עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. קישור אל המוצר: http://zeus.asus.com/hq/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=337&model=1325&modelmenu=1 קישור אל הדיון בXtreamSystems (אפשר כמובן גם לדון פה): http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=113513

2. Started by bilbo,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=4892 האם אני יכול להשתמש בבורד הזה במארז רגיל? הוא תומך ב D2C והוא עולה 464 ש"ח מה ה catch ?

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  3. היי, אני קונה מחשב שישמש אותי בעיקר לקולנוע ביתי (צריך חיבור למקרן, HOT/YES, VHS/DVD, מגבר, ומסך מחשב רגיל) אבל גם לעריכה (אפטר אפקטס, פרמייר וכו') וקצת למשחקים. עדיפות לאסוס וחובה FIREWIRE. עד 700 שקל... עדיף בסביבות ה- 550. אני ארכוש גם כרטיס טלוויזיה, כך שאם חלק מהחיבורים נמצאים בכרטיס טלוויזיה, אז לא צריך גם בלוח... תודה מראש, גיא שפירא

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  4. שלום , הלך לעולמו לוח ה-Epox 8RGA+ שלי (מבוסס NFORCE2) , ואני רוצה לקנות לוח חדש תוך חשיבה על "אי-צורך בפרמוט" , כידוע אחרי החלפת לוח צריך להתקין ווינדוס מחדש, אבל חשבתי על זה...לא התקנתי דרייברים ללוח עצמו , אלא דרייברים של Nforce2 שאמורים להתאים לכל הלוחות , לכן הייתי רוצה לשאול (במיוחד אם מישהו ניסה את זה - מעשית) אם אני יקנה לוח אחר מבוסס NFORCE2 האם הצורך בפרמוט יכול להימנע ? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 488 צפיות
  5. קטע קצר מתוך ראיון עם מנכל ויו"ר AMD, ד"ר הקטור רואיז: Q: When do you declare ultimate victory? A: We will earn the return on capital in this company. We have plans to be able to fund our own growth. We think we can get there in the in next three to five years. Q: Intel is a powerful, some say ruthless, competitor. Do you think they're going to let you get there? A: It's the question everybody wants [answered]. Truthfully, our customers care how we're doing relative to what they want and need and whether we're delivering that. We have become such a natural extension of each of our customer's businesses that we're almost in sync in what they think, want, and need. I'…

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  6. Started by tot1,

שלום רב לכם, ברשותי מעבד Intel Core i7-3970X Extreme Edition בעל תושבת LGA2011. ואני מחזיק בלוח אם Gigabyte GA-X58A-OC שלו תושבת LGA1366 האם ניתן להרכיב מעבד זה (LGA2011) על התושבת של הלוח אם (LGA1366)? ואם כן האם זה יפגע בביצועי המעבד? אשמח לעזרה, כבר כמעט שנה שאני מת להרים את המחשב ואני לא יודע אם למכור את הלוח אם ולהביא אחד שהוא LGA2011 (שיותר חדש אך גם יותר זול.. לא מובן לי למה)

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  7. Started by tratz,

אהלן יש לי לבטים גדולים האם יש לי צורך בזכרונות D9 היקרים משמעותית, בכ33%, מזכרונות אחרים. הכסף משחק תפקיד, גם ככה אני מתכנן קניית מערכת לא זולה כלל. השילוש הלא-שלם המיועד עומד על (ופתוח להצעות לשינויים): EVGA 680i e6400 וזכרונות שעליהם באתי לקבל עצות. המטרה היא OC גבוה ככל שניתן, אפשר להבין את זה מלוח האם. המכפלה של המעבד היא 8 לכל היותר, ככה שסביר להניח שאוכל עם הרבה "טוויקינג" ועם קירור המים שברשותי להגיע קרוב לבאס של 450. * האם תדר של כ 900Mhz לערך מצדיק הוצאה על D9? * האם יש סיבה הגיונית לשאוף עם קירור מים לאיזור ה-500 (עזבו מזל של מעבד, אני מדבר על ממוצע כללי) ואז כן להשקיע בכ"ז בזכרונות? * או האם בכלל להוריד מחלק ולוותר על 100-200mhz בזכרונות ולאבד מעט מאוד ביצו…

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  8. קניתי לפני חודשיים שלשה G.SKILL DDR2 1066MHZ 2*2048 במחיר של פחות מ 300 שקל היום רוצים על זה באותה חנות SKYPC יותר מכפול איך זה יכול להיות ?

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  9. Started by Marius Starlord,

שלום. רציתי לשאול מה ההבדל בין AMD ל-Intel חוץ מבמחיר ולמה Intel Celeron יותר זול מ-Intel Pentium. האם זה בגלל ש-Celeron פחות טוב או מסיבה אחרת. אשמח לקבל תשובה, גל.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. עד היום בדקתי ביצועים עם שתי תוכנות : ביצועים כלליים בדקתי עם תוכנה geekbentch ביצועים גרפיקה ב 3d mark . התקנתי מחשב ללקוח שלי המחשב מבוסס מעבד אינטלי e7500 עם 4 גיגה זכרון וכרטיס מסך ati 4580 . בדקתי ביצועים עם pc wizard 2008 וקיבלתי תוצאה כללית שתאמה לתוצאה שהתקבלה על מחשב אחר עם מעבד e5200 עם כרטיס 9500gt ו 3 גיגה ram . העניין הזה קצת בילבל אותי כי אין פה שום הגיון ואני כנראה מפספס משהו. הייתי שמח מאוד לשמוע איך החברה פה בודקים ומשווים ביצועים . אשמח לכמה דוגמאות של תוכנות עם תוצאות שקיבלתם וכמובן מה המפרט פחות או יותר. חג שמח. איציק

