עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום התקנתי מערכת מחשב חדשה, התקנתי XP מ כונן CD ישן בחיבור IDE. אתמול החלפתי לכונן CD חדש בחיבור SATA. הכונן נראה תקין,מצליח להפעיל מחלונות. שאני רוצה לאתחל את המערכת מהCD הוא נכשל, בביוס הגדרתי את הCD כראשוני,אני מגיע למסך press any key to boot from cd ומשם הוא עובר ל הרד דרייב. עדכנתי ביוס. לוח של גיגה בייט G31 תודה מראש

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  2. Started by omnius,

הרי יש להם את Athlon כ"מקבילה" (אני יודע שהוא יותר מהיר) לפנטיום, אבל מה יש להם כמקבילה לסלרון?

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  3. Started by gerdamen,

שלום לכם.. יש לי כמה שאלות שעומדות לי בראש ומציקות לי.. בתכלס.. חוץ מהרכיבים.. מה יצרנית אחת מיוחדת מיצרנית אחרת למשל .. מה גיגהביט מציאה שאין לאסוס או לאינטל? או למשל אלו דברים יחודיים יש לגיגביט שאין לאיטל? תודה לעוזרים.. עמית

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  4. Started by EmZoN,

לא ממש לאובר, חשוב שיהיו כמה שיותר פיצ'רים בקיצור משהו סטנדרטי + (עד 600 + -) המליצו לי על abit kv8 pro או Epox EP8HDA5J ועוד שאלה... ב64B ניתן לנצל DUAL DDR?! ואם כן... הלוחות אם האלו מתאימים לזה?! תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  5. שלום התקנתי וינדווס 7 64 ביט ושמתי לב שהתדר של המעבד יורד כשהוא לא בשימוש..חפרתי קצת ב-Control Panel בלי קשר האמת ומצאתי את ה - Power Management מה דעתכם על האופציה הזאת ? כדאי להשאיר על דיפולט ? (5% מינימום 100% מקסימום) לא יכול להיגרם שום נזק למעבד ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  6. P4 670 3.8GHZ http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=P4-670

7. האם מעבדי ה-quad מאפשרים באמת סוף סוף multi-tasking אמיתי של הרצה במקביל של מספר רב תוכנות מבלי שהם יבואו על חשבון האחד של השני ויגרמו לחוסר יציבות של המערכת. האם xp32bit יודעת באמת לחלק את העומס בין הליבות בצורה יעילה מספיק ,כך שלא ייווצר מצב של ניצול יתר של אחת הליבות שעלול להביא לקריסת המערכת ולמסכים כחולים. האם התרחיש הבא אפשרי עם מעבד quad Emul עובד ברקע אתה מריץ crysis כרטיס ה-tv מקליט בזמן אמיתי סרט שמשודר ב-hot תוכנת dvd-shrink דוחסת סרט dvd Media player משמיע מוסיקה. מיתבצעת צריבה באמצעות nero-7 דפדפן עובד ואתה בודק אם הגיעו מיילים חדשים. האם זה בכלל מעשי ? או שפשוט צוואר הבקבוק עובר אל הדיסק הקשיח ?

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  8. מישהוא יכול להסביר לי אחד ולתמיד איך אני מחבר את המיקרופון והרמקולים דרך ה F_AUDIO אין לי את החיבור המיוחד אבל אני רוצה שתגידו לי איך מחברים את החוטים ללוח כך שזה יפעל יש לי לוח של GIGABYTE 7VRXP1.1

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  9. איזה צ'יפ כבר לא מייצרים??. היה אחד שאמרו שמפסיקים לייצר...ואחריי כמה זמן חזרו לייצר אותו... בתודה ירון... אני רוצה תשובה קצרה...ולא שיחיל פה מלחמת ספאם..

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  10. Started by tomerzz,

עד כה לא מצאתי מפרטים עם הזכרונות של החברה הזאת..מדובר בזכרונות שלהם עם תזמונים נמוכים מסדרת XP http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_308&products_id=6383 מי מכיר ויכול להבהיר..

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  11. אני מחפש מדר בורד כולל כרטיס מסך סביר האם כדאי ללכת על המדר בורד הזה או לקנות אחד זול יותר וכרטיס מסך בניפרד?

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  12. האם אני יקבל את כל הערכה של ה ווי פיי והTV כשאני יקנה את הלוח הזה ? המחיר בסביבות 1500 שקל ואם לא איפה אני יוכל להשיג את הערכה ? תודה לכל העונים לילה טוב לכולם והאם יש למעבד הזה מהירות 800Mhz כמו לגרסה שלו ב 32 ביט Intel P4 3.0Ghz 2MB Cache 64Bit ??? ??? ??? ???

