עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by tsahiii,

מה עדיף הQ6600 או E8400 ? ההבדל בינהם משמעותי בתוכנה ?

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  2. בניתי משהו למחשב שמתחבר למחשב עם חיבור כמו שבתמונה (בצד השמאלי-צבע כחול) ועשיו ברשותי הלוח DFI LP P45 DK T2RS PLUS ואין לו בחיבורים מאחורה חיבור שכזה. אך יש חיבור של com על הלוח עצמו. החיבור שעל הלוח הוא בעצם פינים שכאלה. האם אני יכול לחבר ללוח עצמו? האם זה אותו החיבור? החיבור שעל הלוח שנקרא com והחיבור של העכבר שיש לי?

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  3. http://shop.w-expert.com/product_info.php?cPath=16&products_id=1117 האם מדובר בזיכרון איכותי עם יכולות OC בסיסיות? תודה

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  4. Started by Lanzar,

שלום, רציתי לדעת מה ההבדל בן הצ'יפסטים האלה P35, ו EP35, תודה מראש עריכה, אני חושב שמצאתי, P35 תמיכה ב 1066 EP תמיכה ב 1333 נכון ?

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  5. הנה העסק, המחשב לא למטרות משחקים כעקרון, במחשב הקודם שקניתי מצאתי את עצמי עם 7800GTX (בזמנו הכי חזק) כשסיימתי רק את האלף לייף ופיר, ומתייאש מכל משחק אחר.לכן לא טרחתי לשדרג כרטיס מסך למחשב החדש, יש מצב שבעתיד אשדרג, אם אני אכנס לעסק יותר חזק. את האלף לייפים למיניהם זה סוחב, לא 60 עם פילטרים מלאים וHDR, אבל סביר בהחלט. קניתי אותו בעיקר בשביל אפליקציות מותאמות למרובעי ליבה, אחד העיקריים: Cubase sx3, תוכנת הפקה מותאמת טוב. בנתיים אני עם ווינדוס ,XP בגלל פוביות ש2 גיגה ראם לא יסחבו ויסטה, ופוביות דרייברים, באגים וקריסות עם ויסטה. די מוצדקות. אני תמיד חושב לעצמי אם חוץ מבתוכנות שמותאמות למרובעי ליבה (AKA, קיובייס, ווינראר, מקודדים, משחקים) אני יוצא עם רווח כלשהו מהמעבד. ביצוע…

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  6. Started by WHITE_ZOMBIE4,

קראתי באתר שלה החברה ותכוב שזה תומך ב2100 אב ללא כתוב אם ב2700 הדגם הוא shuttle AK31 VIA KT266A DDR Motherboard האם הוא תומך בPC2700?

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  7. שלום,האם המעבד הה שבכותרת מתאים ללוח אם של asus p4p800 ?

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  8. שלום לכם. יש לי כרגע מחשב AMD X2 אשר לו 2X512MB של זיכרון כלומר 1GB. עכשיו אני רוצה להגדיל את כמות הזיכרון ויש לי 2 חריצי זיכרון פנויים. השאלה היא איזה קונפיגורצית זכרון תהיה טובה יותר מבחינת ביצועים. האם להוסיף עוד 2 סטיקים של 512 ואז יהיה לי 2GB של זיכרון או להוסיף עוד 2 של 1GB ואז יהיה לי 3GB. אני יודע שכדי לקבל את הביצועים הטובים ביותר צריך להוסיף זיכרון בזוגות שווים, אך האם 4 זכרונות מאותו סוג (512 כל אחד) יתנו לי ביצועים טובים יותר מאשר יותר זיכרון אך שתי זוגות שונים כלומר זוג של 1GB וזוג של 512MB כל אחד.

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  9. האם מכרו לי משהו לא נכון ? יש לי גם הרגשה שהזיכרון לא מקורי מעבר למדבקה שמציינת סמסונג אין שום איזכור ,לא על הציפים ולא על הPCB לסמסונג......

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  10. Started by Sunny Jim,

זאת מהירות המעבד?

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  11. Started by The Prophet,

אני מחפש לוח אם אשר תומך בשני 8800GT. כלומר לוח אם בעל תמיכה בSLI 8800GT. תודה.

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  12. Started by MW,

שלום אני רוצה לקנות זיכרון של CRUCIAL האם הם חברה טובה ? אני רוצה לקנות Crucial 512 MB PC2700 333 MHz DDR RAM האם זה שווה 50$? תודה רבה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  13. Started by frogface,

אז כך הלוח חייב להתאים לכרטיס מסך 8800GT ולזיכרון DDR2 ולמעבד Q6600 הלוח צריך להכיל את רוב היציאות שקיימות היום בשוק שיהיה אפשר לעשות מערך של SLI 6 יציאות SATA לפחות יציאת FIREWIRE 1394 USB מינימום יציאות6 כרטיס קול מובנה אם אפשר של 7.1 ערוצים הבנתי שגם קיימים יציאות -OPTICAL+COAXIL וחיבור SATA מאחור כמובן שיהיה לו שני סלוטים לכרטיסי המסך PCIex16 ואם יש עוד חיבורים שאיני יודע עליהם והם קיימים תוסיפו ותבורכו הפנייה הזו חשובה כי אני רגע לפני קניית המחשב ורק הלוח אם אני לא סגור עליו כי איני מבין בתחום אגב הלוח אמור להחזיק לפחות שלוש שנים מבלי שאני יצתרך להחליפו אין בעיות תקציב . בברכה ארז תודה לכול העוזרים ולנוגעים בדבר

