מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
יש כאלה שממליצים לי על ASUS P5B ויש כאלה שאומרים שה GIGABYTE 965P DS3 יותר טוב ממנו השאלה היא מה יותר טוב ל-OC ובכללי מה יותר טוב ולמה? ASUS http://www.skypc.co.il/pl_product~31070~10~0.htm GIGABYTE http://www.skypc.co.il/pl_product~39200~10~0.htm
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח ישן של אסרוק מדגם K7S41GX אני רוצה לקנות לו תוספת זיכרון, מה יתאים ומה הכי כדאי? (אין תלות בזיכרון הישן, ייתכן שאוציא כבר חדש ואוציא את הישן לגמרי) שימוש בCPU-Z העלה לי שאלה נכתב שבלוח מותקן זיכרון DDR 3200 200MHZ לכאורה לפי החוברת זה אמור להיות במהירות של 400MHZ והלוח לא אמור לתמוך ב3200... בקיצור, אשמח לקבל תשובה איזה זיכרון כדאי לקנות
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני צריך שילוש לחבר שלי מבוסס AMD 64 ביט אני לא כול כך מכיר את המעבדים הללו ואת הלוחות לכן אני מבקש מאלה שמכירים טוב להמליץ השילוש הוא לא בשבילי אלה בשביל חבר שיש לו בקשה אחת זכרונות קינגסטןון בכלבד על תגידו למה והוא רוצה תקציב אין הגבלה כי הוא עשיר אבל על תיתנו סתם מכונות מטורפות אלה משהו שיתן ביצועים מצויינים ביחס טוב למחיר (1024 זיכרון!!!).
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
איך המעבד הזה? הוא טוב למשחקים? AMD Athlon 64 6400 X2 Socket AM2 DUAL CORE
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המעבד הזה AMD Athlon 64 X2 3800 Dual Core אבל נתקלתי בשלושה סוגים שונים....ואין ל ימושג מה מסמל ה E6 1.AMD Athlon 64 X2 3800 Dual Core - Box = 2304 2.AMD Athlon 64 X2 3800 Dual Core - Box - Step E6 = 2334 3.AMD Athlon 64 X2 3800 Dual Core - Box - Stepping E6 version = 2452 מה לעזאל ההבדל בינהם??? והאם בכלל שווה לי להוסיף עוד 200 שקל על E6? בבקשה לפרט..תודה.
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
-
שלום לחבר שלי יש את הלוח הבא:MSI 915G Combo יש לו 512MB והוא מעוניין להוסיף עוד 512. המחשב שלו נקנה באייבורי ואני משער שהזיכרון שלו ג'נרי,יש מצב שיהיה לו בעיה לעבוד בDUAL CHANNEL עם זיכרון של SAMSUNG למשל? או שעדיף בכלל שהוא יקנה כבר DDR2? ובל י שום קשר,יש הבדל משמעותי בין הלוח KN8 לAN8(של ABIT)? כי רציתי לקנות את הAN8,אבל לא היה להם במלאי ונאלצתי לקחת את הKN8. תודה
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני יודע שהK מציין מכפלה פתוחה, ושהוא המיועד לאוברקלוק אבל מה זהX ? מבדיקה שטחית בחנויות המקוונות שמתי לב שזה המעבדים היקרים ביותר. יותר מזה אין לי מושג
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמו שאתם יכולים לראות אז שניהם אותו מחיר אבל יש ביניהם הבדלים אז אני צריך שתגידו לי איזה לוח אם יותר טוב כדי שאני אדע מה לקחת למפרט שאני מתכנן לקנות. לוח אם GIGABYTE GA-P35C-DS3 ¤632 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39217 VS לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤632 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39211 תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
הביאו לי מחשב לתקן אותו, די ישן-מלפני שנתיים-שלוש (לא בטוח איזה מעבד כי אני עדיין לא הפעלתי את המחשב בגלל הבעיה שיש). הלוח אם הוא: [url=]http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4SGX-MX&langs=01 הזיכרון הוא: 256MB 266DDR אני יודע איך להרכיב זיכרון, ועשיתי את זה במלא מחשבים. אבל משום מה אני לא מצליח להרכיב את הזיכרון הזה על לוח האם. אני יודע שיש 4 סלוטים של זיכרון על לוח האם, 2 SDRAM ו-2 DDR. זיהיתי את שני סלוטים ה-DDR, וניסיתי על אחד מהם להרכיב את הזיכרון, אבל הזיכרון פשוט לא נכנס למקום שלו. אני מתכוון הוא מתאים מבחינת הגודל לגודל הסלוט, אבל הוא פשוט מסרב "לשקוע" בתוך הסלוט. אני לוחץ עליו והוא פשוט לא נכנס. מה אני אמור לעשות?