• 3 תגובות
    • 483 צפיות
  13. Started by NETANELKOREN,

שלום. אני כבר מיואש עוד מעט קונה מחשב חדש לפני כבר שלוש חודשיים היה כבר צריך להיות אצלי מחשב חדש אבל אמרו לי לחכות אז חיכיתי להורדת מחירים ב22 ביולי. אז אני רוצה לקנות את המחשב בעוד אם מעבד Q6600 ואמרו שיצאו מעבדים חדשים לאינטל ולAMD שהמעבדים האלה הם 4 ליבות אז אני לא יודע איזה מעבד לקנות Q6600 הוא מעבד אחר.

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  14. איזה סוג זיכרון יש לי? בדקתי בתוכנה everest וזה מה שזה הראה לי יש לי שני זיכרונות של 256 אבל אני לא יודע את המהירות שלהם ואת הcl אז מה כתוב? http://www.siz.co.il/up.php?file=hdkitmjmzw3j.jpg והם יש לי ddr או ddr 2

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  15. Started by EnerGy,

שלום, הזמנתי 2GB בעלי תזמונים 4-5-4-15 העובדים בתדר 800MHz DDR2 כמובן. במידה וארצה להוסיף עוד 2GB באותו תדר בעלי תזמונים של 4-4-4-12 או 5-5-5-15 (תקנו אותי אם אני טועה...), האם תהיה בעיה כלשהי ?

• 3 תגובות
    • 483 צפיות
  16. יש לי 512 MB TWINMOS 3200 והיו לי תזמונים של 7-3-3-2.5 והעברתי אותם בביוס למצב של טורבו לתזמונים של 6-2-2-2 הלכתי לעשות בדיקה וראיתי שזה לא עזר לציון מה אפשר לעשות כדי שאני אוכל להעלות נקודות?

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  17. Started by o07,

קניתי מKSP לוח-אם Abit SG-80 ואת המעבד Intel Celeron D 346 עכשיו אם אני רוצה להחליף ללוח-אם Abit ?UL8? ולמעבד AMD Sempron 2600+ אולי אפילו Sempron 2800 יהיה כדאי לי לוותר על 10% מהמחיר של מה שקניתי ולהוסיף כדי לקנות תAMD ??? אתם חושבים שכדאי לי, יהיה שינוי משמעותי??? אמרו לי שעדיף AMD עכשיו אני לא יודע מה להחליט .... תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  18. שלום לכולם, אני רוצה לוודא כי אכן ניתן לבצע OC עם ה3470 CORE I5 ו GIGABYTE B75-D3H

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  19. Started by kobi_af,

שלום אחרי כמה בדיקות עם mem 86 גיליתי כמה שגיאות בכרטיס זיכרון ובעצם נשאר לי עכשיו רק סטיק אחד של 256 ( ddr 400 ) יש לי זיכרון אחד של samsung m3 ולוח Octek Rhino P4X400-A4P השאלה שלי מה בדיוק ההבדלים בין עוד סטיק של 256 וכך ליצור דואל צ'אנל לבין עוד סטיק של 512 ?מה עדיף? ומה כדאי לקנות twimons\samsung ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 453 צפיות
  20. Started by muli900,

אני רוצה לקנות 2GB זיכרון.. איזה זיכרונות מתאימים ללוח אם הזה? http://img515.imageshack.us/my.php?image=70763565de6.jpg חחחחח הוא קצת ישן...

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  21. Started by johny,

אני רוכש היום לוח אם למעבד AMD64. התקציב ללוח הוא 550-600 שקל. אני מתלבט מה לקנות. אשמח להמלצות.

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  22. שלום. סליחה מראש על השאלה המעט-מפגרת: בעת "פתיחת" (טעינה) דפי רשת [למשל - אתר מסוים, כמו engadget או ynet], עד כמה המעבד משחק תפקיד? יש לשכלל את השאלה: במידה והאתר שמור על המחשב עצמו [על הארדיסק, ז"א] (וזאת כדי לבטל את עניין הורדת המידע מהשרת ומהירות חבילת הגלישה), האם פעולת טעינת האתר נסמכת על המעבד? במידה וכן [ואני מניח שהתשובה היא כן], האם - תאורטית - מעבד מהיר יותר יטען את האתר מהר יותר? תודה וסליחה מראש

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  23. שלום, יש לי לוח אם מסוג: DFI LANPARTY NF4 ULTRA D עם זכרון של 1GB. לאחרונה המחשב ניהיה מאוד איטי, ואני רוצה לרכוש לו זכרון נוסף כם של 1GB לפחות. איזה כרטיס כדאי לי לקנות? אני לא כל כך מבין בזה. (אם אפשר דגם מפורט, שאוכל לחפש אותו ) תודה

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  24. מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותם?

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  25. Started by ^Z^,

כותרת.

• 3 תגובות
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.