אני מוסיף עוד סטיק של 256 עד כמה יהיה שיפור לעומת עכשיו?
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ראיתי שאתם פה משבחים אותם מאד ועוד איזה חברה שאני לא זוכר את שמה. מה מייחד אותם נגיד מזכרונות של Kingstone?
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
לפני שאתם ישר רושמים משהו, תסתכלו על המפרט שלי. עכשיו, בעתיד אני מתכוון לשדרג את המחשב או לקנות חדש אז רציתי לשאול מה עדיף - לקנות לוח אם חדש + זיכרונות + קירור + כרטיס מסך למחשב הנוכחי או כבר לשדרג ל A64?
-
- 7 תגובות
- 713 צפיות
-
-
כרגע מתכנן לרכוש מערכת עם כרטיס גרפי משולב, ובעתיד לשדרג ע"י הוספת כרטיס איכותי (8800). המפרט כולל לוח איכותי,יש לוחות משולבים זולים יותר (המפרט למטה) הלוח של ASUS איכותי אבל בציפסט G31 , הלוחות של Gigabyte הם G33 . מה ההבדל בין 2 הלוחות של Gigabyte ? מה כדאי מבין הלוחות הנ"ל? בתודה המפרט המתוכנן: מעבד Intel Core 2 Duo E4500 Box ¤581 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE4500 לוח אם ASUS P5KPL-E ¤454 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31141 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤226 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP ¤268 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996529 מארז…
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני שוב מתלבט האם כדאי ללכת על מעבד כפול ליבה של 2.8 או על מעבד אינטל רגיל שתומך כמובן 64 ביט ורץ בתדר של לפחות 3 GHZ. אני לא מתכוון לשדרג במהלך 3 השנים הקרובות. אני כבר לא ממש משחק במחשב , אוהב את המחשב רץ חלק ומהיר והייתי מעדיף שיריץ מס' משימות בו זמנית עזבו כרגע את הפרמטר של התקציב. התיחסו לנושא בלבד תודה
-
- 38 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחיר כמעט זהה הבדל של 80 שקל בין ה256 ל 512 ואני מתלבט כי תכלס 512 זה הרבה יותר השאלה אם ה400 הרבה יותר מהיר ..
-
- 7 תגובות
- 934 צפיות
-
-
יש לי לוח חדש וזכרות חדשים ומארז... הלוח החדש הוא IS7 קניתי איתו שני A-DATA 256X2 מה שכנראה הייתה טעות הייתי צריך לקנות ג'גה מהתחלה טוב במחשב הבא בקרוב... יצא מצב שנשאר לי סטיק אחד על 512MB DDR333 של סאמסונג מהדגמים המשובחים שלהם בהתחלה זה היה די מזמן.. השאלה היא האם כדאי להוסיף את הסאמסונג וכנראה לעבוד על 333 על 1 ג'גה זכרון....או לעבוד ב DUAL על 512 MB?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אני קונה מחשב חדש מבוסס AMD עם צורב(שאני מעביר מהמחשב החדש) כונן DVD וכונן קשיח WD 80GB 8 buffer תיכננתי לקנות לוח אם של ג'יגה בייט GA-7VAX אבל פתאום שמתי לב שיש בו רק שתי ide (תקנו אותי אם אני תועה!!) ולפי מה ששמעתי שזה לא מומלץ לשים את הכונן הקשיח/צורב/DVD על אותו ה ide (אחד ב-slave ואחד ב-master) אבל יש גם את ה- GA-7VAXP שבו יש רייד וגם 4 ide (נראה לי) אתם חושבים שכדי לי לקנות את ה-GA-7VAP או שזה יהיה בזבוז כסף כי אני דיי חורג מהתקציב! בתודה מראש haziri
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם כרגע ויש לי זכרונות PC2100 עכשיו חשבתי ללכת על EPOX EP-8K3A שמכירו כ 700 שקל אולי אני אצליח להשיג בפחות מה אתם אומרים? על איזה לוח ללכת? עד 700 שקל
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בבקשה עזרו לי להחליט אולי בכלל כדאי Q6600 ? אני עובדת יותר עם תוכנות גרפיקה וצילום ופחות במשחקים . תודה על עזרתכם .
-
- 6 תגובות
- 661 צפיות
-