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  11. Started by הגיימר,

רציתי לשאול האם יש עדיפות לשים סטיק אחד של 4GB או ששני סטיקים של 2 GB מספקים אותה תוצאה שואל עקב רצון לקנית זכרון יד 2 ורוב האנשים מוכרים שני GB (זכרון באותו מהירות 1330MHZ תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  12. Started by bareli,

כיצד מפרקים מעבד פנטיום 2?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום רב,אני מעוניין לקנות זכרון למחשב ואיני יודע מאיזה חברה לקחת. איך החברות?איזה חברה טובה יותר לזכרונות?CORSAIR או KINGSTONE?ואם אפשר הסבר למה X טוב יותר מY אני אשמח. דגמים:DDR3 1333Mhz 2GB Kingston CL9 Corsair 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 Value Select איזה מביניהם יותר כדאי לי לקנות? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  14. אין תקציב אבל אני מעדיף dc של 512x2 אין תקציב אני מעדיף הכי זולים

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  15. מחפש לוח אם לשדרוג מדורג מ AGP...

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  16. המותג העסקי הנודע מבית חברת לנובו זוכה למקצה שיפורים מקיף עם דור המעבדים החדש של אינטל לכתבה

17. שלום חברים, אני רוצה לשדרג את הזיכרון הפנימי במשחב שלי ורציתי לדעת את דעתכם לגבי מה כדאי לשדרג, יש לי כרגע שתי כרטיסים PDP 512MB DUAL CHANNEL תזמונים 2.5-3-3-8. ונשארו עוד שתי סלוטים פנויים לזיכרונות.

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  18. Started by TermiNal,

אני בתהליכי קנייה של מערכת מבוססת 64 ביט,ובזמן שנותר עד שאבא יהיה בחול אני מתלבט. התקציב מאפשר חלקית 3200+ ביחד עם 1024 זיכרון. אני מתלבט האם לקחת 3200+ פלוס 1024 או 3000+ פלוס 1024. ה3200+ פחות משתלם לי ות'אמת פחות בא לי להשקיע בו אם ההבדל יהיה מזערי. מה זה אומר ה L2 cache ועד כמה זה באמת ישפיע עליי ? תודה.

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  19. Started by All_eyes_on_me,

הי, חברה צריך לאשר תאימות בין כרטיס קול עם ממשק PCI-E X1 על גבי סלוט PCI-E X16... בבקשה, רק להיות בטוחים, כי אם אני קונה ומתברר שזה לא כך :'( $ :'( $ :'( tnks

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  20. Started by yahavavi,

קניתי היום לוח אם שהוא תומך 800FSB וזיכרון 2*256 400 הרץ ולקחתי מעבד 2.4 fsb 533 האם בזה שלקחתי מעבד שהFSB שלו 533 אני פוגע ב-Dual Channel. אשמח לעזרתכם ע"מ לדעת האם לשנות את קנייתי ל2.8G ועם FSB 800. תודה

• 3 תגובות
    • 478 צפיות
  21. השאלה בכותרת הנושא תודה .

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  22. Started by נערי,

שלום יש לי ארבעה חיבורי סאטא במחשב, ואני זקוק לאחד נוסף. ראיתי שמוכרים כבלים מפצלים לדוגמא: http://www.ebay.com/itm/15-Pin-SATA-Male-To-2-SATA-Splitter-Female-Power-Cable-/170852533241?pt=UK_Computing_Drive_Cables_Adapters&hash=item27c79ac3f9 האם זה יפתור לי את הבעיה? האם ניתן להרכיב שני דיסקים קשיחים על זה? האם זה יאט את המהירות משמעותית? האם אפשרי להתקין מפצל דומה גם לחלק החשמל של הסאטא? תודה!

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  23. Started by jepe,

שלום. יש לי כרגע מעבד AND ATHLON 64 3200 ולוח אם של ASUS A8N-E אני רוצה להחליף למעבד חזק מאוד. איזה מעבד יש הכי חזק שיתמוך בלוח אם שלי בלי בעיות? המטרה של המעבד היא בעיקר צפייה בסרטים כמו X264 של HD. .

• 3 תגובות
    • 474 צפיות
  24. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

אני מבקש מהמנהלים של הפורום לא לסגור את הסקר, מבטיח שזו תיהיה הפעם האחרונה שאני ישאל משהו בנושא, זה פשוט נורא דחוף

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  25. אני לא יודע אם זה הפורם המתאים ואם לא, בבקשה תכוונו אותי. אני מעוניין למכור את המחשב שלי עקב שדרוג שעשיתי, רכיבים אלה מגיעים בתוך מארז, אולם ללא הארד דיסק, כונן דיסקים (אם אתם מעוניינים בצורב טוב של סוני, אני יכול לספק אותו), כונן דיסקטים וללא ציוד היקפי. הרכיבים שלמכירה הם בעצם לוח אם, מעבד, זיכרון, כרטיס מסך ומארז: CPU Type: Intel Pentium 4, 1700 MHz (17 x 100) Motherboard: Intel Winnipeg D845WN (6 PCI, 1 AGP * 4, 3 DIMM, Audio) with Chipset - Intel Brookdale i845 Memory: SamSung 256 MB (PC133 SDRAM) Video Adapter: NVIDIA GeForce2 MX 100/200 (64 MB) מארז של E-STAR. כל הרכיבים במצב מצויין. המחשב אצלי כבר שנה בערך, אני מוכר אותו כדי לעשות שדרוג למחשב טוב יותר בשביל משח…

• 3 תגובות
    • 542 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.