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי פה לוח די ישן לפנטיום 4 סוקט 478, PE21-EC של לברת DFI. כרגע הוא מריץ סלרון 1.7 גה"צ על מהירות באס 400 מה"צ אבל הלוח תומך עד 533 מה"צ. אני מחפש כרגע לשדרג לו את המעבד ואפילו פרסמתי על זה בלוח יד שניה (למי שיש אני אשמח מאוד! אל תציעו לי לקנות מחשב חדש - זה בדרך, אני מחפש משהו זמני בלבד), הבעיה היא שאני לא מצליח להיסגר על התמיכה שיש ללוח שלי במעבדים. ברשימה שיש כאן: http://us.dfi.com.tw/Support/mb_cpu_support_us.jsp?PRODUCT_ID=1114&SITE=US אפשר לראות שהלוח לא תומך ביותר מדי אפשרויות כי הוא לא תומך במעבדים שרצים על 1.525 וולט, אבל בעמוד הורדות ביוס שלו אפשר לראות שהם שחררו עדכון שאמור לטפל בזה וגם בעמוד המידע הראשי על הלוח מצויינת תמיכה עד 2.8 גה"צ, כמו כן מ…
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אהלן, יש לוח B450 AORUS M אחסון קיים: * SSD 512MB M.2 NVME * 1TB SATA 3 (HDD) * 256GB SATA 3 (SSD) בעקבות המחירים הזולים של כונני NVME, אני מעוניין לרכוש את זה: https://www.amazon.com/gp/product/B08V83JZH4?smid=A2XZ7JICGUQ1CX&psc=1&linkCode=sl1&tag=alibuy0e-20&linkId=bcb03da47230313755829cc44fb43ee2&language=en_US&ref_=as_li_ss_tl ולהעיף את הכונן HDD (או להפוך אותו לכונן גיבוי) האם יש לי בלוח עוד חיבור וכל שאר הכוננים יוכלו להיות מחוברים ביחד? לינק ללוח: https://www.gigabyte.com/Motherboard/B450-AORUS-M-rev-1x#kf
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
- 2 followers
-
-
כפי שציינתי בכותרת יש לי לוח זה של ASUS בחוברת רשום על פנל קדמי ללוח עם יציאות שונות איפה אפשר להשיגו בישראל אם בכלל כיים כזה
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש: AMD 3200 - 939 XFX 6600GT EPOX EP-9NDA3+ עכשיו אני צריך זיכרון חזק כי המחשב הולך להיות למשחקים חזקים... אני צריך זיכרון חזק 512 דואל אבל שלא עובר את ה700 שקל מה לקחת? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי בבקשה בנוגע למדבדים החדשים של AMD? קודם כל המעבד הזההלינק צונזר - נא לא לפרסם חנויות בפורום/ אני קניתי AMD2000 אבל זה היה משהו שונה,מה זה + BOX CPU ו-0.13 micron? מה ההבדל בין זה למה שיש לי? ומה זה ה-512K שמןזכר במעעבדים מסוימים?
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
מעבד אט'לון בארטון 2500+ 333MHZ זכרון ווינבונד 512MB 3200PC (אלא אם אנשים יצליחו לשכנע אותי שלא, ואני הולך הולך ומשתכנע, אגב. אם לא אז זה יהיה טווינמוס תואם במהירות ובנפח). WD 60GB 7200 8MB. המערכת בעיקר למשחקים. כל השאר די לא חשוב. תודה.