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  14. Started by pazer005,

מה עדיף: לקנות זיכרון אחד של 2 ג'יגה כדי לדאוג לעתיד שיהיה לי עוד סלוט פנוי או 2 של ג'יגה שיפעלו בדואל? לקנות זיכרון 800mhz ב-CL5 ב-1250 ש"ח או אותו אחד ב-CL4 ב-1390? (אותה חברה) תודה.

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  15. Started by dante123,

שלום.קיבלתי היום סופסוף את המחשב עם הלוח M2n-e של אסוס,ויש לי כמה שאלות: א.במה עדכון הביוס עוזר? ב.האם עדכון הביוס יכול לגרום נזק? ג.איך אני נכנס לsetup של הביוס? ד.האקרים יכולים להיכנס להגדרות של הביוס ולשנות אותו? מצטער אם השאלות נשאלו,לא מצאתי אותן בFAQ. תודה.

16. שלום לכולם, לאחרונה, המחשב שלי התחיל "לזייף", במשחקים עד כדי אי אפשרות לשחק. חשבתי לשדרג את כרטיס המסך , אבל אני מניח שהמעבד יגרור צוואר בקבוק די רציני.. המעבד הנוכחי יושב על תושבת 775, כך שסדרת מעבדי Corei למינהה לא רלוונטית ואצטרך להסתפק ובסדרת Core 2 Duo/Quad. האם יש טעם לשדרג את המעבד? האם זה יצמצם/יעלים את צוואר הבקבוק לכרטיס מסך High End של היום? אני עובד על Windows 7 32bit, יש טעם להוסיף עוד 2 ג'גה זיכרון(בעצם 3.2 בטוטל)? (המפרט שלי רשום בצד) תודה מראש.

17. Started by p-o-i,

מה מהמעבדים הבאים יותר טוב?? AMD ATHLON 64 AM2 -940- 3500 או INTEL P-D S775 2.8GHz(820) 800MHz/FSB 1MX2-DUAL CORE ??? ההבדל מחירים ביניהם הוא די זניח, משהו כמו 50 שקל.. אז מה מהם יותר טוב?? (ואני יודע שהכפולי ליבה של AMD ומעבדי הקונרו הרבה יותר טובים)

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  18. Started by eldar,

מחפש לוח אמ לOC, למעבדי INTEL DUAL CORE, משהו איכותי וטוב, ב. רציתי לדעת אם כדי לי לקנות INTEL DUAL CORE 2.8, זה 1500 שח ויותר זול מהAMD וגם אמרו לי שיש לו אפשריות אוברקלוקינג יותר טובות תודה

• 3 תגובות
    • 436 צפיות
  19. האם לוח האם הזה: GIGABYTE EP45-DS3 Intel P45, יחידות 1 ¤620 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3364 יתאים לכרטיסי המסך החדישים של G-FORCE? ואם לא עד איזה כרטיסי מסך הוא טוב?

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  20. Started by SeeYouInHell,

איזה מבין השנים טוב יותר ועדיף לקניה AMD ATHLON II X3 425 AM3 AMD PHENOM II x2 545

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  21. שלום !!!!!!!!!!!! רציתי לשאול בישביל חבר שלי עם משתלם לו לקנות עוד סטיק אחד של זיכרון כי יש לו רק 256 ): ומה המחיר שלזה (כי לא מצאתי )

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  22. Started by roes,

מה המעבדים עושים בעצם? למה כזה חשוב איזה מעבד יש לנו?

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  23. Started by MAOR,

קיבלתי מחשב התעללויות - CELERON 1000 אם 256 SDRAM ולוח של ASUS מדגם cusi-m אני מרוצה - מחשב כזה בחינם איך אפשר להיות לא מרוצה ! הדבר הקטן שקצת ביאס אותי זה שהלוח הוא הכל OnBord כרטיס קול+כרטיס רשת+כרטיס מסך(הכי מבאס) עכשיו העידכון האחרון הוא מ 98 - ככה ראיתי בביוס תעזרו לי למצוא עידכונים לביוס + ללוח (ולכל הדברים שעליו) תודה

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  24. Started by bluemail,

ידוע שהוא תומך בדואל צנל של כרטיס מסך . האם יש מגבלה על זה ??? כלומר עד גירסה מסויימת ? ואם יש האם יש אפשרות עתידית לשדרג את הביוס לתמיכה של מתקדמים יותר ?

• 3 תגובות
    • 468 צפיות
  25. Started by ariebel,

כותרת ^

• 3 תגובות
    • 702 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.