עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by BUNG,

זה פשוט מדהים... http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=105089 אומנם פלטפורמה קצת ישנה אבל עדיין זה אחד השיאים היותר מעניינים שראיתי בזמן האחרון. אגב הוא משתמש בקירור LN2 לזיכרונות.

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by KOBRA CHOPER,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14110&PHPSESSID=082e5f7d852ba24283b31dd3258776d2 its duel core?

• 10 תגובות
    • 856 צפיות
  3. Started by lmlm,

האם K8L יספק מענה?

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  4. Started by Money_Man,

שלום! אני מחפש לוח אם חדש עכשיו...אני צריך שהוא יהיה מסדרת הULTRA של NVIDIA (בהנחה שאני לא עושה SLI).. השימושים הם בעיקר תוכנות רגילות כמו מסנג'ר ...איסיקיו....אופיס אינטרנט.. אך עם זאת...יריץ לא מעט משחקים...גם מהחדשים ביותר...ומדיי פעם אולי גם תוכנות של וידאו... אבל יותר שימושי משחקים ותוכנות רגילות... לא מתוכנן OC...אז אין לי בעיה שלוח לא יהיה משהו בOC....אבל...שיהיה כמה שיותר טוב ויציב במהירויות STOCK! לכן חשבתי על הלוח הנ"ל...אני מחפש את הלוח הטוב ביותר של NFORCE 4 ULTRA... מה דעתכם על הASUS? יש הצעות אחרות שיעלו אותו דבר ויתנו יותר? אשמח לתגובות..תודה! ;D

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. יש לי מעבד 1 גיגה פנטיום 3 וכרטיס טלוויזיה AVER MEDIA וגיפורס שתיים אם TV OUT עכשיו השאלה האם כדי לקנות חלקים כמו לוח אם זיכרון ודיסק קשיח וספק ולבנות מחשב או לא כדי להשקיע בפנטיום 3 ואולי לבנות HTPC מבוסס סלרון חדש אם סלרון טוב בכלל לסוג כזה של מחשב

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  6. שלום. אני רוצה לשדרג את המחשב וצריך לדעת לאיזה מעבד אני יכול לשדרג..? זה המפרט : Field Value Computer Computer Type ACPI Uniprocessor PC Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 Motherboard CPU Type Intel Celeron D 325, 2533 MHz (19 x 133) Motherboard Name Asus P4U800-X (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, LAN) Motherboard Chipset ULi/ALi M1683 System Memory 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) BIOS Type Award (11/10/04) Communication Port Communications Port (COM1) Communication Port Printer Port (LPT1) Display Video Adapter NVIDIA GeForce FX 5200 (128 MB) 3D Accelerator nVIDIA GeForce FX 5200 Monitor Plug and Play Monitor…

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=105125

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by lmlm,

השקת הקונרו שמקורה היה ב23 ביולי כנראה תיקח עד ה 27 ביולי. ולוח אם HIGH END Q965 יושק ב7 בספטמבר. מקור: http://www.digitimes.com/bits_chips/a20060629A2007.html

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by בלוסטון,

2800 AMD sempron 64Bit איך הוא ??? והוא טוב למשחקים ?? הוא ירוץ לי מהר? ומה עדיף AMD או INTEL???

• 3 תגובות
    • 461 צפיות
  10. 2 זיכרונות של :CORSAIR כל אחד 1G - 400MHZ DUAL. CMX1024-3200C2PT XMS3200 1024MB 2-3-3-6 184 DIMM Platinum פתאום המחשב נתן לי מסך כחול. ומאז מאתחל תמחשב 20 שניות אחרי הדלקתו וחוזר חלילה. שמתי זיכרונות של מחשב של אחותי והכל עובד. ועם שלי (2X1G) מאתחל שוב ושוב. ניסיתי עם כל 1G לחוד, ושמתי לב שאחד מהם הוא זה שמאתחל. 1. האם זה אומר שהזיכרון הלך? או ניתן לתקנו? 2. האם אוכל להחליפו בארץ למרות שקניתי אותו ב NEW EGG ארצות הברית והביא לי אותו חבר? ...אין איזה אחריות עולמית על זיכרונות? 3. כואב הלב בארץ זה עולה 960 שח....וגם זה לא כי הם נמכרים רק בזוגות ולי יש אחד תקין. מה שאומר ש2 חדשים יעלו לי 1980 שח!!!!!! עזרו לי חברים, אני מבקש את עצתכם. תודה אוהד