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה תפקיד הגשר הצפוני והדרומי(כל אחד בניפרד,אני יודע מה תפקידם הכללי)?תודה
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אחוז? ואם כן האם זה יכול לגרום לירידה בביצועים או לקיצור חייו של המעבד? כי לפני כמה זמן חיברתי ארבע חלקים של שתי סרטים לחלק אחד לכל סרט וזה לקח 40 דקות,אני יודע שהמעבד אמור לעבוד כמעט בfull load אבל 100 אחוז? האם זה בסדר?
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
חברה...אני עומד לקנות זכרון יותר טוב למשחב...כרגע יש לי mhz 133 256 mb sdram אז אני רוצה לקנות 512 ddr כי זה הכי טוב לא? אז השאלות שלי בעצם האם אני צריך לקנות לוח אם חדש שיתאים לddr כי מקודם היה לי sdram או שאני לא צריך לשנות כלום..? כי שמעתי שעם יש לי sdram אז אני לא יכול לשנות לddr מבלי לשנות לוח אם או משהו כזה... האם זה נכון?? וגם...האם זה משנה של איזה חברה לקנות זכרון. לוח אם שלי זה sound+lan p4 478 s133 asus
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי בעיה ואני רוצה את עזרתכם בה. יש לי לוח אם מסוג Gigabyte K8nf-9, מזוויע.. בגללו אני בחיים אבל בחיים לא יילך שוב על GIGABYTE, רק על ASUS (משהו נדפק בראש אחרי שנופלים ככה..). המתכת של הקירור של הMAINBOARD נמצאת בדיוק מתחת לכרטיס מסך. עכשיו, המתכת כידוע מפזרת את החום ועל מה היא מפזרת? נכון, על הכרטיס מסך. הכרטיס מסך מתחמם כמו שיפוד במנגל וכשאני משחק הוא מגיע גם ל89 מעלות. כמו כן, מקום להיטסינק על המעבד ממש אין. אני מנסה להכניס את ZALMAN CNPS 8000 שקיים ברשותי.. והוא לא נכנס. המקומות למאווררים לא מספיקים לי היות ויש לי AURORA 570 והם מתחברים ללוח אם.. (בינתיים חיברתי אותם ישירות לספק דרך משהו שבניתי). אז, מה אתם ממליצים לי לעשות? לקנות איזה לוח אם ישן שיתאים…
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם לקונרו עד 1.5K והאם שווה לחכות לירדת המחירים אם כן מתי זה יקרה כי נמאס לי לחכות
-
- 3 תגובות
- 486 צפיות
-
-
נגמר המלאי ל Q6700 בארץ בדקתי בכמה ספקים ובכמה חברות אמרו שלא מביאים אותו יותר מהאתם אומרים ? צריך להזמין ומתי נדע שזה יגיע...............לא יודעים ????
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
לפי הנתונים שהחברות כותבות רוב לוחי האם הם אותו דבר(לפי הנתונים וכל האפשרויות)אז איך מבדילים ביניהם?
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום רב .. אני בתחילת הדרך של בניית מחשב חדש ,קניתי בהזדמנות מעבד intel core i7 2600k ולפי מה שהבנתי בכתבה כאן שהוא מיועד לOC ,אני לא מתכוון להשתמש באופציה הזאת אבל אני מעוניין לבנות מחשב לטובת משחקים ברמה גבוהה א- בהתאם לצרכים שלי על איזה לוח אם הייתם ממליצים בחום (אשמח לדגם ספציפי) ? ב-האם זה שהמעבד הוא עם סיומת K ז"א שהמעבד חלש יותר מה 2600 הרגיל ? ג-האם המעבד החדש מצריך גם שינויים בכלל הרכיבים (כגון זיכרונות RAM ,קירור ,וכו) בתודה מראש לכל העוזרים ... crak100
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לעשות ממש בקרוב oc למערכת שלי ואני מתלבט איזה מעבד שווה לי יותר שיתן לי יותר ביצעוים למערכת כמו שלי המערכת היא לוח אם GIGabyet 7N400-L1 זיכרון צושקין 512 pc 3200 blue ואני מתלבט על 2400 או 2500 ועוד שאלה קטנה למתחיל שכמוני האם אני צריך אותם פרוצים או לא?
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-