מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,792 דיונים בפורום זה
-
-
-
-
שלום . רציתי לרכוש כ.זכרון OCZ זה עם צלעות הקירור אבל ראיתי שיש אחד CL4 והשני CL5 והשניים 800 MHZ DDR2 רבל יש בינם הפרש של כמה שקלים . מה זה ? האם שווה להוסיף ? :-\ תודה לעוזרים .
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי את זה בביוס(המערכת בצד)והCMOS עומד על ההכי גבוהה שזה 62 מה זה ביכלל?
-
- 2 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
ראיתי שעל הלוח שלי ישנה כניסה שנקראת CNR ולו אין יציאה מאחור המחשב, הוא כאילו תקוע אי שם באמצע המחשב ועד היום לא ראיתי שום כרטיס שאפשר להכניס אליו ורק כעט מצאתי באתר מכירות ברשת כרטיס תוספת לכרטיס הקול ולא ממש הבנתי מה זה עושה (אם תוכלו להסביר לי הנה הכתובת http://www.gold.co.il/lamir/asg/Category_12.html. שאלתי היא: למה מיועדת אותה כניסה? והאם ישנם כרטיסים נוספים שניתן לחבר אליו במקום לחריצי ה PCI שאותם כבר סימתי (רק שלושה במחשב שלי)?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה המפרט שלי - Amd Athlon 64bit 3000+ S939 Msi Nforce 4 Neo4-f PQI 1024 MB 2336 CAS 2 PowerColor X800XL VIVO PCI-E 256 MB Western Digital 160GB S-ATA RaidMax Cobra Antec 350SL מה זה יעשה?
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לאחרונה נתקתי במעבדים חדשים i3/i5/i7 שאני לא מכיר אותם ממש אבל אני קורא עליהם קצת אבל יש לי בעיה בבחירה. מבחינה כספית עדיף לי i3 אבל אין לי שמץ של מושג מה זה התוספת של הגרפיקה שיש למעבד, לדוגמא: Core i3 530, 2.93GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray בנוסף נניח אני לוקח את לוח האם של GIGABYTE שמתאים לו (מבחינת התמיכה במעבד) H55M-S2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, HDMI יש לו כרטיס מסך מובנה HD. אז האם זה מספיק חזק להרצת משחקים כמו FIFA / PES / CallOfDuty ? כמה זיכרון גראפי יש לו, האם הוא לוקח את זה מהזיכרון הראשי של המחשב או מהמעבד? האם כדאי לקנות בכל אופן כרטיס נפרד כי המובנה הזה הוא בסיסי למרות שיש יציאת HDMI? נא עזרתכם, הטכנולוגיה התקדמה מאוד וזה לא מ…
-
- 16 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
רשום לי ב-Bios.. CPU Vcore 1.70v ואני יכול לשנות את זה עד 2.00v השאלה שלי מה זה? ואם אני משנה קורה משהו למחשב שלי?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
?? ואולי כדי כבר לקנות אותו כי הוא לא עולה כל כך הרבה.. 410 ל256 זכרון.. תודה.
-
- 8 תגובות
- 799 צפיות
-
-
ליפעמים אני רואה זיכרונות שכתוב בהם גם SDRAM וגם DDR מה זאת אומרת? ואיך אני יודע איזה אצלי?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איזה מהירות הוא יהיה? הוא יותר זול מrdram ? יש כבר לוחות שתומכים בו?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , אני צריך הסבר קטן על DIMM ? ועוד שאלה יש לי כרגע זיכרון 512 ,667MHZ ואני רוצה להוסיף 2G 800 MHZ האם כדאי להוסיף את ה512 או שעדיף בלי ואם כן אז איך אני יודע באיזה סלוט לשים את הזכרונות? כי הבנתי שזה משנה בגלל DUAL CANNNEL או משהו כזה תודה.
-
- 10 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג קצת את המחשב המיושן שלי (פנטיום 3, לוח אם של Biostar M6VCG, וודו 3). יש כאן 256 מ"ב זיכרון SD-RAM בשני סטיקים של 128 כל אחד מהם. אני מעוניין להוסיף עוד סטיק אחד של 256MB. אבל אני רואה בחנויות שיש One-Sided Memory שעולה בערך 350 ש"ח ו-Double Sided שעולה מעל 500 ש"ח. מה ההבדל ומה אני צריך? האם לוח האם שלי בכלל תומך ב-Double Sided? מה היתרון בו והאם זה משתקף במחשב כה ישן ?
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
-
-
יש לי לוח אם של GIGABYTE 8IK1100 875P שיש לו DUAL BIOS. מה זה? למה זה טוב?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סורי על הבורות אבל מה זה כל ה Dual chanel? אממ... ואיך אני עושה את זה? יש לי שתי סטיקים של 256 2700 של קינגסטון.. תודה לכל העונה! ;D
-
- 8 תגובות
- 919 צפיות
-
-
במפרט הלוח אם שאני קונה כתוב: Supports Dual channel mode מה זה אומר על הזכרון RAM?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
-
-
לאחרונה שמעתי מספר פעמים על הזיכרון הנ"ל, מה ההבדל בינו לבין ddr "רגיל" והאם מישהו ראה benchmark עם הזכרון הנ"ל?
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
מישהו מוכן להסביר לי מה הכוונה דיואל צ'נל לדוגמה הכרטיס הזה הוא דיואל צ'אנל? וגם הייתי רוצה לדעת מה זמני התזמון של הכרטיס הזה תודה! Kingston 512MB 400Mhz PC 3200 C2.5
-
- 8 תגובות
- 653 צפיות
-