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  11. Started by olina,

תכננתי לקנות את הזכרון הנ"ל שעולה 900 ש"ח: CORSAIR VALUE DDR2 667MHZ 2x512MB CL 5 DUAL CHANNEL דגם: VS1GBKIT667D2 ואז ראיתי את זה: PQI TURBO DDR2 667MHZ 2x512MB CL 4 DUAL CHANNEL דגם: PQI25400-1GDB שעולה רק 620 ש"ח... אני לא מכיר את PQI ונראה לי קצת מוזר שזכרון יותר מהיר עולה כל כך מעט... למישהו יש נסיון עם PQI?

• 4 תגובות
    • 488 צפיות
  12. אני מחפש מחשב חדש ואני מתלבט בין שניים: הראשון AMD: http://ivory.co.il/product.asp?productid=168 והשני של INTEL: http://ivory.co.il/product.asp?productid=144 רוב השוני הוא במעבדים מה לקחת את הAMD או את הINTEL?

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  13. שלום לכולם! יש לי מספר שאלות שיעשו לי קצת סדר בכל בלבול שנוצר לאחרונה.. ברצוני לקנות כרטיס מסך X1800GTO...הכרטיס תומך בCROSSIFRE...והוא של הATI כרגע וגם בעתיד הקרוב לא מתוכנן לקנות עוד כרטיס מסך!! אם כן זה רק אולי עוד שנתיים.. לכן: 1. קודם כל, אני חייב לקנות לוח של ATI? 2. אני חייב לקנות לוח שתומך CROSSFIRE כדי להתקין עליו את הכרטיס מסך הנ"ל? (רק כרטיס אחד!) 3. אני חייב לקנות לוח שתומך CROSSFIRE כדי להתקין עליו כוד כרטיס מסך למקרה שאני ארצה בעתיד? (מערך של שני כרטיסים!) אני שואל מכיון שכמו בסיקור שרשמתם פשוט אין היום מספיק לוחות אם כאלה..ולא רק זה..אלה שיש דיי גרועים 4. לכן אולי כדאי לקנות לוח אם "רגיל" (כלומר ללא SLI כי גם בלי זה אי אפשר ;D) ואז הכרטיס יפעל על…

• 9 תגובות
    • 640 צפיות
  14. Started by urich,

אני רוצה לעשות פלאש לביוס שלי לגרסה האחרונה רק שאין לי כונן פלופי. האם ניתןן ליצור בוט דיסק על כונן usb והאם ניתן לעשות פלאש לביוס מכונן כזה (אם כן אני צריך לדעת איך אני הופך את הכונן usb הקטן לדיסקט בוט) האם ניתן להשתמש בכל כונן usb כולל flashdrive. בכל מקרה הלוח אם שלי תומך בבוט מusb כך שאני יכול להגדיר אותו ראשון לצורך עדכון הביוס.

• 7 תגובות
    • 698 צפיות
  15. Started by Salwaby,

אני חדש בפורום , כרגע יש לי pentium 4 2.8ghz / 800mhz עם זכרונות 512DDR 200mhz , אני מאמין שהזכרונות שיש לי כרגע הם איטיים ולא אפקטיביים למעבד שלי (שגם הוא לא כזה טוב כן? ... :\) אז קודם כל, האם אני צודק בהערכה שלי ואם כן, הייתי רוצה לקנות זכרונות חדשים 1024 במהירות שתהיה יותר קרובה לזאת של המעבד 667mhz, מה יש .. הייתי רוצה לקבל הצעות אם אפשר, שההגבלה היחידה היא שאני רוצה 1024 ולא יותר .. והתקציב , בוא נגיד לא פרוע מדי .. אני מעוניין אחרי הכל רק בזכרונות

• 11 תגובות
    • 621 צפיות
  16. שלום רציתי לדעת אולי מישהו מכיר אתר שיש בו השוואה בין ה AMD Turion לבין הגירסאות הנייחות של מעבדים כמו אטלון/סמפרון או פנטיום/סלרון? חיפשתי בחפיפות בגוגל ולא מצאתי, אז חשבתי אולי אנשים פה יודעים תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  17. אני מחפש זכרונות רגילים בלי OC של ג'יגה....ומוכן להשקיע עד 800 שקל ככה...ושיהיו VALUE...ותזמון טוב כSTOCK.. מה דעתכם עליהם??

• 11 תגובות
    • 677 צפיות
  18. Started by !_Evil_!,

יש לי פנטיום 4 פרסקוט 3 ג'יגה ארטז.. עכשיו אני רוצה לוח אם חדש תציעו לי משהו טוב עד 600 שקל לא צריך pci-e כי הבנתי שזה חרא ללוחות אם של 478 אז תציעו משהו טוב.. חשוב שיהיה 4 סלוטים של זיכרון

• 6 תגובות
    • 515 צפיות
  19. Started by a-gold,

רציתי לדעת אם יש הבדל מורגש בעבודה על מחשב עם זכרונות DDR2 עם 512 מגה עם 400 MHZ לבין זכרונות עם 533 MHZ ? תודה לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 593 צפיות
  20. Started by בלוסטון,

אני מעוניין לקנות את המחשב הזה.... דיסק קשיח: 80GB זכרון: 512MB/400 DDR לוח אם: SS939-2000/DDR1/SATA/AGP8 מעבד INTEL 2.8GH/755 CELEROM D מערכת הפעלה: XP אלה הדברים העיקריים.... אז איך המעבד??

• 3 תגובות
    • 453 צפיות
  21. מבחינת FSB עד 130 דולר ככה. שיעשה לפחות 265,האמת שאני צריך יותר אבל אני לא מצליח למצוא שמה משהו שעושה יותר מזה... אני מנסה למצוא משהו שמגיע ל 280 בערך כדי למקסס את המעבד שלי... תודה רבה!! http://www.newegg.com

• 11 תגובות
    • 649 צפיות
  22. שלום רציתי לדעת אם תוכלו לחוות דעה המוצרים הבאים: מעבד:AMD Athlon 64 (3200+) VENICE - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL [3200+] לוח אם:Gigabyte GA-K8NF-9 - 939 (nForce4x) - ATX

• 6 תגובות
    • 506 צפיות
  23. כבר חודשיים אני מחכה

• 6 תגובות
    • 556 צפיות
  24. Started by ShaiS3,

אני מחפש לוח אם של סוקט 478 שיש בו חיבור PCI E. יש כאלה בארץ? וכמה הם עולים אם כן? תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 868 צפיות
  25. Started by mtnm,

קודם כל אני לא ידעתי לאיזה פורום זה שייך אז אני אני מתנצל אם אני במקום הלא נכון. לבעיה. יש לי 3 סטיקים של זיכרון: אחד 256MB ומהירות 266MHz השני 256MB ומהירות 400MHz והשלישי 512MB ומהירות 400MHz. דבר ראשון האם יש דרך לחבר את שני הכרטיסים של ה256MB בdual channel. כל דרך שאני מנסה CPU-Z אומר שזה single. חוץ מזה הCPU-Z אומר לי שהמהירות (timing) שלי היא 130MHz כלומר כאילו הלוח אם אוריד את המהירות של כל הזכרונות למהירות של הסטיק הכי איטי. אני לא כל כך מבין בזכרונות אבל אני מניח שיש הבדל משמעותי בביצועים בין 130MHz ל200MHz כמו שצריך להיות. האם הבעיה הזאת רצינית? ואם כן, יש דרך לסדר אותה? (חוץ מלקנות זכרון חדש כי אני מתכנן לקנות ברגע שאני אעבוד ויהיה לי כסף) תודה מראש

• 8 תגובות
    • 474 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.